![]() |
Kurcze gdzies kiedys widzialem taka strone w ktorej mozna bylo obliczyc samemu mniej wiecej ile bd kosztowalo ubezpieczenie oc i ac. Wpisywalo sie jaki samochod, przebieg, etc. szukam po googlach i nie moge znalezc.
|
Był może ktoś z Was w NIGHT CLUB VIP na ul.św Filipa?
Jeśli tak,to jakie ceny i klimat? |
Orientuje się ktoś może czy istnieje gdzieś w centrum Krakowa możliwość wykupienia karnetu na cały miesiąc na obiady na jakiejś stołówce? Jeśli tak, to jak szkicują się mniej więcej koszty czegoś takiego ?
|
Sprawa dla kumatych. Mam przeglądarkę Operę i gdy chcę edytować pewną www w systemie CMS tak jak to bywało w Firefoxie gdy go miałem, to podczas edycji strony otwierało mi się superowo okienko jak w Wordzie razem z narzędziami bla bla bla - w Operze otwiera mi się puste okno bez niczego jak notatnik i muszę jechać z komendami html ://// , od dawien dawna mam wspomnianą O. i cholera dopiero teraz mnie to wkurzyło gdyż nie posiadam nic poza Operą a nie chce mi się niczego innego instalować. Ktoś wie gdzie to ustawić żebym miał tak samo jak miałem w Firefoxie ?
|
Kupiłem sobie pada Logitecha, Cordless Rumblepad 2. Jak mam ustawić, żeby grając np. w PESa wibracje włączały sie chociażby podczas fauli? Na padzie jest przycisk "Vibration", i tylko wtedy gdy go wciskam uruchamia sie wibracja.
|
Czy mecz Wisły w Londynie będzie gdziekolwiek transmitowany ? Bo tvp znowu w hu** poleciało :/
Ps: Komentarz może być nawet i Chiński albo arabski tylko chce sobię meczyk oglądnąc.... |
Cytat:
|
ma ktoś może zdjęcia całego składu siatkarek Wisły?? mogą być pojedyńcze ;) albo jedno zbiorowe...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wie ktos moze czy ten plac manewrowy kolo plazy jest czynny w niedziele ? Z gory dziekie za szybką odp.
|
chodzi mi o oddawanie organow po smierci. Co trzeba zrobic aby taka zgode wyrazic, gdzie co i jak. bede wdzieczny
|
Cytat:
A jak nie masz 18stki, to juz wszystko zależy od rodziców... |
Cytat:
http://wislakrakow.com/www/picture/2...5e1b6c809e.jpg lepszych nie moglem znajsc :P:P |
Mam pytanie, jak mogę, szybko oraz bezpiecznie przerobić konsolę PSone ?? (chce to zrobić sam)
|
ktos mi wymieni wszystkich smerfów?
|
Ja mam takie kibicowskie pytanie - czy osiedle Wola Justowska ma swoją flagę ? Osiedle dość Wiślackie, a nie spotkałem się jeszcze z ich flagą.
Z góry dzięki za odpowiedź. |
Cytat:
|
dobra panowie, mam dzis dla was zagadke:D
sprawilem sobie "nowy" dysk, tyle ze od poczatku sa z nim klopoty, najpierw formatowal sie chyba ze 2,5 godziny choc ma tylko 80 gb , gdy wlaczam instalacje windowsa i jest znow wyszukiwanie dyskow, chce dac instalacje to pisze ze system nie ma dostapu do dysku, o co ****a chodzi? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
z angielskiego jak powiedzieć "Wszystko było do góry nogami" ? konkretnie chodzi mi o to "do góry nogami"
|
Zna sie ktoś z Was na matematyce? Potrzebuje wiedzieć wszystko o delcie jak się ją oblicza, do czego służy, wzory itp. Linki mile widziane :)
|
Cytat:
@1906_wiślak - ta delta o którą Ci chodzi to wyróżnik równania kwadratowego czy jakaś inna delta? |
Dobra było 100 razy ale jeszcze nie korzystałem z internetowych meczy a nie chce mi sie przeglądać całego tematu więc pytam - gdzie można w necie zobaczyć mecz Wisły z Lechem??
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Funkcja_kwadratowa Cytat:
|
A trzeba się tu rejestrować bo na formule 1 jest komentarz a obraz nieruchomy?
|
Cytat:
nie trzeba, po prostu Cytat:
|
Nic nie pomaga,cały czas nieruchome zdjęcie Kubicy
|
Odnośnie delty- tu wszystko jest ładnie opisane ale chodzi mi o jakąś stronke gdzie jest wszystko łopatologicznie opisane tak jak nauczyciel tłumaczy na lekcji do czego jest delta i jak sie ją liczy :)
Przy okazji jak się cytuje wiadomości? |
Poszukuje napisów do filmu ""Adulthood"" pomoże ktos Szukałem ale jakos nie moge znalezc.Z góry dzieki.
|
DominoForza
zdjęcie nieaktualne, większośc dziewczyn zmieniła klub ..... |
pytanie z gatunku niepełnych:
ostatnio widziałem gdzieś zwiastun japońskiego anime, który zapadł mi w pamięć, ale nie pamiętam tytułu: Japonia postanowiła wyjść z ONZ i zdecydowała się na pełną izolację kraju, po kilku latach izolację sami przerwali rozpętując III wojnę światową. W międzyczasie, jak to często bywa, zrobili sobie dużą, nowoczesną armię i zaskakują wszystkich poziomem technologicznym etc. Ktoś wie jak to się nazywa (i może ma nawet doń jakieś linki)? |
ttp://allegro.pl/item438487379_bialko_serwatka_whey_ekstra_opak_450 0g_gratisy.html
Czy według was oplaca się kupić to białko?? czy jednak nie:-) |
Jakie miasta / miasteczka była na sektorówce?
http://pl.youtube.com/watch?v=Sh3IjBWrsoQ bo nie wszystko da się odczytać dzięki |
Cytat:
no i... Kraków |
Do jakiego formatu moge drukować zdjęcie o rozdzielczości 2816x1872 żeby potem łanie na ścianie wyglądało? Ile moze kosztować takie coś?
|
Cytat:
|
http://i28.tinypic.com/1498eo7.jpg
Potrzebuję zdjęcie tej oprawy w większej rozdzielczości (najlepiej 1024x768). Z góry dzięki. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl