![]() |
Cytat:
To nic, u nas przyszedł w tym roku nowy wikary, zaczeliśmy gadać okazało się że jest z Kombatantów...potem, jak powiedziałem mu że mam paru kumpli niedaleko na nh, to mi wystrzelił "Gumiory czy Żydki":shock: Okazało się że klecha też od małego z Biała Gwiazdą w sercu, potem zaczął opowiadać jak to jego osiedle zaczeło się przerzucać i jacy to z młodych konfidenci powyrastali (niegdyś szalik w trzy kolory, a teraz spreyem pasy po murach), no i pare fajnych historii opowidział o przygodach z świata kibicowkiego w Nowej Hucie :P |
Też znam jednego księdza który zanim byl księdzem używal w niebezpieczny sposób pirotechniki i pokazywał mi jak się przerabia drewniane ławki jeszcze wtedy na C na takie podręczne style:-)
|
Cytat:
|
specjalnie napisałem tak, coby już całkowicie odstąpić od stereotypu.. :)
a ksiądz co był u mnie po kolędzie, z tego co słyszałem kibicuje Amice. a szkoda, bo spoko gość i pożartować umie. btw. Amiki, zauważyliście, że dawniej to nikt jej nie kibicował prawie, a teraz, jak grali z Feyenoordem, to na gadu w kilku opisach u mnie na liście było coś w stylu "KKS LECH POZNAŃ" itd. :lol: |
W takim razie Bóg nad Wisełką czuwa. :-)
|
Cytat:
no u mnie na liście gg też było parę opisów BRAWO lech itp. i w dodatku miały je osoby podające się jako kibice Wisły a bóg nad nami nie czuwa... szczególnie w losowaniach europejskich pucharów :P |
grywacie czasem coś na hali?
może jakiś mecz byśmy ustawili? :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie zadzieraj z fryzjerem :D
Szukam chętnych na meczyk, bo mamy co raz większy problem z zebraniem 12osób do gry, a mnie jako organizatora to irytuje :foch: |
Z ciekawości Was spytam:
Partizan / Crvena ? |
Crvena ;)
Pio, moze zagracie na reprezentacje BASu jezeli reszta ludzikow sie zgodzi? :D |
Oczywiście, że http://pl.youtube.com/watch?v=W2waIKhqmi4 :). Tylko stroje rażą w oczy ;).
|
Kamilu rozwiń skrót bo nie kumam :D
Inaczej niż Crvena nie będzie :) |
z chęcią bym zagrał w reprezentacji BASu :) w sumie juz ustawiamy sie od pól roku do gry :P
Crvena! http://pl.youtube.com/watch?v=yFUe7m...eature=related ;) |
Widzę, że nie sam mam słabość do Crveny
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Płacisz za hale to nie ma problemu:D |
Cytat:
Ja tez bylbym chetny:-) |
Ja mogę na trybunach zasiąść i w razie czego przerwać mecz:]
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Można by na privie się dogadać ;> Cytat:
BTW: dlaczego w nowym roku jest mniej kobiet?? |
Cytat:
|
A Adamek już drugi tydzień non stop na polsacie sport walczy. Ma chłopak zdrowie. I cały czas wygrywa!!
|
Cytat:
Ale fakt, kondycje ma, oj maaa |
A nasze panie gdzie są? W nowym roku jakoś mało aktywne :D
|
oczywiście, że Crvena..
a co do meczyku, to oddaje opaskę kapitana Kamilowi. gdybym miał jak przyjechać, to też bym zagrał w tej "reprezentacji".. :rotfl: |
Cytat:
|
to moze poprostu zmienmy nazwe tematu na nasze forumowe kobiety:rotfl:
|
wszyscy włączać Eurosport!
nasi drwale w finale Pucharu Europy! :D zaraz finał, Polska - Czechy |
no i z pepikami przegrali...
|
A jakie w ogóle są konkurencje? Bo Eurosport nie posiadam ...
|
eh, ale 2 miejsce jest.. ;)
4ech zawodników, 4 tak jakby zadania: ucięcie piłą motorową, ucięcie piłą zwykłą i uciupanie siekierą pnia na pół, poziomo i pionowo. |
jednym słowem obsługa siekiery i piły mile widziana ;)
|
Czyli rżnięcie ,ciupanie i rąbanie?
i że niby jesteśmy gorsi od Czechów? :D To na pewno fake :) |
może Gilewski sędziował.. :)
|
kto idzie na narty pod kopiec jutro :>
|
Dlaczego Te laski są Takie Poje****?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl