![]() |
Po pierwsze, nie wiadomo, czy ów Bułgar rzeczywiście jest homo, bi, czy może jednak hetero.
Po drugie, nie ma to znaczenia, bo nie przyszedłby tu uczyć w szkółce niedzielnej, tylko grać na boisku. A tam nie liczy się to, jaką ktoś ma orientację, ile ma kochanek, co najbardziej lubi robić w łóżku, tylko ile piłek zatrzyma i czy da w końcu jakość lepszą od okresowych klopsów Pawełka. A po trzecie - to i tak temat s.f. Wisła nie wydaje się dziś zdolna do wygrania wyścigu o jakiegokolwiek zawodnika z kimkolwiek. Choć jeśli odejdzie Głowacki i Marcelo, działacze nie będą mieli już żadnej wymówki dla braku transferów do klubu. |
Cytat:
|
Cytat:
Nie chcę oglądać tego bramkarza w Wiśle ani w Polsce. Zaraz wezma go do jakiegoś tańca z gwiazdami i będzie drugi Jacykow czy Piróg wychwalany przez media.. |
o chłopie jakies capany napisały ze niby sie nim interesujemy, a tutaj wrzawa i hałas jakby to była prawda.
Pany! A Riberiego i Benzeme chcemy czy nie? Bo chodzili na małolatki w koncu, wiec nie wiem czy wam to bedzie pasowało jak tutaj przyjdą czy raczej nie? Albo napiszmy list do Romana Polańskiego, by nawet nie myślał kiedykolwiek przyjsc na Wisłe czy cokolwiek wiecej, bo szperał w nastolatce. Ja wiem, ze kazdy z nas liczy, ze a nóż widelec, uda sie kogoś sprowadzic, wiara czyni cuda jasne, ale bez floty my Marcelo juz nie znajdziemy. |
Zniesmaczyłem się do obiadu. Ostrzegajcie przed takimi zdjęciami. Wstyd jakby taki gość miał reprezentować Wisłę.
|
To czy kolo woli panie czy panów to jego sprawa aczkolwiek Polska to nie jest dobre miejsce na afiszowanie się jeśli pan woli panów. Bardziej niepokoi, że grajek bez żenady robi sobie image imprezowicza i tego typu luzaka. My chyba szukamy dobrego bramkarza, a nie nowej porcji kłopotów?
|
Gdyby on do nas miał przyjść(i tak nie przyjdzie ;p) to nie chodzi tyle o to czy ktoś toleruje ich czy nie,ale zepsułby nam reputację więc dzięki Bogu że nie zagra u nas :D
|
Cytat:
Taka, że homoseksualista nie robi swoją orientacją nikomu krzywdy...jest to wolna wola dwóch świadomych swojej orientacji i uczuć ludzi. Natomiast zoofil i pedofil poprzez swoja orientację robią krzywdę innym i tylko i wyłącznie dlatego można ich potępiać. Tak więc przemyśl swoje poglądy bo na chwilę obecną zachowujesz się jak słuchacz pewnego radyja... ;) Człowiek może robić to na co ma ochote byleby nie krzywdził innych istot... Wracając do naszej polityki transferowej to chciałbym zauważyć, że mamy raczej małe szanse na Nowaka, a to ze względu, że jeśli poleci na kasę to wybierze zapewne Polonię bądź Legię, która od zawze lubiła kominy płacowe. Jeśli interesuje go poziom sportowy to nie oszukujmy się wybierze Lecha, a nie Wisłę... Tak więc mam nadzieję, że oferta za Sobiecha i Sadloka nie jest wymysłem prasy i "nasi działacze" dogadają się z działaczami Ruchu Chorzów... Cytat:
Ogólnie rzecz biorąc tolerancja może tylko i wyłącznie poprawić wizerunek oraz reputację klubu... |
Cytat:
Ja się im jakoś wcale nie dziwię, skoro ta małolatka tak wygląda. Ale za pedała w szatni byłoby wstyd. |
Cytat:
Oj w tym przypadku lepiej dmuchac na zimne i nie luzowac. :D |
Cytat:
No, może obok Breitnera, komunisty i rewolucjonisty :) Jak więc widzicie, można być jednocześnie skrętem i wspaniale grać w piłkę :D |
Mój Boże, GEJ!
Jeszcze nas zarazi swoją chorobą, albo co gorsza sprowadzi na złą drogę Patryczka i Wojtka! Rozumiem, że można nie akcpetować propagandy homoseksualnej,mnie też denerwują postulaty jej promocji. Nie przesadzajmy jednak, co Wam szkodzi, co chłopak robi po meczu? |
Stanowcze nie takiemu transferowi, jeżeli Bułgar podpisując kontrakt nie zdementuje tych plotek.
Jeśli woli chłopców, to zapraszamy do Krakowa... Na drugą stronę błoń. Przespaceruje się na paradzie to i będzie do kogo jajkami rzucać. Oficjalna homofobia, Wisełka! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ps. Reiro, dobry post :) |
Haha nie moge zrobili mu pare fot na imprezie, wszyscy pewnie na bani i forum orzeklo, ze jest gejem Oo
|
Kiedy mówiono mi, że Kraków to miasto ksenofobów to nie wierzyłem, póki tu nie zamieszkałem :P masakra...
Można się skończyć podniecać transferem tego młodego Bułgara z dwóch powodów: 1. Na stronie dobrze zorientowanej - TSW - pisze wyraźnie, że do 1 czerwca można sobie darować spoglądanie na doniesienia prasowe, bo póki Basałaj nie podpisze kontraktu i nie weźmie się za swoją pracę to transferów nie będzie. 2. Skończy się jak zawsze "Iwan Karadżow nie dla Wisły" Zapewne obserwuje go Legia, a piśmaki dołożyły sobie Wisłę, bo jakoś żyć trzeba i napędzać karuzele. |
Cytat:
|
Tak statystycznie patrzac to w lidze napewno gra kilku homoseksualistow. Roznica miedzy obecnie grajacymi w polskiej lidze gejami a Bulgarem jest taka ze on sie nie ktyje.
Moj egoistyczny punkt widzenia jest taki, ze czym wiecej na swiecie pedalow tym wiecej panienek dla mnie i innych normalnych facetow. :D Moznaby powiedziec, ze w kazdej zlej sytuacji sa jakiej pozytywy. P.S. Uprzedzajac kontrargument - wiekszosc lesbijek ktore znam jest brzydka. |
Tak apropos to on wogole jest gejem, czy to zdjecie to po prostu zarty z kolega na imprezie?
|
Cytat:
Skończcie już z tym bramkarzem...on zapewne nie jest gejem, a wy się nakręcacie... ;[ |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=c0fXMnIfA2Q |
Cytat:
A powaznie sqallpl: Ty, tez sobie robisz zarty z kolega lizac sie na imprezie i robiac sobie foty? P.S. Bede sie smial jak faktycznie przejdzie do Legii, przyjedzie gdziekolwiek do Polski na mecz i wysiadzie psychicznie:P. Cytat:
|
Czyżby?
Wisła SSA to społka, która powinna przynosic dochód. Jeżeli sprowadzenie tego piłkarze wpłynie pozytywnie na działalność spółki, to ja nie mam nic przeciwko. Nikt wam nie każe nosić koszulki z jego nazwiskiem, śpiewać pochwalnych pieśni na jego cześć, etc. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale każdy szuka sensacji i szopka trwa :-) |
Ludzie, weźcie pomyślcie trochę głowami, a nie dupami!
Przecież on tę fotkę mógł sobie zrobić dla jaj, na imprezie! Dlaczego nie komentujecie pozostałych jego fotek, na których przytula się do lasek?! Boże, a zdawałoby się, że myślenie nie powinno boleć... |
Cytat:
|
już wole żeby Pawełek bronił do 40-tki niż między słupkami miałoby stac takie homo-niewiadomo
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli chcemy zmieniać świat zacznijmy od siebie... Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze tego brakowało, żeby "kibice" wyzywali się od "homofobów", kiedy idzie o pedała. Noż ****a mać, nic mnie już chyba nie zaskoczy. Jeśli nie przemawia do Was fakt, że ciota "jedynie całusa i tyle" dostaje/ daje koledze, to niech do Was przemówi to, co zrobią z nim psychicznie kibice drużyn przeciwnych Wiśle, jeśli on miałby u nas grać. Albo co zrobią kibice Wisły, którzy są, dzięki Bogu, mniej "zachodni, nowocześni i europejscy", niż kilku z forumowiczów. "Jeśli jego zatrudnienie da korzyść spółce" no nie wierzę po prostu, że można tak myśleć.
s1mone- proszę Cię, zamknij się już, bo się rzygać chce. |
On pewnie i tak nie przyjdzie do nas a to że jest gejem to może tylko prasowe plotki. Przecież ostatnio też pojawiło się zdjęcie z dwoma piłkarzami Barcelony i duża grupa ludzi okrzyknęła ich pedziami. Być może on jest hetero a ta fotka została zrobiona na jaja po paru głębszych . Jednak uważam że do Wisły powinni być ściągani piłkarze odpowiadający nie tylko poziomem sportowym ale również charakterem.
|
Cytat:
- jest gejem - lub się naj**ać i się tego zbytnio nie wstydzi... Jedna i druga mało mnie przekonują... |
Cytat:
|
o mamo skąd wy takie materiały wynajdujecie jak ten teledysk chyba za dużo wolnego czasu niektórzy maja :)
|
Mi tam nie przeszkadza czy gej czy pedał ważne żeby grał dobrze to wtedy kibice na pewno go pokochają... dla mnie gorsze było to co małecki zrobił żeby zyskać sympatię kibiców Wisły
|
czyli co ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl