Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

gromaders 10.08.2010 16:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marcinm (Post 957689)
http://www.youtube.com/watch?v=hGRbG...eature=related ktoś kojarzy nutke z tego filmiku?

to jakiś remix bardzo starej nuty, Master Blaster - How Old R U

marcinm 10.08.2010 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 957695)
to jakiś remix bardzo starej nuty, Master Blaster - How Old R U

......gromaders ,dzięki:-)

palczi 10.08.2010 17:36

polecicie jakis film na wieczor? horror , komedia?:)

dzieki Medyk .
1-ogladalem :)
2-ogladne ale w kinie .

sciagnalem sobie Eurotrip oraz Poznaj moich spartan -zobaczymy co to .
Dzieki za odp , pozdrawiam

węgorz2 : obawiam sie ze juz zapozno-dawniej repertuar szedl z duzym opoznieniem w mniejszych kinach ( wrzos , swit itp o ile jeszcze istnieja) - 3D niestety tylko plaza i multi z tego co mi sie wydaje .Pozostaje wersja netowa...

medyk 10.08.2010 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palczi (Post 957715)
polecicie jakis film na wieczor? horror , komedia?:)

-Wyspa tajemnic (Shutter Island)
-Incepcja

oba z tego roku, w głónej roli Di Caprio filmy poprostu świetne!! trzeba zobaczyc!!

węgorz2 10.08.2010 20:11

może ktos z was pomóc?,bo nie moge znalez ,AVATAR W 3 D, mozna jeszcze gdzieś oglądnąć?

SZYMEK_TSW 10.08.2010 22:41

Jeśli pójdę do oddziału banku PKO BP i wpłacę tam pieniądze na czyjeś konto, to czy one u tej osoby pojawią się automatycznie po transakcji ?

Buziek_LG 10.08.2010 22:44

Powinny być do 15 min, o ile jeszcze nie zamknęli ksiąg za dany dzień

pozdi91 10.08.2010 23:58

Jeżeli przelewasz na konto w PKO BP to tak, jeżeli do innego banku to zależy kiedy ten bank zaksięguje.

Krzysiek 11.08.2010 11:54

Siema! Mam dziwny problem. Mianowicie, gdy chcę włączyć jakąkolwiek aplikację (gg, skype, opera, kaspersky itp.), uruchamia mi się ona przez adobe reader. Wie ktoś, o co kaman?

gris 11.08.2010 13:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krzysiek (Post 958101)
Siema! Mam dziwny problem. Mianowicie, gdy chcę włączyć jakąkolwiek aplikację (gg, skype, opera, kaspersky itp.), uruchamia mi się ona przez adobe reader. Wie ktoś, o co kaman?

jak masz XP to spróbuj z tym
http://plom.pl/domyslne-powiazania-plikow-Windows-XP/

Krzysiek 11.08.2010 13:16

Niestety, nic to nie dało. Dzięki za pomoc!

gris 11.08.2010 14:03

http://windows7forum.pl/plik-exe-otw...ny-t-6653.html

Popatrz na piąty post. Może teraz.

Krzysiek 11.08.2010 17:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gris (Post 958165)
http://windows7forum.pl/plik-exe-otw...ny-t-6653.html

Popatrz na piąty post. Może teraz.

O! Udało się! Dzięki wielkie, masz u mnie piwo!:)

Pozdro!

PS. właśnie sobie przypomniałem, jak z tym ogłoszeniem o pracę?

gromaders 11.08.2010 17:46

mam pytanie :) znacie jakiegoś dobrego męskiego fryzjera w podgórzu tnącego za w miarę sensowne pieniądze ?:)

labtec 11.08.2010 17:51

pytanie do turystów / podróżników, albo po prostu kogoś kto był kiedyś w Rosji.

Pomijam fakt zakładania srebrnych i złotych zębów przez przedstawiccieli Federacji Rosyjskiej. Ale ktoś z Was wie, dlaczego oni wszyscy mają wszystkieeeeeeeee zęby czarne i z dziurami od próchnicy ?

Pytam poważnie, bo się zastanawiam czy w Rosji jest tak mało stomatalogów, czy po prostu mają takie kosmiczne ceny ?

TSW Fanatyk 11.08.2010 18:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez węgorz2 (Post 957818)
może ktos z was pomóc?,bo nie moge znalez ,AVATAR W 3 D, mozna jeszcze gdzieś oglądnąć?

w kinach za niedługo będzie puszczany :)

medyk 11.08.2010 18:29

na nowo? pprzeciez juz byl..

Mistel 11.08.2010 18:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez medyk (Post 958297)
na nowo? pprzeciez juz byl..

Ale wersja rozszerzona o parę scen.

Czy biorąc zastrzyki przeciwzakrzepowe można pić piwko? :-)

Buziek_LG 11.08.2010 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 958280)
pytanie do turystów / podróżników, albo po prostu kogoś kto był kiedyś w Rosji.

Pomijam fakt zakładania srebrnych i złotych zębów przez przedstawiccieli Federacji Rosyjskiej. Ale ktoś z Was wie, dlaczego oni wszyscy mają wszystkieeeeeeeee zęby czarne i z dziurami od próchnicy ?

Pytam poważnie, bo się zastanawiam czy w Rosji jest tak mało stomatalogów, czy po prostu mają takie kosmiczne ceny ?

To drugie, mieszkałem przez kilka miesięcy w St.Petersburgu i prywatna(jako cudzoziemiec innej opcji nie ma) wizyta u stomatologa kosztowała mnie 130$ domyślam się że ceny dla miejscowych nie są dużo niższe przynajmniej nie w miastach. Po za tym trochę przesadzasz z tymi dziurami

labtec 11.08.2010 19:10

no wiesz, ja poznałem w Egipcie w ' sharmie ' wielu rosjan, w hotelu było ich ponad 70 % i przynajmniej Ci mieli na prawdę wielkie " wyrwy " w japach ;-).

dzięki za odpowiedź i pozdrawiam

węgorz2 11.08.2010 19:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW Fanatyk (Post 958284)
w kinach za niedługo będzie puszczany :)

ale ty mądry jesteś...

Padre1906 11.08.2010 21:29

Witam. Może ktoś z was orientuje się gdzie można kupić czapke patrolówke, prostą bez żadnych dodatków, w jakiejś przystepnej cenie.

Jachcik 11.08.2010 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 958312)

W dużych ilościach nie polecam... Dwa tygodnie Cię chyba nie zbawią ;)

Serwatkus 11.08.2010 21:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 958312)

Niedawno cały miesiac brałem zastrzyki przeciwzakrzepowe Fragmin i pomimo ze kilka razy piwko zdarzyło się wypić to nic się zlego potem nie działo. Z tym ze nie przekraczałem dawki 3 sztuk :>

jurukuru 11.08.2010 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Serwatkus (Post 958416)
Niedawno cały miesiac brałem zastrzyki przeciwzakrzepowe Fragmin i pomimo ze kilka razy piwko zdarzyło się wypić to nic się zlego potem nie działo. Z tym ze nie przekraczałem dawki 3 sztuk :>

abstrahując od zastrzyków przeciwzakrzepowych, to kiedyś po wizycie u dentysty u którego dostałem dwa strzały znieczulenia miejscowego (bodaj podniebienie i dziąsło) wracając do domu spotkałem kumpla, który uraczył mnie piwkiem.....powiem tak-nigdy w życiu mnie tak nerki nie bolały, nie wiem dlaczego akurat nerki ale mniejsza o to- nie polecam choćby szklanki piwa po zastrzykach przeciwbólowych, lepiej swoje odczekać..
taki mały offtopic:rotfl:

Mistel 11.08.2010 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Serwatkus (Post 958416)

Ja biorę Clexane od 11 dni. A piwko które chcę wypić to 1,5 litrowy Kelt ze Słowacji który się tak ładnie usmiecha w lodówce :-D Więc raczej dawka spora :P

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jurukuru (Post 958423)
abstrahując od zastrzyków przeciwzakrzepowych, to kiedyś po wizycie u dentysty u którego dostałem dwa strzały znieczulenia miejscowego (bodaj podniebienie i dziąsło) wracając do domu spotkałem kumpla, który uraczył mnie piwkiem.....powiem tak-nigdy w życiu mnie tak nerki nie bolały, nie wiem dlaczego akurat nerki ale mniejsza o to- nie polecam choćby szklanki piwa po zastrzykach przeciwbólowych, lepiej swoje odczekać..
taki mały offtopic:rotfl:

No ja kiedyś po wizycie u dentysty jak jeszcze z pół twarzy miałem znieczulone wypiłe 2 piwa (a raczej piwa z wodą, bo lane w barze) i nic mi się nie działo :P

bercik860 11.08.2010 22:39

Czy ul. Henryka Reymana (ta przy starym sektorze C) jest otwarta dla pieszych?

rafil 11.08.2010 22:57

nie

1234567890-

kokrys 11.08.2010 23:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mistel (Post 958471)
Ja biorę Clexane od 11 dni. A piwko które chcę wypić to 1,5 litrowy Kelt ze Słowacji który się tak ładnie usmiecha w lodówce :-D Więc raczej dawka spora :P

No ja kiedyś po wizycie u dentysty jak jeszcze z pół twarzy miałem znieczulone wypiłe 2 piwa (a raczej piwa z wodą, bo lane w barze) i nic mi się nie działo :P

Niby jest przeciwwskazanie do picia lakoholu, ale ja już pare razy miałem takie serie czy to po operacji kolana czy to za każdym razem jak miałem je skręcone (i w gipsie) i spokojnie piłem ile wlezie. Nic się nie działo, może trochę większy kacyk, ale to też nie na pewno. Natomiast z lekami przeciwbólowymi nie wolno mieszać pod żadnych pozorem (chyba że to apap czy inny ibuprom).

Właśnie powoli zdycha mi chomik. Niestety wątpię żeby doczekał rana. Wie ktoś co z nim potem zrobić? Nie zakopie w ogródku bo w bloku na 3 piętrze mieszkam...

Mistel 11.08.2010 23:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kokrys (Post 958496)
Właśnie powoli zdycha mi chomik. Niestety wątpię żeby doczekał rana. Wie ktoś co z nim potem zrobić? Nie zakopie w ogródku bo w bloku na 3 piętrze mieszkam...

Ja mojego wrzuciłem do wisły (w dobrej wierze).

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl