![]() |
Ale tak naprawdę mało kto broni Maleckiego i wielu zgadza sie z decyzja klubu, jednak jest to smutna wiadomość a nie powód do radości i świętowania.
Świętować może G W, reszta mediów i konkurencja. A tak naprawdę Małecki to tez czlowiek i zrobil coś dla klubu, mimo ze popełnił tez dużo błędów. |
Kiedy będzie ten wywiad z Małeckim na SKWK wie ktos?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkoda chłopa, nie ma się z czego cieszyć. Nie rozumiem jego zachowania w ogóle, nie wiem o co mu się rozchodzi ale zastopował sobie karierę okropnie.
Tak w głębi duszy sobie myślę, że uda się mu jakoś dojść do ładu, karę przeboleje, w międzyczasie popracuje nad sobą, w sensie wrzutki,drybling. i uda się go sprzedać za jakiś grosz. Nie jest to dobra sytuacja. Dla żadnej ze stron. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie też jest przykro i smutno że tak zakończyła się przygoda Patryka Małeckiego w Wiśle bo wiele radosnych chwil przeżywaliśmy dzięki jego grze.Lecz zawsze będę miał w pamięci to jak potraktował część widowni na R22 posyłając ich na drugą stronę Błoń bo część tych kibiców chodzi na Reymonta dłużej niż Patryk ma lat.
|
Cytat:
Natomiast mam wątpliwości co do tego że nie jest to dobra sytuacja dla obu stron bo tak na logikę to mi wygląda na to że Mały z pełną świadomością dążył do tego.Być może liczył że go 'wy.......ą dyscyplinarnie' ale tu się sprawa z Tevezem kłania. Mimo wielu różnic, podobne historie - Tak City jak i Wisła najchętniej pozbyli by się ich tyle że City wtopiło na nim pewnie ze 100 mln euro i chciało by z połowę odzyskać. Wisła też chce pewnie z mln euro zarobić więc nie wyrzuca tylko zawiesza - a 50 mln euro dla City to znacząca kwota, coś jak 1 mln dla nas , stąd sprawy podobne. A czemu uważam że Mały świadomie to zrobił.Już ten niby foch po meczu był dziwny ale że 'ten typ tak ma', to można jeszcze to jakoś zrozumieć.Tyle że 2 dni później już na chłodno wystarczyło przyjść, przeprosić i w ogóle sprawy by nie było. A on z pełną świadomością się skreślił, odmawiając wykonywania pracy.Nawet on musiał wiedzieć że to już na bank nie przejdzie i albo go wywalą albo zawieszą - innej opcji nie dał Wiśle.Stąd sądzę że zrobił to z pełną premedytacją. Przykre to ale cóż począć |
Cytat:
|
Ale to już było.....
Temat Małeckieog jest zakończony.... ktoś kilkanaście postów wcześniej powiedział, że bracia po szalu nie powinni się skłócić. Przecież WISŁA TO MY. Po jutrze mecz z Belgami a w niedzielą z Koroną... patrzmy do przodu. Wierny swojej drużynie, znów przyjdę na jej mecz, i smutek z serca zginie, troski odejdą precz. |
NIe moge się doczekać tego wywiadu na stronie skwk...
|
Cytat:
|
W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Proponuję Protest ! |
Cytat:
|
Cytat:
"kibolem" ....oj dziecko.......powiedz mi na czym jego WIERNOŚC polega...wytłumacz, bez populistycznych sloganów... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Eeech... Nie chciałem się wypowiadać w tej kwestii, ale pewna sprawa nie pozwoliła mi na to.
Ktoś napisał, że klub powinien dać Patrykowi wsparcie i opiekę. Informuję zatem, że klub opiekował się Małym dopóki ten nie skończył osiemnastu lat. Mało? Uzyskanie pełnoletności wiąże się z wolną wolą, a także braniem odpowiedzialności za własne czyny. I choćby nie wiem jak klub chciał wspomóc gracza, to dopóki on sam nie przyjmie tej pomocy, nic z tego nie będzie. Podobnie jak z palaczami, możesz zeżreć pięćset opakowań gum, nakleić tysiąc plastrów, ale jeśli nie czujesz, że chcesz rzucić nałóg, to dupa. Ale Patryk znalazł sobie terapeutów i psychologów w Cieniu i na trybunie za bramką. Ciągłe poklepywanie po plecach i usprawiedliwianie złej gry "wiślackością" doprowadziło do tego, że przestał zauważać kim i gdzie jest. Tak więc drodzy cieniowicze i kibole zza bramki, bądźcie świadomi, że postępując tak, jak opisałem, wyświadczyliście małemu niedźwiedzią przysługę. |
Proponuje się zastanowić dwa razy zanim coś obraźliwego się napisze czy to pod względem innego usera czy Patryka Małeckiego. Zachowajcie umiar i kulture wypowiedzi, bo tak przeglądam temat i już nie wiem czy całkowicie w Was zanikła umiejetność dyskusji?
Od teraz wyzywanie kogokolwiek od głupków, prostaków i debili równa się odsunięciem od forum a tak na dwa miesiące. Bany czekają, komu,komu? |
Ludzie, ale wy jestescie dwuulicowi, jak Patryk strzelal bramki dla Wisły to kazdy "Brawo Małecki, uwielbiam Cię Patryk" itp. A teraz niech mowicie: "niech wyp***dala". Mały zrobił źle, ale to nie powod by wszyscy sie od niego teraz odwracali.
Zastanowcie sie.... |
Cytat:
|
Oczywiscie, kara sie nalezala, ale
po pierwsze, nie taka dluga, po drugie, nie musiscie od razu go z blotem mieszac, jak to robi niektorzy... |
Myślę, że pewna formuła w Wisle się wyczerpała. System logicznych awansów nie istnieje i został obnażony przez Małeckiego. Ostatnio funkcjonuje wyłącznie sprzedaż i wypożyczenie. Mecz z Pasami, to zwykły mecz a Czekaj ostatnim Mochikaninem (Wiślakiem) , oczywiście do czasu prośby o zasłużoną podwyżkę ?? Pikniki - stadionu - nawet za najtańsze w Europie bilety, nie zasiedliły a doping kumatych w polskim wydaniu, jest nierozumiany. Moskal najwyżej do Czerwca i do tego Wisła ogłasza, że nie stać ją na żadnych piłkarzy :-/ Psy szczekają, a karawana jedzie dalej, tylko gdzie nas zabierze, ten pociąg ostatni, no gdzie ??
|
Cytat:
O wysokości kontraktu nie usiąść i porozmawiać, bo ktoś, moim zdaniem klub, powinien coś zaproponować. A nie czekać aż zawodnik sam przyjdzie. Bo jeden przyjdzie, a drugi będzie strzelał z 40 metrów żeby "się pokazać". Bo tak mu podpowie menago. Tyczy się to zwłaszcza młodych, "ambitnych" którzy docenieni będą efektywniejsi i pewniejsi siebie. Tym bardziej że taka coroczna podwyżka kasy klubu nie nadwątli, a może być dla młodego motywacją. Stawka mogłaby wzrastać o jakiś procent z każdym rokiem upływania takiego kilkuletniego kontraktu. Zależnie od wyników. I można by to ująć już w kontrakcie. Dla dwudziestolatka rok to szmat czasu. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl