![]() |
Cytat:
Teraz módlmy się, aby Cleber wyzdrowiał, bo inaczej w Baku będą jaja jakich jeszcze nie było. |
jeszcze zaplacza za nim jak nie bedzie kogo wystawic
|
Cytat:
też nie wiem na jakim fakcie opierasz zastąpienie Sobola Wilkiem, chyba na takim samym, jak wystawienie Pajlicia zamiast kogokolwiek w przypadku Kasperczaka :] w czym Kowalski jest gorszy od Bunozy? mam nadzieję, że powyższy skład nie przewija się w myślach naszego trenera gdyż wpierd... i mega kompromitacja murowana. Tak więc lekkie korekty: Bunoza-> Kowalski, Kirm->Pi.Brożek, Wilk->Sobol i można grać co do Boguskiego nie jestem pewien, nie wiem czy nie lepiej Mały w napadzie i Łobo :] na prawej pozdrawiam bez napinki za Mietka ;) |
Z jednej strony szkoda, ze Bunoza dostal dwie zolte bo bedzie pretekst do tlumaczenia sie po kolejnej porazce z powodu "oslabienia druzyny".
iuuu Z drugiej strony Heniek moglby wpasc na idiotyczny pomysl z wystawieniem go w pierwszej jedynastce wiec chyba lepiej, ze nie bedzie mial takiej mozliwosci... Co do Malego to kiedys go lubilem bo skupial sie na grze i gral j a teraz gwiazdorzy wiec nie mam nic przeciwko jesli bedzie to robil innym klubie. |
Cytat:
|
Cytat:
][/QUOTE] Dokładnie o tym samym pomyślałem gdy dostasł czerwoną kartke. Myśle że jeśli Cleber będzie zdrowy Heniu mógłby zrobić to co zrobiono w meczy z Beitarem gdzie na środku obrony grali Cleber i Diaz, szło całkiem nieźle. |
Cytat:
|
wie ktoś kiedy rewanż (za 2 czy za tydzień) z Azerami i czy będzie w Polsacie otwartym????
|
Cytat:
|
W ten czwartek już.
A co do Wilka to wg mnie jest lepszy od Sobola w grze do przodu, ale znając Kasperczaka wystawi Sobola i tak. Piotr Brożek na skrzydło Diaz na lewą Cleber wraca do środka w ataku to i tak bez różnicy bo nie mam podstaw żeby oceniać kogokolwiek z tej formacji pozytywnie po ostatnim meczu, no może Mały ale to trochę jeździec bez głowy i gdzie by nie grał szumu może narobić. |
Cytat:
|
Chyba lepiej żeby nie było tego w otwartej stacji. Po co sobie wstyd robić.
Ale oczywiście wierzyć trzeba. Ja liczę na stałe fragmenty gry. Nic innego nie przychodzi mi do głowy z obecną dyspozycją fizyczną naszych kopaczy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Może, akurat w Azerbejdżanie będzie burza i przerwą transmisje albo Polsat się zlituje i sam zablokuje :lol: A tak, poważnie to chcę zobaczyć w czwartek, walkę i zaangażowanie a nie dreptanie, człapanie i chodzenie. Sami sobie piłkarze takiego piwa naważyli to teraz trzeba je wypić i pokazać, że mają jaja i gryźć trawę 90 czy tam 120 minut, nie obchodzi mnie styl, potrzebujemy zwycięstwa i koniec. |
Cytat:
Trzeba wierzyć, jedynie to nam pozostało, nadziei nie ma żadnej. Ile razy się łudziłem i miałem nadzieję i tyle samo razy chodziłem potem zbity jak pies. |
Cytat:
|
Cytat:
Tak czy siak tylko wiara nam pozostaje. porównywalna z wyeliminowaniem Barcy w rewanżu przy R22. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zasugerowany skład przeze mnie daje duże ryzyko wpierdo*u. Ale daje też szansę narodzenia się nowego w miarę rozumiejącego się kolektywu, który nauczy się ze sobą grać i w rundzie wiosennej będzie rządził. Postaw zamiast Bunozy Chaveza a zamiast Boguskiego Riosa i może załapiesz o czym mówię. Niestety, ale ta drużyna musi się od nowa uczyć grać. A resztę przepraszam za Bunozę, uciekły mi kartki. Zamiast niego Kowalski. Może w końcu mu siądzie gol po rogu, coś jest tego blisko ale nie wpada |
Jest tu na forum jakiś pechowy gracz,taki który nigdy nic nie wygrał u buka?Niech się nieborak zmobilizuje i w czwartek postawi parę złotych na typ 1X w tym meczu.Może będzie to skuteczniejsze od modlitwy.Amen.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem czy kojarzycie sytuacje jak chyba Brożek popchnął go w akcji, w której azerski obronca zakręcił nim i tylko dlatego zablkował jego uderzenie? Akcja rodem z cyrku. |
Widziałem to, Bunoza ruszął sie wtedy jakby się czegoś naćpał.
|
Nie bedzie meczu na otwartym Polsacie - tylko Polsat Sport...
|
Cytat:
|
Oczywiście, że każdy ma prawo! Ale ileż można?! Najlepiej być anonimowym, na każdym kroku cisnąć, że transfery spalone, że stadion do dupy.. A kto się zgłosił na głupie ostanie podpisy odnośnie stadionu? 3/4 tego forum pewnie rodzimego stadionu nie widziała, a co dopiero na wyjeździe była.. Można wiele zrozumieć, ale piegowatych płaczków (bo tak was postrzegam) to zrozumieć nie mogę!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy Ty nie rozumiesz tego, że w ogóle w tym poście nie odnoszę się do naszych grajków? Tylko do naszych wspaniałych forumowiczów co mecze widzieli na skrótach na stronie lub C+ a szaleją jak Najman przed walką z Pudzianem?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Małecki,Diaz,Sobolewski,Kirm - Boguski, Brożek ? Wisła-Korona 0:1, Wisła-Arka 0:1 Łobodziński,Jirsak,Diaz,Kirm - Brożek, Małecki? Wisła-Cracovia 0:1 Malecki,Ba,Sobolewski,Łobodziński - Boguski, Brożek? Cracovia - Wisła 1:1 Małecki,Sobolewski,Jirsak,Kirm - Brożek, Ćwielong? Levadia-Wisła 1:0 Patryk Małecki, Radosław Sobolewski, Diaz, Tomas Jirsak (73. Mauro Cantoro), Andras Kirm - Paweł Brożek? Wisła -Levadia 1:1 zgadnij co, Brożek grał w każdym. Boguski z Korona,Arka i Cracovią której strzelił bramkę. Sobolewski w 5 z 6 najgorszych meczy Wisły w ostatnim sezonie. Zresztą pal licho, zawsze możesz rzec że dorabiam sobie ideologię. Mnie tylko irytuje ciągłe granie tymi samymi zgranymi kartami które graja padakę od dwóch lat. Nie ma szans na nowe nazwisko, bo przecież nie można posadzić na ławce nasze gwiazdy. Sobolewski w takim razie do końca kontraktu będzie nie do ruszenia. Stagnacja oznacza brak szansy na rozwój. Czasem trzeba zrobić krok w tył aby wyskoczyć potem do przodu. Wilk Chavez Rios powinni być ogrywani od najbliższych meczy. Cikos juz jest, i dobrze. To są piłkarze na których Wisła może zarobić, którzy będą chcieli się w niej wypromować. Nie dostaną takiej szansy jak Brożek i Sobolewski będą nie do ruszenia. |
MWK powiem Ci tak ; każdy ma prawo ponarzekać bo każdego prawdziwego kibica WISŁY może szlag trafić na widok tego co się dzieje znowu w klubie. Pytanie - a Ty masz licencję UEFA czy też nie? Bo jak nie to czemu wylewasz pomyje na innych? Grałeś kiedyś na wyższym poziomie niż szkolny z jakimś pozytywnym skutkiem? Wiesz co może powiedzieć człowiek twojego pokroju mieszkający np w Nowym Jorku o takim gościu jak Ty? Taki ćwok z jakiegoś zadupia we wschodniej europie. Pasi Ci? Bo jak nie, to nie odmawiaj prawa do kibicowania chłopakowi czy dziewczynie z małej miejscowości oddać serce DLA WISEŁKI. I najważniejsze nie stawiaj się przed innymi zasłaniając się przy tym kibicowską wiarą bo nikt Cię do tego nie upoważnił. Tak jak nikt nie upoważniał Ciebie to jechania po innych tylko dlatego, że rozżaleni trochę może za bardzo płaczą. To tyle w temacie, aha kibicuję WISEŁCE nie od wczoraj, a od tylu lat, że Ciebie (podejrzewam) na świecie jeszcze nie było i na forum zaglądam rzadko i raczej się nie udzielam. Tym razem nie wytrzymałem. Nie wylewaj tego gnoju na WIŚLACKIM forum bo mam nadzieję, że stać Cię na więcej.
|
Cytat:
A jak wtopisz to odegrasz się w IV rundzie... |
Cytat:
Tylko czy jesteśmy w stanie ograć drużynę piłkarsko dużo lepszą od naszej? |
Cytat:
|
Jaja z tym Polsatem, nie każdy mieszka w bloku żeby mieć polsat sport przy kablówce. Jako, że mam cyfrę mecz będę zmuszony obejrzeć w internecie. Żeby oglądać spotkania swojej ukochanej drużyny w każdych rozgrywkach potrzeba do tego 4 dekoderów, w 4 różnych telewizjach. BRAWO!
|
A teraz Panowie weźcie pod uwage gramy na wyjeździe, przeciwko drużynie która w pierwszym meczu była lepsza od nas prawie pod każdym względem technicznym, kondycyjnym, lepiej zorganizowanym taktycznie, szybkościowym. Będziemy grali przeciwko 30 tyś kibiców dokładnej liczby miejsc na ich stadionie nie znam. Możliwe że sędzia będzie też przeciwko nam,ale to domysły. W tydzień nie ma szans żeby nasi kopacze nadrobili to czego brakowało zeszłym razem...gdzie tu szanse...
|
Cyfrowy Polsat i Cyfra+ wystarczą, jak się umie załatwić promocje to wychodzi śmiesznie tanio, sam pakiet z Polsatem Sport bez promocji kosztuje 20 zl
Co do tego czy nie będzie na otwartym Polsacie to nie jestem pewny. Być może dlatego nie ma, bo Polsat chce wcisnąc Jagiellonie. Jednak do meczu mamy jeszcze ze 4 dni i ja bym sie tak nie śpieszył, bo zawsze mogą ten mecz do Polsatu dodać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl