![]() |
Cytat:
Trochę to bez sensu moim zdaniem, że tylko ten co jedzie przez całą Polskę to ma zniżkę. No ale dzięki za odpowiedzi, ale jeszcze walne na czerwono żeby ktoś inny mi odpisał: CZY W PKS-ach SĄ ZNIŻKI ? TJ. DLA STUDENTÓW / UCZNIÓW / OSÓB EDUKUJĄCYCH SIĘ ITD ? |
Cytat:
Z tym, że tak jak mówię - nie ma obaw, że ruch pociągów będzie wstrzymany, nie będą jedynie jeździły pociągi Regio i InterRegio, a bilety z nich są respektowane w każdym pociągu TLK - bo tylko TLK zatrzymuje się oprócz Regio/IR w Myślenicach. . |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie, jest coś takiego jak transmisja SMS z meczu z Apoelem? Jestem w beznadziejnym położeniu jeśli chodzi o obejrzenie tego meczu. Ni to na stadionie, ni to w TV, ni to w internecie, a nie przeżyje tych paru godzin nie znając wyniku. Z tego co pamiętam to były takie transmisje kiedyś.
|
Panowie, wielkie dzięki za starania - widzę, że rozumiecie że będę na R22, transport do Krk będzie, ale z powrotem ciężko trochę.
Dziękuje Ci pająku ;-) za regulamin, ale to co jedzie w moje okolice, to albo PKS Tour jakiś z Przemyśla do Jelenie Góry, albo Polbus czy PKS w Krośnie ;D Ale dzięki i tak ! |
Cytat:
|
Cytat:
Nie jest tak źle ;). Cena normalnego biletu do Mysłowic to 20,50. |
Cytat:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...y-pilka-nozna/ po lewej stronie masz RELACJĘ LIVE - poczekaj do środy, może pojawi się tam relacja z meczu Wisły. |
Czy jest jakas dzialajaca strona internetowa z oferta "Fanatyka"?
|
ktoś wcześniej już pytał. strona obecnie jest w przebudowie. tutaj macie link do sklepu na allegro:
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=20457128 |
Pilna sprawa. Potrzebuję wysłać list do Chorwacji kurierem. Jaki polecacie żeby jak najszybciej dotarł? I żeby nie był jakiś strasznie drogi.
|
Poleci ktoś boombox do 200 zł? Najlepiej jakiś mniejszy.
|
Cytat:
|
Jest jakaś zniżka dla uczniów na przejazdy PKSem? I jak jest to jak duża?
|
W jakim hotelu przebywają zawsze nasi piłkarze przed meczami?
|
rafil- zależy od PKS nie ma czegoś odgórnie narzuconego. musisz znaleźć w regulaminie konkretnych PKSów
SiD- a po co mają w hotelu nocować albo przebywać? w domach mieszkają :) |
Zawsze pod stadion przyjeżdżają przecież w jednym autobusie, więc wnioskuję że jakiś hotel muszą mieć..
|
Zepsuł mi się kabel od telefonu do kompa, więc chciałem przesłać sobie poprzez bluetooth. Mam jakiś stary modem (?) bluetooth do podłączania do kompa i zainstalował się bez problemu. Problem w tym, że z komputera mogę sobie wysłać na telefon, ale już z telefonu na kompa nie idzie (telefon nie widzi kompa)...
Windows sam wyszukiwał potrzebne sterowniki, ale nie znalazł... Wie ktoś co można zrobić żeby hulało ?? |
Może ktoś mi przesłać tapetę, którą zrobił pewien użytkownik? Była to tapeta stadionu Wisły z jakimiś dodatkami z Ligi Mistrzów.
Dzięki. |
Na oficjalnym koncie Wisly na facebooku jest filmik z próby odegrania hymnu + ta piłka na środku. Wie ktoś może kim są osoby które tą piłkę trzymają??
|
Pewnie pracownicy, albo zawodnicy młodej Wisły.
|
A ma ktoś pewne info?
|
Będę miał robione prywatnie USG nogi (?) i nie mam bladego pojęcia ile muszę od rodziców wziąć pieniędzy na to... Jest w stanie mi ktoś podać przybliżoną kwotę? Może już ktoś robił w TLKMed na Cystersów?
|
http://www.polskatv.eu/musicvideo.php?vid=f1fcbd7c3 powie mi ktoś czy ten Polsat idzie na żywo? Wystarczy włączyć link i telewizor.
Pilne! Dziękówa z góry. PS. Zapowiedź meczu Wisły i reklama sponsora Lm też powodują ciary. |
Tak, na pewno to samo ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Cytat:
znanego już z piątej edycji dzieła: http://bi.gazeta.pl/im/2/9428/z94283...a-Pawla-II.jpg |
da się za darmo (w ramach nfz) iść do lekarza medycyny sportowej (mam skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu) ?? - potrzebuję zaświadczenie o braku przeciwwskazań do uprawiania LA.
|
gdzie jest jakis otwarty odkryty basen w krakowie ???
|
Cytat:
|
Mozna kupić w tym sklepiku w Strefie badz w budkach pzred stadionem opaske Wierność ?
|
Właśnie chyba już ich nie ma, bo w sobotę szukałem w Fanatyku,stoiskach na polu,i strefie oraz WŚ i nie było.
|
Cytat:
Lepiej isc prywatnie,wizyta kosztuje srednio 50 zl. |
Pytanie odnośnie naszych stadionowych telebimów. Na innych ligowych stadionach podczas meczu na telebimach wyświetlana jest transmisja meczu (Legia, Lechia), u nas jedynie wynik. Czy to się zmieni w przyszłości? Po to wydawano grube miliony aby oglądać jedynie aktualny czas i wynik meczu?
|
Cytat:
juniorzy młodsi , pewne info. |
Prowadzi ktoś z Was bloga w serwisie google na blogger.com bo mam kilka pytań odnośnie konfiguracji ?
Chodzi o to jak piszę notki i oznaczam je tagami np. Wisła(3 posty), Legia(4posty) itp. aby Tagi stworzyły rozwijalne menu po prawej stronie i po wybraniu np tagu Wisła ukazywał się w blogu Spis postów tzw samych tytułów a nie całych postów. Jak ktoś kumaty to proszę na PW. |
1. Jak dojadę autobusem/tramwajem z dworca pks na Reymonta?
2. Jak z Reymonta dojadę na ul. Jana Pawła II ? 3. Czy u Was są bilety czasowe, czy może zwykłe i czy na autobus/tramwaj pojadę na tym samym bilecie? Z góry dzięki za odp. :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl