![]() |
Mrówa, tu nie chodzi o to, że coś by powiedział, a czegoś nie. Miał swoje zdanie na ten temat, wypowiedział je i od razu napisano newsa na stronę SKWK, żeby pamiętał, kim on jest i dzięki komu (nie mogę tego teraz znaleźć, więc dokładnie nie zacytuję). Dlaczego? Bo miał czelność skrytykować kibiców, i to Wisły. A co, to już nie można tego zrobić? Każdy ma prawo do wypowiedzenia swojego zdania. Dlaczego autor nie poszedł pogadać z Pawłem i Mariuszem Pawełkiem, tylko napisał tego newsa? Gdyby porozmawiał, to pewnie to oświadczenie, czy co to było, by nie powstało i wszystkim by to wyszło na dobre.
Skoro kibice mogą wypowiadać się o piłkarzach, piłkarze mają prawo powiedzieć coś o kibicach, nawet jeśli nie jest to pozytywne. I argumenty typu: on się na tym nie zna, bo jest grajkiem, a nie kibicem - nie mają tu nic do rzeczy. Kibice też nie wiedzą, jak to jest być zawodowym graczem, ale mimo to nikt nie odbiera im prawa do wypowiadania się na ten temat. |
Cytat:
niestety... demokracja ma ten minus, że dwa głosy wyborcze żuli spod budki z piwem są dwa razy więcej wartę niż jeden głos profesora.... |
temat jest sprytnie manipulowany,napisałem w komentarz odnośnie SKWK na głównej stronie TWSD-który się nie ukazał.Wszystko zrobione żeby Franka oczyścić,a całe zło skierować w kierunku członków SKWK,co pewnie się uda bo Frankowski wraz z pomocą TWSD potrafi manipulować ludzmi.
|
@wrabcze i całe szczescie ze nie ma demokracji na stadionie, bo zuli moze byc wiecej od profesorów
@Isfahan jestem pewien ze paweł i mariusz wytłumaczyli sobue wszystko z autorem |
ZOLW1449 - czy ja wiem? pan Tomek pokazał swoimi postami, że zależy mu na PRAWDZIE, a nie na oczernianiu czy wybielaniu kogokolwiek.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W sposób wymijający? Podejrzewam, że nie chciało się mu czytać WSZYSTKICH wymieszanych z dyskusją pytań.
Napisał, żeby wyjaśnić sytuację - opowiedzieć jak to było. |
Cytat:
i tak z Wami rozmawiać... Dziad swoje...a baba swoje... |
[quote=Incognito2192;699125]W sposób wymijający? Podejrzewam, że nie chciało się mu czytać WSZYSTKICH wymieszanych z dyskusją pytań.
raczej wybrał te łatwe dla siebie(przy czym pościemniał),a pytania trudne i ważne dla kibiców po prostu pominoł |
Które pominął? Wiem, że to o dzieci. Co jeszcze? nie chce mi się przeszukiwać wszystkich pytań i odpowiedzi
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
i o tym mowa, dlatego zawsze skwk zaprasza wszytstkich na swoje spotkania |
Cytat:
Przeciez malowanie głowy to była chyba wspólna akcja na któres tam derby,i zrobili to wszystcy pilkarze,niewiem czemu przyczepiles sie do Nikoli. Owszem moze i byl awanturnikem ,ale mial jaja ,potrafil stanac w obronie kolegi ,albo zwyczajnie opitolic jak nie szło.'Nikola Nikola "nie bez przyczyny darł ryja cały stadion ,bo wszyscy wiedzieli ze on nigdy przeciwnikowi nie odpusci. |
Cytat:
dostaniecie odpowiedź, co myśli większość kibiców i jakie sa oczekiwania (wynikające z rachunku prawdopodobieństwa) wszystkich dobrze życzących Wiśle... trudne??:) Cytat:
to już Was dwóch..:)) - ot i opinia niemal gotowa.:))) |
|
Cytat:
wyłóż swoje pieniądze, zrób ankietę, rozdaj albo zostaw na krzesełkach i podaj wyniki na forum. W końcu zaczynasz działać, nie spoglądając ciągle na czyjeś ręce, brawo. |
wrabcze, a trudno to przyjsc na spotkanie i zwiasc udzial w glosowaniu
powiem ci tak, przygotowanie powiezmy 20.000 karteczek to z kserowaniem i cieciem to ok. 1 dnia roboty, pozniej rozlozenie na calym stadionie i przyklejenie ich do krzesełek, by ktos nie mowil ze wiatr mo zwial to lekko liczac 3-4 godziny przed otwarciem kas, a przeciez wtedy jest tez co innego do roboty, wiec od rana czyli mamy juz 2 dni pracy ludzi, pozniej jeszcze policzyc zebrac je, policzyc to kolejny dzien. pytanie kto mial by to robic, kto mial by ze to placic i kto by zagwarantował ze wszysko bedzie okay i nkit nie bedzie mowil ze to nie mozliwe ze Franek ma tyle przeciwników? i teraz powiedz to latwiejsze przyjechac na 1h na Wisłe i zagłosowac i miec pewnosc ze wszysko jest ok czy sie bawic w wybory, ktore nawet w usa nie przebiegaja prawidlowo? ps. uwielbiam to te wyszystkie słowka konczące sie na ...CIE, czy nie powinno byc MY na koncu? |
Cytat:
|
Najważniejsza rzecz którą pomijacie: Piłkarz to nie kibol i nie myśli tymi kategoriami co my.
Ikony, Judasze ? Wszyscy przyszli tu dla kariery i pieniędzy. Kosa (z Lekkim ) z Zabrza- pod przymusem, tak samo Żuraw(dla ratowania przed bankructwem ukochanego LECHA ) i cała reszta, może z drobnymi wyjątkami- też.Gesty pod publiczkę to tylko PR. Jedni się bardziej w to angażują inni mniej lub wcale. Guli Dobrze że wymieniłeś spore zasługi "zorganizowanych kibiców" ,za to wszystko wielkie brawa. Tylko że nie wszystkie działania były mądre i chwalebne a niektóre wręcz przeciwnie , stricte na niekorzyść wizerunku Klubu i kibiców.(Jagę wam na zawsze zapamiętam). Normalni kibice może nie są tak bardzo zaangażowani jak Wy ale nie są głupi ani ślepi . To SKWK szczeniackim płótnem o Judaszu rozkręciło cały ten bajzel z którego powoli Polska się śmieje.. Nie płaczcie potem że dziadki do puszki nie rzucają bo ja im się w sumie nie dziwię. Przydałoby się trochę dystansu i oceniajcie ludzi za całokształt a nie tylko za to co dla Was wygodne. Pora zacząć myśleć jak z tego bagienka wyjść z twarzą. |
Cytat:
Cytat:
Lepiej dla Franka by było chyba, aby po PAO nachlał morde, wyrwał sztachetke z ławki, ne......._ł wszystkim po kolei krzycząc "w chu_a lecicie Panowie szlachta, odchodze do Elche". Wtedy byłby pożyszczem jak pozostałe "gwiazdy" :rotfl: ps. nie słuchajcie już Tokyo Hotel, bo to wzbudza agresję |
wrabcze a łudziłem sie ze wychodzac z pomyslem bedziesz chcial w nim uczestniczyc, widac najlatwiej cos powiedziec/napisc niz pozniej zrobic
|
Cytat:
|
Cytat:
Koszt papieru to ok. 160 zł + koszt wydruku w zaprzyjaźnionej drukarni - razem - 250 do 300zł... Jak się zdecydujecie na zrobienie ankiety, to daj cynk, chętnie się dorzucę:) a od ganiania po świeże bułki rano jest wnuczek... a nie dziadek...:) |
a kto bedzie nadzorował prawidłowość, komisja jakaś? jesli tak to kto ja wybierze? zeby nikt pozniej nic nie mowil?
|
wrabcze ale to Ty masz potrzebę coś udowadniać. Skoro to takie proste to zrób tą ankiete napisz do zaprzyjaźnionej drukarni, kup papier. Chłopie z takimi kontaktami co to za problem?
Nie chce Ci się biegać po sektorach zatrudnij pięciu chłopaków zapłać im po 40-50 zł. I oni już to rozniosą z kolegami po pilnujesz czy ludzie wrzucają i dawaj. |
Mam nadzieję, że po latach zapamiętamy Tomka Frankowskiego jako najlepszego snajpera przełomu tysiącleci.
Zauważyłem, że w internecie kibice Trabzonsporu ciągle kochają Mirka Szymkowiaka |
@Incognito2192 tak zapewnie zostanie zapamiętny jako kilkukrotny krol szczelców i chwała mu za to, szkoda tylko, bo mogl byc kims wiecej
|
Acha,jeszcze zapomniałem dodać,że Franek bardzo dobrze pomyślał zanim się zdecydował założyć na forum kibiców Wisły swój temat i odpowiadając w nim.Wiedział,że nic swoimi odpowiedziami nie zdziała bo pewna część kibiców ma już wyrobione zdanie na tak,albo i nie wobec jego osoby.Mało interesujący się sprawą dadzą się nabrać jego ,,szczerym,, odpowiedziom oraz miał pewność że media oczywiście staną w jego obronie co się już powoli zaczyna dziać.Osobiście dla mnie Franek jest jednym z wielu którzy się w Wiśle przewinel i jest dobrym manipulantem jako człowiek,bo oczywiście piłkarzem jest świetnym,czego nie można mu odebraćPOZDRo
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl