![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
polecicie jakis film na wieczor? horror , komedia?:)
dzieki Medyk . 1-ogladalem :) 2-ogladne ale w kinie . sciagnalem sobie Eurotrip oraz Poznaj moich spartan -zobaczymy co to . Dzieki za odp , pozdrawiam węgorz2 : obawiam sie ze juz zapozno-dawniej repertuar szedl z duzym opoznieniem w mniejszych kinach ( wrzos , swit itp o ile jeszcze istnieja) - 3D niestety tylko plaza i multi z tego co mi sie wydaje .Pozostaje wersja netowa... |
Cytat:
-Incepcja oba z tego roku, w głónej roli Di Caprio filmy poprostu świetne!! trzeba zobaczyc!! |
może ktos z was pomóc?,bo nie moge znalez ,AVATAR W 3 D, mozna jeszcze gdzieś oglądnąć?
|
Jeśli pójdę do oddziału banku PKO BP i wpłacę tam pieniądze na czyjeś konto, to czy one u tej osoby pojawią się automatycznie po transakcji ?
|
Powinny być do 15 min, o ile jeszcze nie zamknęli ksiąg za dany dzień
|
Jeżeli przelewasz na konto w PKO BP to tak, jeżeli do innego banku to zależy kiedy ten bank zaksięguje.
|
Siema! Mam dziwny problem. Mianowicie, gdy chcę włączyć jakąkolwiek aplikację (gg, skype, opera, kaspersky itp.), uruchamia mi się ona przez adobe reader. Wie ktoś, o co kaman?
|
Cytat:
jak masz XP to spróbuj z tym http://plom.pl/domyslne-powiazania-plikow-Windows-XP/ |
Niestety, nic to nie dało. Dzięki za pomoc!
|
|
Cytat:
Pozdro! PS. właśnie sobie przypomniałem, jak z tym ogłoszeniem o pracę? |
mam pytanie :) znacie jakiegoś dobrego męskiego fryzjera w podgórzu tnącego za w miarę sensowne pieniądze ?:)
|
pytanie do turystów / podróżników, albo po prostu kogoś kto był kiedyś w Rosji.
Pomijam fakt zakładania srebrnych i złotych zębów przez przedstawiccieli Federacji Rosyjskiej. Ale ktoś z Was wie, dlaczego oni wszyscy mają wszystkieeeeeeeee zęby czarne i z dziurami od próchnicy ? Pytam poważnie, bo się zastanawiam czy w Rosji jest tak mało stomatalogów, czy po prostu mają takie kosmiczne ceny ? |
Cytat:
|
na nowo? pprzeciez juz byl..
|
Cytat:
Czy biorąc zastrzyki przeciwzakrzepowe można pić piwko? :-) |
Cytat:
|
no wiesz, ja poznałem w Egipcie w ' sharmie ' wielu rosjan, w hotelu było ich ponad 70 % i przynajmniej Ci mieli na prawdę wielkie " wyrwy " w japach ;-).
dzięki za odpowiedź i pozdrawiam |
Cytat:
|
Witam. Może ktoś z was orientuje się gdzie można kupić czapke patrolówke, prostą bez żadnych dodatków, w jakiejś przystepnej cenie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
taki mały offtopic:rotfl: |
Cytat:
Cytat:
|
Czy ul. Henryka Reymana (ta przy starym sektorze C) jest otwarta dla pieszych?
|
nie
1234567890- |
Cytat:
Właśnie powoli zdycha mi chomik. Niestety wątpię żeby doczekał rana. Wie ktoś co z nim potem zrobić? Nie zakopie w ogródku bo w bloku na 3 piętrze mieszkam... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl