![]() |
Cytat:
nie jest to przypadkiem Ted Bundy ? W CKM-ie w zeszłym roku była taka lista top morderców, psychopatów kopulujących z obciętymi rękami, gości którzy w wiercali wiertaki w czaski ofiar i wlewali kwas etc. Jak CIę to b. interesuję kto to, to mogę odnaleźć ten numer i pocykać fotki hm ? |
Jakiej firmy polecacie dysk twardy do laptopa?
Interfejs SATA (SATA I), cena do 150 zł z wysyłką, obojętne z jakiego serwisu, musi być nowy, z gwarancją. Żaden tzw. leżak. |
Potrzebuje przelać z Anglii do Polski około 1000zł jak to zrobić by jak najmniej zapłacić za przelew ? jaki bank ?
|
Poszukuje klubu w Krakowie do zrobienia imprezy zamkniętej. Tylko jeszcze nie wiem jak to będzie organizowane. Albo w 3-4 osoby dla ~200 osób, albo sam bym robił lub w 2 osoby w jakimś klubie (czy lokalu wtedy) dla ~40-70 osób.
Poleci coś jakieś takie miejsce, w miare dogodne do zabawy no i takie żeby jakoś nie było za drogie (zarówno wynajem jak i alkohol) |
Cytat:
|
Cytat:
Innych nie znam ;-) |
Czy w Tyńcu jest jakaś siłownia ?
|
Tak jest na Kolnej kawałek od samego Tyńca.
|
Cytat:
Dzięki Eryk. A zna ktoś jakąś "prowiślacką" siłownię w Krakowie oraz coś ze sztukami walki prowadzone przez naszych ? Może być boks, karate itp. |
Pytanie do fanów z Gdańska!
Z jakiej stacji SKM, można będzie najszybciej dostać się na nowy stadion Lechii? I jaka jest odległość od tej stacji do stadionu... Pozdrawiam!!! |
Nie wiem jak to wygląda "normalnie", ale obecnie z racji przebudowy linii tramwajowych najlepiej wysiąść na stacji Gdańsk Politechnika i poszukać przystanku autobusu zastępczego (chyba linia Z1, trzeba kierować się w stronę Nowego Portu) który jedzie akurat pod stadion..
|
Poszukuje osoby znającą dobrze język niemiecki.
Miałem kolizje w austrii z winy austryjaka, ale policja powiedziała mi że notatkę polcyjną mogę zobaczyć na necie. Niestety coś pomylili w adresie strony a ja nie mogę tej ich stronki ogarnąć... |
Ma ktoś namiary na jakiś fajny nocleg w rozsądnej cenie nad Soliną?
|
Jak ma sie sprawa z polskim nr tel za granica? Czy jesli np mam sciagniety pakiet sms-ow i wysylam do Polski to czy pobierana jest kasa z konta?
|
mam prośbę może ktoś napisąć rozmiary koszulek które mogę kupić w skwk w cm? Byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam
|
Co to za kawałek leci (leciał) zawsze na koniec Ligi+Extra?
Zawsze mnie to nurtowało. Dziś nowa edycja L+E i może się piosenka koncowa zmienić a wtedy nie bedziecie wiedzieli o co mi chodzi:) murray dzięki, wiedziałem, że dla Was to proste pytanie:) |
|
Cytat:
|
Poszukuje jakiejś galerii z meczu Górnik Zabrze-Wisła Kraków 2008.10.05 jeśli ktoś posiada link do tego typu archiwum proszę o przesłanie na prv.
I jeszcze jedno pytanie: Kto był trenerem Wisły w wyjazdowych meczach Wisły z Górnikiem Zabrze w wiosną 2007 i wspomnianym wyżej sezonie 2008. |
Mam pytanie. Planuje wziąć samochód ojca na wakacje i on posiada wszystkie możliwe zniżki. Ja prawo jazdy posiadam od 1 roku i 1 miesiąca. Mam 19 lat. Czy muszę wykupić jakieś dodatkowe ubezpieczenie ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak należy skonfigurować program Free Download Manager z przeglądarka FireFox 5, aby ten program był domyślnym programem do ściagania plików ?? ??
Tak samo prosze o pomoc w przypadku opery. |
Ma ktos moze linka do dzisiejszego cafe futbol ? Chodzi o pojedynczy link a nie limitowane serwery ( chodzi o chomikuj,torrent itp ).
|
Cytat:
teraz ode mnie: Czy orientuje się ktoś, gdzie jestem w stanie kupić jakąkolwiek wiślacką nakładkę na iPhone'a? |
Wie ktoś czy już jest Polskie wydanie monopoly ? jak jest to w jakiej cenie , a jeśli jeszcze nie ma to kiedy ma wyjść .
|
Czy jest tu osoba która zna sie na telewizorach ? ;)
jak cos to pw. |
Cytat:
|
zna sie ktos na CB radiu? Jestem na kupnie i nie wiem jak to ogarnąć. Polecicie coś sprawdzonego??
|
Mam problem z telefonem gdy puszczam muzykę to nic nie słychać ani gdy ktoś do mnie dzwoni lub ja dzwonie nie słyszę tej osoby natomiast gdy podłączę słuchawki do telefonu to wszystko słychać
|
Nie znam się na telefonach jakoś szczególnie ale może poprostu głośnik Ci się popsuł??
BTW. Wiecie może czy gdzieś w jakiejś knajpie w Katowicach jest szansa na obejrzenie meczu Wisły z Litexem?? Gdzieś na Mariackiej?? |
Znacie jakiś program, dzięki któremu mogę zgrać SMSy z telefonu ( Nokia 5130) na komputer, w ogóle istnieje tak możliwość ?
|
Do każdej Noki powinno być dołączone oprogramowanie umożliwiające kopiowanie SMSów na komputer. Jeżeli nie masz płytki, to tutaj link: Nokia PC Suite
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobra dzięki, mam ten program tylko teraz pojawia się problem bo program po kliknięciu w folder ''wiadomości'' informuje mnie, że w folderze nie ma ani jednej wiadomości, zarówno w elementach odebranych jaki wysłanych więc nie wiem co z tym fantem zrobić pomijam fakt, że jest ich ta przeszło 3000. ---- Zapisują się w pamięci telefonu. Kontakty już skopiowałem z tym nie było problemu, odczytało je od razu, gorzej z sms. Już rozwiązałem problem, dzięki za pomoc :) |
Sprawdź gdzie zapisuje Ci te wiadomości, na karcie pamięci, telefonu czy sim. Poszukaj, ja miałem tez taki problem z numerami ale udało się to zrobić właśnie tym PC Suite
|
Będą gdzieś transmisje z meczów Śląska i Legii w czwartek?
|
Cytat:
|
Cytat:
Jaki był ostatni termin oddania całego stadionu? Bo już tyle ich było że się pogubić można. |
gdzie w Krakowie dostanę dobre i w miarę tanie tejpy? http://images.okazje.info.pl/p/sport...tapy-tasmy.jpg
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl