![]() |
Hehe na Lechie to na bank pojedzie komplet a bilety zejda w 2 max 3 dni.. Ciekawe czy w takim samym tempie beda schodzic wejsciowki na Jage
|
Cytat:
Cytat:
Jak już wspomniałam znajomych w Krakowie nie mam, a podanie danych komuś obcemu nie jestem dla mnie do końca komfortowe, jednak cóż innego pozostaje? jeśli faktycznie można nabyć bilety pod stadione, to super, jeśli nie może ktoś ma zaufaną osobą, która kupowała mu bilety? :D |
przypominam wszyskim uzytkownikom forum o meczu 29 sierpnia - w sobotę o godzinie 16 z Jagiellonią Białystok
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iellonia_6186/ - bilety od poniedziałku w Wiślackim Świecie musimy zapełnic stadionik w Sosnowcu ! nikt ( z Krakowa ) nie zostaje na forum !! |
Jeśli jestem z poza Krakowa czy na mecz w Gdańsku bilet może kupić mi kolega??Bo przez te przepisy które się zmieniły staje się to bardziej skomplikowane słyszałem coś o jakiś zdjęciach:/
|
Mieszkam w Gliwicach. W zeszlym sezonie bylem na derbach i Polonii. W tym sezonie mam 3 razy blizej na stadion i dostanie sie na mecz jest 2 razy trudniejsze...
|
Witam, od dawna kibicuje Wiśle i byłem już na kilku meczach w Krakowie , bilety zawsze udawało mi się kupować przed meczem , teraz niestety chyba nie ma takiej możliwości , odpada opcja dojazdu po sam bilet ponieważ mieszkam w Gorzowie (500 km od Krakowa) , co byście mi mogli doradzić bo bardzo bym chciał pojechać na mecz z Jagą
|
Podaj komuś z forum imie, nazwisko, pesel, omów sie z nim pod stadionem np. 2h przed meczem w konkretnym miejscu, dasz mu pieniądze, a on Ci odda bilet ;)
|
o ile sie nie myle pod stadionem tez kupisz bilet ale musisz troche polazic i popytac az znajdziesz odpowiednie osoby;)
|
Cytat:
źródło: SKWK http://i40.tinypic.com/2ztaeio.jpg |
Chyba sobie niektórzy wzięli transparent do serca :)
|
No mam nadzieje że w czwartek kupie jeszcze bilet ;-)
PS: Czy kibice Jagi otrzymali bilety tak jak to było rok temu ?? Czy nie zobaczymy ich u nas ?? |
Czy ktos bylby sklonny napisac na priv., czy bedzie mial jakies bilety do nabycia pod stadionem ? Bo bede miał problem zakupic bilet w tygodniu...
|
Czy w piątek są sprzedawane bilety ???
|
Cytat:
12345 |
Witam,istnieje możliwość kupienia przez kogos biletów i odebrania ich przed meczem??mieszkamy 150 km od KRK pisac na priv:
|
Cytat:
|
Niech mnie ktoś oświeci.
Na karnecie jest nazwisko , ale na mecz jedzie ktoś inny . U kogo to można zmienić? Z klubu odsyłają na stronę skwk ,że jest tam mail, A ja nie widzę... |
Cytat:
Cytat:
Tylko ostatnio były z tym pewne problemy. SKWK przekazało informacje do klubu, klub zgłosił to ochronie, lecz ochrona zawaliła sprawe. Klub obiecał to poprawić, więc myśle że teraz już nie powinno być problemów. |
Myślicie, że będą bilety w piątek jeszcze? WIem, że na Ruchu czy na Bełchatowie było mało, ale na Jagę może pofatygować się więcej ludzi, także proszę o opinię ;)
|
Będą na 100%.
|
Na biletach trzeba wpisać swoje dane?
|
Cytat:
|
Znajomy (osoba poważna, nie małolat, uczciwy wiślak) poszukuje miejsca w samochodzie na sobotę do Sosnowca na mecz z Jagiellonią. Oczywiście dorzuci się do kosztów :-). Jesli ktoś dysponuje jednym wolnym miejscem to proszę o priv.
|
Czy bedzie możliwość kupna biletów na Jagiellonie w sobote w Wiślackim Swiecie??albo od kogoś na dworcu PKP??odp na priv,,,,wiem ze wczesna pora meczu itp ale moze zaraz po otwarciu sklepu da sie jeszcze kupic bilet w sobote??
|
Czy na tym kwicie za przejazd trzeba wpisać swoje dane( imię nazwisko ) (bo na bilecie trzeba to wiem ) czy nie bo właśnie nie wiem, proszę tylko o odpowiedź a nie rozpisywanie się.
Może być PRIV |
Kwitu za przejazd wogóle nie musisz brać.
|
Szybkie pytanko o której mniej więcej wrucimy do Kraka z meczu
Ważne to dla Mnie ;-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy bedzie mozna kupic w sobote bilety?ODP
|
raczej nie
|
zastanawiam się ile razy można zadawać to samo pytanie, to już się robi żenujące
|
Mam pytanie.
Poleciały/polecą jakieś bilety do Białegostoku ? |
To że trzeba mieć wypisane dane na bilecie wiem.Mam 15 lat a nie mam legitymacji bo się sprała, wpuszczą mnie na stadion czy mogą być jakieś problemy ?
|
Na meczu z Ruchem sprawdzali więc możesz mieć teoretycznie problem, jak nie masz legitki to weź może paszport, kartę rowerową czy coś w tym stylu. Na Ruch nie wziąłem dokumentu ale udało się wejść na kartę rowerową kolegi :D
|
Dzięki Ci wielkie.Pojechałbym bez żadnego dokumentu.Wezmę paszport :-)
|
o 14 byłem. nawet spora kolejka... lista była jedna miałem numer ok 1000 ale nie wiem czy wczesniej nie było wiecej list. Widać ze poprawa jest
w stosunku do statnich 2 meczy :-) |
Dzięki!
A jak wygląda sprawa z wsiadaniem do pociągu? Sprawdzają bilety??? |
Cytat:
PS. Rozumiem ze kolega planuje nie kupowac, a pojechac ? |
a jak konduktor sprawdzi to sie z pociagu wylatuje hahaha!!!
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl