![]() |
Cytat:
Osobiście mam w dupie... Może lepiej: Mam gdzieś czy ktoś do swojego partnera w łóżku krzyczy "więcej oliwki Wojtuś", czy "szerzej nogi Mariolka", czy "a jak Ty właściwie masz na imię?". Tak długo, jak robi to w nadmienionych przez Ciebie czterech ścianach, to jego indywidualna sprawa i jego hemoroidy. Istotne jest to, o czym kilkoro z Was napisało: Nie miałby życia na polskich stadionach. Skończyłoby się być może procesem sądowym, rozwiązaniem umowy na koszt Wisły z powodu "homofobicznych" kibiców, smrodem i brakiem bramkarza. To co to za wzmocnienie? :) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Ludzie szanujmy sie. Tyle w temacie.
Zbyt wielu bramkarzy jest na świecie by brać akurat tego. |
Pierwszy dzień Karadżowa w klubie.
Małecki: A kim ty ****a jesteś, pedale?! :D |
Cytat:
|
Typ pewnie nie wie gdzie lezy Polska, o ofercie nie slyszal bo niby skad a jest tutaj najbardziej znienawidzonym graczem. Niezla by akcja byla jakby jakis polski zespol trafil na nich w pucharach. Wiele bym dal zeby jego mine wtedy zobaczyc :D
|
ludzie o co ten ambaras?
zadnej propozycji nie zlozylysmy, to jest zwykla plotka transferowa jakich wiele a wy tutaj piszecie pare stron o nim ;/ |
Cytat:
Jeśli imprezowanie miałoby przekreślać zawodnika, już dawno musielibyśmy wyrzucić przykładowo takiego Małeckiego. Ten to dopiero jak wiadomo umie imprezować... A jaki imprezowy chłopak był niegdyś z Duffa, Owena, Gerrarda... Mam wymieniać dalej? |
Cytat:
Biorac pod uwage ze testowalismy juz ok 3000 bramkarzy to pewnie Pawelek bedzie bronil u nas do 40 tki. Ale jak forum ozylo jak sie ukazaly zdjecia:) |
Cytat:
PS Każdy ma świat wartości, dla ciebie może jest kolo OK dla mnie nie, więc nie sil się na wielkiego demaskatora sprzeczności. |
Cytat:
Jednak w tym kraju chłopak nie miałby życia na stadionach. |
mozecie dac juz spokoj z tymi dyskusjami? To juz zaczyna być śmieszne, jaki skutek na tym forum potrafi wywołac jedna plotka i jedno zdjecie zawodnika. Ja rozumiem, ze polityka transferowa Wisły nie jest ostatnio tematem ktory moze wywoływac wiele emocji, ale to juz jest przesada. Jak dzieci w piaskownicy dosłownie. Kwestie tego kto lubi a kto nie lubi pedałow/ pedofili / brunetow przeniescie do innego wątku, bo z tym mimo wszystko wiele wspolnego nie mają, i szczerze wątpie zeby ktokolwiek przy zatrudnianiu piłkarzy pytał ich o orientacje seksualną.
|
Ja myślę że to przykrywka. Może zakontraktujemy Adisa, kończy mu sie kontrakt za miesiąc.
|
panowie tu jest temat Polityka Transferowa... a nie kibicowskie bzdety i przekomarzania... ;/
|
Cytat:
|
Cytat:
To ma tyle z tym brunet wspolnego. mam nadzieje ze rozjasnilem. Oczywiscie najbardziej bym chcial aby nie zatrudniac zlych pilkarzy no ale to ostatnio niemozliwe w Wisle wiec trzeba zmienic zasady. A jak dla mnie to polityka trasferowa wiec mozna dac spobie spokoj. I tak nie ma kto zatrudniac(no chyba ze Zdzisek K.) i nie ma za co. |
Nie kupiliśmy nikogo z 41 testowanych bramkarzy, nie kupimy i czterdziestego drugiego.
Aż tak pechowi nie jesteśmy.A tak statystycznie to na ilu normalnych przypada jeden ciepły? Bo aż strach testować...chyba, ze słowo test jest tutaj kluczem do tej zgadywanki :D |
Znając życie ten chłopak do nas nie trafi a tu dyskusja na 2 strony, przecież dobrze wiemy jak się to skończy, pod koniec tygodnia zobaczymy news'a że trafił do Legii a tu już co to będzie jak u Nas zagra, jak kto głośno będzie gwizdał, wstrzymajmy się z dyskusją na temat tego gościa, bo i tak pewnie nie trafi.
Wiemy jak wygląda Polityka Transferowa Wisły Kraków - jedyny dział funkcjonujący i myślący o przyszłości klubu jest na forum niestety żaden z nas w klubie nie pracuje i nie ma wpływu na to kto będzie tu grał ile zarabiał itp, my to jedynie możemy komentować, dyskutować ale po co akurat w tym wypadku podejmować jakąkolwiek dyskusje jeżeli nie jest to informacja pewna tylko podana za pewne w celu wywalczenia przez piłkarza lepszego kontraktu w Levskim czy być może w Legii. |
Cytat:
a imie jego 44 :D takze juz juz juz bedzie :P |
|
Chociaż tyle dobrze. Naprawdę dobrze byłoby pozyskać przynajmniej jednego z dwójki Sobiech - Sadlok...
|
Cytat:
|
Przy ul. Reymonta dementują natomiast prasowe informacje dotyczące zainteresowania bułgarskim bramkarzem Iwanem Karadżowem. Te doniesienia w Wiśle określa się jako fakt medialny. Nie znaczy to, że "Biała Gwiazda" nie szuka bramkarza. Kandydatów jest ponoć kilku - i są to głównie piłkarze zagraniczni.
Czyli od czerwca zaczynamy Casting ''I Ty możesz bronić w Wiśle Kraków'', może być ciekawie, teraz to przynajmniej kandydatów jest paru a nie parunastu. Więc koniec dyskusji na temat tego bramkarza w Wiśle. |
Cytat:
ale racja koniec już o mowy o wesołych chłopcach:-p |
|
Najlepszy jest fragment: "Na razie nie podjęto ostatecznych decyzji, jak np. będzie wyglądała polityka transferowa klubu" . :rotfl: Doskonałe. Prawdziwa esencja zarządzania i długofalowego planowania. :rotfl:. Karcz może niechcący trafił w samo sedno. Okno się otwiera, a my dopiero jesteśmy na etapie planowania co dalej, jak ma wyglądać, :rotfl: opartego jak zwykle na bieżącej krótkofalowej kalkulacji, tudzież aktualnym humorze właściciela. W normalnych klubach strategia układana jest na kilka lat, a taktyka transferowa planowana z dużym wyprzedzeniem, ale u nas zamiast o tym myśleć, kiedy był na to czas, wdrażano cięcia i przywracano Zdzisia. Ot, takie swojskie przygotowanie klubu na przyszłość.
Jak widać u nas pewne rzeczy nigdy się nie zmieniają i za cholerę nie zmienią. |
Zgadzam się Markus i podzielam Twoje zdanie.
Niestety w naszym klubie pojęcie Polityka Transferowa odkurzane jest raz na pół roku przy okazji okienka transferowego i dopiero wtedy zastanawiają się kogo/gdzie/ za ile. Brak sieci skautingu jest tu jak nigdy zauważalny. Nie mamy strategii działania na lata tylko na pół roku do następnego okienka itd. Straszne to niestety, bo z taką polityką to my zajedziemy ale na środek tabeli. Przyszłość- to najbliższe pół roku wg zarządu. |
Cytat:
a jesli Ci chodzi o poglady polityczne, to wierz mi, wiele lewactwa zasiada na trybunach przy Reymonta. a zeby nie bylo totalnego off topa. jak bedziemy mieli mocna obrone i pomoc i bedziemy grali jak za dawnego kacpra, tzn. strzelali wiecej niz tracili, to i z pawelkiem podbijemy LM. dla mnie priorytety to gracze z pola. deal z Niebieskimi uwazalbym za doskonaly, pytanie, czy jest to realne... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
ludzie ale co wy oczekujecie że Marcelo będzie u Nas grał do końca kariery,dla Niego to tylko przystanek być może do wielkiej kariery,więcej niż 3.5 mln euro i tak za Niego nie dostaniemy,polska liga wiec o więcej możemy pomarzyć,a lepiej go sprzedać teraz gdy jest okazja wyrwać nie jednego młodego dobrze zapowiadającego się obrońce,gdy mamy jeszcze Głowackiego,Clebera niż gdy ich już nie będzie,niż gdy będzie trzeba szukać wyłącznie za granicą-liczyć że się zaaklimatyzuje itp.Marcelo jest bardzo ważnym,może nawet obecnie Naszym najlepszym zawodnikiem ale z jego odejściem trzeba się po prostu liczyć,mam nadzieje że zrobi dużą karierę za granica i milo będzie wspominał Nasz klub,Nas kibiców,czytać pierwszym europejskim klubem w jego karierze była Wisła Kraków,dając w przyszłości dobra ocenę Nam oraz naszemu klubowi łatwiej będzie ponownie ściągnąć takie perełki,w kontekście kwalifikacji do Ligi Europejskiej bez Niego będzie trudniej,ale i z Nim bez 2-3 wzmocnień szanse są małe,patrząc kto na Nas czeka w 4 rundzie,trzeba mieć jedynie nadzieje że przynajmniej 50 % kwoty z jego sprzedaży przeznaczone zostanie na paru zawodników(takie 1,75 mln E starczyło by zarówno na Sobiecha,Sadloka,na kontrakt dla tego Bułgara jak i na przykład dla Żurawskiego).
|
Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek :D
Takie mi sie powiedzonko przypomniało. Jeżeli koleś faktycznie jest gejem, no to wstępu na R22 nie ma, nie zostanie zaakceptowany zarówno przez nas kibiców jak i przez samą drużynę. Ale jeżeli cyknięto mu fotki gdzieś na jakimś melanżu gdzie był już lekkopółśredni, wisiał na swoich kumplach, a nawet jednego z nich pocałował, to się mozna zastanawiać. Mimo tego, że mam dziewczynę to po kilku kolejkach tez czasem wezmę kumpla za bary i to nie oznacza od razu, że jestem gejem. Oczywiście, nie zdarzyło mi się żadnego z nich pocałować:D Trzeba pamiętać o tym, że w Bułgarii jest inna kultura i sam będąc w tym kraju kilka razy na wakacjach widziałem mężczyzn całujących się "po przyjacielsku", a to chyba jednak nic złego. Piłkarsko wydaje się naprawdę dobry. Więc tak jak już ktoś wcześniej powiedział - najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby przyjechał do Krakowa wraz ze swoją partnerką :) |
W Wiśle cisza i spokoj http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...okoj,id,t.html
|
Nie wyobrażam sobie tego żeby on został przyjęty tutaj, jeśli jest gejem.
Zresztą to by musiała być ironia losu, kilkadziesiąt testowanych bramkarzy a tu przyjęty homoś. Ale trzeba przyznać że niezły przeskok - z Onyszki na tego ci*la. |
Zamiast dalej najeżdżać na chłopa poczytajcie artykuł wyżej
Cytat:
|
Cytat:
Swoją drogą, widzimy jak źle musi być z polityką transferową Wisły skoro jej motywem przewodnim staje się orientacja seksualna jakiegoś całkowicie anonimowego Bułgara łączonego z klubem przez trzeciorzędny internetowy brukowiec o wątpliwej wiarygodności... |
Cytat:
To też pokazuje jak niewiele miejsca powinniśmy poświęcać doniesieniom w stylu 'Wisła się interesuje' bądź Wisła wysłała ofertę - strata czasu |
Cytat:
No tak , lepiej czytać interie , onet czy inne wp. Tam to jest wiarygodność informacji. |
Wchodzę na forum i ku.rwa nie wiem czy to pomponiki.pl, czy plotek.pl; czy też jakieś inne gówno. Wspaniały nigdy nie kłamiący obiektywny portal weszło pisze Nowe ciacho dla Wisły lub Legii po czym daje zdjęcia z jakiejś imprezy gdzie jakiś bułgarski bramkarz robi sobie idiotyczne fotki podpisując że tak się bawi piłkarz o którego biją się Legia i Wisła i dwie strony forum jest o tym że pedała w Wiśle nie chcemy noż k.urwa m.ć
Nie tak dawno zadymę na forum zrobiono podając że już kupiliśmy Carlo Costly'ego i Kowalewskiego nie można było nadążyć kasować postów podniecających się tym - po czym pół Krakowa i cały Poznań i Warszawa lały z nas. Nic was to nie nauczyło?? Przy ul. Reymonta dementują natomiast prasowe informacje dotyczące zainteresowania bułgarskim bramkarzem Iwanem Karadżowem. Te doniesienia w Wiśle określa się jako fakt medialny. Nie znaczy to, że "Biała Gwiazda" nie szuka bramkarza. Kandydatów jest ponoć kilku - i są to głównie piłkarze zagraniczni. - http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...okoj,id,t.html Koniec możecie mnie nazywać jak chcecie ale ucinam temat. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl