![]() |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lda_guerriera/ Poza tym jednak interesuje mnie co to był za zabieg o którym wspominał DG, a o tym tutaj ani słowa. |
a Sarki ? kiedy wróci ?
|
Cytat:
|
Dokładnie tak, to jest konto tego bezmózga. Jak nie wierzycie, to z pomocą dowolnej koleżanki możecie łatwo sprawdzić. Na następny dzień Donald chętnie przybędzie na zawołanie niewiasty.
|
Cytat:
|
Sarki to karierę będzie raczej kontynuował w Coco. Z dolce głąbem666 jeszcze się pomęczymy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ale przecież my sarkiego nie płacimy teraz
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A swoją drogą, czy klub może w kontraktach z zawodnikami umieścić zapis odnośnie "sportowego prowadzenia się"? Czyli nie ma łażenia po klubach, bo to skutkuje karą finansową, a recydywa możliwością rozwiązania umowy? Wtedy takie ananasy co przyjeżdżają z Afryki czy innego Haiti by można było odstrzelić za przesiadywanie w coco. A piłkarz który o siebie dba bez problemu taką umowę podpisze.
|
Cytat:
|
Nic nie stoi ze strony prawnej by taki zapis w kontrakcie wprowadzić. Problem w tym czy któryś zawodnik to podpisze i czy nie wywoła to buntu. Podejście naszych grajków do imprezowania jest raczej znane. Nie ma przeszkód np by każdy piłkarz przed treningiem dmuchał w alkomat.
|
Cytat:
Inna sprawa jest z importami z daleka, szczegolnie jak w Polsce jest ich pierwszy klub w Europie (no chocby Dziki). |
A propos prowadzenia się naszych zawodników. Dla odmiany dobry przykład, co można robić z czasem wolnym.
https://www.youtube.com/watch?v=23c-wScYfWw |
Wszystko o czym piszą gypsy, Szajba_ i Viper zawarte jest w tym dokumencie.
|
Mnie zastanawia, czemu jest tak wiele niecelnych strzałów z dystansu. Czy dla zawodowego piłkarza, tak ciężko jest przymierzyć w światło bramki. Mówię, o uderzeniach z poziomu murawy, bo tych z powietrza to wiele ląduje ponad tymi siatkami za bramkami. Może mi ktoś z tych dokładnie oglądających nasze mecze odpowiedzieć, czy np. piłkarz Cywka, oddał w tym sezonie celny strzał ( w światło bramki)?.
|
Cytat:
Mam nieodparte wrażenie że z kolegami na orliku mamy mniej piłek posłanych poza światło bramki po strzałach z dystansu niż to jest w wykonaniu naszych milusińskich :) |
Co ten leser z Haiti odpierdala to szok! Siedzi w domu i nic nie robi,jeszcze na kadrę chce jechać. Niech wypierdala z tego klubu bo literki pokazywane w stronę kibiców po strzelone bramce nic mu nie dadzą! Leser
|
A Ty słyszałeś o czymś takim jak kontuzja? Gość był nieprzytomny na boisku.... Daje mu to prawo do 2 tygodni przerwy.
Chociaż szczerze to obstawiam, że robiąc mu badania w szpitalu dowiedzieli się, że złapał jakiegoś weneryka :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Możesz jeszcze objaśnić dlaczego w trakcie rozgrzewki, ze stojącej piłki, bez presji, bez nerwów, z linii pola karnego itd. 90 % strzałów w ląduje w trybunach. I dlaczego jak można było poobserwować w jeszcze w dawnych czasach jak przyjeżdżała na puchary jakaś dobra drużyna zagraniczna to ta proporcja była dokładnie odwrotne. A i na deser proszę o wyjaśnienie dlaczego 90 % dośrodkowań w trakcie rozgrzewki mija o kilka(naście) metrów nadbiegającego zawodnika. Swoją drogą, każdy kto obserwuje rozgrzewkę to wie, że najlepiej to wychodzą przebieżki. W tym sensie, że się nie przewracają jak biegną. |
Cytat:
Poza tym Ronaldinho grał w tym czasie w ligach kosmicznych w porównaniu do buraczano- cebulanej. A te informacje o tych niecelnych strzałach ze stojącej piłki w czasie rozgrzewki, czy niecelnych dośrodkowaniach, tylko potwierdzają problem. Tak jak pisałem zapadło mi w pamięci, że (niby)piłkarz Cywka, ciągle pudłuje i oczekuję konkretnej odpowiedzi, czy miał w tym sezonie choć jeden strzał w światło bramki? Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie na temat. Drogi kornd-dzie. Co sklonilo Cie do zmiany z knura na drakule?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzis Arek Głowacki , kapitam obchodzi 37 urodziny. Wszytskiego najlepszego Głowa
http://i65.tinypic.com/289nrb.jpg |
Zapewne mały ucieszył się,że trenerem został Wdowczyk...
|
Cytat:
|
Pilkarze nie są od tego zeby sie cieszyc alo niecieszyc.
Oni są od za.pierdlania po boisku. |
Cytat:
lub maszyny :lol: do łez mnie rozbawiłeś |
Powinni zachować profesjonalizm i wypełniać swoje obowiązki. Jak ktoś ma ambicje i samodyscyplinę to zajdzie daleko.
Marcelo sam sobie narzucał większe obciążenia treningowe, gdy reszta prezentowała minimalizm, a Lewandowskiemu nie przeszkodził charakter i metody treningowe Smudy. |
Alan w kadrze na mecze z Finlandią i Białorusią gratulacje!! nie wiem co w nim trener widzi....
Petar Brlek także z powołaniem na mecz z Hiszpanią i Estonią w ramach eliminacji mistrzostw Europy Richárd Guzmics także z powołaniem na towarzyski mecz z Chorwacją |
A jednak coś umieją...
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._ciosem_19085/
Cytat:
|
Serio? Przecież jemu się nic nie stało. Gość porządnie leci w chuja (nie po raz pierwszy), cudem ozdrowieje na mecz reprezentacji. Kpina. I dziwię się, dlaczego władze klubu na to przymykają oko i jeszcze rzetelnie nazywają Donalda "kontuzjowanym".
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl