![]() |
Takie czasy, że trzeba pomocy u Legii szukać. Bogusław Leśnodorski ma ogromne doświadczenie w zarządzaniu klubem co wszyscy wiedzą. Uważam, że to jest właśnie właściwa osoba która powinna w tym momencie doradzać Prezesowi Wisłockiemu i bardzo mnie to cieszy, bo tylko gimbaza nie rozumie w jakiej tragicznej sytuacji jesteśmy, być może to już jedyna nadzieja na jakikolwiek ratunek. Bez względu jaki będzie efekt wspólnych działań ja już dzisiaj szczerze dziękuję Panu Leśnodorskiemu za pomoc.
Pan Wisłocki za swoje pojechał na ten czy inny mecz, więc co kogo to obchodzi. To nie on doił Wisłę SA przez lata, ale widać komuś dupa się pali, bo kto wie jakie umowy jeszcze zostaną rozwiązane i kto zostanie odcięty od koryta.Trzeba wytępić wszystkich darmozjadów którzy przykleili się do Wisły! Rozwiązanie umowy z SKWK to bardzo dobre posunięcie, bo kasa za bilety nigdy nie powinna do nich trafiać. Oni swoja działalnością przynoszą więcej szkody niż korzyści. Pamiętam ten protest w którym wymuszali na ówczesnych władzach spółki tą złotówkę od biletu i to może tym właśnie protestem całkowicie zniechęcili BC do jakiegokolwiek utrzymywania Wisły. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie chcę być złym prorokiem, ale oczekiwania niektórych osób na pomoc Leśnego mogą się okazać płonne.
Największym sukcesem Leśnodorskiego w Legii był wyczucie odpowiednich relacji z kumatą bracią kibicowską. Mówiąc w skrócie TB 95 otrzymywało od Legii w sposób bardzo nieoczywisty pod stołem dużą sumę pieniędzy, niektórzy mogą nazwać to haraczem za bezpieczeństwo. Taka osoba w obecnej sytuacji na Wiśle nie jest raczej potrzebna, tutaj największym problemem jest właśnie uwolnienie się od typków spod ciemnej gwiazdy. Wszyscy chwalili Leśnego, ale to właśnie ten zły Mioduski trzymał wszystkie finanse za mordę. O umiejętnościach prawniczych Leśnego, krążą w Warszawie legendy ;). |
Cytat:
|
WSH zarznelo ten klub wiec zasadne jest pytanei czy nowi ludzie nie maja powiazania z pasozytami.
A kibice nie zarzneli klubu tylko bandyci nazywajacy sie kibicami A co do panow(Kwasniewski Michlowicz) z wczorajszej konferencji nietrudno znalezc wywiad z listopada 2012 roku https://sport.interia.pl/klub-wisla-...dli,nId,715114 |
Cytat:
|
Cytat:
Tak, po tym, co się wydarzyło i co się dzieje przyjmuję, że oni nie wiedzą; a nie, jak kiedyś, że wiedzą. Zwłaszcza, że poprosili o wsparcie merytoryczne kancelarii Leśnodorskiego: we wszystkim. Nie zgadzasz się ze mną w tej ocenie, czy chodzi tylko o to, że pomyliłem się co do Sarapaty? Cytat:
|
bodyn
dyskusja z tymi ludzmi nie ma sensu.To ubliza nie tylko inteligencji ale i godnosci,kazdego uczciwego czlowieka.Wisla jest w rekach drapieznych ryb a nie ludzi.SKWK to ich legalny przedstawiciel a obecnie TS takze |
A tak w międzyczasie , czekając na wyrok chciałbym spytać o scenariusz kiedy będziemy startować od B klasy czy tam od IV ligi . Oczywiście jeśli uda się stworzyć sekcje piłki nożnej od nowa , uda się wykupić prawa do herbu , nazwy i takie tam .... Bo wątek poruszany był wielokrotnie ale nikt jakoś nie potrafił odpowiedzieć , gdzie będziemy wtedy ewentualnie grać ? Na jakim stadionie ?
|
Na takim na jaki nas bedzie stac.
|
Cytat:
PS. świetnie dobrany nick do poziomu intelektu . |
Cytat:
Ale może ktoś mądrzejszy wie więcej. |
Cytat:
IMO Odpowiedź kolegi na obecna chwile wydaje się precyzyjna (równie precyzyjna jak Twoje pytanie). |
Cytat:
Wydaje mi się, że tylko małe kroczki mają szanse powodzenia. |
Najnowszy tweet Stanowskiego sugeruje, że się dzieje coś dobrego... ale pisany "szyfrem".
|
Cytat:
Herbu przecież nie trzeba będzie wykupować, bo wrócilbyśmy do gry pod herbem TSu a nie loga SA. Na jakim stadionie ? Pewnie tam gdzie będzie najtaniej albo za darmo, Zabierzów, Bronowianka ? |
nero
,tylko jesli ktos dokona czystki natychmiastowej i calkowitej,pojawia sie nowi i uczciwi czyli normalni ludzie Wisly.Jesli czystka usunie nawet 1000 albo i 2000 pojebancow obrazonych na oczyszczona Wisle,to Bog zaplac.Nie martw sie o nowych ludzi.Oni sa i czekaja,az zaraza zostanie zdezynfekowana na amen w naszym klubie.Wtedy wzejdzie slonce.nawet w A klasie. |
No własnie .....teraz mi daliście do myślenia . Bo w normalnej sytuacji w razie upadku spółki akcyjnej wchodzi syndyk , który spienięża wszystko co się da , łącznie z nazwą , herbem itp . Z tego co piszecie wynika , że w sumie my wtedy tylko musielibyśmy reaktywować sekcję piłki nożnej w ramach TS . Sprawa herbu i nazwy jest wtedy rozwiązana . To pocieszające bo bałem się sytuacji , że trzeba by jeszcze o to walczyć .
Natomiast co do stadionu .....wyobrażacie sobie Wisłę po za R22 ? Bo ja nie ... PS No ale chwila . A gdyby wtedy pojawił się jakiś sponsor to nie trzeba by zakładać od nowa spółki ? Bo rozumiem , że ktoś taki nie chciałby , żeby mu klubem rządzili ludzie z TS . |
skoro Garbarnia może płacić 16.5 tys za wynajęcia stadionu, to na pewno nawet w IV lidzę Wisła też byłaby chętna, nie wierze, że z biletów by się nie zwróciło.. nawet jakby przyszło 1000 ludzi to już jest ++
ale marzy mi się sytuacja jak z Glashow gdzie na 4 lige przychodziło po 40 tys .. |
Jesteśmy w dupi..
Harting szaleje w mediach. Nie ma akcji. |
Gadu gadu ten togo bleble bicie piany teorie itd ,itd . Co z tego wynika ? Nic tylko wzajemne się nakręcamy i tyle z tego . Pytam [B]A co ty zrobiłeś dla ratowanie Wisły ?[B] Ludzie teraz trza szukać kasy ,sponsorów !!!!Tyle ludzi na forum niech ktoś zredaguje wzór pisma do Firm z prośbą o wsparcie finansowe klubu w tych ciężkich chwilach . W piśmie podać nr konta dane adresowe Klubu zresztą pewnie jakiś prawnik wie co i jak :) Każdy komu dobro Wisły leży w sercu po wysyła maile do firm . Nam korona z głowy nie spadnie ,a kto wie . Można zredagować takie pisma po angielsku i wysyłać do międzynarodowych firm .
https://wszystkocopolskie.blogspot.c...kich-firm.html |
Cytat:
Ale ja póki nie wyjaśni się sytuacja, tzn. dopóki nie rozgoni się sharksów na cztery wiatry, na stadion na pewno nie pójdę, nieważne w której lidze będzie grała Wisła. Czuję się oszukany - przez ostatnie 2 sezony płaciłem tak naprawdę haracz dla gangu, który nie dzielił się wpływami z piłkarzami. Złotówki na taką Wisłę nie dołożę. |
Mats Hartling: Nie chcę wojny, ale umowa wciąż obowiązuje. Wszystkich nas oszukał ten mały dupek.
:lol: :D Wywiad: http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...qFBerdKK5chLZ4 |
Cytat:
Tak jest na przykład w Częstochowie w klubie żużlowym. Istniał sobie klub Włókniarz Częstochowa S.A., który narobił długów i upadł - obecnie nadal jest w upadłości, nie uczestniczy w rozgrywkach. Po upadku Włókniarza SA, SCKM Włókniarz Częstochowa (stowarzyszenie z którego wywodził się ten upadły Włókniarz) powołało nowego Włokniarza Częstochowa, który obecnie jeżdzi już w ekstralidze żużlowej w związku z czym musiał się przeistoczyć w Włókniarza SA. Na chwilę obecną są 3 kluby: Stowarzyszenie SCKM Włókniarz Cżestochowa, Włókniarz SA w upadłości (oba nie uczestniczą w rozgrywkach) i nowy - Włókniarz Częstochowa SA jeżdżacy w ekstralidze. Nawiasem mówiąc to już chyba drugi identyczny numer w Częstochowie. |
Cytat:
|
Chciales napisac kręcić wałki
Teraz bedzie cała saga Hulk Hogan kontra skosnooki z bazarku. Hartling: Wanna I'm comin for you Brother!! |
jakby miał reputację to by nie chciał mieć nic wspólnego z sarapatą itp.
obić mu mordę albo coś i niech się odpierd.li... szemrany "inwestor" bez grosza.. |
Jego rozumowanie w tym wywiadzie jest chyba takie: Vanna Ly mial dac kase a nie ja wiec dajcie mi moje 40%:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl