![]() |
Witam O której polskiego czasu gramy mecz rewanżowy z Apoelem
|
Cytat:
|
są jeszcze gdzieś do kupienia vlepki z serii wakacyjnej?
|
Jest ktoś z Wrocławia, albo orientuje się odnośnie transportu z Wrocławia do Lądka Zdroju w tą sobotę? Muszę być w Lądku około 18:30-19. W internecie jest wyszukiwarka e-podróżnik ale sądzę, że nie zawiera dużo połączeń. Ktoś coś poradzi?
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Praktyki ? |
Tak, we Wrocławiu jestem w sobotę, ale chciałbym jechać dopiero później niż wyszukana przeze mnie 13..
|
Szukam kogoś kto zna się na samochodach!
Najlepiej PW |
Zaraz ten cały Cyfrowy Polast poleci przez balkon.Podczas deszczu nie mam sygnału wtf? normalnie sygnał jest 60% podczas deszczu spada do 0....Wyjaśni mi to ktoś bo nie rozumiem tego....
|
Pewnie masz antenę źle ustawioną dla tego tak jest...
|
Orientuje się ktoś gdzie, kiedy i o której Wiślacy przylatują z Cypru? Wypadałoby Ich godnie przywitać :).
|
ile potrzeba procent głosów by dostać się do sejmu ?
ile potrzeba procent głosów by dostać zwrot z budżetu państwa za kampanie wyborczą ? i ile potrzeba procent głosów by móc zawiązać koalicję ? 3 % 9 % 7 % ?? |
Cytat:
3 trza wejść więc min 5;) |
co Ty gadasz ?!?!? Od 3 % oddają te grube bańki za kampanię ??
Jesteś pewien ? Żeby nie było, zadałem te 3 pytania google, i to używając różnych słów itd , ale nie znajdowałem odpowiedzi na nie. Tak sobie patrzę, z kim PO może zawiązać koalicję, jeśli SLD zrobi to z PIS-em. Ale skoro od 7 %, to raczej nie mają z kim. Czyli na pewno od 5 % do sejmu przyjmują tak >? |
Cytat:
A co do koalicji to każdy z każdym może, byle się do sejmu dostał;) |
Potrzebuje Pilnie wyłączyć GG w telefonie w T mobile
Pomoże ktoś? Chodzi o To że anulowałem subskrypcje a nadal pobiera opłaty |
Ktoś pamięta jakie były kursy na awans Wisły przed rewanżem z PAO? Chciałbym mieć jakieś odniesienie z punktu widzenia bukmacherów, którzy są obiektywni :)
|
Doradzi ktoś może dobre a nie drogie ubezpieczenia auta ?
|
Cytat:
1.55 na awans Wisły. Na zwycięstwo PAO w rewanżu kursy wahały się od 1.35 do 1.60. |
Gdzie w Krakowie kupię race ?
|
Czy około 7 rano są korki przy wjeździe do Krakowa od strony Zakopianki, czy raczej płynnie się wjedzie?
|
Ostatnio nie wjeżdżałem do Krakowa o tej porze.... ale tam korki w tych godzinach były i raczej będą.. taki już urok.. Ps. Tata mój mowi że o 4.30 jedzie sie całkiem przyjemnie :D
|
chce sobie załatwić taki papierek, uprawniający mnie do głosowania w wyborach parlementarnych, poza swoim miejscem zameldowania.
idę do urzędu miasta, proszę o taki papier i co dalej ? W sensie w którym okręgu wyborczym mogę zagłosować będąc wtedy w Gdańsku ? Nie mogę przecież pójść 9 października do pierwszej lepszej szkoły i tam zagłosować. Tylko w którejś konkretnej tak ? |
Cytat:
Każdy wyborca ma prawo głosować poza miejscem stałego zameldowania. Kartkę do urny mogą też wrzucić osoby bez meldunku. By było to możliwe trzeba jednak złożyć wniosek o dopisanie do spisu wyborców. Składa się go w urzędzie gminy odpowiednim dla miejsca czasowego pobytu. Uwaga, termin składania takich wniosków mija 11 października 2007 roku. Są jednak sytuacje, gdy o wyjeździe dowiadujemy się na krótko przed wyborami. Wówczas, by móc oddać głos, musimy mieć ze sobą zaświadczenie o prawie do głosowania. Taki dokument wydają bezpłatnie urzędy gminy. Trzeba jedynie zgłosić się do odpowiedniego z nich i mieć ze sobą dowód osobisty. Zaświadczenia o prawie do głosowania wydawane są od chwili zarządzenia wyborów do dwóch dni je poprzedzających. Mając w kieszeni dowód osobisty wraz z takim zaświadczeniem możemy jednorazowo oddać głos w każdym z lokali wyborczych w kraju i za granicą oraz na polskich statkach morskich. Pamiętajmy jednak o tym, by pilnować takiego zaświadczenia - urzędy nie wydają bowiem duplikatów, a w chwili otrzymania zaświadczenia zostajemy skreśleni z listy odpowiedniej dla naszego miejsca stałego zameldowania. |
Ile kosztuja w tym roku bilety na basen Clepardii?
|
Gdzie można oglądnąć meczyk Wisły? jakiś pub, knajpka. Chodzi mi o okolice Kazimierza
|
Niewąska przekaska na ul.Waskiej-na Kazku
|
Na rogu Dajwór i Bartosza masz knajpę. Wiślacki klimat, tanie piwo i niewielu zagranicznych turystów.
|
Cytat:
|
Czy jeśli opłacę te 32 złote na karte kibica klubu reprezentacji czy jak to sie tam nazywa, to bedę mógł kupić bilety dla dwóch znajomych? Czy oni musza tez sobie takie cos założyć?
|
Cytat:
|
Mam pytanie:
- gdzie w Krakowie dostanę sztangę + 2 hantle + obciążenie (powiedzmy 50 kg) i jak cenowo się to kształtuję ?; - czy za taki zestaw jak tutaj : http://allegro.pl/sprawdzony-zestaw-...761729263.html uwzględniając przesyłkę (80 zł) cena jest dobra? Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
Wiadomo już może kiedy wracają piłkarze z Cypru i o której oraz o powitaniu?
Z góry dziękuję i pozdrawiam. |
Jak zrobić takie coś. W word mam tabele w tabeli, miniaturki zdjęć czy tam jakieś miniaturki poporstu. Klikam na nie pojawia mi się popup w normalnej rozdzielczości.
|
Cytat:
|
Czy program Digital Image Recovery odzyska zdjęcia z uszkodzonej karty pamięci XD? Swego czasu udało mi się tym programem odzyskać dane, ale z innego rodzaju karty.
|
Skąd najlepiej załatwic alkohol na wesele? Ofert w necie sporo, adresy hurtowni są, ale moze jest jakaś godna polecenia ? :)
Chodzi o markową wódę, jakieś winko (białe i czerwone) do obiadu plus szampan na toast. Klasycznie. |
Czy w galeriach handlowych są jeszcze wyprzedaże letnie czy już cały asortyment to kolekcja jesień-zima?
|
Gdzie w Krakowie mozna oddac HTC Desire HD do serwisu ? Spierniczyl mi sie przycisk wlaczajacy, jak go tylko musne to mi sie wlacza i swiruje :/
|
Dziwna sprawa z telefonem. Miałem malą wywrotkę na rowerze i upadłem na niego. SE w580i. Po powrocie do domu zorientowałem sie, że klawisze troche dziwnie działają... wciskając "2" pokazuje sie opcja wyboru trybu dzialania telefonu "samolotowy" etc., 5 w ogole nie działa :/
Miał ktoś z Was podobny problem?? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl