![]() |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz- Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Nalepa, Stjepanović, Stilić, Zaj±c, Sarki - Garguła Zmiany: Burdenski, Szewczyk, Wójcik Bramki: Zaj±c,Stilić |
Lechia Gdansk - Wisła Krakow 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Stjepanović, Nalepa - Garguła, Stilic, Guerrier - Tomasz Zaj±c Zmiany: Szewczyk, Uryga, Burdenski Bramki: Garguła,Stilic |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Dudka - Uryga - Piotr Brożek - Stjepanović - Nalepa - Sarki - Stilić - Garguła - Zaj±c Bramka: Zaj±c Zmiany: Szewczyk, Burdenski, Wójcik |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 0:0
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Nalepa, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga - Sarki, Stilić, Zaj±c - Gaguła Zmiany: Guerrier, Burdenski, Żemło |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga - Zaj±c, Stilić, Sarki, Garguła Zmiany: Nalepa, Wójcik, Burdeński |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 3:1 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Stilić, Garguła, Sarki, Uryga - Zaj±c ZMIANY: Burdenski, Nalepa STRZELCY: Garguła |
Lecha Gdańsk - Wisła Kraków 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Nalepa, Sarki, Stilic, Zaj±c - Garguła Zmiany: Burdenski, Uryga, Guerrier |
Lechia - Wisla 4-1 (2:0)
Miskiewicz. Burliga, Czekaj, Dudka, Pi. Brozek Zajac, Stjepanovic, Nalepa, Stilic, Sarki Gargula Gol dla Wisly - Stilic Minimum 2 bramki po bledzie Czekaja. Zmiany: Szkoda slow.... |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:0
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Nalepa, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga - Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Guerrier, Burdenski, Uryga |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 2:0
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Nalepa, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga - Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Guerrier, Burdenski, Uryga |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:1
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga - Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Bramki: Garguła Zmiany: Guerrier, Burdenski, |
Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Nalepa, Piotr Brożek - Stjepanović, Uryga - Sarki, Stilić, Zaj±c - Garguła Zmiany: Szewczyk, Burdensk iBramki: Garguła,Zaj±c |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Garguła Zmiany : Zaj±c, Uryga, Nalepa |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Uryga, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Dudka Zmiany : Zaj±c, Nalepa,Burdenski |
Wisła -Zawisza 3:1 (1:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek , Stilić Zmiany: Zaj±c, Nalepa,Burdenski |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2 , Stilić Zmiany: Zaj±c, Nalepa,Burdenski |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilić - Paweł Brożek Bramka: Chrapek Zmiany: Nalepa, Uryga, Zaj±c |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Czekaj - Dudka - Piotr Brożek - Stjepanović - Chrapek - Sarki - Stilić - Garguła - Paweł Brożek Bramki; Stilić, Sarki, Garguła Zmiany: Zaj±c, Wójcik, Nalepa |
Wisła - Zawisza 2:0 ( 0:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Czekaj Dudka Piotr Brożek -- Stjepanović Chrapek Garguła Stilić Zaj±c - Paweł Brożek Zmiany: Burdeński, Nalepa, Szewczyk Gole: Paweł Brożek, Chrapek |
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek , Stilić Zmiany: Zaj±c, Nalepa,Burdenski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Paweł Brożek Zmiany : Zaj±c, Uryga, Żemło |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Paweł Brożek Zmiany : Zaj±c, Uryga, Burdenski |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Chrapek Zmiany: Zaj±c, Uryga, Bunoza |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Sarki, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Zajac, Uryga, Bunoza Bramki: Paweł Brożek, Stlic, Bunoza |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 4:2 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Garguła, Brożek Paweł, Chrapek Zmiany : Zaj±c, Uryga, Burdenski |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Uryga, Chrapek, Stilic, Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Nalepa, Bunoza, Sarki |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Chrapek, Brożek Zmiany: Zaj±c, Uryga, Żemło |
Skład: Mi¶kiewicz - Dudka, Czekaj, Uryga, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Burdenski, Garguła, Stilić - Klarić Bramki: Sarki, Garguła Zmiany: Burliga, Bartosz, Chrapek |
Wisła Krakow - Zawisza Bydgoszcz 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brozek - Stjepanović, Chrapek - Garguła, Stilic, Szewczyk - Paweł Brozek Zmiany: Nalepa, Zaj±c, Uryga Bramki: Stilic, Garguła |
Wisła Krakow - Zawisza Bydgoszcz 3:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Bunoza, Tomasz Zaj±c, Wójcik Bramki: Stilić, Paweł Brożek, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Dudka, Czekaj, Uryga, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Burdenski, Garguła, Stilić - Klarić Bramki: Sarki, Garguła Zmiany: Burliga, Bartosz, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Sarki, Stjepanović, Garguła, Chrapek, Stilić - Paweł Brożek Zmiany: Burdenski, Tomasz Zaj±c, Nalepa Bramki: Paweł Brożek, Stilić |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Garguła, Stilić, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Zaj±c, Bunoza, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Garguła |
Wisła Kraków-Zawisza Bydgoszcz 2-1(1-0)
Skład: Miskiewicz-Burliga-Czekaj-Dudka-Piotr Brożek-Sarki-Chrapek-Stjepanovic-Stilic-Garguła-Paweł Brożek Zmiany: Zaj±c-Wójcik-Uryga Bramki: Burliga-Czekaj |
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Dudka, Piotr Brożek - Garguła, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Paweł. ZMIANY: Uryga, Zaj±c. STRZELCY: Paweł Brożek, Stilić. |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:2 (1:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Dudka, Piotr Brożek - Garguła, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Paweł Brożek ZMIANY: Uryga, Zaj±c, Żemło STRZELCY: Paweł Brożek, Burliga |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 1:0 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Dudka, Piotr Brożek - Garguła, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Paweł. ZMIANY: Uryga, Zajac, Burdenski STRZELCY: Stilić |
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Garguła, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Sarki - Brożek Paweł. ZMIANY: Uryga, Bunoza, Burdenski STRZELCY: Brożek, Burliga |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:0 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Garguła, Stjepanović, Chrapek, Stilić, Sarki - Paweł Brożek ZMIANY: Uryga, Zaj±c, Burdenski STRZELCY: Stilić, Paweł Brożek, Chrapek |
Pasuje żeby kto¶ ogarn±ł te punkty .
|
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 01:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl