![]() |
Smudzie ktos ryja obil ? :lol:
0:1 Tak ciotowatego bramkarza to ja w zyciu nie widzialem |
Udine gra przeciwko swojemu trenerowi widac ze chca go zwolnic
|
Ja pier*** ten Stilic to jest wyj** gosciu, Lech zarobi na nim fortune.
|
Nie nie ja zaraz tam wejdę i pomogę Udinese ...
|
Udine jak najbardziej do ogrania jest. Grają słabiej niż w Poznaniu. A ten ich bramkarz jest tak samo niepewny jak Pawelek.
|
nie mogę tych komentatorów słuchać, co za ludzie
|
Śmieszni wszyscy. Jak Pyrom nie szło to wszyscy z nich leją, a jak idzie to na forum cisza. Hipokryzja.
|
No bo ich nie lubimy i **** im w dupe :D
|
szczerze to mam nadzieje Że amica odpadnie :)
|
Cytat:
PS. Rozumiesz slowo "hipokryzja", czy tylko go uzywasz bo jest modne ? |
spoko Udinese jeszcze to wygra :D
|
Ja też ich nie lubię, bardzo ich nie lubię :D
|
Pierwsza sprawa - Jeżeli Udinese dalej będzie tak grać, to nie chce mi to przejść przez gardło, ale Amika awansuje.
Druga sprawa - słyszeliście nasze "Jesteśmy Dumą Tego Miasta" w wersji pyrowiastej? Czy oni nie mają pomysłów na własne piosenki? Najpierw "Forza Wisła", teraz to..jak im nie wstyd? A tak w ogóle, to w drugiej połowie Udine strzeli 3 gole...:D |
spoko maroko teraz bedzie 3:1 :D
|
rafalek, 100% Wislakow twierdzi ze lech to amica:)
|
Ech.. jeszcze Amika awansuje i dopiero jaja będą.
Ten Udinese.. jak się dalej będą potykać o własne nogi to te jaja będą. |
Jak Lech awansuje, medialna pyromania stanie się już naprawdę nie do wytrzymania. Ale może to i lepiej, uwierzą że są wielcy i zaczną gwiazdorzyć w lidze (tak jak dzisiaj Udinese, które myślało, ze połknie pyrki nawet się nie spociwszy).
|
Mam pytanie: czy ten temat jest po to by opisywać grę polskich drużyn w pucharach czy tylko do okazywania wrogości i składania życzeń o przegraną?Może załóżcie inny temat -jakiś koncert życzeń przeciwko amice czy coś takiego bo to się nudne robi
|
Tottenham też sie potykał o własne nogi i jakos odpadliśmy.
ten awans nie będzie taki zły :) |
Cytat:
Nieznosze tych pyr, ale trzeba im oddać, że pomoc mają kapitalną, a i atakowi nic nie można zarzucić. Jedynie do obrony się można przyczepić. Wygląda na to, że Amica idzie dalej. Cytat:
Wygląda na to, że Kuchenki mają tyle szcześcia, ile Wisła pecha :/ |
Nie traćmy nadzieji, jest jeszcze II połowa...
|
Cytat:
|
Dobrze, że idzie dalej. Nie uciągną przecież na raz ligi, pucharu polski i UEFA... w czymś się noga podwinie, najbliższa okazja - 4 marca. :D
|
Cytat:
|
"Brazylia Europy..."
"Nie pamiętam kiedy polska drużyna tak grała" Panowie z TVP puścili w ruch wodze fantazji :P Grają ładnie, ale grają ładnie na tle, trzeba to podkreślic, bardzo dziś (póki co) słabego Udinese... Jeśli nie awansują to to będzie frajerstwo.. Porównywalne do naszego frajerstwa kilka lat temu z równie średnim Lazio... |
To że Udinese gra słabo to jedno ale trzeba przyznać że ziemniaki grają bardzo dobrze.Widac rękę Smudy.Prawda też jest taka że Stilić jest fenomenalnym rozgrywającym i powiedzmy sobie szczerze żal dupe nam ściska że brak nam takiego grajka.Mimo to wierze że nie awansują dalej.
|
Udine gra straszną padakę, sami sobie utrudniają życie. A Amica prostą piłką po awans... Mecz trwa panowie jeszcze 45 minut, wystarczy że komentator dostanie orgazmu ;] Nienawidzę ich !
Żal mi was... Oni szydzą z każdego naszego potknięcia a Wy sie nakręcacie jak te dzieci na współczynnik. |
Cytat:
A co do samego meczu to rozwala mnie komentator. Piłka wybita na oślep z własnej połowy przez zawodnika Lecha, przejmuje gość z Udinese a ten "Teraz fart zawodnika z Włoch" no kurde może Lech gra nieźle pressingiem ale 70% to jest właśnie ten fart tylko że fart Lecha, no bo jak wytłumaczyć że gość z Udinese wybija piłkę z własnej połowy, wybicie blokuje Murawski tak ze piłka spada pod nogi Lewandowskiemu w polu karnym. I prawie padła z tego bramka, to jest fart i tyle, brawo że grają pressingiem na połowie przeciwnika (ciekawe ile tak wytrzymają) ale takie odbicia to po prostu fart. Komentator jeszcze dowalił z tym że każdy kibic w Polsce na wzór pieśni "W górę serca nie zwycięża Lech Kuchenkorz" wznosi teraz swoje serce bardzo wysoko :lol:. Haha a teraz w studiu już dyskutują o następnym rywalu :rotfl: |
Cytat:
|
Cytat:
Nadzieja matką wynalazków. |
Nie no naprawdę widzę że 1/3 forum zalana jest żółcią...
Tez ich nie lubię ale jakaś klasę choć my musimy mieć . mecz jest obiektywnie dośc ładny , Amica przycisnęła Italiano przez pierwszą połowę Mają szanse na przejście co jak widzę trzeba uświadomić w zaślepionemu nienawiścią forum , my przegraliśmy z ostatnim w lidze Tottenhamem , którego kryzys był jak 2 Udine. Mój typ na koniec meczu 1:1 ew. 1:0 dla Pyr |
Szacun dla Franka Smudy tak czy siak, jemu życzę jak najlepiej.
A Kuchenkom ani źle ani dobrze. Nie życzę im w ogóle, w przeciwieństwie do kilkunastu milionów polaków którzy albo szczytują z podniecenia, albo z nerwa, i proponuję to samo kolegom forumowiczom. :) |
Cytat:
|
Cytat:
A wracajac do tematu to Udine przede wszystkim nic nie gra,a Lech gra swoje + dodatkowa motywacja Smudy,takze nie źle im to wychodzi i pierwsze 10-15 min drugiej połowy powinno dac odpowiedź kto bedzie grał dalej. Niwe wiem co lepsze,czy jak odpadna ,to ich to podłamie,czy jak awansuja,to przeszkodzi w dobrej grze w lidze... |
Jam im kibicuje ,a właściwie naszej piłce , niewątpliwie byłby to sukces .
Umiesz liczyć,licz na siebie. Poza tym po sprzedaży filarów drużyny takich jak Stilic,Arboleda,Lewandowski.... Nie będzie łatwo to znowu poskładać . A mistrza i tak Wisełka zdobędzie . |
Nie w ogóle nie było faulu... Za chwile wyłączę głos
|
Jesli ktos cieszy sie z wyniku Lecha, niech robi to we wlasnym domu. Nie publicznie na forum.
Docenic wynik to jedno, cieszyc sie z niego to drugie i rozroznijcie to. |
Cytat:
|
Cytat:
1:1 :D |
Gol! Piękne wypuszczenie w uliczkę, tylko nie wiem, czy gol nie był strzelony ręką...
Tak czy siak, akcja na plus! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl