![]() |
Wolski to fan Legii i tam sie wychowal wiec normalnym jest, ze bedzie wrzucal fotki zwiazane z Legia.
To co on teraz gada, slodko pierdzi itd.. to nie brac na serio. To nie Brozek, Glowa czy Malecki, a kopia Cierzniaka, tyle, ze jest dodatkowo fanem Legii. plan jest taki, ze w Wisle ma sie odbudowac i po pol roku isc do Legii na co ona sama tez liczy. My i tak go nie wykupimy bo ta klauzura jest poza naszym zasiegiem. Niech zrobi swoje pod wzgledem sportowym w Wisle i tyle. On ma dopiero 23 lata i bedzie robil wszystko by sie odbudowac i isc tam gdzie chcial poczatkowo ale Legia go na razie nie chce, wiec wybral Wisle..Wisla to tylko polroczny przystanek. |
Cytat:
|
Cytat:
|
tak , wkoncu ma Wislacka dziare i byl na gniezdzie
|
Cytat:
|
" Bolka" w to nie mieszajmy, ma teraz swoje klopoty
|
AA jak ma dziare to w porządku. Wiecie, widziałem go rzucającym koszulka o ziemie jak go Moskal zdjął że Standardem i to mnie zmylilo......
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Majdan też miłował Pogoń.
|
Ja się nie zdziwię jak odejdzie do Legii po pół roku, ale raczej nie z powodu miłości, tylko $$$$$$$
|
Cytat:
|
Ludzie taka jest teraz piłka. Ja już bym osobiście się nie rozdrabniał. Niech chłopak daje z siebie wszystko i gra dla dobra całej drużyny. A co będzie za pół się zobaczy. Może spodoba mu się w Krakowie? :) Miasto ma klimat i żyje się tu chyba dobrze, co nie? ;)
|
Cytat:
|
Kirm też chyba coś wspominał, że nie umiał sie z nikim dogadać na mieście czy jakoś tak
|
a Melikson z domu nie wychodził..
|
za to Popović mówił że od rana tylko walą browary
|
"Jednocześnie Pawłowski przyznał, że już na treningach widzi zwiększoną konkurencję w zespole, a trenujący już z drużyną Wolski - został jak się okazuje już mocno... "przywitany" przez m.in. Arkadiusza Głowackiego.
- Widziałem już na treningu, że rośnie nam rywalizacja, bo zawodnicy grają bardzo ostro i nawet się bałem. Jedno wejście Arka Głowackiego i jednego z młodych zawodników w Wolskiego były takie, że zadrżeliśmy, że może coś się stać. To nam jednak wzmacnia rywalizację, podnosi jakość treningu i jakość gry Wisły Kraków - uważa trener. " źródło; Wislaportal to chyba za te oprawy Legii ;) Głowa ustaw tam leszcza :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dyrektor sportowy Mechelen o Wolskim
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...any-poniewaz-s |
Widać Mechelen po prostu nie było klubem dla niego. Zły wybór, tak się dzieje. Myślę, że w Wiśle będzie solidnym elementem zespołu, no i przede wszystkim będzie regularnie grać.
|
Każdy z was jebane gwiazdy nawet do podawania piłek się nie nadaje
|
Jak widzę popovicia na boisku to mi się odechciewa mecz oglądać.
Koleś nie dość że nic drużynie nie daje to jeszcze jest egoistą. |
Cytat:
Chłopak nie będzie zbawieniem, ale bardzo dobrze reguluje tempo gry, może być ciekawą alternatywą taktyczną jak ktoś w końcu poukłada ten zespół. Jest paru innych zawodników co pasują do opisanych przez Ciebie rzeczy, ale na pewno nie jest to Popovic... |
Popović nie nadaje się na prowadzącego grę, raczej na tego defensywnego rozdzielacza piłek na skrzydła - gdybyśmy grali ze środkiem Popo-Mąka-Wolski i z Brożkiem lub Ondraskiem w ataku, do tego Bałaszow i DG na skrzydłach to Moskal tylko zacierałby rączki widząc tak kreatywny i wbrew pozorom solidny w defensywie zestaw. Niestety mamy Pawłowskiego za trenera, on zaciera rączki widząc kolejny przelew dzięki któremu będzie mógł finansować leczenie syna.
Kończąc wycieczki osobiste - podobną charakterystykę (może nieco gorszą w defensywie ale z lepszym otwierającym podaniem) ma Crivellaro, ogrywany w ogromnym wymiarze w sparingach. Niestety, jako jedno z objawień okresu przygotowawczego nie powąchał nawet murawy w dwóch ostatnich meczach. Więc narzekanie na brak kreatywności jest zasadne, bo u nas ma kto rozgrywać, tylko trener na niego nie stawia (co dla mnie zakrawa na absurd i sabotaż). Nie, żebym uważał Rafaela za zbawcę, ale jeśli nie był przeznaczony do grania to w sparingach mógł na jego pozycji grać ktoś inny... |
Mam nadzieję, że nie skorzystamy z klauzuli przedłużenia Popovica w lecie. Słaby to kopacz.
Tak samo liczę na pożegnanie z Sarkim, Rafałem i Czekajem - o czterech słabych kopaczy mniej. Pytanie kto za nich i w której lidze? P.S. Jeszcze Uryga ma do 06.2016 i Brożek (z opcją przedłużenia o rok). |
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...-zaj-zawodnika
Cytat:
|
Jest gdzieś informacja kiedy wraca Mączyński?
|
Gdzieś czytałem, że dopiero w rundzie finałowej ;/
|
gdzieś coś pisali pod sam koniec stycznia 5-8tygodni, no ale umówmy się z taką przerwą zanim wróci do ogarniętej formy to raczej nie w tym sezonie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Swoją droga - co jest nie tak z Crivellaro? Tak fatalna forma, konflikt z trenerem (tu bym się nie zdziwił) czy kontuzja?
|
Cytat:
Chciałem zauważyć jedno - nie wiem, czy ktoś się ze mną zgodzi: Alan Uryga ma wielki potencjał - ale on nie będzie w stanie go rozwinąć w tym klubie. MUSI natychmiast iść na wypożyczenie do I ligi. I grać, grać, grać. Bez presji. |
Chyba jako jedyny dostrzegasz ten potencjał.
Oglądając wczorajszy mecz i porównując Urygę i Brleka widać było PRZEPAŚĆ. Chorwat nie zagrał wybitnego meczu, ale różnica w umiejętnościach aż biła po oczach. Przede wszystkim jeśli chodzi o orientowanie się na boisku. Uryga nawet jeśli zaliczył przechwyt, to tylko po to, żeby podać piłkę przeciwnikowi. Jednym słowem dramat. |
Chyba nie.
Alan Uryga zagrał wczoraj lepiej od przynajmniej czterech naszych piłkarzy (Pietrzaka, Sadloka, Brozka i Ondraszka, a kto wie czy nie od Boguskiego). Uryga zaliczał przechwyty i miał podania do partnerów do przodu. Jest mniej zwrotny od Brleka, ale to on wczoraj stworzył sytuację Ondraskowi i nabił rękę obrońcy Piasta. Trzeba być ślepym lub uprzedzonym, żeby nie chcieć tego widzieć |
Ale zszedł i nagle zaczelismy grac lepiej. Przypadek? nie to Alan Uryga
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl