![]() |
Ponawiam pytanie
Orientuje sie ktos czym sie rozni i jak energetyka na PK a AGH ? bo bede musiał miedzy nimi wybierac |
Mi minute po 16 włączyło się. Telekomunikacja i Elektronika na samogłoskach. Wolę budownictwo na PK!
|
Po 2 h prób zalogoania w końcu mi się udało. Niestety nie dostałem się, ale walcze w 2 turze.
Mam 2 ważne pytania: 1. Czy na listach wywieszonych na AGH będzie podane na którym miejscu rezerwowym się znajduje ? 2. Dostałem się na Inzynierię Srodowiska na Politechnice Krakowskiej, gdzie trzeba złożyc dokumenty do piątku. Z racji tego, że bardziej zależy mi na AGH i będe walczył w nastepnych turach oraz nie chce "zostać na lodzie" mogę potwierdzić studia na PK i w razie ewentualnego dostania sie na AGH z kolejnego rzutu później zrezygnować z Politechniki ? |
Cytat:
|
liczyłem ze z 662 pkt sie dostane na turystyke na AGH jednak nie ;/
|
do usunięcia
|
A ja sie dostałam na wszystko, czyli na UR, AGH i UE i teraz mam dylemat czy iść na TiR na ekonomiczny czy AGH.... :/
|
Ola7 - idź na AGH. :) Już słyszałem z paru różnych źródeł, że TiR na UEku to w głównej mierze... MATEMATYKA. :|
Ja tego problemu nie mam. Na razie nigdzie się nie dostałem, zatem chyba wieczorowo na UEku albo zaocznie na AGH. I tak źle i tak chujowo :D |
Ja na UJocie, jednak 169 w rankingu a przyjeli 155 osób :-/ . Może te 14 osób przede mną zrezygnuje :-p .
|
a ja się dostałem na matmę na UJ i matmę stosowaną na AGH
wybieram AGH :) |
Ile pkt macie na TiR na AGH ?
|
756 :) czy jakoś tak :P
|
do usunięcia
|
Hm... ja mam 384 na kulturoznawstwo na AGH i jakoś nie liczę na to abym dostał się w drugiej... czy nawet w trzeciej rekrutacji :P
|
Ekonomiczny mnie olał :P na AGH się zastanawiam czy z 662 jeszcze próbowac :P jedynie Rolniczy zarządzanie mnie pokochał :D
|
Cytat:
|
to wez im napisz że zwalniasz tylko i wyłącznie dla mnie :D
|
Ja liczę, że się dostane na Geofizyke na AGH (621 pkt) z drugiego podejścia. Podali Wam w ogóle jakies info którzy jesteście na ławce? Trzeba się jakoś rejestrować na 2 etap czy robi się to automatycznie ?
|
Ola7 jak lubisz matematykę... ;] ja już z wielu opinii słyszałem, że na UEku turystyka to w znacznej mierze ekonomia... :/
Ja na kulturoznawstwo mam nieco ponad 420.. i też się zastanawiam czy czekać, czy już szukać czegoś wieczorowo-zaocznego..? |
Cytat:
|
Ano to jak tam uważasz ;)
Są już gdzieś jakieś progi pkt? :P Pasowałoby wiedzieć, czy jest sens się choćby łudzić o to, że się gdzieś dostanę... :P |
Ja sie wybieram na budownictwo zaoczne na PK. Wydział inżynierii Lądowej. Czekam jeszcze na wyniki z AGH-u.
|
Na UEK opłata semestralna za zaoczne/wieczorowe to 1900 zł. Wie ktoś ile na AGH?
|
Jest ktoś z zarządzania z UR ?
|
Konrad filozofia ?:P Ja też się właśnie ocieram o 155 :D
|
do usunięcia
|
Jak tam rekrutujecie się na AGH po raz 2.? :)
Ja wybieram teraz kilka innych kierunków. Między innymi Zarządzanie i Inżynierię Produkcji oraz Górnictwo i Geologię. :D Zna ktoś ludzi na tych kierunkach? Wie ktoś tak tam jest? :P http://www.ukr.agh.edu.pl/?pg_symb=faq#17 Tu progi na AGH. Przekopane. Jak tak popatrzeć na TiR - 730, AiR - 930, Informatykę - 910, Geodezję i Kartografię - 853 i kilka innych... to masakra :D |
Myślę że nie masz się co przejmować tą informacją że jesteś skreślony. Po tym jak złożysz papiery, pracownik UP musi ręcznie wprowadzić do systemu że złożyłeś dokumenty. Przypuszczam, że w pt. było tyle osób że po prostu osoba odpowiedzialna za to nie zdązyła wprowadzić twoich danych a system automatyczne wygenerował cytowaną przez Ciebie informację. Myślę że w poniedziałek na twoim koncie powinna być informacja że jesteś studentem. Ale najlepiej zadzwonić i zapytać o co chodzi.
P.S. a co będziesz studiował jeżeli to nie tajemnica? |
do usunięcia
|
A ja już po złożeniu papierków na AGH - Elektrotechnika. Teraz tylko czekać na rozpoczęcie 1 roku :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl