![]() |
A skąd Wy wiecie co mu się stało? Fakty są takie, że był nieprzytomny na boisku.... Fakty są takie, że spędził tydzień w szpitalu. Raczej by go tam nie trzymali gdyby "nic się nie stało".
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Żeby na coś chorować trzeba to mieć. Nie przeceniajcie orzeszka w głowie Donalda.
|
https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...1c&oe=57925E1F może sobie kupił
|
Kurczę... brakuje mi tu systemu lajków...
|
Nasz hebanowy prawdzivvek ignorując wszystkie zalecenia lekarzy Wisły oraz stanowczy sprzeciw trenera Wdowczyka wraz z calym sztabem szkoleniowym wylecial dzis z Krakowa na Haiti zeby wziac udzial w zgrupowaniu swojej reprezentacji, czytaj opierdalac sie kolejne 2 tygodnie zamiast dojsc w spokoju do siebie po "kontuzji" oraz zgrac sie ze wzmocniona druzyna. Mam szczera nadzieje ze to koniec tego klauna w Wisle.
|
Oo wiec nagle zdrowy i moze jechac?
na kadre Haiti zdrowy ,ale na Wisle chory jak dla mnie to juz z tego zgrupowania Haiti moze nie wracac,damy rade bez niego.,mam go juz serdecznie dosyc. |
Z tego co mówił Wdowczyk na konferencji, to problem nie wynika z tego, że mudzina chce pojechać, tylko, że w ogóle dostał powołanie i o to wszystko się rozbija. Pewnie jakby odmówił, to więcej powołań by nie dostawał.
Cytat:
|
Gdyby zgłosił uraz lekarzowi kadry nie musiałby lecieć. Nie zgłosił - dostał powołanie - nie zrobił NIC, w kierunku żeby na tę kadrę nie jechać. Zwykły bumelant, już nie mówię o jego pozaboiskowych wyczynach.
|
oby coś pokazał w lecie na copa america i znalazł się jakiś łoś, który da za niego parę (albo więcej) groszy
|
O rany przyznam, że dopóki tu nie wszedłem zapomniało mi się o istnieniu naszego asa Donalda. Jak mu tam było DG77? :)
|
czarnucha bez mozgu juz dawno trzeba bylo pogonic i cokolwiek na nim zarobic, niezla szopka, koles nie gra w klubie bo chory na huj wie co a leci pol swiata na mecz jakiejs smiesznej amatorskiej reprezentacji pobalowac i pobiegac po pastwiskach , Czarnuch osmiesza nasz klub i nie ma zadnego szacunku do barw ktore reprezentuje
|
Ja nie twierdzę, że nie był w stanie zagrać ostatnio. Ale jednak był w tym szpitalu, pewnie zatrzymali go na obserwacji i stwierdzili, że nie ma co ryzykować jeszcze. Tym bardziej jeśli miał np. wstrząs mózgu. Niekiedy dzień, dwa lub trzy stanowią znaczącą poprawę w takim wypadku.
Na ile było w tej obserwacji intencji klubu ani DG nie wiemy. Trzeba by było zapytać nasz sztab medyczny. Generalnie chodzi mi o to, że do końca nie wiemy jak się sprawy mają, na ile sam Donald miał wpływ na to, że nie mógł zagrać z Jagą a na ile klub. Nie ma co jechać po nim jak po burej suce z powodu, że przyjął powołanie. Większość ludzi by tak postąpiła. Rzetelne informacje ma tylko nasz klubowy lekarz, reszta to czysta spekulacja. Generalnie niektórzy z bardzo małą ilością danych wyciągają bardzo pochopne wnioski. |
A Sarki zagra coś jeszcze u nas?
Czy tylko w Coco występuje już? :x |
Do Zusu po L4 co miesiąc :lol: aby do czerwca i do widzenia
|
1 kwietnia minie 10 lat od debiutu Boguskiego w Wiśle :) ciekawe czy w meczu z Ruchem dostanie jakieś podziękowanie :) zaraz posypie się 10 postów, że jest słaby, ale zagrał dla nas ponad 200 meczów, strzelił masę ważnych bramek i u każdego trenera ma miejsce w składzie, więc na pewno zasłużył :)
|
Cytat:
|
Minie 10 lat, a ja do dziś nie wiem jaka jest jego nominalna pozycja na boisku.
|
Cytat:
|
Pany ale Boguski sprzed kontuzji (starcie z Borysiukiem) to gość który łapał się do reprezentacji i strzelał tam bramki,
w Wiśle też dużo zrobił, więc bądź co bądź należy mu się szacunek |
Z Borysiukiem?
Moim zdaniem jakkolwiek "Onetowo" to nie zabrzmi, to "stary" Boguski skończył się po kontuzji spowodowanej przez Choto. Później już nigdy nie wrócił do dyspozycji jaką miał wcześniej. |
|
Śmiać się z niego można,ale gdyby nie ta poważna kontuzja zapewne Rafał by gdzieś za granicą biegał
|
Dużo zdrowia i jeszcze więcej bramek Boguś!
|
Cytat:
To byl ten mecz jak wygralismy z Legia dajsie 1;0 i juz praktycznie klepnelismy Mistrza? byłem na starym A wtedy xD A co DO Boguskiego to sie zgadzam ,jego kariere mozna podzielc na dwa etapy: do momentu faulu prostaka Borysiuka na nim i po... P.S Rafal naprawde moglby zajsc dalej gdyby wymiatał jak swego czasu w Belchatowie. |
Cytat:
Nadajemy na "starych" piłkarzy a kto broni ich zastąpić lepszymi. |
Równie dobrze może być "taki to Kapsel" :)
Mam wielki szacunek do Boguskiego i to prawda, że można o każdym stworzyć film z kiksami i z dobrymi zagraniami. |
Rafał dużo biega i jeździ na dupie dlatego jest cennym elementem drużyny. Problem taki,że nie ma wykończenia,zimnej krwi i czasami jakieś kiksy dołoży do tego.
|
Cytat:
Mimo wielu krytycznych uwag oczywiście szacun z mojej strony dla niego. |
DG77 zagrał 3 minuty we wczorajszym meczu....po cholerę o tam pojechał w ogóle ?
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powinni temu imbecylowi dać jasny przykaz jak przyjedzie, że może sobie szukać nowego klubu albo won do rezerw.
|
Jaja jak berety, taki Bielik nie jedzie na zgrupowanie kadry Polski na tym samym kontynencie, a ten ananas zapierdala przez pół świata, żeby zagrać 3 minuty tuż po kontuzji...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
https://www.youtube.com/watch?v=CMhWz2UXOLw
Wesołego Alleluja od Wisły Kraków. Przeraża mnie ten rzecznik. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl