![]() |
Teraz przerwa będzie trwała przynajmniej 2 tygodnie, ponieważ tyle czasu zajmie betonowi uzyskanie 70% swojej wytrzymałości
|
Jak się będzie miała budowa stadionu, do juwenaliów? Koncert min Myslovitz ma odbyć się na stadionie Wisełki.
|
No na stadionie ale bocznym tzn w tym wypadku boisku.
|
Cytat:
w informacjach juwenaliowych masz Stadion „T.S. Wisła” i to jest boisko mineralne:))) inaczej nie mogli podpisać, żeby nie robić zamętu u ludzi |
Cytat:
|
Czytałem na jakiejś stronie, chyba stadionwisly.info że teraz przez dwa tygodnie nie będzie się działo nic na budowie - no chyba, że im po prostu chodziło o budowe kolejnych elementów trybuny a nie o takie rzeczy jak ty mówisz czyli żuraw, narożniki. Dzięki wielkie ze mnie z błędu wyprowadziłeś:-)
|
U mnie kamerka już działa
|
Jak było to sorki:
http://www.stadionwisly.info/aktualn...ykona_parkingi Ps: U mnie kamerka też działa. Czy mi sie zdaje czy demontują płot ? Ps: Co sądzicie ?? http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=20890 |
Cytat:
Pierwsze miejsce jestem w stanie zaakceptować, ale pod warunkiem że gwiazda na I piętrze między 19 a 06 została by usunięta. Biała Gwiazda jest JEDNA, i jedna jest już na naszym stadionie. Drugi projekt wydaje mi się trochę za banalny a trzeci to jakiś kosmos. Logo "KRAKÓW GO!" to dla mnie obłęd, po 2012 roku straciło by sens, no i te TRZY gwiazdy... |
Mi tez podoba sie projekt 1.ale nie usuwal bym tej gwiazdy.
PS. Kamerka mi działa. |
Mi się pierwszy projekt podoba i jak dla mnie to mógłby bez żadnych zmian zostać utworzony na trybunie.. prosty, ale o prostotę tu chodzi
|
Mi też ten pierwszy projekt sie najbardziej podoba tylko za miast tej gwiazdy wstawił bym tam wizerunek (twarz) H.Reymana
T-driver Jaki kur.. Deyna? :-O |
Cytat:
|
a ja bym nic nie pisał na tych trybunach...jest Biała Gwiazda, i to Ona powinna zwracać na siebie uwagę...dla mnie taki wygląd trybun byłby najbardziej estetyczny...dodatkowo wskazywałby, gdzie jest "serce" naszego stadionu...ale to tylko moje zdanie.
|
Dokładnie ! Niech robią co im się tylko podoba, ale biała gwiazda to my - KIBICE! Ja osobiście sobie nie życzę, żeby na gwieździe siedziały wycieczki szkolne ... BIAŁA GWIAZDA to NASZ symbol i powinien się znajdować tylko w tej części trybuny gdzie jesteśmy MY- prawdziwi fani na dobre i na złe!
edit: down^ Chyba źle mnie zrozumieliście nom ale nie ważne ... |
tylko że te wycieczki szkole to potencjalni kibice Białej Gwiazdy, więc spokojnie, bo na Tobie i innych obecnych kibicach Armia Białej Gwiazdy się nie kończy i nie skończy...
taki mały OT :) |
maciekTSW - może w takim razie wystarczy nam tylko trybuna D dla prawdziwych fanów na dobre i na złe, a resztę w ch... wyburzmy.
Po co mam przychodzić i siadać na B jak już jestem starym dziadem (39) i nie dopinguję non stop przez 90 minut. Nie daj boże na nowej B będzie jakiś napis zarezerwowany dla maćkaTSW i innych "prawdziwych fanów" ja na nim usiadę i się chłopczyk obrazi. |
Ja jestem za tym żeby była tylko jedna gwiazda, bez innych żadnych napisów, jak ma być klasycznie to klasycznie wykończyć a nie jakiś kolorowy teatrzyk
|
na twarz to jest za mala "rozdzielczosc" krzeselek, lub tez, za mala powierzchnia, przynajmniej mam takie odczucie. Na stadionie bylo by to widziane jako przypadkowo ulozone krzeselka bez ladu i skladu, byc moze z lotu ptaka byloby w stanie cos rozpoznac
|
Wszystko tylko nie te żółte przejscia pomiędzy sektorami.......czy tego nikt nie zauważył? Sektor wygląda jak Steuły Bukareszt ( czy jak tam ich sie pisze).Mam nadzieje że ten "detal' nie zostanie pominiety
|
A co powiecie na taką propozycję? http://i39.tinypic.com/r73vjq.png
|
jak dla mnie najlepszy projekt nr2 prosty i przejrzysty..
|
Emilio ma super projekt, jednak ja bym dał ONLY zamiast tylko, będzie to wyglądało efektowniej i przynajmniej każdy z zagranicy będzie wiedział o co chodzi,
proszę nie pisać że jesteśmy w Polsce i mamy swój język, to jest tylko propozycja. |
Mi projekt Emilio sie srednio podoba ;-/ ale to tylko moje zdanie ;-)
|
Pierwszy ok.
No moze bez tej gwiazki.jak ktos wspomnial jedna juz jest. Drugi -niby chodzi tu o prostote ,ale jednak odpada. Trzeci to jakas kpina,moze jeszce logo MS w RPA dodajmy. |
jak już coś to napis OPĘTANI i kolorystyką jak na fladze,
to mi najbardziej pasuję |
Cytat:
|
Zdecydowanie 2 projekt. tylko na litość niech to będzie w jednym kolorze! Jak dla mnie C mogłoby być całe czerwone bo na nim napisy lepiej wyglądają niż na niebieskim, ale to jest moje zdanie. 1 projekt jak dla mnie zbyt prosty> Takie coś to ja w zeszycie na lekcjach rysowałem.
|
Cytat:
Wyobraź sobie prostego, poczciwego kibica z Polski, który przyjechał na Euro i przychodzi mu siadać na trybunie z napisem "Opętani". Dla nas znaczy to co innego, ale ten prosty kibic bedzie dzwonił po księdza, czy egzorcystę Co do projektów do nr 2, ładny, przejrzysty, w barwach klubowych |
Projekt 1 najlepszy wdg mnie. Ale co dadza,to naprawde moze byc,byle w ramach przyzwoitosci...Na stiadion i tak bede chodzil,a co tam juz bedzie napisane to najmniej istotne...
|
Mam nadzieję, że ani jeden z tych projektów nie doczeka się realizacji. Wolę jednolite krzesełka niż banalny projekt (1), asymetrycznie nie wiadomo co z drugiego czy efekt puzzla z trójki.
|
Według mnie najlepszą wersją były by trybuny A,B,C bez wzorów jak E.
Mi się podoba, że tylko sektor D się wyróżnia, od razu widać, że to jest sektor fanatyków, dzięki Białej Gwieździe. Oczywiście to tylko moje zdanie, a jak będą rysunki na tych trybunach to też przeżyje. :-) |
Cytat:
Prostota, minimalizm.... efekt znakomity...!! |
|
Cytat:
|
|
Haha architekt stulecia zaczyna zapewniać ;) Śmiechu warte... Oby tylko znowu czegoś nie spartaczyli! ;/
|
"Obtułowicz podkreśla, że na razie najważniejsze jest postawienie konstrukcji trybuny. Później przyjdzie czas na zagospodarowanie wnętrz pod nią. - O to nie ma się co martwić. Coś zaproponujemy - przekonuje."
Ten gość mnie przeraża - "Coś zaproponujemy"! Ale co? Kauflanda, callcenter, warsztat obróbki skrawaniem czy może coś jeszcze lepszego? |
"Coś zaproponujemy" hahaha to on nie wie jeszcze co? To projekt stadionu jest skończony czy nie? Obtułowicz przypomina mi studenta szkoły średniej, który na 5 minut przed rozpoczęciem klasówki zaczyna desperacko przeglądać notatki na korytarzu i wmawia sobie, że coś napisze.
|
Niekoniecznie, ze nie m pomyslu na to jak zagospodarowac.
Miejsca pod trybunami beda do wynajecia. Byc moze nie ma jeszcze potencjalnych klientow, stad nie wiadomo jak maja byc zagospodarowane. Czy to beda restauracje, czy sklepy, czy nawet biura. W takich budynkach zostawia sie pusta przestrzen, a jesli sie znajdzie klient - np McDonalds, to wtedy wchodzi z wlasnym architektem. Tak jest na calym swiecie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl