![]() |
Cytat:
|
gdzie w Krakowie kupic (żeby był duży wybór i TANIO) krzesła biurowe?
Bo patrzyłem w Ikei i na Allegro i jest raczej bez szału.... |
W black red white na Pilotów. Duży wybór, ale nie wiem czy tanio. Zależy co rozumiesz pod słowem tanio ; )
|
Działa jakaś strona internetowa Fanatyka? Bo coś nie chce mi wejść...
|
Jak fachowo nazywa się linka zabezpieczająca laptopa przed kradzieżą? Taka którą sie mocuje do komputera i np. do stołu vel kaloryfera :D ??
|
Ja mam jeszcze jedno pytanie : ile czeka się na wydanie prawa jazdy ? Odbierał ktoś ostatnio ?
|
Cytat:
|
Skrecilem kolano i mam naderwane wiezadla poboczne lcl. Na razie siedze w szynie od 2 tyg., ale lekarz sugerowal zakup stabilizatora. Ile w takim stabilizatorze mam pochodzic, orientuje sie ktos? Bo nie wiem czy bardziej oplaca sie kupic takie urzadzonko, czy taniej nie bedzie wypozyczyc, jezeli to ma sie zamknac w okresie powiedzmy 3-4 tygodni.
|
Cytat:
Na placu do nauki jazdy obok stadionu ale trzeba być wcześnie bo później policja nie wpuszcza na niego. Ale też można na ulicy obok stadionu kilka razy parkowałem i nic się nie stało. |
Wie ktoś gdzie można dostać na terenie Krakowa taką bojkę? http://allegro.pl/item1152535088_boj...nia_tanio.html
Z góry dzięki |
Urządzam pokój. Mam jego wymiary. Potrzebuję zrobić rzut pokoju w skali. Na pewno da się to zrobić w Autocad'ie. Mam do niego dostęp, ale nigdy nic na nim nie robiłem więc pewnie sporo czasu by mi to zajęło. Znacie może jakiś prosty programik do takiego zadania?
Z tej samej beczki jest i drugie pytanie. Szukam programu, w którym mógłbym sobie "poustawiać meble" w tymże pokoju. Najlepiej oczywiście w 3D. Znalazłem kilka programów tego typu, ale nie wiem który jest warty ściągania i uczenia się. Mam nadzieję, że będzie mógł mi ktoś coś takiego polecić. Graficy i dekoratorzy wnętrz, pomóżcie w potrzebie ;] |
Cytat:
Lotnisko i cały terminal etc, jest wielkości hmm...2x basenu na Wiśle.Zrobione po to by wejsc do samolotu i tyle :) Sklepów nie kojarze żadnych |
Cytat:
Ma ktoś linka do zapowiedzi jutrzejszego meczu na Polsacie? Bo nigdzie nie mogę znaleźć a potrzebuję go. |
ODP.
Cytat:
|
Cytat:
Z mniej prostych: Archicad. |
Cytat:
http://rozklad-pkp.pl wybierasz polaczenie i dajesz cena :) |
Na ile dni przed wyjazdem nad morze muszę zarezerwować bilet aby mieć zapewnione miejsce w transporcie?
Czy nie ma z tym problemów żadnych? |
Ale w czym? w pociągu? Jak jedziesz ex/icc to musisz kupić miejscówkę kupując bilet. Mając pewny termin wyjazu warto wtedy kupić taki bilet kilka dni wcześniej. Jak jedziesz tlk,ir czy czymś takim to tam nie ma miejscówek (w niektórych w I kl są tylko) i wtedy gwarancji miejsca nie masz.
|
Ma ktoś dystrybucję Linuksa pod którą śmiga blue connect?
Posiadam Ubuntu,jestem w stanie się przenieść na inną dystrybucję, aby to obejść.! |
ktos wie jak sie nazywa reklama, z eurosportu, w ktorej chłop idze po górach, zasypia w śniegu przychodzi do niego gromada psów i śpia z nim. Reklama spa albo hotelu, nie pamietam ale potrzebuje dokładniej nazwy.
jakby ktoś kojarzył.. |
Orientuje sie ktos moze jak wyglada slowacki odpowiednik naszego PKSu?
Zapowiada mi sie powrot z okolic Popradu, Slowackiego Raju w srodku tygodnia autobusem alkbo pociagiem. Da sie przejechac? |
Ile kosztuje butelka wodki w knajpie w okolicach rynku ?
|
Gdzie znajdę nr mojej karty członkowskiej SKWK? Bo na tej karcie (legitymacji) go nie ma...
|
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z dużym wyborem walizek? Jaka będzie dobra do 300zł? Jakie firmy najlepsze?
|
Cytat:
|
Czy ktoś z Was orientuję sie w temacie autofoto z zagranicy?? konkretnie Litwa dwa razy po drodze nam błysnelo czy mamy podpisana umowę na wymiane danych kierowców (właścicieli sam) ??
|
Wie ktoś czy w ogóle będzie otwarty basen na Wiśle, a jeśli tak to kiedy??
|
Orientuje się ktoś kiedy będzie zmiana kolekcji korków w Decathlonie??
|
pytanie do ogladajacych simpsons w ktorym odcinku ktoreg sezonnu Bart rapuje ???
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl