![]() |
bardzo dobrze ogląda się mecz w POZnaniu*. 20 chłopa biega aż miło
|
Cytat:
|
Przy takiej grze jak wczoraj z Podbeskidziem nie ma znaczenia kto dziś wygra, bo i tak się nie będziemy liczyć :)
|
Dwa spostrzeżenia:
- Rybus intensywnie trenował ostatnio grę łokciami. - stoperzy gospodarzy grają znacznie lepiej piłką od naszych środkowych. |
Legia póki co słabiutko, jeśli się nie poprawią to bramka dla Kuchenek będzie kwestią czasu :]
|
Dopiero sie obudziłem, właczam mecz a tam skróty 1 połowy.
Pierwsze spostrzeżenie ? "....a myślałem, że to dziś Lech-Legia a tu śmierdzacy bełchatów":D |
http://kamera2012.eu/poznan2/
Kibiców tu widzę tyle co 2x my na Podbeskidziu... Troche wstyd Panowie. |
Dobrze, to sprawdzimy jak będziemy grać z Legią a Lech z Podbeskidziem jakie będą proporcje.
Bez sensu jest porównywać frekwencję przy tak różnych rywalach. |
Ivica "Milion euro" Vrdoljak :lol:
EDIT: Pomeczowo: My zmiażdżyliśmy Lecha Legia zmiażdżyła nas Lech zmiażdżył Legię Tyle, że Lech jako jedyny nie potrafił zdobyć 3 punktów Mecz ciekawy od momentu, gdy drużyny zapomniały o taktyce i poszły cios za cios, tj. od jakiejś 85 minuty, wcześniej trochę mniej ciekawy, ot takie szachy. |
Cytat:
|
koniec, mecz zajebisty, a Kuciak moim zdaniem to najlepszy bramkarz w lidze.
|
Cytat:
|
Uff idealny wynik. Teraz tylko wygrywac ;/
|
Nie, myślę, że jest lepszy od Pareiki - niestety. Oczywiście to tylko moje zdanie :-)
|
Cytat:
|
Remis to wszystko, na co było nas stać dziś - jedyne pocieszenie w tym, że mimo iż czym bliżej bramki Lecha tym gorzej wyglądała gra, to 2 setki były; ale gdybyśmy to wygrali po takim meczu to dopiero byłby fuks nad fukse...
|
Tym bardziej strasznie daliśmy dupy przegrywając wczoraj. Mogliśmy odskoczyć i nie oglądać się.
A Vrdoljak zrobił klasycznego "kirma", musieli chyba ostatnio jakąś rozmowę odbyć. :) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
P.S. Remis ok. Mogliśmy to przegrać, była szansa nia średnio zasłużone zwycięstwo. Teraz remis w Białym i do końca same wygrane plus remis/wygrana z Rapidem i jest REWELACYJNIE. :D |
Ciekawą akcje z dzieciakami prowadzi sie w tym Poznaniu*
|
Cytat:
To raczej zeszły sezon ze Skabą i Machnowskim był dziwny. W każdym razie nie ma zaskoczenia, bo Dowhań jest najlepszym trenerem bramkarzy w Polsce. Póki on u was pracuje, macie dobrych golkiperów. |
Kuciak nr 1 na bramce, czyli wszystko wróciło do normy.
A o mistrzostwie zadecydują 2 ostatnie ligowe kolejki. Flamengista : Nie Dowhaniujmy już tak. Kuciak miał być dobry, mówił to polecający go Janek Mucha. |
Cytat:
|
Tego Legii brakowało w zeszłym sezonie kiedy grała z tym chorwackim pajacem i Skabą na bramce. Człowieka który w kluczowych momentach uratuje tyłek i swoją postawą zarazem doda zespołowi pewności siebie.
|
Cytat:
Kuciak na pewno jest lepszy od Szamotulskiego, Robakiewicza i Fabiańskiego. Prawdopodobnie jest też lepszy od Szczęsnego czy Kowalewskiego lub Stanewa. Boruc to Boruc, on się w kategorii lepszy/gorszy nie mieści, bo to kibol Legii :) |
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...kowskiego.html
Rzeczywiście 0 22, takie interwencje jak ta powyżej nie są niczym szczególnym. Każdy by obronił, prawda? Byle jaki bramkarz. Za to "fantastyczne" interwencje Kuciaka stawiają go na pierwszym miejscu wśród bramkarzy ekstraklasy. Chłopie, dwa razy Krivets uderzył w niego i tylko wolej Rudnieva był godny podziwy i oklasków dla goalkeepera Legii. Nic specjalnego. |
Cytat:
|
Cytat:
"Nic specjalnego". To tak jakbym ja napisał 'nic specjalnego' o Meliksonie. Rozumiem, że jesteśmy z innych klubów, ale nie róbmy jaj i wiochy. Cytat:
Szczęsnego to nawet nie pamiętasz, więc co Ty możesz wiedzieć.. P.S. W Legii pogra max do 2013 roku. Potem tradycyjnie. |
Cytat:
|
Ślask gra teraz 4 wyjazdy i jeden mecz ma u siebie z nami.Więc tylko od nas zależy NA KTÓRYM MIEJSCU BĘDZIEMY W ZIMIE
|
Chodzi mi o to, że zgrywasz mądrale i piszesz, że moje zdanie na temat Pareiki nadaje się do fantastyki, to Ci pokazałem pierwszy lepszy film z możliwościami Pareiki. Tak nie broni byle jaki bramkarz, więc miałem podstawy do umieszczenia Pareiki na czele goalkeeperów ekstraklasy.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl