![]() |
Cytat:
|
Poszukuje piosenki,która dosc czesto leci w radiu,taka dosc skoczna w ref jakos tak 'everybody nose'
Ps.sorry za moj ang ale pisze jak słysze ;P |
|
pitbull-krazy(feat. lil jon)
|
http://www.sadistic.pl/trzylatek-wym...op-vt29057.htm
Poszukuję nazwy tej pierwszej piosenki. Z góry dzięki ;] |
Cytat:
|
Cześć
Szukam Cornell- Raindrops Mr.Roc- Feel the pressure Nightstalker- Contrasts Gudowski- Maat Soul |
Poszukuje sound system-with a spirit
Bog zaplac :) |
Cytat:
|
Poszukuję:
The Rapsody Overture z góry thx. |
Cytat:
|
Witam,poszukuje podkładu do 'mężu drogi mój' na studniówke!
|
Poszukuję nazwy kawałka który pojawia się w przerwie podczas Mistrzostw Europy w piłce ręcznej w Austrii.
Kawałek bardzo wpadający w ucho coś z rodzaju: electro/techno, z męskim charakterystycznym głosem(on nic nie śpiewa, tylko jakby powtarza melodię)... |
Cytat:
Ja za to poszukuję kawałka [chyba niemieckiego] również z Mistrzostw Europy, w którym kibice robią "oooo" :D. Można ją usłyszeć w każdym spotkaniu po kilka razy. Również podczas skoków w Zakopanem ta piosenka była często puszczana. Chodzi o kawałek, który leci na początku TEGO filmiku. EDIT: Jak się chce to wszystko można znaleźć. Piosenka, którą szukałem może ktoś będzie chciał ;) [klik] |
Cytat:
|
poszukuję składanki techno trance z lajtowym podkładem-będę bardzo wdzięczny
oraz może nie w temacie ale poszukuję składanki muzy o Wiśle potrzebna do samochodu... Bóg zapłać(najlepiej w dzieciach) |
Szukam początkowej piosenki z filmu "Rockaway".
|
http://patrz.pl/filmy/mam-talent-2-p...owski-kaczorex co to za nuta od 1:34?
|
Poszukuje tytułu piosenki granej podczas ME w piłce ręcznej. To taki energiczny, rockowy kawałek.Będzie miał już ponad 10 lat.
|
witam
Zna ? Posiada ktoś? jakieś nuty hio-hopowe związane z Wisłą Kraków czy ogólnie o piłce nożnej...tylko coś na poziomie...profesjonalnie wykonane...będę wdzięczny....pozdrawiam |
http://www.youtube.com/watch?v=mb8Egot3F5I
mam na końcu języka, ale za chuja nie mogę sobie przypomnieć, skojarzenia związane z bryką - jeep, murzyn, refren śpiewa panna - "friends... lalala" ? |
Cytat:
|
Chodzi mi o:
1. Ladytron "Destroy everything yuo touch" 2. Bartosiewicz "Zatańcz ze mną" 3. Rozzi Rozmus "Mówili na nią słońce" 4. Morandi "Save me" 5. Armin van Buureen "In and out" 6. Richard Durand "Always the sun" 7. Amy MacDonald "This is the life" 8. Fatal Charm "Lucille" 9. Bon Jovi "Always" 10.Stachursky "Cholerny czas". |
Dzięki WISLAZWE :)
|
Prośba do fanów muzyki klasycznej:
Tomasz Albinioni: koncert op. 9 nr 2, adagio, adagio G na instrumenty smyczkowe. Carl Philip Bach: koncert Es-dur na organy, adagio. Jan Sebastian Bach: inwencje 2- i 3-głosowe, Das Wohltemperierte Klavier, koncert G-dur na flet i smyczki, largo, koncert F-dur na harfę, largo, koncert C-dur na harfę, koncert g-moll na flet i skrzypce, largo, koncert f-moll na harfę BMV 1056, Wariacje Goldbergowskie, Aria na strunie G. Arcangello Corelli: koncert D-dur nr 7, sarabanda, koncert a-moll nr 9, koncert f-moll – preludium i sarabanda (largo), koncert e-moll nr 5, largo. Georg Haendel: sześć fantazji na harfę, koncert B-dur op. 4 nr 6 – wersja na harfę, koncert g-moll na wiolonczelę i smyczki, largo, koncert d-moll, largo Jan Pachelbel: koncert D-dur, andante, symfonia B-dur, andante, Kanon D. Antonio Vivaldi: sześć koncertów na flet op. 6, koncert D-dur na lutnie/gitarę EXII 15, koncert d-moll na violę RXII nr 38, largo, koncert C-dur na mandolinę, largo. George Telman: Podwójna fantazja G-dur na harfę, largo, koncert g-moll na altówkę i skrzypce z orkiestrą, largo. Janalea Hoffman: Mind Body Tempo (fortepian, orkiestra), Deep Daydreams (muzyka instrumentalna), Music to Facilitate Imaginery (fortepian i skrzypce). William Duncan: Exultate – Music to Expand Learning. Andre Gagnon: Lawrence (Columbia Records) – muzyka w stylu barokowym słynnego francusko-kanadyjskiego kompozytora i wykonawcy. Tak jestem świadom, że jest tego dużo, ale wystarczyłaby 5 z tego zbioru. I info dla ludzi w pełni sesji - te nuty podobno pomagają w nauce. |
Cytat:
P. Diddy, Faith Evans, 112 - I'll be missing you, kawałek na cześć Notoriousa BIG. Edit - oczywiście oryginalny motyw pochodzi z "Every breath you take" The Police, ale element pytał o murzyna, panne w refrenie itp |
Może ktoś podrzucić linki do ściągnięcia byle nie z Rapida!!
Paktofonika- Kinematografia (album) Paktofonika- Archiwum Kinematografii (album) Hemp Gru - Klucz (album) |
Cytat:
|
Witam was ponownie szukam nutki która spiewa laska w ref leci CRY CRY CRy .... taka wolna nutka .... kto to śpiewa ? ponoć starsza nutka
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl