![]() |
A do której FIFY konkretnie? Bo jak 09 to ja mam na kompie to mogę ci podesłać....
|
Pada mam następującego: Manta MM815 Rogue Game Pad USB
Na razie pasowałoby mi sterowniki do FIFY 08, więc jakby ktoś mógł napisać w jaki sposób mam to zrobić to byłbym wdzięczny. |
Cytat:
|
Spróbuj to http://rapidshare.com/files/407772698/devdata.dat
Co prawda to do 09 ale może zadziała. Wklej to do Fifa 08 w moich dokumentach katalog "user" i do katalogu z grą. |
Cytat:
|
Cytat:
Znalazłem, muszę napisać do administratora. Dzięki wielkie. |
Cytat:
|
1.jest jeszcze remont ul.Długiej??
2.ma ktoś może stronkę gdzie znajdę terminarz ligi Argentyńskiej,Austriackiej itd. |
Czy mogę gdzieś kupić korki na zakopiance oprócz decathlonu? A jeżeli tak to jakie korki do 150 polecacie? Na większość ilość gotówki się nie zanosi...
|
Miał ktoś kiedyś do czynienia z urazem barku zwanym SLAP? Bardziej ludzko pisząc (bądź nie), to problem polegający na uszkodzeniu obrąbka stawowego.
Interesuje mnie ile trwa mniej więcej dojście do pełnej sprawności po takim zabiegu? Czy bark trafia w ortezę i ew. jak długo jest się w ten sposób "unieruchomionym"? |
Cytat:
|
Cytat:
pytanie ode mnie : nie działa mi jeden przycisk na klawiaturze. Może to być spowodowane jakimś wirusem ? |
Cytat:
|
Cytat:
http://allegro.pl/item1035230670_but...ki_roz_42.html @ A.C.A.B http://statystyki.livezone.onet.pl/statistics/onet/ na lewym menu Argentyna i górnym menu masz na końcu "Terminarz" :) |
Cytat:
Nie. Wirus w obecnych komputerach nie może w żaden sposób uszkodzić sprzętu tylko co najwyżej przyspieszyć pracę procesora. Spróbuj go wyciągnąć i zobaczyć czy czasem nie ma tam czegoś lepkiego, czy nie ma wilgoci. Jeżeli jest tam brud, wyczyść klawiaturę. |
Czasem może się okazać, że przekręcił się to takie coś pod przyciskiem ( nie znam nazwy) i trzeba to dobrze ustawić. Ogólnie miałem taki problem, kolega coś tam pokręcił cyrklem i działa. Może to być też problem sterowników.
|
Ma tu ktoś uprawnienia instruktora narciarstwa? Mam parę pytań na PW
|
Jak to jest z opłatami za studia zaoczne na AGH? Trzeba płacić całą kwote za semestr czy można to jakoś rozłożyć?
|
Ile jest z buta spod stadionu Hutnika na przystanek Struga?? 15 minut?
|
czy jest jakaś szansa na odszkodowanie skoro mam reke juz drugi tydzień w szynie, ale uszkodzony jest tylko staw, bez zadnego złamania??
|
Cytat:
|
Szybko chodzę :P Chodzi mi żeby zdążyć na ostatni autobus po meczu Wisełki ;)
|
Miał lub ma ktoś z was nadczynność tarczycy ? Jutro idę do lekarza rodzinnego po skierowanie na badanie tarczycy bo mam podjeżenie poprzez różne objawy, że to tarczyca.Jak ktoś mia/miał to niech napisze na pw czego się obawiać jak takie badanie wygląda oraz leczenie.Wiem, że jest google ale wolę, żeby ktoś napisał :P z góry dzięki za odzew
|
w jakiej cenie będzie bilet z Krakowa do jakiegokolwiek miasta nad Morzem? Bo na stronie PKP nie ma nic..
|
gdzie najlepiej i NAJBEZPIECZNIEJ zaparkowac w okolicach Suchych stawów?? dziękuje za wszystkie opinie
|
Są busy z Krakowa do Wodzisławia ?
|
Ja za studencki w TLK do Międzyzdroi będę płacił 48zł... czyli normalny w TLK około 70zł.
|
Cytat:
|
Ktoś zna z doświadczenia parking na lotnisku w Rzeszowie? Jak on wygląda, spoko wszystko? Jakie jest to lotnisko ogólnie? Widzę jakiś sklep Baltona jest więc spoko leciał ktoś z tego lotniska?
|
jak dostac sie z ronda kocmyrzowskiego na bratyslawska najszybciej ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl