![]() |
Cytat:
ad.1 -> tramwaj numer 15. 6 przystanków i jesteś pod stadionem ad.2 -> www.jakdojade.pl ad.3 -> tak, są czasowe. tutaj masz rodzaje i cennik : http://mpk.krakow.pl/pl/bilety2/cenn...owych04082011/ |
1. Wychodzisz głównym wejściem z dworca i lekko po lewo masz przystanek "Dworzec Główny" - wsiadaj do 15.
2. Zależy w które miejsce, ale też 15. 3. Są 15, 30 (bilet hybrydowy albo 30 min albo jedna linia do końca), godzinne. Są te same. I wg to http://jakdojade.pl/ |
Mam pytanko kupiłem przedmiot na allegro i od momentu wpłaty minęło 11 dni roboczych a przesyłki nie widać ... sprzedający nie odpowiada na meile telefonu nie odbiera . Można coś zrobić oprócz wystawiania negatywa ? Może ktoś bym w podobnej sytuacji ,proszę o pomoc .
|
Cytat:
|
Pracuje ktoś w C+ ? Ew. montuje anteny satelitarne lub siedzi w temacie? Miałbym pytanie, może być PW. Z góry dzięki.
|
Nie działa mi dźwięk na kompie w pracy. Głośniczki fizycznie działaja a dzwieku nie ma. Pewnie wyparowały mu jakies sterowniki ... mógłby ktoś poratowąc jakąś "paczką"?
|
Czy jest mozliwosc aby do sklepu sciagli mi produkt który chce kupic ?
Chodzi mi o sklep mix elektronix :) Dzięki LuKaS TSW. |
MA ktoś konto na gspay.com ?
|
Cytat:
|
Taka sprawa. Pilismy Piwo z kolegami na ławce pod pewnym blokiem. Dostalismy cynk że idą pieski. Podeszli do nas i mówia że słyszeli jak chowamy puszki do kosza. Wylegitymowali nas, spytali czy pilismy. i po oddaniu dowodów powiedzieli że na drugi dzien mamy sie zgłosić na komede żeby wymierzyc nam karę. Czy ktos miał cos takiego, i jak wygląda to prawnie. czy moga wypisać mandat na drugi dzień i jakie moga byc konsekwencje jeśli bysmy sie nie stawili.
|
Cytat:
|
Czy po za Wiślackim Światem i Fanatykiem są gdzieś jeszcze "nasze" sklepy gdzie kupię vlepki? Kiedyś były w TESCO i Carrefourze. Dalej czynne?
|
Cytat:
|
Mam takie piłkarske pytanie : Czy Małecki w ostatnim meczu dostał zółta kartkę za sciagniecie koszulki (bo nie zauwazylem )? no i czy zagra w rewanżu ?
|
Ta, zagra.
|
Szybkie pytanie: do której otwarte są kasy biletowe PKP Intercity na dworcu głównym?
EDIT: Wielkie dzięki. |
Całodobowo powinno być otwarte parę okienek,zresztą bilety można kupować w każdej kasie niezależnie od przewoźnika.
|
Cytat:
Zależy co masz napisane nad okienkiem. Jeśli jest napis BILETY NA WSZYSTKIE POCIĄGI - to owszem, masz rację. Ale nie wprowadzaj kolegi w błąd, bo odstanie swoje w kolejce do przewozów regionalnych, albo do tras międzynarodowych i babka go wyśle do innego okienka. Jeśli boisz się, że nie zdążysz kupić biletu w kasie, to zawsze jak wsiadasz do pociągu, powiedź kierownikowi pociągu ( bo tak się chyba nazywa ten, co stoi na peronie i gwiżdże gwizdkiem ) , że chcesz kupić u niego bilet jak pociąg ruszy. Potem przyjdzie do przedziału i kupić bilet - tylko trzeba dopłacić 5 złotych extra za to. |
Ale ty teraz pier... ostatnio jechałem do Gdańska powiedziałem na który chcę konkretnie pociąg bilet,pociąg był spółki ic(tlk),a kupowałem w kasie przewozów regionalnych w tunelu dworca,i jakoś normalnie wydrukowała i nie było problemów.Być może z międzynarodowymi jest inaczej ale IC i PR w kasach drukują bilety obu przewoźników na przejazdy krajowe bez żadnego problemu.W każdym temacie próbujesz błyszczeć ale ci słabo wychodzi.
|
W którym skupie podręczników dostane za nie najwięcej?
|
jeździ ktoś może ibizą albo ew. jakiś seatem ? pw
|
Mam pytanko - zgubiłem dzisiaj portfel, w którym była m.in. Karta Kibica. Co teraz mam zrobić, żeby ponownie dostać KK?
|
Cytat:
|
Poszukuję zdjęcia Papieża z szalikiem Wisły w dobrej jakości, może ktoś ma takie albo podpowie mi w którym dziale sie o to zapytać.
|
nie wiedząc jak wyłączyłem sobie kółeczko przy myszce w operze! tzn jesli chodzi o przewijanie to jak klikne to dziala, ale jak klikne na jakimś artykule to powinno mi go otworzyć w nowej karcie! noi sęk w tym, że nie otwiera! jak to naprawić?
|
Jak jest AKTUALNIE w LO z poprawką z jednego przedmiotu? Co jak ktoś nie zda tego jednego przedmiotu?
|
czy w radiu kraków (albo jakims innym) jest transmisja dzisiejszego meczu Wisły??
|
Są w Fanatyku albo na stoisku w M1 jakieś szaliki wydane z okazji zdobycia tegorocznego mistrzostwa?
czarooh, będzie na pewno w Radiu Kraków. |
Cytat:
sprawdzenie tej informacji nie zajęłoby ci więcej czasu niż napisanie tego posta. |
ile moze byc warta puszka po piwie w skupie zlomu ?
|
Puszka 0.5litra coś koło 3 groszy - tak mi się jakoś przypomina z jakiegoś programu TV - biznes zakładanie złomowni.
|
Wam też nie działa facebook? Zaatakowali już hiszpańscy hakerzy? ^^
|
Potrzebuję pilnie kilka informacji a nie wiem dokłądnie gdzie je mógłbym znaleźć:
1) jak zmienił się przyrost naturalny w naszym kraju po wprowadzeniu becikowego(czy on coś dał czy tylko wywaliliśmy kasę w błoto i jak to wygląda w innych państwach). 2) jak przedstawiają się prognozy struktury wiekowej na najbliższe 50 lat dla Europy USA i Świata. (oficjalne prognozy najlepiej potwierdzone jakimiś tabelkami) Jeżeli ktoś ma jakiś link będę naprawdę bardzo wdzięczny bo cholernie tych danych potrzebuje |
Cytat:
A czy taka storna Cię ratuje w jakimś stopniu :> http://www.stat.gov.pl/gus |
Niestety tylko w minimalnym (odnośnie pierwszego pytania to interesuje mnie jak wygląda to np. w Czechach Słowacji Litwie Ukrainie, jak w tych krajach przeprowadzona jest pomoc dla rodzin oczekujących dzieci a odnośnie drugiego to tak jak napisałem Europa USA Świat) powyższych danych w gusie niestety nie znajdę.
|
mam pytanie odnośnie przewozu sprayów w samolocie. jest to dozwolone? oczywiście chodzi mi o normalny bagaż kótry nadaje a nie o podręczny. ???
|
pytanie do braci ze Śląska.
Gdzie można obejrzeć jutro mecz Wisełki we Wrocławiu ? Jakiś telebim, większa plazma ? Nazwa lokalu, ulica ? Można prosić? |
Cytat:
Farb w sprayu nie zezwalaja, ale desodorant juz tak. |
Cytat:
|
Cytat:
1 kg puszek w skupie około 3,60-4,20 PLN |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl