![]() |
Pewnie masz racje ale... musisz go strawić ,chyba że go wczesniej zbanują,
|
Wy tak na poważnie ?
Na razie odpocznie za piractwo ;) |
Cytat:
z tym że Pysio stał się pewnym zjawiskiem tego forum, takim, jakim był już "na starym" forum. Takim zjawiskiem charakterystycznym. Pomimo że często pisze bzdury, to na moje oko moderatorzy nie mają podstaw do bana :) Edit: Romy S. , macie Go! forum może odetchnąć ;) |
Cytat:
Cytat:
:-) |
A jaką kare forumowa rada nadzorcza, przewiduję za ów niecny proceder? Jaką wymierzyła jeżeli można wiedzieć ? :)
|
Pysio za karę pewnie przepisuje teraz - "Maciej Skorża to najlepszy trener na świecie". Pięćset razy ;)
|
|
|
*Michael* opamietajcie może troche chłopaka,bo mam wrażenie,że jego rodzice wyszli z domu i się dzieciak dorwał do klawiatury.zresztą niejaki pysio też przesadził z tym newsem o Stilicu
|
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie moje prawa łamie :P
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=6950 myślę ze temat można zamknąć i przykleić żeby nie zginął w gąszczu innych
|
Prosba. Jezeli piszecie privy do moderatorow w jakiejs sprawie to dawajcie jakis tytul. Mam w skrzynce ze 40 privow o tytule "." (kropka). Nie wiem ktory o czym i poza tym czasem jak zerkam na forum w telefonie to godzina mija zanim sobie w ta kropke trafie ;)
|
.. a najlepiej nie piszcie w ogole.
|
nie mogę wejść w temat "lost: zagubieni...itd"
powód: "nieprawidłowe przekierowanie" na wszystkie inne tematy wchodzę tylko pierwsza strona się wczytuje |
Takie posty jak ten w polityce transferowej tolerujecie:
Cytat:
Konsekwencji albo tolerancji więcej. :P |
do tematu o budowie stadionu zaczęła wpełzać na ostatniej stronie polityka transferowa Wisły.
|
Prosze o zmiane mojego nicka na Góra1906 .Dziekuje slicznie
|
Tyczy się to posta HEDu oraz innych, którzy umieszczą lub napiszą coś durnego na forum : nie piszcie pod takim postem kilkunastu kolejnych postów o treści "Bana mu", "Ale idiota z ciebie" i nie wiadomo co jeszcze , bo potem do usuwania jest o te kilkanaście postów za dużo.
A notorycznie jest to praktykowane. |
Cytat:
|
http://www.wislakrakow.com/forum/member.php?u=45122
Poza "ciekawym" avatarem nic dobrego na tym forum chyba nie wnosi. |
Witam.
Mam taki problem: chciałem zmienić swój adres e-mail i w tym celu weszłem w ustawienia, zmienilem adres wcisnąłem ok, pokazało mi jakiś tekst po angielsku, wcislem ok i chodze sobie po forum i chcialem napisac posta, ale nie da rady, znów mi wyświetla jakiś tekst po angilesku i tyle... Na nowy ani na stary e-mail też mi nie przyszło żadne powiadomienie / kod aktywajcyjny... Co mam zrobić żeby znów móc pisać posty?? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. PS: nie chodzi oczywiście o to konto bo z niego moge pisac a założyłem je tylko po to aby zadac pytanie. |
Chciałbym się zapytać za co Ibutti dostał bana ??
jak to w ogóle możliwe ze tak szanowany forumowicz został zbanowany ?? |
Cytat:
|
Cytat:
-- Wisła & Unia: Jak dasz rade to wklej to co bylo po angielsku |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl