Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

rospun 24.05.2010 18:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kot (Post 904030)
Szanowny adwersarzu, przecież napisałem o czterech scianach w domu, jako miejscu do prywatności w takich sprawach, dopóki nie odbywa się coś kosztem krzywdy drugiego.

Miłość francuska jest kolejną odmianą seksualnych gier wstępnych, których efektem końcowym jest zakodowane w człowieku, przekazywanie życia na pokolenia czyli wspomniana przeze mnie wcześniej prokreacja a ponieważ człowiek swiadomie decyduje się na potomstwo i indywidualnie określa sobie ilość tego potomstwa, więc czasami miłość francuska może być sposobem na hormonalne rozładowywanie organizmu . To jest indywidualna sprawa każdego człowieka i uważam ją za lepszą formę, od tej zmuszającej człowieka do aborcji. W tych czterech ścianach, mieści się dla mnie także homoseksualizm.

Tylko zauważ łaskawie, że spośród dziesiątek preferencji seksualnych, wyłącznie homoseksualiści, zapragnęli dla siebie większych praw od innych i rozpoczęli misję obnażania się ze swoimi preferencjami seksualnymi poza tymi czterema ścianami, zmuszając tym samym innych nie tyle do akceptacji ich dewiacji seksualnych, ale do uznania ich w naszym społeczeństwie za normę moralno-prawną, obowiazujaca wszystkich pod groźbą kar za jej nie przestrzeganie. Jakoś nie słyszę, żeby zwolennicy miłosci 69 rościli swoje oddzielne prawa, podobnie masochiści, nie mówiąc tu o heteroseksualistach czy innych. A wiesz dlaczego ? Bo oni mieszają preferencje seksualne i są dzięki temu zdolni do reprodukcji, co jest sednem życia ludzkiego, gdyż pozwala zachować gatunek na podstawie naturalnego doboru genetycznego czyli seksualnego, żeby zabrzmiało to zrozumialej.

Dlatego, że właśnie homoseksualiści nie są zdolni do reprodukcji, zażyczyli sobie właśnie oddzielnych praw, których jedynym celem jest stworzenie rodziny z potomstwem, którego sami nie są w stanie wygenerować z siebie. Podłączają sie pod to także lesbijki, które jak zwykle są mniej przebojowe w tym męskim dotąd świecie i dlatego, to męskie lobby homoseksualne, zostało bardziej wyeksponowane w tej nienormalnej doktrynie politycznej co do przyszłosci społeczeństwa unijnego, wypracowanej przez tych, którzy mają w tej nienormalności, jakiś cel i wizję przyszłosci unijnej, której ja i większość unijnych obywateli nie rozumiemy, ale jesteśmy zmuszani prawnie ją akceptować bez sprzeciwu, tak jakby w przyszłości dotychczasowy dobór naturalny i rodzina, miały być zastępowane doborem selektywnym i rodzinami pod rygorem kolejnej doktryny prawa, co jest dla mnie groźną utopią polityczną, gdyż sprzeczną tak z nauką jak i naturą, o religii już nawet nie wspominając.

Wyluzuj, widzisz chyba, że sobie nieco zakpiłem.

Osobiście mam w dupie... Może lepiej: Mam gdzieś czy ktoś do swojego partnera w łóżku krzyczy "więcej oliwki Wojtuś", czy "szerzej nogi Mariolka", czy "a jak Ty właściwie masz na imię?". Tak długo, jak robi to w nadmienionych przez Ciebie czterech ścianach, to jego indywidualna sprawa i jego hemoroidy.

Istotne jest to, o czym kilkoro z Was napisało: Nie miałby życia na polskich stadionach. Skończyłoby się być może procesem sądowym, rozwiązaniem umowy na koszt Wisły z powodu "homofobicznych" kibiców, smrodem i brakiem bramkarza. To co to za wzmocnienie? :)

Kordel_Walker 24.05.2010 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kot (Post 904030)
Podłączają sie pod to także lesbijki, które jak zwykle są mniej przebojowe w tym męskim dotąd świecie i dlatego, to męskie lobby homoseksualne, zostało bardziej wyeksponowane w tej nienormalnej doktrynie politycznej co do przyszłosci społeczeństwa unijnego, wypracowanej przez tych, którzy mają w tej nienormalności, jakiś cel i wizję przyszłosci unijnej, której ja i większość unijnych obywateli nie rozumiemy, ale jesteśmy zmuszani prawnie ją akceptować bez sprzeciwu, tak jakby w przyszłości dotychczasowy dobór naturalny i rodzina, miały być zastępowane doborem selektywnym i rodzinami pod rygorem kolejnej doktryny prawa, co jest dla mnie groźną utopią polityczną, gdyż sprzeczną tak z nauką jak i naturą, o religii już nawet nie wspominając.

Kocie nie pamiętam żebym się z twoimi opiniamii nie zgadzał jeśli chodzi o sens merytoryczny...ale stylistycznie miałbyś u mojej polonistki pałe za najdłuższe zdanie na świecie:lol:

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2
Tyle że to jak byk wygląda na pozowaną poalkoholową głupawkę a CSI z forum Wisły już przesądziło że koleś jest pedałem

Czy jest czy nie jest pedałem to już bez różnicy...przez te zdjęcia na każdym meczu Wisły na wyjeździe będzie tyrany i wyzywany od pedałów. Takie życie. Pić też trzeba umieć. Nie możemy go pozyskać. Dla dobra wszystkich...no może z wyjątkiem "panów" przychodzących na mecze pooglądać panów:D

1q2 24.05.2010 18:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rospun (Post 904046)
To co to za wzmocnienie? :)

Na pewno nie bał by się walki 1 na 1 :lol:

Baala 24.05.2010 18:45

Ludzie szanujmy sie. Tyle w temacie.

Zbyt wielu bramkarzy jest na świecie by brać akurat tego.

Watts 24.05.2010 18:46

Pierwszy dzień Karadżowa w klubie.

Małecki: A kim ty ****a jesteś, pedale?!

:D

Markus 24.05.2010 18:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 904045)
Markus,

Poza wartościami sportowymi jest też wartość jak wizerunek klubu. Nie jesteśmy jakieś śmierdzące St. Pauli czy inne Livorno! Nawet jeśli gość jest hetero to już ma świetny PR dzięki tym zdjęciom. Uwierz są też inne wartości niż dobry wynik. Powiedz a chciałbyś piłkarza pedofila w Wiśle? Nie sądzę.

Chodzi o to, że jego wizerunek, nad którym teraz tak wszyscy usilnie debatujecie może być po prostu zaklamany. Możecie debatować nad fikcją. A wtedy "pijar", który mu się robi za pomocą tych zdjęć jest nic nie warty i jedynie krzywdzi człowieka. Pomyśl nad tym, zanim drugi raz zapytasz, czy ktoś chciałby w Wiśle pedofila lub geja. Jeśli nim nie jest, o co ta dyskusja? Komu zależy na przypięciu mu etykietki geja na podstawie paru fotek? Jakoś nigdzie nie pisze, że jest zdeklarowanym homoseksualistą. Czemu to ma służyć?

Wasiu 24.05.2010 18:49

Typ pewnie nie wie gdzie lezy Polska, o ofercie nie slyszal bo niby skad a jest tutaj najbardziej znienawidzonym graczem. Niezla by akcja byla jakby jakis polski zespol trafil na nich w pucharach. Wiele bym dal zeby jego mine wtedy zobaczyc :D

qchar90 24.05.2010 18:50

ludzie o co ten ambaras?
zadnej propozycji nie zlozylysmy, to jest zwykla plotka transferowa jakich wiele
a wy tutaj piszecie pare stron o nim ;/

Markus 24.05.2010 18:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 904044)
Skąd wiesz?

Sam fakt, że to imprezowy chłopak już powinien dać do myślenia.

Mając do czynienia z kimś w jego wieku, raczej fakt, gdyby nie imprezował dawałby bardziej do myślenia.

Jeśli imprezowanie miałoby przekreślać zawodnika, już dawno musielibyśmy wyrzucić przykładowo takiego Małeckiego. Ten to dopiero jak wiadomo umie imprezować... A jaki imprezowy chłopak był niegdyś z Duffa, Owena, Gerrarda... Mam wymieniać dalej?

bódyń 24.05.2010 18:52

Cytat:

Markus,

Poza wartościami sportowymi jest też wartość jak wizerunek klubu. Nie jesteśmy jakieś śmierdzące St. Pauli czy inne Livorno! Nawet jeśli gość jest hetero to już ma świetny PR dzięki tym zdjęciom. Uwierz są też inne wartości niż dobry wynik. Powiedz a chciałbyś piłkarza pedofila w Wiśle? Nie sądzę. (Wystarczy że parchactwo coś o Fritzlu i o Nas śpiewa) to jakby teraz zaczęli śpiewać "Kto nie skacze ten pedał z Reymonta hop hop" Tobie to pewnie nie przeszkadza ale wielu kibicom Wisły już tak! Zostaw już tego bułgarskiego biseksa:)

Nie zatrudniajmy brunetow. Powod? A chcialbys miec pedofila w skladzie?

Biorac pod uwage ze testowalismy juz ok 3000 bramkarzy to pewnie Pawelek bedzie bronil u nas do 40 tki. Ale jak forum ozylo jak sie ukazaly zdjecia:)

Ogryzek 24.05.2010 19:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 904060)
Nie zatrudniajmy brunetow. Powod? A chcialbys miec pedofila w skladzie?

Biorac pod uwage ze testowalismy juz ok 3000 bramkarzy to pewnie Pawelek bedzie bronil u nas do 40 tki. Ale jak forum ozylo jak sie ukazaly zdjecia:)

Jednym nie przeszkadza pedał a innym może pedofil nie przeszkadzać bo są już tak postępowi. A co ma z tym brunet wspólnego? Nawet bódyń tego nie wie.

PS
Każdy ma świat wartości, dla ciebie może jest kolo OK dla mnie nie, więc nie sil się na wielkiego demaskatora sprzeczności.

thechris 24.05.2010 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 903934)
bo Wisła, to nie tylko zagrac mecz i pojsc w dom.

Takie txty i kazania to co najwyżej praw wychowankom klubu. Ale z najemnikami to gruba przesada...
Jednak w tym kraju chłopak nie miałby życia na stadionach.

Fuks 24.05.2010 19:06

mozecie dac juz spokoj z tymi dyskusjami? To juz zaczyna być śmieszne, jaki skutek na tym forum potrafi wywołac jedna plotka i jedno zdjecie zawodnika. Ja rozumiem, ze polityka transferowa Wisły nie jest ostatnio tematem ktory moze wywoływac wiele emocji, ale to juz jest przesada. Jak dzieci w piaskownicy dosłownie. Kwestie tego kto lubi a kto nie lubi pedałow/ pedofili / brunetow przeniescie do innego wątku, bo z tym mimo wszystko wiele wspolnego nie mają, i szczerze wątpie zeby ktokolwiek przy zatrudnianiu piłkarzy pytał ich o orientacje seksualną.

BRTS39 24.05.2010 19:08

Ja myślę że to przykrywka. Może zakontraktujemy Adisa, kończy mu sie kontrakt za miesiąc.

*Michael* 24.05.2010 19:09

panowie tu jest temat Polityka Transferowa... a nie kibicowskie bzdety i przekomarzania... ;/

gigant 24.05.2010 19:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez *Michael* (Post 904074)
panowie tu jest temat Polityka Transferowa... a nie kibicowskie bzdety i przekomarzania... ;/

Ale w związku z tym że takowa nie istnieje w naszym klubie, trzeba czymś zająć klawiature.

bódyń 24.05.2010 19:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 904063)
Jednym nie przeszkadza pedał a innym może pedofil nie przeszkadzać bo są już tak postępowi. A co ma z tym brunet wspólnego? Nawet bódyń tego nie wie.

PS
Każdy ma świat wartości, dla ciebie może jest kolo OK dla mnie nie, więc nie sil się na wielkiego demaskatora sprzeczności.

Ale gdzie tu sprzecznosc?? To jest konsekwencja. Ja bym nei zatrudnial brunetow , ty pedalow. Bycie jednym lub drugim nie jest karane. W przeciwienstwie do pedofili. Wiec to jest konsekwencja w rozumowaniu a nie sprzecznosc.
To ma tyle z tym brunet wspolnego. mam nadzieje ze rozjasnilem.
Oczywiscie najbardziej bym chcial aby nie zatrudniac zlych pilkarzy no ale to ostatnio niemozliwe w Wisle wiec trzeba zmienic zasady.

A jak dla mnie to polityka trasferowa wiec mozna dac spobie spokoj.

I tak nie ma kto zatrudniac(no chyba ze Zdzisek K.) i nie ma za co.

spartan 24.05.2010 19:36

Nie kupiliśmy nikogo z 41 testowanych bramkarzy, nie kupimy i czterdziestego drugiego.
Aż tak pechowi nie jesteśmy.A tak statystycznie to na ilu normalnych przypada jeden ciepły? Bo aż strach testować...chyba, ze słowo test jest tutaj kluczem do tej zgadywanki :D

WISŁAZWE 24.05.2010 19:38

Znając życie ten chłopak do nas nie trafi a tu dyskusja na 2 strony, przecież dobrze wiemy jak się to skończy, pod koniec tygodnia zobaczymy news'a że trafił do Legii a tu już co to będzie jak u Nas zagra, jak kto głośno będzie gwizdał, wstrzymajmy się z dyskusją na temat tego gościa, bo i tak pewnie nie trafi.

Wiemy jak wygląda Polityka Transferowa Wisły Kraków - jedyny dział funkcjonujący i myślący o przyszłości klubu jest na forum niestety żaden z nas w klubie nie pracuje i nie ma wpływu na to kto będzie tu grał ile zarabiał itp, my to jedynie możemy komentować, dyskutować ale po co akurat w tym wypadku podejmować jakąkolwiek dyskusje jeżeli nie jest to informacja pewna tylko podana za pewne w celu wywalczenia przez piłkarza lepszego kontraktu w Levskim czy być może w Legii.

mersik1906 24.05.2010 19:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spartan (Post 904091)
Nie kupiliśmy nikogo z 41 testowanych bramkarzy, nie kupimy i czterdziestego drugiego.
Aż tak pechowi nie jesteśmy.A tak statystycznie to na ilu normalnych przypada jeden ciepły? Bo aż strach testować...chyba, ze słowo test jest tutaj kluczem do tej zgadywanki :D

hahaha
a imie jego 44 :D

takze juz juz juz bedzie :P

jabadabaryba 24.05.2010 19:50

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...okoj,id,t.html

DeadOrAlive 24.05.2010 20:04

Chociaż tyle dobrze. Naprawdę dobrze byłoby pozyskać przynajmniej jednego z dwójki Sobiech - Sadlok...

IncognitoTSW 24.05.2010 20:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 904025)
IMHO może grać w naszej lidze. W Amice, Legii albo Cracovii:lol:
Byle nie u nas.

Rzekłbym, że nawet wszędzie oprócz zaprzyjaźnionych drużyn. Przecież spalony psychicznie człowiek na bramce rywala to jak Cabaj lub Przyrowski - otwarta droga do gry ofensywnej.

WISŁAZWE 24.05.2010 20:09

Przy ul. Reymonta dementują natomiast prasowe informacje dotyczące zainteresowania bułgarskim bramkarzem Iwanem Karadżowem. Te doniesienia w Wiśle określa się jako fakt medialny. Nie znaczy to, że "Biała Gwiazda" nie szuka bramkarza. Kandydatów jest ponoć kilku - i są to głównie piłkarze zagraniczni.

Czyli od czerwca zaczynamy Casting ''I Ty możesz bronić w Wiśle Kraków'', może być ciekawie, teraz to przynajmniej kandydatów jest paru a nie parunastu.

Więc koniec dyskusji na temat tego bramkarza w Wiśle.

kubawislak 24.05.2010 20:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mersik1906 (Post 904095)
hahaha
a imie jego 44 :D

takze juz juz juz bedzie :P

haha,
ale racja koniec już o mowy o wesołych chłopcach:-p

CebulTSW 24.05.2010 20:33

http://niebiescy.pl/?id=6626

Markus 24.05.2010 20:36

Najlepszy jest fragment: "Na razie nie podjęto ostatecznych decyzji, jak np. będzie wyglądała polityka transferowa klubu" . :rotfl: Doskonałe. Prawdziwa esencja zarządzania i długofalowego planowania. :rotfl:. Karcz może niechcący trafił w samo sedno. Okno się otwiera, a my dopiero jesteśmy na etapie planowania co dalej, jak ma wyglądać, :rotfl: opartego jak zwykle na bieżącej krótkofalowej kalkulacji, tudzież aktualnym humorze właściciela. W normalnych klubach strategia układana jest na kilka lat, a taktyka transferowa planowana z dużym wyprzedzeniem, ale u nas zamiast o tym myśleć, kiedy był na to czas, wdrażano cięcia i przywracano Zdzisia. Ot, takie swojskie przygotowanie klubu na przyszłość.

Jak widać u nas pewne rzeczy nigdy się nie zmieniają i za cholerę nie zmienią.

WISŁAZWE 24.05.2010 20:42

Zgadzam się Markus i podzielam Twoje zdanie.
Niestety w naszym klubie pojęcie Polityka Transferowa odkurzane jest raz na pół roku przy okazji okienka transferowego i dopiero wtedy zastanawiają się kogo/gdzie/ za ile.
Brak sieci skautingu jest tu jak nigdy zauważalny.
Nie mamy strategii działania na lata tylko na pół roku do następnego okienka itd. Straszne to niestety, bo z taką polityką to my zajedziemy ale na środek tabeli.
Przyszłość- to najbliższe pół roku wg zarządu.

firstborn 24.05.2010 20:42

Cytat:

Markus,

Nie jesteśmy jakieś śmierdzące St. Pauli czy inne Livorno!

a co ty chcesz od St. Pauli?ja wiem, ze wszyscy tu kochamy Wisle, ale ja bym sobie np. zyczyl przy Reymonta tak wiernych fanow,jak ma ST. Pauli. U nas, juz po wicemistrzostwie jest sranie i narzekanie i dupcenie jacy jestesmy do bani. tam kibice sa wierni klubowi niezaleznie od ligii, w ktorej gra.

a jesli Ci chodzi o poglady polityczne, to wierz mi, wiele lewactwa zasiada na trybunach przy Reymonta.

a zeby nie bylo totalnego off topa.

jak bedziemy mieli mocna obrone i pomoc i bedziemy grali jak za dawnego kacpra, tzn. strzelali wiecej niz tracili, to i z pawelkiem podbijemy LM. dla mnie priorytety to gracze z pola. deal z Niebieskimi uwazalbym za doskonaly, pytanie, czy jest to realne...

wolfy 24.05.2010 20:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 904052)
Pierwszy dzień Karadżowa w klubie.

Małecki: A kim ty ****a jesteś, pedale?!

:D

To się nazywa - pytanie retoryczne:>

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Incognito2192 (Post 904105)
Rzekłbym, że nawet wszędzie oprócz zaprzyjaźnionych drużyn. Przecież spalony psychicznie człowiek na bramce rywala to jak Cabaj lub Przyrowski - otwarta droga do gry ofensywnej.

A jak wiadomo - naszym napastnikom potrzebna jest każda możliwa pomoc, z interwencją kępy murawy włącznie.

Gwiaździsty 24.05.2010 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez firstborn (Post 904119)
a co ty chcesz od St. Pauli?ja wiem, ze wszyscy tu kochamy Wisle, ale ja bym sobie np. zyczyl przy Reymonta tak wiernych fanow,jak ma ST. Pauli. U nas, juz po wicemistrzostwie jest sranie i narzekanie i dupcenie jacy jestesmy do bani. tam kibice sa wierni klubowi niezaleznie od ligii, w ktorej gra.

Takich żuli i komuchów ze "stadionu" przypominających kurnik z kałuży, w dodatku zakompleksionych względem wielkiego HSV nie chciałbym brać za wzór.

daniel123 24.05.2010 21:05

ludzie ale co wy oczekujecie że Marcelo będzie u Nas grał do końca kariery,dla Niego to tylko przystanek być może do wielkiej kariery,więcej niż 3.5 mln euro i tak za Niego nie dostaniemy,polska liga wiec o więcej możemy pomarzyć,a lepiej go sprzedać teraz gdy jest okazja wyrwać nie jednego młodego dobrze zapowiadającego się obrońce,gdy mamy jeszcze Głowackiego,Clebera niż gdy ich już nie będzie,niż gdy będzie trzeba szukać wyłącznie za granicą-liczyć że się zaaklimatyzuje itp.Marcelo jest bardzo ważnym,może nawet obecnie Naszym najlepszym zawodnikiem ale z jego odejściem trzeba się po prostu liczyć,mam nadzieje że zrobi dużą karierę za granica i milo będzie wspominał Nasz klub,Nas kibiców,czytać pierwszym europejskim klubem w jego karierze była Wisła Kraków,dając w przyszłości dobra ocenę Nam oraz naszemu klubowi łatwiej będzie ponownie ściągnąć takie perełki,w kontekście kwalifikacji do Ligi Europejskiej bez Niego będzie trudniej,ale i z Nim bez 2-3 wzmocnień szanse są małe,patrząc kto na Nas czeka w 4 rundzie,trzeba mieć jedynie nadzieje że przynajmniej 50 % kwoty z jego sprzedaży przeznaczone zostanie na paru zawodników(takie 1,75 mln E starczyło by zarówno na Sobiecha,Sadloka,na kontrakt dla tego Bułgara jak i na przykład dla Żurawskiego).

fialo 24.05.2010 21:07

Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka raz chłopaczek :D

Takie mi sie powiedzonko przypomniało. Jeżeli koleś faktycznie jest gejem, no to wstępu na R22 nie ma, nie zostanie zaakceptowany zarówno przez nas kibiców jak i przez samą drużynę. Ale jeżeli cyknięto mu fotki gdzieś na jakimś melanżu gdzie był już lekkopółśredni, wisiał na swoich kumplach, a nawet jednego z nich pocałował, to się mozna zastanawiać. Mimo tego, że mam dziewczynę to po kilku kolejkach tez czasem wezmę kumpla za bary i to nie oznacza od razu, że jestem gejem. Oczywiście, nie zdarzyło mi się żadnego z nich pocałować:D Trzeba pamiętać o tym, że w Bułgarii jest inna kultura i sam będąc w tym kraju kilka razy na wakacjach widziałem mężczyzn całujących się "po przyjacielsku", a to chyba jednak nic złego. Piłkarsko wydaje się naprawdę dobry. Więc tak jak już ktoś wcześniej powiedział - najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby przyjechał do Krakowa wraz ze swoją partnerką :)

zbymak 24.05.2010 21:08

W Wiśle cisza i spokoj http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...okoj,id,t.html

Arkas 24.05.2010 21:13

Nie wyobrażam sobie tego żeby on został przyjęty tutaj, jeśli jest gejem.
Zresztą to by musiała być ironia losu, kilkadziesiąt testowanych bramkarzy a tu przyjęty homoś.
Ale trzeba przyznać że niezły przeskok - z Onyszki na tego ci*la.

WISŁAZWE 24.05.2010 21:17

Zamiast dalej najeżdżać na chłopa poczytajcie artykuł wyżej

Cytat:

Przy ul. Reymonta dementują natomiast prasowe informacje dotyczące zainteresowania bułgarskim bramkarzem Iwanem Karadżowem.
Jeżeli dementują to oznacza że w ogóle nie było jego tematu gry w Wiśle, więc zakończmy temat tego bramkarza.

Markus 24.05.2010 21:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy
To się nazywa - pytanie retoryczne:>

Wy jeszcze o tym? :)

Swoją drogą, widzimy jak źle musi być z polityką transferową Wisły skoro jej motywem przewodnim staje się orientacja seksualna jakiegoś całkowicie anonimowego Bułgara łączonego z klubem przez trzeciorzędny internetowy brukowiec o wątpliwej wiarygodności...

1q2 24.05.2010 21:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 904139)

Swoją drogą, widzimy jak źle musi być z polityką transferową Wisły skoro jej motywem przewodnim staje się orientacja seksualna jakiegoś całkowicie anonimowego Bułgara będącego póki co zwykłym faktem medialnym...

najciekawsze jest to że w końcu doczekaliśmy się dementi a potrzebne do tego były aż kontrowersje z orientacją :lol: - Normalnie przecież klubowi w ogóle nie przeszkadza że wypisywane są niestworzone historie o potencjalnych wzmocnieniach.

To też pokazuje jak niewiele miejsca powinniśmy poświęcać doniesieniom w stylu 'Wisła się interesuje' bądź Wisła wysłała ofertę - strata czasu

AdiWiślak. 24.05.2010 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 904139)

Swoją drogą, widzimy jak źle musi być z polityką transferową Wisły skoro jej motywem przewodnim staje się orientacja seksualna jakiegoś całkowicie anonimowego Bułgara łączonego z klubem przez trzeciorzędny internetowy brukowiec o wątpliwej wiarygodności...

Masz na myśli weszło ?
No tak , lepiej czytać interie , onet czy inne wp. Tam to jest wiarygodność informacji.

KOMINEK 24.05.2010 22:45

Wchodzę na forum i ku.rwa nie wiem czy to pomponiki.pl, czy plotek.pl; czy też jakieś inne gówno. Wspaniały nigdy nie kłamiący obiektywny portal weszło pisze Nowe ciacho dla Wisły lub Legii po czym daje zdjęcia z jakiejś imprezy gdzie jakiś bułgarski bramkarz robi sobie idiotyczne fotki podpisując że tak się bawi piłkarz o którego biją się Legia i Wisła i dwie strony forum jest o tym że pedała w Wiśle nie chcemy noż k.urwa m.ć

Nie tak dawno zadymę na forum zrobiono podając że już kupiliśmy Carlo Costly'ego i Kowalewskiego nie można było nadążyć kasować postów podniecających się tym - po czym pół Krakowa i cały Poznań i Warszawa lały z nas. Nic was to nie nauczyło??

Przy ul. Reymonta dementują natomiast prasowe informacje dotyczące zainteresowania bułgarskim bramkarzem Iwanem Karadżowem. Te doniesienia w Wiśle określa się jako fakt medialny. Nie znaczy to, że "Biała Gwiazda" nie szuka bramkarza. Kandydatów jest ponoć kilku - i są to głównie piłkarze zagraniczni. - http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...okoj,id,t.html

Koniec możecie mnie nazywać jak chcecie ale ucinam temat.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:10.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl