Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=989)

bigi333 26.02.2009 21:58

A komentator zdziwiony że Lech wybija piłkę z własnej połowy, cały czas to robił tylko piłka teraz nie spada pod nogi napastnikom.

orzeu 26.02.2009 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 682639)
a bluzgać i źle życzyć Lechowi można w tym temacie? bo już się pogubiłem i nie wiem gdzie bluzgi a gdzie normalne oceny można wpisywać..

Zadaj podobne pytanie na swoim forum w temacie Wisły. Jak wrocisz z odpowiedzia to dostaniesz ja tez tutaj.
Napisalem o docenianiu wyniku i rozroznieniu go od wyrazania radosci. Czy to cos dziwnego?

@lek nie posikaj sie ze smiechu czasem.

4fan_player 26.02.2009 22:16

Mecz jeszcze trwa. Weźcie pod uwagę to że Lech w Europejskich Pucharach ma bardzo dużo szczęścia. Poczekajcie do ostatniego gwizdka.

kibic sukcesu 2007 26.02.2009 22:18

Komentatorzy nie mogą się nadziwić, że obraz gry się zmienił, a to po prostu Udine zaczęło grać na serio i balonik powoli zaczyna pękać :-D:-D:-D

wolfy 26.02.2009 22:22

Dobra, starczy tego dobrego.
Wystarczy tych pyskówek.

wolfy 26.02.2009 22:26

sq, ty masz ostatnie ostrzeżenie.

mic 26.02.2009 22:28

Ten Iwanski (?) to jest jakis psychol. Malo ze non stop dostaje orgazmu (np bo Stilic dostal pilke na polowie...), teraz ironiczne "tak, alez sie Zapacie stalo ble ble ble" pomimo ze bramkarz mu twarz butem przerysowal. Idiota

2:1 :D

PAPA
Kikut mistrzu :D

PS: Przepraszam niektorych za moje kompleksy.

DominoForza 26.02.2009 22:30

Udinese2-1Koalicja Poznanska :):):) żeby nie było,pare stron wczesniej opisalem jak bedzie wygladac rewanz,chyba w tym temacie

bigi333 26.02.2009 22:30

Brawo Kikut, dwie akcje w minute.

pirat.z.karaibow 26.02.2009 22:31

http://www.weszlo.com/news/2466

Czytać, czytać.

Cytat:

22.32
O ****a. KIKUT JEST NAJGORSZY! Mógł podać na bramkę na 2:1 dla Lecha, ale podał na 2:1 dla Udinese.

jurukuru 26.02.2009 22:33

czyżby już koniec? :) a Iwański dalej broni Lecha.... ejejej :|

element 26.02.2009 22:33

Alez jest pięknie.
Az wypije za to browara.
Na zdrowie.

PS. Iwański - Ty hipokryto!

Bobic 26.02.2009 22:35

Fenomenalne pierwsze 45 minut w wykonaniu Lecha:rotfl:
ZERO OBIEKTYWIZMU !!!!

tommiyacht 26.02.2009 22:36

Kikut jak nie strzela Wisle 1000% sytuacji to kasuje awans wielkopolanom. Nie lubie ich ale podziw dla gry i za to ze tak daleko zaszli. Do tych wszystkich typu "no i pekl balonik" "pa pa Amica" - ciekawe kiedy Wiselka wyjdzie z grupy UEFA, bo ja mowie ze nieprędko

eMTe 26.02.2009 22:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 682735)
szkoda, frajerstwo jak zwykle i ,za krotka lawka na puchary

Negatyw: zmarnowana szansa dla polskiego klubu, zmarnowane punkty
Pozytyw: Lech ma krótką ławkę, jakoś nabrałem optymizmu, że to my w maju będziemy świętować mistrzostwo Polski. Sorry, ale co powiedzieć jak wypada jeden zawodnik ze składu i wprowadza się dwóch, którzy zamiast wzmocnić drużynę pokazują poziom zawstydzający?

sq 26.02.2009 22:36

Dziękuję wszystkim forumowiczom za wspólnie spędzone chwile na forum w temacie "Europejskie puchary w wykonaniu polskich drużyn" :) Zabawa przednia i jak zwykle na tym forum (dziękuję założycielom) doskonała szansa na wymianę poglądów :rotfl:
Do zobaczenia za pół roku w podobnym temacie oraz w innych tematach :)

Idę położyć młodych Lechitów spać więc na prywatne wycieczki odpowiem później :)

gromaders 26.02.2009 22:37

grali w 1 połowie bo Udinese grało jak 2 ligwocy, w 2 połowie przycisnęli to już nie było Amiki

RecordAble 26.02.2009 22:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 682735)
szkoda, frajerstwo jak zwykle i ,za krotka lawka na puchary

Właśnie. Wypada Peszko i co nie ma kto go zastąpić? Podnieta po transferze Stilicia trwa i efekty są widoczne.

Tobi1906 26.02.2009 22:38

Lech sam jest sobie winny.Pierwsza polowa w ich wykonaniu b.dobra i mogli prowadzic wyzej,Druga połowa Dno.... Nie powiem żeby Mnie to martwiło :)

Kikut i wszystko jasne.....

pan_premier 26.02.2009 22:39

Iwański to kibic Lecha :)
ochłońcie bo żal słuchac Iwańskiego, ale niektórzy z was mu dorównują

nie wiem co się stłąo z Lechem, nie mój problem, oby pękli na dłużej
Kikuta mi aż żal, wyszła z niego Amica

4fan_player 26.02.2009 22:39

No i balonik pękł :) teraz jeszcze my zdobędziemy mistrza i wielki Leszek zakończy swoje pięć minut.

wolfy 26.02.2009 22:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 682743)
Idę położyć młodych Lechitów spać więc na prywatne wycieczki odpowiem później :)

Jak tu zobaczę kolejne prywatne wycieczki, to za pół roku już się tu nie spotkamy. Przynajmniej - nie w tym samym składzie.

Svartis 26.02.2009 22:39

uhhh dobrze że sie skończyło, już sie bałem że Iwański wybiegnie na murawę i pobije tego murzyna za to że 3 sekundy pięknej, finezyjnej gry Lecha straciliśmy przez jego kontuzje i "cudowne ozdrowienie".
Jeszcze by nam Euro odebrali za rasizm...
I te "Rany Boskie"...ledwo środa popielcowa mineła a ten już o Wielkim Piątku myśli.

Ale swoją drogą, swój chłop ten Kikut :D

Dubi 26.02.2009 22:39

jak mozna bylo zagrac tak dwie różne połówki ...

Bronex 26.02.2009 22:40

Stilić , Rengifo, Murawski, Arboleda pewnie będą chcieli wykorzystać koniunkturę i odejść do stabilniejszych klubów zachodnich albo .... do wschodnich...

PS. MARIANO710 ... Wisła grała lepiej od Amici to raz , Lazio było silniejsze niż Udinese właśnie ten mecz oglądam widać jak na dłoni...
PS2. Arrivederci patate , arrivederci patate (na melodię Guantanamera) .... hej razem hehehe

PS3. Pisząc poważniej to uważam ,że Amica mogła ich spokojnie pojechać ale brakło im koncentracji i konsekwencji. Umiejętności może mniej. Jeżeli wy porównujecie grę Amici 2008/09 do Wisły Kraków 2002/03 to życzę szczęścia ... Nie wiem czy zamierzchła historia już dla niektórych ale od czasu do czasu warto odświeżyć sobie te chwile ... Nawet w przegranym w Parmie meczu 2-1 Wisła Heńka grała super. To był chyba najlepszy mecz jaki wtedy rozegrała Wisła .... choć przegrany..

mariano710 26.02.2009 22:40

W sumie ogladajac mecze Lecha z Udinese mozna je porownac do meczy Wisły z Lazio w 2003roku, a rewanz w Krakowie mial prawie identyczny przebieg co dzisiejszy mecz.
Troche szkoda, ze polskie druzyny nie wyciagaja wnioskow i odpadamy ciagle w podobny sposob. Wydaje mi sie, ze zarowno Wisła03' jak i Lech nie byli gorsi od swoich rywali i tylko brak doswiadczenia i ogrania, moze tez to, ze w Polsce sezon sie dopiero zacznie w tym tygodniu przesadzilo o awansie.

Elendil 26.02.2009 22:41

Kikut to był Koń Trojański buehehehe. Co ten gość wyprawiał to ja nie wiem.

Ale bardzo dobra sprawa dla nas: Lech nie ma Ławki. 11 gości+Peszko i tyle.

Asamoah... świetny gośc, tak w ogóle.

hoho 26.02.2009 22:41

Jedynym sposobem na Lecha jest ostry pressing juz na ich polowie, i zageszczenie srodka ,wtedy sa bezradni.Ciekawe czy Wisła jak bedzie grała z LEchem to wstawi 5 pomocnikow do srodka,tyle ze nei za bardzo widze Cantoro biegajacego 90 minut..
Nie wiem czy ten Pepe nie strzelil gola ręka ?

Mario Nh 26.02.2009 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mariano710 (Post 682764)
W sumie ogladajac mecze Lecha z Udinese mozna je porownac do meczy Wisły z Lazio w 2003roku, a rewanz w Krakowie mial prawie identyczny przebieg co dzisiejszy mecz.

Napisałem po pierwszym meczu. Jak Wisła przegrała na własne życzenie z Lazio tak Amica z Udine.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 682745)
grali w 1 połowie bo Udinese grało jak 2 ligwocy, w 2 połowie przycisnęli to już nie było Amiki

Dokładnie tak !
Dobrze że odpadli przynajmniej Europa nie będzie oglądała tej żałosnej flagi z przekreśloną Białą Gwiazdą !
Przystanek Bełchatów może być pinezką do trumny.

Luu... 26.02.2009 22:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dubi (Post 682758)
jak mozna bylo zagrac tak dwie różne połówki ...

no też się dziwie w pierwszej połowie fatalnie ale w drugiej już bardzo ładnie.... oczywiście mówimy o Udinese ? no nie ?

pan_premier 26.02.2009 22:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mariano710 (Post 682764)
...

mam podobne zdanie

piłkarsko Lech gorszy nie był
Przegrali jak my z Lazio. Stilic po ra zkolejny udowadnia, że jestbardzo chimeryczny

eMTe 26.02.2009 22:44

Pierwsza połowa byłem pod wrażeniem, mieli szanse awansować, ale Smuda ją zatracił wprowadzając Wilka, a potem pogrążył Lecha kiedy wprowadził Kikuta. To co Ci zawodnicy pokazali nie mieści mi się w głowie. Grali na poziomie Dawidowskiego, my mamy go tylko jednego, a oni dwóch (w Niedzielana jeszcze wierzę) ; P

zim zum 26.02.2009 22:44

"rany boskie jaka strata" :lol:

tyle bałkańskich pereł przyszło i nie ma kto grać w lechu

PasiorWKS 26.02.2009 22:44

Dubi, prosto ! Udinese zagrało na swoim poziomie w drugiej połowie i Lech przestał istnieć. I mimo że jestem z Wro to szkoda mi ich, no ale za frajerstwo sie placi. Na **** te transfery zimowe jak nic nie dały, doszło do tego ż etrzeba paralite na boisko wprowadzać

jaszczur90 26.02.2009 22:44

I połowa- Lech
II połowa- Udinese

Myślę, że zawodnicy Lecha za bardzo poczuli się pewnie w II połowie i ich to skarało.. ale wejście Kikuta .. bezcenne.. zamiast pomóc drużynie to jeszcze dobił ją :rotfl:

A tak ciekawostką.. ten Asamoah to dobry zawodnik.. mijał Leszka jak kijki.. on czasem nie grał w Anderlechcie przeciwko Wiśle ?:>

djjamajczyk 26.02.2009 22:46

Pierwsza powoła jak wcześniej pisałem na duży + dla Amici , druga to była obrona Poznania z Kikutem Trojańskim .
Straszliwie nieporadna gra , kopanina i 0 składnych akcji . Tak grać nie mozna nie umniejszając Piastowi czy Odrze a co dopiero Udine.
Szkoda pkt. straconych dla Polski .
Przed 2 połowa "prorokowałem" 1:0 dla Pyrów ..przeliczyłem się i 1:1..szkoda ze nie było zawsze te...0,166 pkt. by wpadło ;)
Poznań Dream dobiegł końca teraz muszą szykować się z ich pkt. widzenia na tak nędznych przeciwników jak Wisła czy Legia ...
Coś mi się wydaje ze po dzisiejszej porażce morale mogą spaść na okręcie flagowym Wielkopolski ... :D

igortsw 26.02.2009 22:46

"Kikut...,co za strata,rany Boskie!" Nooo, nie ładnie panie Iwański takie słowa w TV :D

A wracając do tematu, Udinese reaktywacja jednym słowem.
W pierwszej połowie bowiem raczej makaroniarze przypominali zespół 2 ligi Polskiej niż, drużynę Serii A, druga połowa to już zupełnie inna drużyna, która większość swoich akcji kończyła jakimś zagrożeniem.
Co do Lecha, to pierwszą połowę zagrali tak jak powinni zagrać, cóż z tego skoro wynik ustala się na podstawie 2 x 45 min...

Szkoda mi tylko trochę Franza, bo to jak dla mnie naprawdę solidny trener, no ale cóż "Life is Brutal" :P

Pusiek 26.02.2009 22:46

Pierwsza połowa szacunek dla Lecha/Amiki..mogli coś jeszcze ustrzelić
w drugiej jakby inna drużyna wyszła..
KIKUT...no comments:P..to taki ich Łobo? :P

rafalek 26.02.2009 22:46

Oooo...padam na twarz przed wielką Kuchenką, szczególnie przed Kikutem...hahahahaha...

Koniec napinki, teraz juz o meczu.
Tak frajersko przegranego meczu juz dawno nie widzialem(może nasz w Chorzowie z Ruchem). Po I połowie Amika powinna prowadzić 2 lub 3 do jaja i nikt by się nie obraził ( poza fanami Udinese ).

Ciekawym jak teraz zareaguje drużyna Amiki...czy będą rozpamiętywać, czy się pozbierają. Jak to pierwsze, to ubywa nam jeden konkurent w drodze po MP.

Vinci 26.02.2009 22:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaszczur90 (Post 682781)
Anderlechcie przeciwko Wiśle ?:>

W Schalke.... pamiętny tekst Basałaja w TV "Dziękujemy Ci Asamoah", gdy nie trafił do pustej bramki Wisły...:lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:08.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl