![]() |
Iwański: "Arboleda,ten zawsze musi chwile pomyśleć, co należy zrobić z piłką".To było rasistowskie :lol:
|
Piękny mecz:) Deportivo!!! :)
|
Cytat:
Jak to z niczego??? trenowany schemat wykonywania rzutów rożnych:-D |
Komentatorzy uwazaja ze to bedzie wielki sukces Deportivo, jezeli wyglaja z Lechem... :lol: Ostra propaganda :D
|
wytną Stilica i skończy się zabawa dla pyr
|
Smuda znowu udowadnia ze nieumie dokonywac zmian, robi to kompletnego farta. Raz mu wyjdzie a dwa razy nie... :)!
|
No, teraz 2:0................HALA DEPORTIVO!!
ajajajaj...centymetry:D Czemu ten komentator cały czas mówi nasze - nasze pole karne, nasza gwiazda, nasz zawodnik....jak ja będę komentatorem to nigdy nie będę tak robił, bo to nie ma sensu(chyba, że będę komentował mecze Wisełki:D) |
Nie wydaje wam się, że ten ich bramkarz jest słaby? to co odstawiał z Nancy to była III liga. A Franz sadza na ławce Kotorowskiego
|
A Nancy prowadzi z CSKA 1-0. Zły wynik dla Lecha. Już 1-1
I już CSKA prowadzi 2-1 |
Szkoda ze Stilic nie jest "Biala Gwiazda" :)!
|
Lewandowski jeszcze na ławce ale już komentatorzy wprowadzają fazę na zbawiciela :)
|
Boże, ten komentator zaraz się spuści...strzał półtora metra nad bramką a on ahhhhgraedgdahkgt.....jak niewiele brakowalo....
|
Cytat:
|
"Strzelcie ****om gola" słyszałem, mam nadzieję że jutro sarzało i stec odpowiednio się do tego odniosą, bo po meczu z Totenhamem zrobili aferę na całą Polskę.
|
No nie.......ale teraz się Depor zdenerwuje i im puknie 3...oby
|
Zaczął o Wiśle Iwański gadać i strzelili gola :/
|
1-1 ale akcje godna uwagi i oklaskow. ojjjj rozkrecili sie w koncowce mogli juz wygrywac bo alcje na 110%
|
Lech to może wygrać.
|
Lech przegra, oni maja dusze przegranych :)!
|
Lech ma szansę to wygrać... widać, że walczą, że mają okazje...
Wynik jednak w drugiej połowie całkowicie otwarty... |
a ja im życze wygranej i awansu
|
może kogoś zainteresuje
Zilinia Radolskyego wygrywa z Aston Villą 2:1 na wyjeździe :p do 20 min wygrywali 2:0 |
Cytat:
|
Arboleda i Stilic zajebiscie graja.
|
Cytat:
|
Stilic jest za dobry na naszą ligę. Magicznie zakręca piłę.
Deportivo chyba trochę odpuściło w pierwszej połowie, jak się nie obudzą Lech ma szansę wygrać to spotkanie. Widać że Hiszpanie lepsi technicznie, ale determinacja, siła i zdecydowanie po stronie Kolejorza. Generalnie dobry mecz gospodarzy. |
całkiem niezłe okazje bramkowe Lecha a skuteczność grajków no wypisz wymaluj jak naszych w wielu meczach tej rundy.
Po takich meczach kibice drużyny, która powinna wygrać a udało jej się tego nie zrobić mają niesmak. Ciekawe, co poznaniaczki dziś po meczu będą odczuwać :) PS. Nancy - CSKA 3-3 , gdy to się utrzyma, to tak czy tak europejskie emocje w wykonaniu polskich drużyn w tym sezonie się kończą |
lech 1-1
nancy 3-4 !!! |
CSKA prowadzi 4-3. A przy wyniku remisowym w Nancy, nic nie jest jeszcze przesądzone
|
moje 3 zł, pieprzone Deportivo, pajace nie potrafią meczu wygrać z jakimiś kuchenkami ;/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:25. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl