Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

dj_ibutti 16.03.2016 15:52

A skąd Wy wiecie co mu się stało? Fakty są takie, że był nieprzytomny na boisku.... Fakty są takie, że spędził tydzień w szpitalu. Raczej by go tam nie trzymali gdyby "nic się nie stało".

bebeto 16.03.2016 18:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1434831)
A skąd Wy wiecie co mu się stało? Fakty są takie, że był nieprzytomny na boisku.... Fakty są takie, że spędził tydzień w szpitalu. Raczej by go tam nie trzymali gdyby "nic się nie stało".

Bujał się po szpitalu na Wrocławskiej prawie jak po Franticu... :mysli: Rzeczywiście ciężka kontuzja mózgu .

brylant17 16.03.2016 20:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1434831)

No tak nic się nie stało, klub olewa kadrę nie i zagra w niej 90 minut!

Jaroo1 16.03.2016 20:09

Cytat:

Rzeczywiście ciężka kontuzja mózgu .
Może ta kontuzja nie dotyczy urazu w meczu tylko mu wykryli wrodzoną wadę mózgu(?) Patrząc po tym jak się ten chlop zachowuje (chodzi głównie o media społecznościowe) to jest wielce prawdopodobne, że cierpi na jakąś chorobę mózgu.

FraMat 16.03.2016 23:37

Żeby na coś chorować trzeba to mieć. Nie przeceniajcie orzeszka w głowie Donalda.

Manhunt. 17.03.2016 05:12

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.n...1c&oe=57925E1F może sobie kupił

FraMat 17.03.2016 12:47

Kurczę... brakuje mi tu systemu lajków...

fialo 19.03.2016 21:01

Nasz hebanowy prawdzivvek ignorując wszystkie zalecenia lekarzy Wisły oraz stanowczy sprzeciw trenera Wdowczyka wraz z calym sztabem szkoleniowym wylecial dzis z Krakowa na Haiti zeby wziac udzial w zgrupowaniu swojej reprezentacji, czytaj opierdalac sie kolejne 2 tygodnie zamiast dojsc w spokoju do siebie po "kontuzji" oraz zgrac sie ze wzmocniona druzyna. Mam szczera nadzieje ze to koniec tego klauna w Wisle.

Wojtas 19.03.2016 21:06

Oo wiec nagle zdrowy i moze jechac?

na kadre Haiti zdrowy ,ale na Wisle chory

jak dla mnie to juz z tego zgrupowania Haiti moze nie wracac,damy rade bez niego.,mam go juz serdecznie dosyc.

wściekłe pięści węża 19.03.2016 21:14

Z tego co mówił Wdowczyk na konferencji, to problem nie wynika z tego, że mudzina chce pojechać, tylko, że w ogóle dostał powołanie i o to wszystko się rozbija. Pewnie jakby odmówił, to więcej powołań by nie dostawał.

Cytat:

Dariusz Wdowczyk, zapytany o Guerriera, powiedział natomiast: – Powiem szczerze, mamy pewnego rodzaju problem, ponieważ Donald dostał powołanie do reprezentacji Haiti. Dla mnie jest to niezrozumiała sytuacja, że zawodnik, który wychodzi ze szpitala, jest powoływany do reprezentowania swojego kraju. Rozmawiałem z nim i powiedziałem mu, że absolutnie tego nie widzę, że mamy teraz dwa tygodnie, żeby się przygotował tutaj z zespołem, bo przecież nie grał ostatnio żadnego spotkania. Miał problemy kardiologiczne. Warto, żeby z nami został i przygotował się do następnych spotkań. Nie wiem, czy są naciski ze strony jego trenera drużyny narodowej. Ja wolałbym, żeby został, ale z tego co wiem, leci do swojego kraju. Z tego co się orientuję, jest to konsultowane. Są wysyłane pisma. Jest kontakt i z trenerem i lekarzem kadry Haiti, że dopiero co wyszedł ze szpitala i nie jest absolutnie przygotowany do tego, żeby grać. Dla mnie to wygląda tak, że będzie dziesięć godzin lotu w jedną stronę, czyli zmarnowany jeden dzień. Dziesięć godzin na powrót, czyli zmarnowany drugi dzień. Jak tam poleci, to lekarz powie: Trenuj z nami? Przecież on nie jest na to przygotowany. Odpukać, może nastąpić jakiś uraz. I będziemy mieli wtedy problem i Donald będzie go wtedy miał.

Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/sport/a/dariusz-wdowczyk-nie-rozumie-sytuacji-z-wyjazdem-guerriera-na-kadre-wideo,9753880/

fialo 19.03.2016 21:22

Gdyby zgłosił uraz lekarzowi kadry nie musiałby lecieć. Nie zgłosił - dostał powołanie - nie zrobił NIC, w kierunku żeby na tę kadrę nie jechać. Zwykły bumelant, już nie mówię o jego pozaboiskowych wyczynach.

arti 19.03.2016 21:38

oby coś pokazał w lecie na copa america i znalazł się jakiś łoś, który da za niego parę (albo więcej) groszy

buczo1985 20.03.2016 12:42

O rany przyznam, że dopóki tu nie wszedłem zapomniało mi się o istnieniu naszego asa Donalda. Jak mu tam było DG77? :)

AntyMod 20.03.2016 15:17

czarnucha bez mozgu juz dawno trzeba bylo pogonic i cokolwiek na nim zarobic, niezla szopka, koles nie gra w klubie bo chory na huj wie co a leci pol swiata na mecz jakiejs smiesznej amatorskiej reprezentacji pobalowac i pobiegac po pastwiskach , Czarnuch osmiesza nasz klub i nie ma zadnego szacunku do barw ktore reprezentuje

s1mone 20.03.2016 15:55

Ja nie twierdzę, że nie był w stanie zagrać ostatnio. Ale jednak był w tym szpitalu, pewnie zatrzymali go na obserwacji i stwierdzili, że nie ma co ryzykować jeszcze. Tym bardziej jeśli miał np. wstrząs mózgu. Niekiedy dzień, dwa lub trzy stanowią znaczącą poprawę w takim wypadku.
Na ile było w tej obserwacji intencji klubu ani DG nie wiemy. Trzeba by było zapytać nasz sztab medyczny.

Generalnie chodzi mi o to, że do końca nie wiemy jak się sprawy mają, na ile sam Donald miał wpływ na to, że nie mógł zagrać z Jagą a na ile klub. Nie ma co jechać po nim jak po burej suce z powodu, że przyjął powołanie. Większość ludzi by tak postąpiła. Rzetelne informacje ma tylko nasz klubowy lekarz, reszta to czysta spekulacja. Generalnie niektórzy z bardzo małą ilością danych wyciągają bardzo pochopne wnioski.

JrQ- 20.03.2016 17:21

A Sarki zagra coś jeszcze u nas?
Czy tylko w Coco występuje już? :x

brylant17 20.03.2016 18:11

Do Zusu po L4 co miesiąc :lol: aby do czerwca i do widzenia

mistico 23.03.2016 11:10

1 kwietnia minie 10 lat od debiutu Boguskiego w Wiśle :) ciekawe czy w meczu z Ruchem dostanie jakieś podziękowanie :) zaraz posypie się 10 postów, że jest słaby, ale zagrał dla nas ponad 200 meczów, strzelił masę ważnych bramek i u każdego trenera ma miejsce w składzie, więc na pewno zasłużył :)

cfa 23.03.2016 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1435574)
1 kwietnia minie 10 lat od debiutu Boguskiego w Wiśle :) ciekawe czy w meczu z Ruchem dostanie jakieś podziękowanie :) zaraz posypie się 10 postów, że jest słaby, ale zagrał dla nas ponad 200 meczów, strzelił masę ważnych bramek i u każdego trenera ma miejsce w składzie, więc na pewno zasłużył :)

Gdyby każdy z naszych piłkarzy dawał z siebie tyle co on ... inaczej by Wisła dzisiaj wyglądała.

Blaszczu16 23.03.2016 13:29

Minie 10 lat, a ja do dziś nie wiem jaka jest jego nominalna pozycja na boisku.

Eternit 23.03.2016 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blaszczu16 (Post 1435583)
Minie 10 lat, a ja do dziś nie wiem jaka jest jego nominalna pozycja na boisku.

Wolny elektron ;)

ferrekin 23.03.2016 14:43

Pany ale Boguski sprzed kontuzji (starcie z Borysiukiem) to gość który łapał się do reprezentacji i strzelał tam bramki,
w Wiśle też dużo zrobił, więc bądź co bądź należy mu się szacunek

nesta 23.03.2016 16:46

Z Borysiukiem?

Moim zdaniem jakkolwiek "Onetowo" to nie zabrzmi, to "stary" Boguski skończył się po kontuzji spowodowanej przez Choto. Później już nigdy nie wrócił do dyspozycji jaką miał wcześniej.

maciekkk 23.03.2016 17:14

https://www.youtube.com/watch?v=as6SEAyF-NQ

taki to Boguś :)

brylant17 23.03.2016 18:38

Śmiać się z niego można,ale gdyby nie ta poważna kontuzja zapewne Rafał by gdzieś za granicą biegał

_ukoL 23.03.2016 19:36

Dużo zdrowia i jeszcze więcej bramek Boguś!

Wojtas 23.03.2016 19:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ferrekin (Post 1435585)
Pany ale Boguski sprzed kontuzji (starcie z Borysiukiem) to gość który łapał się do reprezentacji i strzelał tam bramki,
w Wiśle też dużo zrobił, więc bądź co bądź należy mu się szacunek

To byl ten mecz jak wygralismy z Legia dajsie 1;0 i juz praktycznie klepnelismy Mistrza? byłem na starym A wtedy xD

A co DO Boguskiego to sie zgadzam ,jego kariere mozna podzielc na dwa etapy: do momentu faulu prostaka Borysiuka na nim i po...

P.S Rafal naprawde moglby zajsc dalej gdyby wymiatał jak swego czasu w Belchatowie.

Lemoniadowy Joe 23.03.2016 21:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kapsel (Post 1435599)
Nie wiem, co tu takiego zabawnego. Dla mnie beznadziejny filmik. :) Myślę, że jakby wstawić najchujowsze momenty z Twojego życia to też można byłoby napisać: "taki to Maciek :)" :-/

ha ha dobre

Nadajemy na "starych" piłkarzy a kto broni ich zastąpić lepszymi.

maciekkk 24.03.2016 10:31

Równie dobrze może być "taki to Kapsel" :)

Mam wielki szacunek do Boguskiego i to prawda, że można o każdym stworzyć film z kiksami i z dobrymi zagraniami.

Babba 24.03.2016 21:11

Rafał dużo biega i jeździ na dupie dlatego jest cennym elementem drużyny. Problem taki,że nie ma wykończenia,zimnej krwi i czasami jakieś kiksy dołoży do tego.

Pero 25.03.2016 10:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mistico (Post 1435574)

Kolego gdzie Ty żyjesz? W dzisiejszych czasach jak nie nazywasz się Patryk Małecki to nie masz co liczyć z młyna na coś innego niż szydere. Ja to się w ogóle zastanawiam czy będzie jakieś podziękowanie dla Głowy na zakończenie, bo mimo ostatnio wielu jubileuszy i ostatnich urodzin nic nie było a Ty tu o podziękowaniu z okazji 10 lat Bogusia.
Mimo wielu krytycznych uwag oczywiście szacun z mojej strony dla niego.

brylant17 26.03.2016 11:24

DG77 zagrał 3 minuty we wczorajszym meczu....po cholerę o tam pojechał w ogóle ?

wolfu 26.03.2016 11:26

http://www.wykop.pl/wpis/17096533/mi...a-a4-cale-q5-/

http://www.gazetakrakowska.pl/aktual...rniku,9789346/

fialo 26.03.2016 12:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1435681)
DG77 zagrał 3 minuty we wczorajszym meczu....po cholerę o tam pojechał w ogóle ?

Po to żeby się opierdalać.

ferrekin 26.03.2016 12:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1435681)

a to Ty nie wiesz że w Krakowie jest kontuzjowany a na Haiti szamany go cudownie uzdrawiają po czym wraca do Krakowa i...kontuzja bo czary przestają działać?

El'kabat 26.03.2016 15:50

Powinni temu imbecylowi dać jasny przykaz jak przyjedzie, że może sobie szukać nowego klubu albo won do rezerw.

gypsy 26.03.2016 15:52

Jaja jak berety, taki Bielik nie jedzie na zgrupowanie kadry Polski na tym samym kontynencie, a ten ananas zapierdala przez pół świata, żeby zagrać 3 minuty tuż po kontuzji...

serek.c2 26.03.2016 17:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1435691)
Powinni temu imbecylowi dać jasny przykaz jak przyjedzie, że może sobie szukać nowego klubu albo won do rezerw.

Nie pamiętasz, że my nie możemy zsyłać do rezerw? :)

Blaszczu16 26.03.2016 17:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 1435691)

Do rezerw to troche strach, bo znowu nam elka ukradnie grajka.

wolfu 26.03.2016 19:27

https://www.youtube.com/watch?v=CMhWz2UXOLw
Wesołego Alleluja od Wisły Kraków. Przeraża mnie ten rzecznik.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl