Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Blaszczu16 28.04.2013 13:51

A najbardziej to mnie śmieszą komentarze w stylu że Lech i Legia zdominują ligę na lata.

bofff 28.04.2013 14:12

bo bez Legii nie ma przecież Lecha

@up mogłyby, mają szanse.
Są jakie takie finanse, skauting, rozwój młodzieży
model właścieciela zorientowanego na futbol (Lech) sprawdza się lepiej niż korporacyjne zarządanie Legii. Przy niższych nakładach osiągają podobne wyniki.
W Legii zdaje się Urban spieprzył przygotowanie fizyczne. Przed rundą wiosenną miał jakiegoś znajomego z pierwszej Osasuny. Teraz to chyba autorsko

Skorża>Urban imo. Urban lepiej czuje futbol, zawodników - czego brakowało Skorży, ale taktyka to ojojoj.
Zresztą ostatnie mecze mówią same za siebie

ToTylkoJa 28.04.2013 14:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez skttrbrain (Post 1310762)
@TTJ
Dwa sezony, kiedy to Lech rzeczywiście grał bardzo dobrze, trudno żeby go wtedy nie chwalono, kiedy obiektywnie wszystko wyglądało dobrze. Nad Legią natomiast rozpływają się niemal zawsze mimo wyników, a apogeum następuje tego teraz, bo jest szansa realna na MP. Więc krótka pamięć, czy udajesz głupka? Czy może nie dość jasna różnica jest dla ciebie?

Lech grał tak zajebiście, że tylko fartowi i Jopowi zawdzięczacie mistrzostwo. Rzeczywiście, rewelka. A spuszczlai się nad wami jak nad jakimś Realem czy Barceloną.

Teraz chwalą Legię nie za styl itp, tylko za to, że:
a) w rundzie jesiennej grała najlepiej i zdobyła najwięcej pkt
b) nie osłabiła swojej kadry jak sezon wcześniej
c) znacząco się wzmocniła (przynajmniej na papierze)

w każdym państwie taki zespół byłby stawiany w roli głównego faworyta.

Cytat:

W CF o Lechu powiedziano dwa zdania, nie manipuluj faktami. Jedno w kontekście reportażu o szansach na awans do LM i drugie przemycił wasz wierny kibic Iwanow, że lepiej na teraz gra Lecha wygląda (niby). Więc faktycznie klapki i kompleksy robią swoje w twoim przypadku również. Generalnie odbijanie piłeczki z warszawiakiem jest zabawne, tak jak zabawne było oglądanie CF dzisiaj czy dwa-trzy tygodnie temu, kiedy na podobne tematy dyskutowali.
powiedziano dwa zdania, ale dwa zdania POZYTYWNE, więc gdzie tu manipulacja? A te twoje "niby" pokazuje, że szukasz dziury w całym - dobrze powiedzieli o Lechu? No tak, ale to tak na niby :lol:

robicie z siebie ofiary losu. Co do Legii to dostało się np. Urbanowi, czy konia Rumaka ktoś skrytykował?

Cytat:

A te brednie o imprezie masowej.. Rozumiem w takim razie, że Legia zabukowała już terminy w trzy ostatnie weekendy sezonu, bo tak wypaść może, że będzie świętowanie w którymś z nich? Nie wiedziałem, że spontaniczną radość kibiców na rynku swojego miasta trzeba zgłaszać, a to ciekawe.
a wiesz w jakim kraju żyjesz czy nie bardzo? Państwo POlicyjne mówi ci to coś?

"Choć za piłkarzami dopiero 23 kolejki ligowe, to władze Legii Warszawa wystąpiły już o zgodę na organizację imprezy masowej w dniu 2 czerwca. Właśnie na ten dzień zaplanowana jest ostatnia kolejka rozgrywek w sezonie 2012/2013. "Faktycznie, taki dokument ze strony Legii Warszawa do nas wpłynął i został zarejestrowany" - potwierdza Magdalena Łań z biura prasowego Urzędu Miasta Stołecznego Warszawy.

O zgodę na organizację imprezy masowej w dniu 2 czerwca w Poznaniu ma wystąpić także Lech Poznań." za legioniści.com

Cytat:

No jasne, większość ludzi zakładała, że Legia NAJPRAWDOPODOBNIEJ będzie mistrzem, dziwnym nie jest, że zakładali też to kibice Lecha. Tymczasem w mediach koronowano ją już w styczniu, lekka różnica, nie sądzisz? Tak jak błądzenie o LM na chwile obecną jest przykładem zakrzywienia czasoprzestrzeni w umysłach dziennikarskich z Warszawy.
Zrobię ci nawet tę przyjemność, że sam napiszę, że Legia najprawdopodobniej będzie MP niestety. Chociażby terminarz o tym świadczy czy WKS w finale PP, który będzie z Lechem gryzł ziemię, bo dla nich lepiej będzie żeby MP był w stolicy.
odsyłam do literek od a) do c) z odpowiedzi do twojego pierwszego cytatu. Tam jest wszystko wyjaśnione odnośnie tego, dlaczego uważają Legię za głównego faworyta. Nawet wy tak twierdziliście, więc nie wiem czemu szukasz dziury w całym - chyba tylko dla zasady to robisz. Jak chwalono Lecha to było wszystko ok, a teraz biedne pyrki strzelają focha i się obrażają, bo ktoś śmie chwalić kogoś innego.

Jakie błądzenie po LM? Jaki dziennikarz? W CF przecież mówili, że żadne zmiany systemów, przesunięcia terminów spotkań itp nic nie dadzą, bo nie ma u nas w Polskiej lidze piłkarzy na to - ba, nawet wspominali w reportażu, że to Lech miałby na chwile obecna większe szanse na zwojowanie LM niż Legia - ale oczywiście to się nie liczy bo nie pasuje do twojej teorii. Czy ty oglądałeś ten program ze zrozumieniem czy nie? Chyba, że mówisz o jakimś innym dziennikarzu? U was też błądzono po LM, była euforia jak trafiliście na Spartę, którą mieliście lekko przejść.

Co do jeżdżenia na dupach, to spójrz sobie z jakim zaangażowaniem zagrał z nami Piast a z jakim z wami. Jak grała z nami Wisła (ciekawe czy z wami też wiślacy zagrają tak ambitnie?).

Już szukacie wymówki w postaci terminarza :lol: dobre! Kto wam bronił wygrać z nami na Bułgarskiej? Napisz jeszcze, że Legia w PP miała łatwiej w tym sezonie niż Lech. Ten cały PP dla Legii może jej się odbić czkawką, 2 dodatkowe mecze pod koniec sezonu to sporo, więc nie macie co narzekać na terminarz i szukać na siłę wymówek.

emj10 28.04.2013 14:39

Lubię te napinki w gościach. Jedynie niegdyś spory toczone na linii Legia-Groclin były ciekawsze od tych Legia-Amica. Szkoda bana dla pewnego osobnika, który wieszczył długoletnie sukcesy dziewuch za panowania JW. Oj grubo się pomylił :D

kreseq 28.04.2013 15:00

Legia i Lech są chujowe, ale nie tak chujowe jak reszta ligi, która jest jeszcze bardziej chujowa. Nie wiem czy jest sens gadać nad kim kto się spuszcza/nie spuszcza skoro to i tak jest spuszczanie się nad chujowo grającą drużyna.

szprotson 28.04.2013 15:18

wszyscy jestesmy chujowi
wszyscy
ale to Nasza chujnia wiec trzeba sie nią pasjonowac i kibicowac

63624 28.04.2013 15:42

Do Legii i Lecha pasuje powiedzenie "W krainie ślepców jednooki królem". Skoro dzisiaj WKS dostał 4 bramki od 11 w tabeli przed meczem Zagłębia, to co tu komentować. Każdy z każdym może wygrać.

0 22 28.04.2013 16:14

Nie mówię, że nie - tylko, że jednak i Legia i Amica mają dość solidną przewagę punktową nad resztą maruderów:

Legia/Amica

reszta

GKS/Bielsko

silver03 28.04.2013 18:00

Widzieliście te 4 bramki jakie Śląsk stracił? Normalnie wszystko wyglądało jak sprzedany mecz, wszyscy stoją a Małkowski biegnie środkiem i pakuje gole, paranoja! Nie wiem, Staszka nie lubią i po osiągnięciu el.LE chcą go zwolnić czy co? To się normalnie w pale nie mieści jak te bramki padały. A jeśli to jest forma Ślaska to niech odda komuś to miejsce w pucharach, paranoja.

Obczajcie ten cyrk :shock:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__2_0_.html

Kaan 28.04.2013 20:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez silver03 (Post 1310799)
Widzieliście te 4 bramki jakie Śląsk stracił? Normalnie wszystko wyglądało jak sprzedany mecz, wszyscy stoją a Małkowski biegnie środkiem i pakuje gole, paranoja! Nie wiem, Staszka nie lubią i po osiągnięciu el.LE chcą go zwolnić czy co? To się normalnie w pale nie mieści jak te bramki padały. A jeśli to jest forma Ślaska to niech odda komuś to miejsce w pucharach, paranoja.

Obczajcie ten cyrk :shock:
wis.la/dwul7

Oglądnąłem to 4 razy. Za każdym razem obserwując innego gracza Śląska "próbujacego" przeszkadzać Małkowskiemu. Jakbym oglądał Piłkarski Poker..:/

felipe 28.04.2013 21:03

No albo się skur*ili albo są pokrakami, które w dodatku przeszły obok meczu. Tertium non datur. Kibice Śląska muszą być dumni.

marek2a 28.04.2013 21:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kaan (Post 1310814)
Oglądnąłem to 4 razy. Za każdym razem obserwując innego gracza Śląska "próbujacego" przeszkadzać Małkowskiemu. Jakbym oglądał Piłkarski Poker..:/

:-/Tylko motywów brak ,bo Zagłębie nawet bez tych 3 punktów się utrzymało- normalnie spiskowe myślenie ,może się mylę?jak co to oświeć mnie

marek2a 28.04.2013 21:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1310789)
Nie mówię, że nie - tylko, że jednak i Legia i Amica mają dość solidną przewagę punktową nad resztą maruderów:

Legia/Amica

reszta

GKS/Bielsko

Wiele faktów wskazuje ,że niestety malutki klubik z Wronek zwany LECHEM przez niektórych(słowików) zdobędzie tytuł majstra. :rotfl:Legii gratulujemy 2-go miejsca.Naprawdę zasłużyliście:D

0 22 28.04.2013 22:00

Którego miejsca ja ma pogratulować?

silver03 28.04.2013 22:13

Sorry, że się wcinam w internetowe napinki, ale jeszcze co do meczu Zagłębia i Śląska...

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marek2a (Post 1310824)
:-/Tylko motywów brak ,bo Zagłębie nawet bez tych 3 punktów się utrzymało- normalnie spiskowe myślenie ,może się mylę?jak co to oświeć mnie

Może liczą jeszcze na puchary? :> To już jest majstersztyk http://www.youtube.com/watch?feature...&v=n6LnHDbRqt4

marek2a 28.04.2013 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1310826)
Którego miejsca ja ma pogratulować?

Śmieszne jest to ,że ,że dla nas 6-ste miejsce ( po tych wyprzedażach) będzie OK. ale mamy też szansę powalczyć o miejsce 4-te:mysli:trudna sprawa:>:>:>I co - szczytowy sezon Legii,a nasz najgorszy i razem powalczymy w el LE?:haha:I jeszcze jedno pytanie ,ile karnych jeszcze trzeba podyktować dla Legii,aby miała pewnego mistrza? 5 , 10 ,15 ?

Bobek90 28.04.2013 22:50

marek2a, kwiat i smietana internetowych napinaczy.

Posty jednozdaniowki, a i tak po przeczytaniu ma sie wrazenie jakby wlasnie skonczylo sie czytac 5-tomowy pamietnik 6 latka. Nawalil za to mordek, jakby mordki robily u niego za argumenty (patrzac na tresc postow, mozliwe).

Ale cel zostal spelniony, w buraczanym stylu osmieszyl kluby z miejsc 1-2, choc osmieszyl kogos/cos to pojecie relatywne, bo bardziej osmieszyl sam siebie.

Brawo! Ku chwale Wisly buraczymy i napinamy razem z markiem!

0 22 28.04.2013 23:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marek2a (Post 1310828)
Śmieszne jest to ,że ,że dla nas 6-ste miejsce ( po tych wyprzedażach) będzie OK.

To jak dla Was będzie OK to ja nie mam więcej pytań.

Cytat:

I co - szczytowy sezon Legii,a nasz najgorszy i razem powalczymy w el LE?

Pamiętam Wasze urocze epizodziki w Serie B, więc już tak nie cuduj z tymi najgorszymi. Ale faktycznie - nasz szczytowy. Z okazji pierwszego podium wytatuuje sobie datę na pięcie.

Cytat:

iile karnych jeszcze trzeba podyktować dla Legii,aby miała pewnego mistrza? 5 , 10 ,15 ?

Siedemnaście. Dla Was - dwieście siedemnaście (napinka 1916-1906 %).

marek2a 28.04.2013 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1310830)
Dla Was - dwieście siedemnaście (napinka 1916-1906 %).

Wszyscy kibice w całej Polsce widza co jest grane. poczytaj fora:rotfl:polscy sędziowie zrobią z (L)egii mistrza.Tak wiem ,nie dopuszczasz tej myśli,bronisz sie przed hańbą,OK. Myślisz sobie :moja (L) zdobyła wicemistrza sprawiedliwie, bez drukowania, ale masz pecha, są materiały video -dowody pokazują prawdę - na wicemistrza nie zasłużyliście

0 22 29.04.2013 00:41

Wieczna hańba :(

Złodziejsko - przemytniczy klub
to Legia Warszawa

19sebawro06 29.04.2013 08:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1310837)
Wieczna hańba :(

Złodziejsko - przemytniczy klub
to Legia Warszawa

w końcu to przyznał :D
na tym chyba można zakończyć tą bezsensowną dyskusje

AYALA 29.04.2013 09:03

tak bogaty klub jak Legia powinna sobie lepszego trenera sprowadzić (ktos z doświadczeniem międzynarodowym)
Z takim budżetem chyba ich stać na kogoś lepszego niż Urbano, bo z nim na ławce to moga być spore problemy z przejściem 2 rundy a przeciez nie od dziś wiadomo że jest to zespół budowany na lige mistrzów

daniello1987 29.04.2013 10:01

tabela naszej rodzimej ekstraklasy jest tak spłaszczona (czytac zenująco słaba liga) ze Wisła w tak katastrofalnym sezonie moze zagrac w pucharach. do 3 miejsca tracimy 6 pkt sic! nawet 11 korona ma tylko 8 pkt straty do 3 miejsca. wiec kazdy moze wskoczyc na podium tym bardziej ze jeszcze mamy do rozegrania 6 kolejek i 18 pkt do zdobycia.gdyby jakims cudem udało sie zremisowac w Poznaniu mozna by było o dziwo myslec o pucharach.tego to nawet Kulawik w najjasniejszych snach nie przwidział:D

Pablo84 29.04.2013 10:52

Pół żartem pół serio, w tej lidze powinny być jakieś regulację odnośnie tego, jakie drużyny mogą grać w europie.
Np od określonej ilości punktów.
Może się starzeję, ale wcześniej oglądałem polską ligę i jakoś tak strasznie nienarzekałem na poziom. Teraz, oglądając jakikolwiek mecz Polskiej ligi , piwo zaczyna źle smakować, fotel staje się zajebiscie niewygodny, obraz w telewizorze niewyraźny, jedzenie przestaje mieć smak.
Mało tego, czasami oglądając mecz skórokopów w koszulkach Wisły, muszę naprawdę silno trzymać się oparcia- by nie wyrzucić odbiornika lub chociaż nie przełączyć na inny kanał.

!!IRIVER!! 29.04.2013 10:59

Zastanawia mnie jedno. Nasza liga jest bowiem tak nieobliczalna, że trudno nadal cokolwiek wyrokować i ciekawi mnie, co by było gdyby:
Lech został mistrzem, Legia wygrała Puchar Polski, a Śląsk spadł poniżej 4.miejsca. Czy wówczas w pucharach grałby mimo wszystko Śląsk, jako finalista, czy drużyna z miejsca nr 4?

Mimo naprawdę niezłych dla nas wyników w trwającej nadal kolejce, jestem zdania, że raczej nie wczłapiemy się na to 3-4.miejsce. Po prostu trudno mi uwierzyć, że wygramy wszystkie 6 meczy (zwłaszcza wyjazdy, które naprawdę mamy niełatwe) i, że właśnie Górnik, z którym przyjdzie nam grać będzie umiał wtopić ponadto jeszcze ze dwa inne mecze...Za to, co wczoraj odjebał Śląsk, pomimo, że ich kibice są z nami zaprzyjaźnieni, życzę im, aby spadli najniżej jak to możliwe w tegorocznych rozgrywkach...

szprotson 29.04.2013 11:03

chyba druzyna z miejsca nr 4

a co do reszty : no comment

Kole Jorz 29.04.2013 13:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 1310844)
Zastanawia mnie jedno. Nasza liga jest bowiem tak nieobliczalna, że trudno nadal cokolwiek wyrokować i ciekawi mnie, co by było gdyby:
Lech został mistrzem, Legia wygrała Puchar Polski, a Śląsk spadł poniżej 4.miejsca. Czy wówczas w pucharach grałby mimo wszystko Śląsk, jako finalista, czy drużyna z miejsca nr 4?

Drużyna z 4. miejsca.
Finalista Pucharu Polski, który nie zdobędzie Pucharu i w Ekstraklasie nie zajmie miejsca 1-3, gra w el. LE tylko wtedy, gdy zdobywca Pucharu Polski zdobędzie w tym samym sezonie Mistrzostwo Polski.

W końcu nie bezpodstawnie wielu obserwatorów przypuszcza, że w przypadku "stykowej" sytuacji w czubie tabeli i zdobyciu Pucharu Polski przez Legię, w 30. kolejce w meczu na Pepsi Arena w drużynie gości zobaczymy 11-14 Stevanoviciów...

zim zum 29.04.2013 14:17

Nie no Śląsk wyjdzie i będzie umierał za brak pucharów dla siebie i mistrzostwo dla Amici :lol:

GrzegorzTS 29.04.2013 14:25

Lepiej żeby mistrzostwo zdobył Lech,jeżeli tytuł zdobędzie Legia to nawet pare baniek Cupiała nie pomoże w ewentualnym odzyskaniu tytułu.
Po wywalczeniu tytułu Legia ma spore szanse aby wejść do LM, ten ich cały prezes już w zimie zrobił kozackie transfery a po ewentualnym tytule zapowiada jeszcze większe transfery,Legia będzie ewentualnie pierwszym mistrzem od dawna który nie sprzeda najlepszych a jeszcze znacząco wzmocni skład!
Lech ma dobry ranking ale nawet jak wejdzie do ligi mistrzów to trudno uwierzyć,że Rutkowski zainwestuje kase w transfery więc Lech raczej nam nie odjedzie tak jak odjechałaby Legia.

Karamazow 29.04.2013 14:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GrzegorzTS (Post 1310862)
Lepiej żeby mistrzostwo zdobył Lech,jeżeli tytuł zdobędzie Legia to nawet pare baniek Cupiała nie pomoże w ewentualnym odzyskaniu tytułu.
Po wywalczeniu tytułu Legia ma spore szanse aby wejść do LM, ten ich cały prezes już w zimie zrobił kozackie transfery a po ewentualnym tytule zapowiada jeszcze większe transfery,Legia będzie ewentualnie pierwszym mistrzem od dawna który nie sprzeda najlepszych a jeszcze znacząco wzmocni skład!
Lech ma dobry ranking ale nawet jak wejdzie do ligi mistrzów to trudno uwierzyć,że Rutkowski zainwestuje kase w transfery więc Lech raczej nam nie odjedzie tak jak odjechałaby Legia.

W Monachium już myślą jak osłabić konkurenta w walce o Champions League 2014. Na oku mają ponoć jeźdźca z głową Koseckiego i Jakuba "zemszczę się na Grekach" Wawrzyniaka.

-Goral- 29.04.2013 16:14

I po reformie.

Miały być emocje, miało być lepiej.
Miała być wielka walka o 8 miejsce, żeby w grupie mistrzowskiej walczyć o puchary zamiast w spadkowej o spadek. To teraz co za różnica czy ktoś zajmie 8 czy 9 miejsce i tak przez następnych 7 kolejek o nic nie gra. Jagiellonia, Lechia, Zagłębie dopięły swego kolejny sezon bezpiecznej mizerii przed nimi.

murray 29.04.2013 16:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez GrzegorzTS (Post 1310862)

Ojej boję się.
Na szczęście Legia nie ma dobrego szkoleniowca, więc Liga Europy to maks co z tej ekipy się wyciśnie.

Drozd 29.04.2013 16:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez -Goral- (Post 1310873)
I po reformie.

Miały być emocje, miało być lepiej.
Miała być wielka walka o 8 miejsce, żeby w grupie mistrzowskiej walczyć o puchary zamiast w spadkowej o spadek. To teraz co za różnica czy ktoś zajmie 8 czy 9 miejsce i tak przez następnych 7 kolejek o nic nie gra. Jagiellonia, Lechia, Zagłębie dopięły swego kolejny sezon bezpiecznej mizerii przed nimi.

No jak to?

Ósmy będzie się podkładał bogatym, a dziewiąty biednym :).

No i kluczowe pytanie, które jakby nie istniało. Po podziale z kim u siebie z kim na wyjeździe ?

tommiyacht 29.04.2013 17:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karamazow (Post 1310866)
W Monachium już myślą jak osłabić konkurenta w walce o Champions League 2014. Na oku mają ponoć jeźdźca z głową Koseckiego i Jakuba "zemszczę się na Grekach" Wawrzyniaka.

za samo wejście do LM L otrzymałaby równowartość swojego rocznego budżetu jak nie lepiej, a i jakiś remis
u siebie też możliwy. Nikt tu nie pisze o zawojowaniu LM ale o samym wejściu.

piter116 29.04.2013 18:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tommiyacht (Post 1310878)
za samo wejście do LM L otrzymałaby równowartość swojego rocznego budżetu jak nie lepiej, a i jakiś remis
u siebie też możliwy. Nikt tu nie pisze o zawojowaniu LM ale o samym wejściu.

Wg mnie większe szanse na awans do LM ma Lech. Po pierwsze współczynnik dający prawdopodobne rozstawienie we wszystkich rundach, po drugie kumatszy trener, po trzecie brak wygasających kontraktów czołowych piłkarzy, przeciwnie do Legii, po czwarte fart w losowaniu. No i żeby była jasność, czy to Legii czy Lechowi życzę sromotnego w.......u i odpadnięcia z pucharów już w lipcu.

Watts 29.04.2013 18:15

Trochę prawdy w tym jest piter116. Ja patrząc na Lecha mam wrażenie, może złudne i wymuszone przez media forsujące Legię i jej sukces, że nie ma tam takiego ciśnienia na wszystko; wiadomo jakich rozmiarów jest teraz balon na Ł3, to rzuca się na czachę bardziej niż można sobie wyobrazić.

shaggy 29.04.2013 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Watts (Post 1310882)
Trochę prawdy w tym jest piter116. Ja patrząc na Lecha mam wrażenie, może złudne i wymuszone przez media forsujące Legię i jej sukces, że nie ma tam takiego ciśnienia na wszystko; wiadomo jakich rozmiarów jest teraz balon na Ł3, to rzuca się na czachę bardziej niż można sobie wyobrazić.

Prawdy w tym jest i to sporo. Sporo gazet portali i tv ma swoje siedziby w stolicy. Grzanie sie w blasku legijnego zlota to dla wielu pismakow ciekawa perspektywa, na mysl o ktorej wielu z nich przebiera z radosci nozkami. Wielu dziennikarzy ma zazyle kontakty zpilkarzami legi, wspolne imprezy niektore znajomosci sa juz na stopie przyjazni. Nie byloby w tym nic zego gdyby nie mialo to przelozenia na tworczosc tego grona a niestety bardzo czesto ma.

Emenems81 29.04.2013 19:35

Obejrzałem Jagę z Lechem i jestem zdania, że Lech gra coraz gorzej, przewiduje, że w meczu z Legia dostaną baty i wrócą na własne tory :]

!!IRIVER!! 29.04.2013 19:38

Jedni i drudzy, i Lech i Legia grają beznadziejnie, żenada po prostu, że zrobiła się taka przepaść między tą dwójką a resztą stawki... Naprawdę, nie przynosi to ani tym drużynom, ani całej lidze chluby...

Kocur 29.04.2013 19:43

Przypomniał mi się dowcip.

- Jak zamknąć otwartego szampana?
- Nie wiem, ale zapytaj kibiców Legii

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:25.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl