Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa 2008/2009 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4560)

Maćko 14.09.2008 14:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kortys (Post 602468)
To po jakiego wała wypowiadasz się w tym temacie? Kogo ****a obchodzą twoje przemyślenia na podstawie onetowskich relacji?

Btw,jest z tysiąc powodów, dla których można oglądać mecze innych drużyn. Przykładowo oglądanie dobrze grającej Legii zbuduje emocje przed meczem z nimi, a i zwycięstwo lepiej zasmakuje.

Po jakiego wała wypowiadam się w tym temacie - napisałem już wcześniej - czytaj cały post, a nie wycinki, bardzo proszę.
Jeszcze raz powtórzę: Jeśli polemizuję z kimś na forum to nie kończę polemiki w czasie wystosowania tezy, gdy pojawiają się argumenty - popieram ją aż do skutku(czyt. akceptacji drugiej strony).

Btw. Dziwne, że żaden z tych powodów nie jest mi znany... No ale może gdybym podniecał się wynikami i innymi ligowymi drużynami to znałbym te powody.

Przyjacielu, z innej beczki: A Ty co zrobiłeś dla Wisły? No tak, śledź dalej "onetowskie relacje" i oglądaj Legię.

Odniesienie do zacytowanego posta pokazuje, jak trudno o "MY", jak i również to, dlaczego jest "JA" i "TY".

zim zum 15.09.2008 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Yossarian (Post 602466)
Uche mial ciezkie poczatki bo geniusz Smuda ustawial go w sparingach na lewej obronie.

grał na prawej pomocy i mu ewidentnie nie szło

Cytat:

Dobra, w porzadku masz prawo do takich sadow,ale prosilbym o jakis wymierny i obiektywny argument,bo nie masz chyba na mysli triumfow z poprzednio przywolanymi potegami polskiego futbolu.
chyba Łobodziński dał Ci już odpowiedź wczorajszym jego występem.

Cytat:

Przyjacielu, z innej beczki: A Ty co zrobiłeś dla Wisły? No tak, śledź dalej "onetowskie relacje" i oglądaj Legię.
a co to ma do rzeczy? weź gościu przestań notorycznie mędrkować, bo dobrze Ci kolega napisał. Nie oglądasz gry drużyny, a grasz wielkiego eksperta i oceniasz zawodników nie wiadomo na jakiej podstawie.

Ogryzek 15.09.2008 12:23

No i niestety po przegranej z Lechem u siebie nie możemy gubić punktów w lidze ze słabszymi zespołami. Niestety gramy jeszcze w UEFA (puchary wychodzą nam bokiem przy małej kadrze) z TT i znając życie po tym meczu nasi piłkarze nie będą mieli sił i mogą zgubić punkty. Jednak może uda się wyszarpać choćby 1-0 w Białymstoku po meczu w Londynie. Mamy jeszcze jeden bardzo ciężki mecz w tej rundzie (Legia) gdzie możemy zgubić punkty. Wszystkie inne mecze zależą od Nas i dlatego jestem optymistą mimo żenującej porażki z Lechem. Wszak z tych silnych bądź bardzo niewygodnych mamy Polonie Warszawa, Lecha i Cracovie (wyjazd) za sobą. Ważne żeby zespół się podniósł a Skorża posadził wreszcie na ławie Łobodzińskiego i Cantoro! I jedziemy dalej:)

WISŁAZWE 16.09.2008 10:23

więc wszystko jasne Kasperczak trenerem Górnika Zabrze.
http://sport.onet.pl/0,1248675,1826077,wiadomosc.html

medyk 16.09.2008 10:26

życzę mu Wicemistrzostwa bo mam do niego sentyment, liczę także że dostanie szanse w Reprezentacji Polski i zastąpi Benhakkera.

WISŁAZWE 16.09.2008 10:32

podobno Kasperczak ma zapis w kontrakcie że jeżeli dostanie propozycję objęcia kadry narodowej to zarząd Górnika nie będzie robił przeszkód!!! Trochę to dla mnie dziwne bo przypuść my Górnikowi zacznie dobrze iść i nagle w połowie października PZPN zaproponuje mu posadę selekcjonera... Co to oznacza?? kolejna zmiana trenera w Zabrzu :) ale osobiście życzę Kasperczakowi jak najlepiej mam szacunek do gościa za to co robił z Wisłą i szkoda że tak zakończyła się ta współpraca...

szarkoz 16.09.2008 11:32

Teraz się okaże czy Kasperczak to rzeczywiście świetny trener, czy jego sukcesy z Wisłą to była zasługa jedynie świetnego składu czy może myśli trenerskiej Henia.

hoho 16.09.2008 13:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISLAZWE (Post 603632)
więc wszystko jasne Kasperczak trenerem Górnika Zabrze.
http://sport.onet.pl/0,1248675,1826077,wiadomosc.html

Ciekawe czy po Lechu teraz Wisla dostanie baty w Zabrzu :>

Nergal 16.09.2008 13:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez hoho (Post 603697)
Ciekawe czy po Lechu teraz Wisla dostanie baty w Zabrzu :>

Po Amice to pewnie będziemy dostawać baty od każdego więc w Zabrzu też, czemu by nie...w końcu Kasper pierdnie i Zabrze zacznie młócić każdego.

Wojtas 16.09.2008 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szarkoz (Post 603659)
Teraz się okaże czy Kasperczak to rzeczywiście świetny trener, czy jego sukcesy z Wisłą to była zasługa jedynie świetnego składu czy może myśli trenerskiej Henia.

Tez tak pomyslalem...

Swoja droga ciekawe tez ile tak dobry trener jak Heniu jest w stanie wycisnąć z umówmy sie-przecietnymi pilkarzami Gornika .
No i co Allianz jeszcze obiecał,cos sie wydaje ze napewno jakia kase na transfery bo Kasper napewno aspiracje ma spore ,celuje napewno wyzej niz srodek tabeli a zeby dzis walczyc o MP i rownac do Nas czy Lecha musza kupic paru dobrych pilkarzy.
W kazdym razie fajnie bedzie zowu gosicic Henia na naszym stadionie,ale to chyba doipiero na wiosne....

Zbychu 16.09.2008 19:46

Wywiad z Heńkiem wp.pl:
http://www.ekstraklasa.wp.pl/kat,174...wiadomosc.html

wolfy 17.09.2008 19:50

Przeniosłem całą dyskusję o Dudu i Kasperczaku(lub w odwrotnej kolejności)tu.

LAB 19.09.2008 12:49

Dzis mecz naszych rywali Cracovia-Legia

Jestem ciekaw za kim bedziecie:D
Ja mimo wszystko chyba za Cracovia w tym meczu poniewaz wydaje sie to byc racjonale-Legia rywal do MP,Craxa nie moze spasc bo niebedzie derbow :(

thomasson 19.09.2008 13:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LAB (Post 605162)

Ja mimo wszystko chyba za Cracovia w tym meczu poniewaz wydaje sie to byc racjonale-Legia rywal do MP,Craxa nie moze spasc bo niebedzie derbow :(

Istnieje coś takiego jak obustronny walkower:)

Kurt 19.09.2008 13:03

To taki mecz z cyklu... Wybieranie żony w burdelu.

-Nigdy w żadnym meczu nie będę za Cracovią.
-Więc teoretycznie wybór prosty, ale jak wygrywa Legia, to wygrywa ITI, i te sk****y się cieszą, dla dobra Legii kibicowskiej to lepiej, aby Ci kopacze grali maksymalna padakę. Z drugiej strony też jestem daleki od tego aby kibicować Legii, a więc najlepiej będzie, jak wyjdą obie drużyny w za długich koszulkach i mecz skończy się podwójnym walkowerem.
A tak na serio mam ten mecz w d***e :D

Najbardziej jestem ciekawy co będziemy w stanie pokazać w meczu z Jagiellonia, która Wisła wybiegnie ta która grała z Lechem czy ta która grała z Totenhamem. I oby Łobo zaczął na ławce. (bo z całym szacunkiem, ale to nie jego zasługa jest że ta piłka dotarła do Mauro).

saklak1906 19.09.2008 13:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LAB (Post 605162)

Remis 0-0 i po sprawie

Ave 19.09.2008 13:49

W meczu Cracovia Legia jestem za wynikiem 0:0 DOSTANA PO JEDNYM PUNKCIE I NIECH SIE SIESZA!

Wredny 19.09.2008 17:55

juz za 10 minut zaczyna sie studio na canal plus LIGA GRA..
a za godzinke mecz Cracovii z Legią
Przyznam się, że będe w tym meczu cicho dopingował Cracovii. Legi musi tracić punkty nawet kosztem naszego odczucia niepoprawnosci wzgledem stosunkow z rywalem zza Błoń.

Śląsk Pozdrawiamy !!

6. Kolejka

19-09-2008

Cracovia Kraków - Legia Warszawa 20:00
Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław 20:00

20-09-2008

Odra Wodzisław - Polonia Bytom 15:15
GKS Bełchatów - Lechia Gdańsk 17:30
Polonia Warszawa - Ruch Chorzów 19:45

21-09-2008

Lech Poznań - Piast Gliwice 17:15
Arka Gdynia - ŁKS Łódź 17:30
Jagiellonia Białystok - Wisła Kraków 19:45

mic 19.09.2008 19:06

Czemu w Cracovii gra Cabaj ? Nie powinien pauzowac za czerwona kartke ? <- cos mi sie pochrzanilo :P

11 min i zaczeli swoj hymn :lol:

piter116 19.09.2008 19:20

Czy oni w każdym meczu muszą nas pozdrawiac ?

marcinarsenal 19.09.2008 19:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez piter116 (Post 605390)
Czy oni w każdym meczu muszą nas pozdrawiac ?

to jest ten kompleks :rotfl:
to różni kibica Wisły od kibica cracovii, jeden Wisłę kocha drugi Wisły nienawidzi

A najgorsze jest to, że ja im kibicuje :/

Paweł 19.09.2008 19:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 605388)
Czemu w Cracovii gra Cabaj ? Nie powinien pauzowac za czerwona kartke ?

11 min i zaczeli swoj hymn :lol:

Jaką kartkę? Cabaj w ostatnim meczu z Ruchem zdecydował się na inną swoją specjalność - tym razem nie czerwona kartka, a podanie do napastnika rywali.

mic 19.09.2008 19:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Paweł (Post 605393)
Jaką kartkę? Cabaj w ostatnim meczu z Ruchem zdecydował się na inną swoją specjalność - tym razem nie czerwona kartka, a podanie do napastnika rywali.

wlasnie cos mi sie popieprzylo :foch:

marcinarsenal: co do pozdrawiania nas, to pewnie tez bys tak "spiewal", jezeli caly Twoj repertuar to bylby: 1) Cracovia, Cracovia.... 2) Cracovia + Hej we wszystkich mozliwych kombinacjach :D

Teraz padlem, sorry za napinke, ale musze:)
A: "Kazdy to powie..."
B: "....."

i tak 4 razy :D

"Prowadzcie doping, Cracovio prowadzcie doping" :lol: :lol: :lol: :lol:

South 19.09.2008 19:37

eee widzę że frekwencja dopisała na Cracovii :D

SkMk 19.09.2008 19:38

Po raz pierwszy od dawna oglądam mecz pasów w telewizji na żywo...Co za pyta na stadionie ! I to w meczu z Legią. Nie spodziewałem się, że na pasach jest takie dno.. Jestem w szoku, powaga :shock:

I jeszcze to "Każdy to powie.." na 2 strony :shock:

Dno !

marcinarsenal 19.09.2008 19:54

Cabaj! Cabaj! Cabaj!!! ... jak zwykle ;p ;p ;p

hoho 19.09.2008 19:54

Legia prowadzi 1-0 ,strata punktow przez nas na Kaluzy to naprawde porazka...

jasnyGwint 19.09.2008 19:55

Szkoda że Cabaj mial 'zniżke formy' akurat w derbach ...

Gwiaździsty 19.09.2008 20:00

Cytat:

eee widzę że frekwencja dopisała na Cracovii :D
Eeeee chyba nie chcecie powiedzeć, że najwierniejsi z wiernych kibiców polskiej ligi nie przyszli na stadion dopingować swoja uuuukkkkoooochaną druzyne tylko dlatego, ze siąpi deszczyk ?

Musiało ich zatrzymać coś ważnego ! Zresztą takich "światowych" i znający się na piłce kibiców byle Legia nie ściągnie na trybunę :)

1q2 19.09.2008 20:08

Pierwszy raz w historii kibicuje ickom a wyglada ze znow przerzna.Szkoda, bo wygrana to zawsze 3 pkt mniej dla Legii ,no i pewnosc ze 'doktor' zostanie ,a tak to cholera wi

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl