![]() |
witam,
wiecie może gdzie jest SZROT w KRAKOWIE? potrzebuje kilka drobiazgów do Fiata Bravo |
Cytat:
http://www.firmy.net/zlomowiska-szroty,krakow.html |
Cytat:
1. Gruchot - FHU. Złomowanie, auto-handel, części samochodowe, pomoc drogowa os. Tysiąclecia 1 32-603 Kraków 2. Auto Złomek Stacja Demontażu Skup Pojazdów ul. Osterwy 48, Kraków tel.: 530929708 Pn. - Nd.: 7:00-22:00 3. Auto-Max Handel Michał Sroga Branża: Autozłom
|
Dlaczego kolejny mecz Wisełki będzie na C+ ? a nie na C+ Sport
|
Cytat:
Co do najbliższej soboty - to mniej więcej o tej porze na innych programach Canalu są zaplanowane transmisje na żywo z żużlowego GP, ligi angielskiej i ligi francuskiej, więc mecz Wisły został przesunięty na C+ Premium. |
Jak kupie bilet TLK z jednego miasta do drugiego, to mogę część trasy pokonać jednym pociągiem TLK wyjść na stacji na kilka godzin i kontynuować podróż dalej do stacji końcowej niejako innym pociągiem? Troche zagmatwałem ale myśle ze da się załapać:P
|
Cytat:
Tak, da się tak zrobić. Nawet na bilecie masz napisane że bilet ważny przez 6 godzin ( ostatnio tak miałem ), albo ważny do godziny 22:00 np. Zależy jakie połączenie i o której godzinie kupisz. Ale na 100 % tak się da jak napisałeś. |
Potrzebuje wrzucic zdjecie, a raczej skrinszota na serwer, zeby sobie potem z niego korzystac na stronie sprzedazy allegro. To znaczy wkleic adres tego skrina do szablonu strony sprzedazy i tu pojawia sie pytanie. Na jaki serwer wrzucic albo co zrobic zeby mi ten skrin nie zniknal po paru dniach z powodu jego wygasniecia na serwerze?? Np dalem na tinypic i po 2 dniach zdjecie mi zniknelo z aukcji a w jego miejsce jakas ramka mi wyskoczyla z jakims tam komunikatem.
Co poczac?? |
|
Zrobiłem sobie czyszczenie dysku programem Odkurzacz, no i wywaliło mi kilka tysięcy niepotrzebnych plików (typu język arabski dla google earth), ale także wyczyściłem tym rejestr i nie działa mi poprawnie Google Chrome. Niektóre strony wyświetla poprawnie, a niektóre nie - przykład. Z tym, że nie jestem pewien czy to wina wywalenia jakieś pliku czy rejestru. Przeinstalowanie Chroma też nic nie dało.
Wie ktoś co z tym zrobić? |
wiadomo cos na temat wyjazdu do kielc ? czy bedzie tak jak w zeszlym sezonie?
sory za brak polskich znakow i duzych liter/popsuta klawiatura |
Poszukuję zdjęcia (z PL ) gdzie widać policjanta, pełny pancerz, pała, broń, etc etc i na wprost jeden kibol na łyso ;D
na przeciwko jego albo jego tarczy, kojarzycie ? Szukałem m.in tutaj tego zdjęcia ale niestety tylko oprawy; http://www.ultras-tifo.net/galleries...as-photos.html |
Nie wiedziałem gdzie napisać , więc piszę tutaj , jeśli ktoś ma jakieś tapety nacjonalistyczne to mógłby mi na priv wysłać , z góry dziękuję , bardzo mi potrzebne ;)
|
Jeśli chcę kupić karnet to stoję w tej samej kolejce co osoby po bilety na Apoel ?
|
Cytat:
Podejdź do kasy nr.1 tam gdzie sprzedają bilety na zagłębie,tam też karnet dostaniesz. |
Mam pytanie. Pamiętacie tytuł filmu (komedii) o dwóch kolesiach, którzy przemierzają całą Amerykę, by zjeść hamburgera? Po drodze mają wiele przygód, kojarzy ktoś tytuł? Z góry dzięki ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bąbel nie śpij :D przecież napisał Ameryke..
|
Cytat:
|
ktora szkole jezykowa w Krk polecacie - Profi Lingua, czy Lingualand? Ceny praktycznie takie same maja. chodzi o podszkolenie jezykowe (angielksi, wloski) + zdobycie certyfikatu
|
Cytat:
|
Dlaczego przelew wysłany z ipko na mbank dojdzie dopiero 16.08? w mbanku pisze ze przerwa będzie z soboty na niedziele...
|
@ TSW - w poniedzaiłek , 15.08 jest jakieś święto kleru i jest to dzień wolny od pracy
Czy w nowym interfejsie na Facebook`u można usunąć w ogóle wiadomości z odbiorczej ??!?!?!? Bo są dwie opcję, albo ZARCHIWIZUJ ( czyli dalej są widoczne ) albo OZNACZ JAKO NIEPRZYCZYTANA. PILNE !!! |
Nie święto kleru a katolików, pajacu:)
|
Cytat:
Domyślam się, że polecenie przelewu puściłeś dziś po południu. Jeśli tak to sytuacja wygląda następująco: twoje polecenie przelewu zostało przyjęte przez system ipko, teraz musisz czekać, aż oni wyślą te pieniądze do mbank'u, a następuje to od pon do pt ( z wyłączeniem świąt jak 15.VIII) w kilku sesja. Widocznie nie załapałeś się na ostatnią. I nawet gdyby mbank działał 24/7 to i tak musieliby czekać aż nastąpi transfer pieniędzy z ipko. Mam nadzieję, że w miarę to wyjaśniłem. A to link do transakcji miedzy bankami: http://www.money.pl/banki/elixir/ PS. Są plany by przelewy bank-bank były realizowane 24/7. |
Witam, mam pytanie czy jutro przed meczem będę mógł jeszcze wznowić karnet z wiosny 2011 ? jesli tak to w jakich godzinach wiem ze strefa kibica jest otwarta do 16 ale nie wiem czy w dniu meczu nie dluzej ? + oczywiscie elegancko omijam kolejke biletową bo karnety na piętrze tak?
|
karnety normalnie w kasach kupujesz czyli elegancko stoisz w kolejce...
|
a moze byc taka sytuacja ze jutro beda wykupione miejsca na C wszystkie to nie dostane karnetu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanie - w czwartek (18 sierpnia) będę w Krakowie. Przy okazji chciałbym wyrobić sobie kartę kibica. Czy w tym dniu będzie to możliwe? Czy strefa kibica będzie otwarta, są kolejki ? Mam 17 lat czy musi być przy wyrobieniu mój rodzic? I tak jeszcze zapytam zorientowanych ile kosztuje TAXI z centrum na R22? Bo chciałbym się urwać ze zwiedzania :)
|
otwarta
wyrobienie karty 7min nie ma kolejek musisz mieć podpis rodzica (wydrukuj sobie wniosek w domu ze strony głównej) rodzica nie musi być po co ci taxi jak na nogach z centrum zajdziesz (sądzę że mówisz o Rynku) w jedną stronę jakieś 20min z buta. |
Czy można gdzieś dostać same kapsle takie jak w puszkach coli :D ?
W ilości np. 2000 sztuk |
Czy na stadion mogę bez problemu wnieść aparat fotograficzny?
|
Cytat:
ej, ja w poważaniu mam wszystkie święta kościelne w tym kraju, także zejdzie ze mnie ;p @ Ja_Kibic - poszukaj na allegro, możesz tam kupić kapsle pepsi ( doładowania tel. w play ), te od coca-coli, te kody z kapsli z piwa żubr etc. I na prawdę poszukaj dobrze, bo ostatnio babeczka sprzedawała bodaj 1000 kodów żubra + 4 kieliszki za chyba 30 złotych ? Nie wiem na co Ci te kapsle, ale jak na konkurs to wydasz 3 dyszki i zawsze coś się trafi, a może i chałupę albo $$$ wygrasz ;-) @ sanmac - zależy od rozumu ochroniarza. Bo zakaz jest wnoszenia - sprzętu profesjonalnego. Wiesz lustrzanki, obiektywy, taki wielki sprzęt jest zabroniony. Zwykłe cyfrówki bez problemu można wnieść ale.... aparat niżej to najzwyklejsza cyfrówka - ale jak ochroniarz zobaczy coś takiego w futerale, torebce panny czy w ręce - to powie Ci że to profesjonalny sprzęt i Cię nie wpuści.. Zalezy jaki jest Twój sprzęt ;p. Jakich gabarytów http://www.dcresource.com/reviews/ca...ont-angled.jpg |
Dzięki wielkie labtec :-)
|
czy karte kibica wyrobia mi na podstawie paszportu ? bo nie mam dowodu osobistego w ogóle
|
Cytat:
www.wisla.krakow.pl -> tam masz odpowiedzi na wszystkie pytania dotyczące zniżek , biletów, kk itd, itp. Jak nie masz tam odpowiedzi to nie wstydź się, dzwoń do klubu i zapytaj : http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ Strefa Kibica (Karty Kibica, bilety, karnety): (012) 623 95 95 @ sanmac - nie ma za co |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl