![]() |
Bana można przeboleć, ale avatar niech odda :D
|
Cytat:
tak, nawet niewypatroszone.....:> i moje w dodatku wołały zjedz mnie, zjedz... :lol: nie no to taki zarcik był z tym że się gapią... przenośnia czy cóś... :lol: |
Cytat:
Bo te w mojej lodówce dobrze się obwarowały, rozstawiły zasieki i wołają na wojnę :D |
Podzieli się ktoś karpikiem bo nie miałem w tym roku? :( ( oprócz dzieła naszych grafficiarzy:D)
|
taaaa do ostatniej cebulki :)
nie miały szans bo jak mnie już weźmie to koniec, zadne zasieki mi nie groźne :)... wszamałam wszystkie :) i co ja będę dziś jadła???? |
zapraszam do mnie, u mnie wszyćkiego Ci pod dostatkiem :)
|
ale że śledzia w śmietanie też jescze posiadasz?? :)
|
Cytat:
|
A karpik się znajdzie?:P
|
Cytat:
|
Cytat:
własnie odpaliłam auto, bede za jakiś czas!!!!..:lol: śledz czekać nie może! :lol: a to własnej roboty? Bo ja miałam od mamy - mama jak zrobi śledzia w śmietanie to nie ma ch..a we wsi :) |
eee a ja w ogóle śledzików nie miałem..
pio, wyślij co w paczce |
Cytat:
ja mam jeszcze karpia. Zostawie otwarte drzwi to sie rozgośc - bo ja do pio na sledzia pędzę :) tylko galarety nie ruszaj - bo zabije!:lol: |
mmm galaretka hehe :D wiesz co, weź karpia do pio i zrobimy u niego melanż :D ja wezmę browary :D
|
Cytat:
oko :) no to galarete tez wezmę, bo sie skubana gapi na mnie ....:-D a sobie kwiatka wmontowałam :) |
zauważyłem właśnie kwiatka :) to ja wezmę bro i żołądkową :p
|
o tak tak żołądkową!! ja lubie bardzo :):)
i jak się kwieciście zrobiło :) no ślicznie :) a pio poszedł do stołu nakrywać.... |
mehehehe ;) a pio coś się nie odzywa chyba trunki szykuje albo się karpia przestraszył :lol:
|
kurde śledzie szybko wyjada żeby dla nas mniej zostało! :)
|
Czekam
Musiałem kielonki przemyć, śledzie oczywiście roboty mojej mamy :) Ile jeszcze he? Sam mam jeść? Żołądkową sam mam pić? Cytat:
|
ja już wyjeżdżam. ;) tylko jedna żołądkowa to trochę malutko :D Ni_Ma co u Cię odbiór?:D
|
e no chłopaki na nartach dziś byłam musze się do porządku doprowadzić :) nosek przypudrować i takie tam :) zaraz będe gotowa
ja wezmę 2 żoładkową, pio mówi że też ma - o matko nie widzę się jutro ;) |
Ni_Ma zaaferowana za kólkiem zlizuje jeszcze galaretę z karpia, steruj w prawo, bardziej w prawo :)
|
hahaha :) Zarzuciliśmy temat o melanżu u pioczka i tylko my się udzielamy :D hmm zarzucę do wszystkich :P co robicie w Sylwka?:D
|
Cytat:
|
W sylwestra zabawa z umiarem, dwa piwa i koniec :lol::rotfl:
Na bieżanów się kieruj, na bieżanów |
yhy, taa, już Ci wierzę:rotfl: ja tak ogólnie to idę spać po dobranocce.:lol: albo nie, poczekam na koncert Dody z Wrocka:lol:
|
Cytat:
Też po Dodce planuję zakończyć witanie nowego roku i do spania, chyba że Rysiu Rynkowski będzie gdzieś w tv biesiadował |
ja też spokojnie w sylwestra bo z reguły nie piję dużo, jednego najwyżej dwa, ale to góra! :rotfl:
biezanów, biezanów.... szukam, szukam :lol: |
nie przeczę :D a Doda ma naturalne piersi ble ble ble :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl