![]() |
Gdy wciskam klawisze poszczególne, otwierają mi się różne okienka itp w systemie. POmOCY!!!
|
Cytat:
mozna ,kup sobie modem np usb na allegro bez simlocka i popytaj w sieciach jaka taryfa jest najlepsza do neta-rok temu bylo to orange go -teraz nie wiem -korzystasz kiedy chcesz bez zobowiazan:)pzdro |
Cytat:
http://images49.fotosik.pl/318/6e1a1e5310e7951b.jpg |
Kliknij Otwórz, jako program wybierz WinRar.
|
Sprubój nacisnąć Ctrl i Shift jednocześnie na klawiaturze powinno pomóc .
|
Cytat:
|
Nie wie ktoś czy w Alior Banku w sobotę księguja przelewy ?
|
a ja mam dosc nietypowe pytanie:D jaka wersja jest poprawne? ide na dwor czy ide na pole??
:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Znacie może jakieś miejsce w sieci gdzie można kupić/wymienić książki używane ? Zależy mi na nowościach wydawniczych a nie starych książkach. Interesuje mnie głównie historia.
|
Gdzie w Krakowie najlepiej sprzedać używane podręczniki?
|
Cytat:
|
Nie daleko Teatru Bagateli jest Centrum Tanich Podręczników. Tam można sprzedać i/lub wymienić stare podręczniki.
Czym różni się delegat od obserwatora meczu? Jakie są ich obowiązki itd.? |
Cytat:
Na allegro znajdziesz nawet za 5 |
Witam, poszukuje grafiki na której znajdują się herb\bądź jakiś inny emblemat Wisły i herb Krakowa.
Coś jak np http://i32.tinypic.com/1t0apu.jpg tylko zamias Śląska Kraków |
Cytat:
|
A ja mam pytanie na temat biletów MPK.
Prawdopodobnie nie długo będe potrzebował miesięcznego na 501 (Linie autobusowe miejskie przyśpieszone) na lini Plac Inwalidów - Uniwersytet Ekonomiczny. Ile coś takiego kosztuje (studencki) i gdzie coś takiego wyrobić?? Edit: Żmijka dzięki wielkie :). Chyba najpierw powinienem spytać wujka google, no ale leń siedzi we mnie zbyt głeboko :D |
Cytat:
|
Igor przed zakupem zrób sobie małe porównanie z biletem SEMESTRALNYM (175 zł na 140 dni) wszystkie linie, wszystkie dni. Czasami bardzo się przydaję a nie wychodzi chyba dużo drożej.
|
gdzie polecacie zostawić samochód w okolicach rynku(może być parking) ,tak żeby było w miarę łatwo dojechać od strony Bronowic :)
|
South - na jak długo (Strefa C to 3 zł/h), czy może być płatny ten postój itp? Sprecyzuj, wtedy być moze ja lub kto inny prędzej ci podpowie.
|
Ostatnio zagłębiam się w hh innych kultur i ostatnio słuchałem w takich językach jak m.in. koreański, francuski, amerykańska odmiana ang i ofc. polski. Jeśli ktoś ma jakiś kawałek tego typu w jakimś innych języku to prosiłbym o jakieś linki :)
|
Cytat:
Niemcy - Fler , Bushido, Shuko , Sido Czechy/Słowacja - Indy & Wich , PSH, Kontrafakt, H16, AMO , Emeres Szwecja - Looptroop Rosja - Berezin , Marko Włochy - Fabri Fibra Pisałem z głowy więc pewnie sporo jeszcze zapomniałem jak chcesz więcej to podbij na priv ;) |
Cytat:
|
Polecacie jakieś firmy gdzie tanio i solidnie wykonają baner?
|
Ktos oglądał festiwal muzyki rosyjskiej na TVP2 1cześć ??
Jak nazywał sie wystepujący na końcu zespoł (3 dziewczyny ) ?? |
Jak ktoś ma konto na Rapidzie to mogłby podbić na priv? Bo mam pare pytań.
Albo jak ktoś kupował na allegro to też może. |
Chciałbym gdzieś w Krakowie kupić taki kabel:
http://tryton.com.pl/images/photo/me...678bmedium.jpg Standardowy, zasilający do TV ale łamana wtyczka. Widział ktoś...gdzieś...? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl