![]() |
Cytat:
wracając do tematu to ja nie widzę nic ciekawego na dziś :) ewentualnie wieczorem coś w NBA pogramy. |
Panowie, nie tutaj zwłaszcza że Man Utd ich rozjedzie ale tak jak napisałem nie tutaj wykasować te posty mój też!
|
Skonczcie juz ta dyskusje na temat Realu,wrocmy do tematu moze.Kogo to obchodzi kto ile pucharow bedzie mial. Dla mnie istotne,zeby dzis wygrala bo powierzylem im swoja kase,reszta mi lotto.
|
na piątek zagram śmiało:
WISŁA-górnik 1 Hoffenheim-Hertha 2 |
Cracovia w Bytomiu nie wygra jak dla mnie
|
Też mi się wydaje, że nie wygra (czyli 1X). Pozostałe, to Lechia ma szanse wygrać z Arą, więc też 1X. Polonia chyba przegra w Wodzisławiu, a Śląsk ma szanse wygrać z Jagą, skoro nie gra Franek. A, no i ŁKS- Piast- no bet jak dla mnie.
|
Witam wszystkich, moj pierwszy post . Polecam te zdarzenia . Niestety dzis na szybko bez analizy .
Pozdrawiam http://img6.imageshack.us/img6/5620/kupona.th.jpg |
Jak ładnie Śląsk wchodzi czy nikt poza mną i szarowem na niego nie stawiał?
|
Cytat:
A na noc Capitals |
Cytat:
|
Panowie co sadzicie o
Orlando - Philadelphia(+10) 1 1.70? a jakies wasze typy na nocke?? Moje pewniaczki to NYR - WSH under 5.5 Boston KZ |
Śląsk to ja tez mialem,ale na kuponie z Flota,ktora g*owno zagrala..
|
Też miałem Śląska na kuponie, ale niestety zasrana Flota remisując z Turkiem mi położyła kupon. W grze jest kupon ostatniej szansy. Wtopa= odpoczynek od bukmacherki.
|
Cytat:
Denver z Noh moze nie pewniaki ale zobaczymy Cytat:
az postawie. |
Co sądzicie o takim kuponie?
Typ :Cała liga polska w Fortunie 17:45 Polonia Bytom -Cracovia Kraków 2 20:00 Wisła Kraków -:- Górnik Zabrze 1 Sobota, 25 kwietnia 14:45 Ruch Chorzów -:- GKS Bełchatów 1 16:00 Lechia Gdańsk -:- Arka Gdynia 0 17:00 Odra Wodzisław -:- Polonia Warszawa 0 19:15 Śląsk Wrocław -:- Jagiellonia Białystok 0 Niedziela, 26 kwietnia16:00 ŁKS Łódź -:- Piast Gliwice 2 17:00 Legia Warszawa -:- Lech Poznań 1 Coś zmienić?[QUOTE] jak dla mnie to w meczu legia- lech dałbym 0 |
no i Śląsk ładnie tak jak i Sparta mimo kursu 2,6 :) Warta też weszła trzeba czekać na Juventus,a spóźniłem sie z kuponem i zamiast dać Kolejarz ,dałem KSZO i chyba dobrze zrobiłem:D
mi się wydaje że Legia wygra,skończy się limit szczęscia Lecha i będzie pewnie 1-0 dla (L),co do reszty ligi to Wisła 1,Ruch X,Polonia B X,Lechia 1,Polonia W 2,Śląsk X,ŁKS 1 ale raczej nie zagram nic z tej ligi w weekend |
na dziś:
Śląsk- Arka 1 Barcelona- Sevilla 1 Zagłębie- GKS Katowice 1 Stawka: 50 zł Kurs 2,87 Do wygrania: 129,20 zł Univ. de Sucre- Estudiantes 2 Manchester Utd.- Portsmuth 1 Betis- Valencia 2 Chelsea- Everton 1 Deportivo- Almeria 1 Stawka: 10 zł Kurs: 13,22 Do wygrania: 119 zł |
Niestey jak ja nie lubie jak w "89 min strzelaja , FC Brasov by siadł niezle , żałuje że Slaska nie gralem za 100 zl w singielku. Na odbicie i przełamanie sie jeszcze dzis taki kuponik wyczarowałem :
http://img12.imageshack.us/img12/7823/kupon2d.th.jpg |
Jeszcze Valencia ładni mi wchodzi i wszystko ładnie gdyby nie ta bramka :
http://www.youtube.com/watch?v=iqsKBy9peW4 heh i jeszcze strzelec zdenerwowany i wogole sie nie cieszy . no to po co strzelał i mi zje*** kupon :/ |
A miałem postawić na Juve jeszcze. Widać na razie dziś szczęście dopisuje i oby tak dalej.
|
a mi Juve zepsuło cały kupon,mieli sytuacje w 2 połowie ale niestety brak szczęscia,trzeba czekać na nhl
a tam dałbym na Boston 2 Calgary 1 Washington x2,no i Oveckin,Kovaljov strzelą |
Dobra, niezbyt udany dzień. Jakieś typy z NHL?
|
Cytat:
Waszyngton wygra Boston wygra Calgary 1x dla mnie dzien udany:) pozostało 45minut przyjemności oglądania Barcy i bingo |
Dobra, Barca strzeliła i dzień uratowany, ale nie mogę przeboleć zasranej Floty Świnoujście. :[
Cytat:
|
Cytat:
Powodzenia! |
Cytat:
ps , no i wyłożyłem się na Porto - tak to jest jak człowiek na szybkiego próbuje kupon sklecić i nie spojrzy że to rewanż a w 1 meczu było 2-0 dla Porto:/ |
Cytat:
Na dzień 22.04.09 Liczba trafionych typów / Liczba wytypowanych typów : 5/6 Skuteczność : 83 % Liczba trafionych kuponów / Liczba wytpowanych kuponów : 1/2 Skuteczność:50% Pieniądze zainwestowane/ Zysk(strata) netto :) : 23,80 / + 26,20 |
Na dzisiejsza noc dwa spotkania z mlb za resztki:
http://img8.imageshack.us/img8/7571/kupon2x.th.jpg |
jednak trzeba było dać że Kessel strzeli i zagrać systemem...
na dziś też zagram ten Partizan 2 Vardesco 1 YB Bern 1 Villarreal 1 no i może dam że Parise,Małkin i Zetterberg strzelą gola:) |
Uf, dobrze, że nie czekałem na rozliczenie kuponu, bo miałem zagrać dubelka Washington+ Boston.
|
no a ja na dzis polecam
Villareal-recreativo zagrac underek 2.5 mysle ze powinno wejsc Villareal ostatnio bez senny gra beznadziejnie wiecej na www.strefabukmachera.pl zapraszam |
jak dla mnie to dziś jest wielka pyta do grania;/ ograniczam się do jednego kuponu na nocke.stawiam na Pittsburgh 1 i Detroit 2
|
A może Inter z handicapem? Przegrali pierwszy mecz z Sampdorią 0:3, i żeby awansować dalej to muszą wygrać wysoko.
Co do nocki, to do NHL proponowałbym dorzucić Chicago - Boston z NBA. Kurs w zależności od buka w granicach 1.80 PLN. Po meczach w Bostonie jest 1:1, ale wynik mógł być zarówno 2:0 jak i 0:2, decydowały max. trzy punkty. Byki w swojej hali raczej nie przegrywają, a Boston bez Garnetta wiele dziś ugrać nie powinien. |
Na dziś zagrane tak:
Cytat:
Cytat:
|
Możecie polecić buka internetowego takiego gdzie można normalnie obstawiać tak jak na mieście. Czyli obstawiam, wygrałem, wypłacam, a nie musze obracać tych pieniędzy kilka razy by móc wypłacić...
|
Cytat:
|
Jezeli chodzi o dzis to polecam:
Young Boys-Xamax over 2,5 |
ja na lige polską postawiłem kupon taki:
Śląsk-Jaga X do przerwy lub na koniec Lechia-Arka mniej goli niż 1,5 Odra-Polonia mniej goli niż 2,5 Legia-Lech ! do przerwy lub na koniec rocco co sądzisz o Zetterbergu,Malkinie i Parise na dziś? no ja oczywiście miałem dylemat w Pittsburghu ale dałem na Małkina,coś mi jeszcze po głowie chodził Getzlaf że strzeli no ale kurs trochę mnie odstraszył:) |
Wtorek,środa
Real Madryt - Getafe 1 1,30 Manchester - Portsmouth 1 1,26 Barcelona-Sevilla 1 1,37 Unia Tarnów-Pogoń Staszów 1 1,30 za 50 zł do wygrania 145,85zł... powinno być dobrze No i weszlo pieknie! Czwartek,piątek Young Boys-Xamax 1 1,25 Wisła-Górnik 1 1,35 za 145,85zł do wygrania 246,16zł...powinno być dobrze |
Cytat:
edit:ja sobie teraz na expekcie Crosbyego postawiłem. do fortuny ani toto mixa nie mam dziś zdrowia ganiać :P edit2: 1q2 w piatkowa noc Caps ich u siebie rozjadą;] a bramka Ovechkina pierwsza klasa była |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl