Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Henryk Kasperczak - były trener Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7077)

broziobogus 06.08.2010 13:49

Michał Probierz byłby dobrym kandydatem na to stanowisko !!!

Maćko 06.08.2010 13:50

Czekałem na to, nie ukrywając. Teraz już MUSI być lepiej.

Filippo123321 06.08.2010 13:51

Odetchnąłem z ulga.

BoSsZgC 06.08.2010 13:54

z polskich trenerów Probierz i Piotr Nowak ...

For_FuN_ 06.08.2010 13:55

Czyli przyszedl teraz czas na kogos pokroju Liczki czy Nawalki, kogos kto bedzie marionetka w rekach Basalaja. Szkoda. Na trenera z zagranicy(z nazwiskiem) nie ma co liczyc.

daniel123 06.08.2010 13:56

To za rok pożegnamy następnego,w ocenie Kasperczaka u większości przeważa niechęć za poprzedni sposób rozstania się z Wisła,rozbito mu obronę,zostawiając Brożków,Diaza,Jirsaka,Kowalskiego i wymagano nie wiadomo czego.Nie dając nawet czasu na poukładanie tego wszystkiego.Jak przyjdzie ktoś z nazwiskiem,to a;szybko odejdzie-powtórka z Petrescu,gwiazdki go zwolnią.b;będzie to taka sama ciota jak w drużynie co prezes chodzi i mówi że jego drużyna zdobędzie MP lub c;walnie ręką w stół i powie że 1/2 składu się nie nadaje by spełnić marzenie o awansie do Ligi Mistrzów.

wolfy 06.08.2010 13:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maćko (Post 954235)
Czekałem na to, nie ukrywając. Teraz już MUSI być lepiej.

Ale wy głupi jesteście.

Teraz MUSI być lepiej?
:lol:

O ile mnie pamięć nie myli poprzednia karuzela trenerska dała skutki odwrotne od zamierzonych. Ktokolwiek nie przyjdzie na miejsce Kasperczaka - odbije się od ściany piłkarskiej nieudolności prezentowanej przez naszych patałachów. Wbijcie sobie wreszcie do głów, że nie ma na Świecie trenera który sprawi, że Łobodziński zacznie dobrze grać w piłkę.

Kasperczak winien temu, że Kowalski i Bunoza to cieniasy i dają się robić jak dzieci? To co, przy nowym trenerze nagle zaczną grać kilka klas lepiej? A może Pajlić nagle się odblokuje, Boguski nauczy się przyjmować piłkę, Małecki dośrodkowywać?

Żenada...

daniel123 06.08.2010 13:57

To za rok pożegnamy następnego,w ocenie Kasperczaka u większości przeważa niechęć za poprzedni sposób rozstania się z Wisła,rozbito mu obronę,zostawiając Brożków,Diaza,Jirsaka,Kowalskiego i wymagano nie wiadomo czego.Nie dając nawet czasu na poukładanie tego wszystkiego.Jak przyjdzie ktoś z nazwiskiem,to a;szybko odejdzie-powtórka z Petrescu,gwiazdki go zwolnią.b;będzie to taka sama ciota jak w drużynie co prezes chodzi i mówi że jego drużyna zdobędzie MP lub c;walnie ręką w stół i powie że 1/2 składu się nie nadaje by spełnić marzenie o awansie do Ligi Mistrzów.

szprotson 06.08.2010 13:57

Nie no,Kulawik na pół rundy? Bez jaj

sandomingo 06.08.2010 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez broziobogus (Post 954233)
Michał Probierz byłby dobrym kandydatem na to stanowisko !!!

Ten co rozpracowuje rywala nagrywając jego mecz telefonem komórkowym?
Pozostaje mieć nadzieję że Zarząd jest innego zdania.

LooNatyk 06.08.2010 13:58

wolfy -- tak z ciekawosci, co wg Ciebie musi sie stac aby Wisla grala dobrze? Ale tak realnie patrzac. Bo strasznie narzekasz, ale chyba nigdzie nie napisales tak konkretnie co trzeba zmienic.(albo nie udalo mi sie tego przeczytac/znalezc)

Wywalic wszystkich pilkarzy? I co wtedy?

Sa wg Ciebie jeszcze jakies szanse na uratowanie Wisly? ;)

SĘDZIA ZGRED 06.08.2010 13:59

Mam nadzieję że to nie będzie żaden Polak , ewentualnie P.Nowak bo z mętalnością naszych to my nie wiele osiągniemy. Nasi kopacze muszą na boisku zapierdalać tak żeby braki w wyszkoleniu technicznym niwelować wybieganiem i kondycją oraz przygotowaniem szybkościowym...

Krissu 06.08.2010 13:59

Nie sądzę, żeby cokolwiek nowego mogło zostać powiedziane w tym temacie.

Zamykam.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl