![]() |
Zdrowie Najjaśniejszej i nowego Prezydenta!!!
:D:D:D |
Cytat:
|
Ale, ale! Poczekajmy jeszcze, bo 'wyniki sondażowe Dudy lecą w dół' :D
|
1. Pierwsze primo: nie wierzyłem. Na początku kampanii na tym forum zapuściłem post że AD ma szansę wygrać te wybory mnie więcej takie same jak Żyd na to aby przeżyć w Oświęcimiu. Myliłem się okrutnie. Szacun dla kerima który od początku twierdził że Andrzej wygra. Wiara czyni cuda. Moje pięć.
2. Szacun dla was dzieciaki! Z analizy wstępnych wyników wynika że AD wygrał przede wszystkim dlatego że jego poparcie w grupie wiekowej 19-29 lat było o 50% wyższe niż dla komoruskiego. To jest wasza zasługa i wasze zwycięstwo! Jestem przekonany że nie pożałujecie tej decyzji. Wygląda na to że za waszą sprawą udało się nareszcie przełamać klątwę ubeckich mediów krępującą waszych rodziców i starszych braci. Polska ma przyszłość! |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Zapomniałeś jeszcze napisać o czołgach na ulicach... |
wiadomosci.onet.pl/kraj/stefan-niesiolowski-wygrana-dudy-to-grozny-sygnal-przed-wyborami-parlamentarnymi/y37cqz
Niesioł wrócił |
Gdzies tu kiedys sie wpisalem, wspominajac o tym, ze jak nie wygra WSIok to bedzie to moj ostatni wpis w tym temacie. Bylem pewien, ze wygra. Sam oczywiscie wolalem budyn aczkolwiek poczekam do konca zliczania glosow i oficjalne wyniki bo nie takie cuda Polska widziala. Daj Boze zeby nie byl to glos wyrzucony w gowno. Tylko tego sobie i wszystkim innym zycze.
|
20% więcej głosów w przedziale 18-29 lat zdobył A.Duda. Czyli biorąc pod uwagę swój wiek mogę powiedzieć, że jestem jednym z gówniarzy wyrzucających Brąka :D
Czuje się znów taki piękny i młody :lol: |
Po 5 latach oczekiwania mamy wreszcie prezydenta Polaka.Chociaż lepiej poczekać do oficjalnego komunikatu leśnych dziadków z pkw...
|
Niestety prezydent z Krakowa a co miasto z tego będzie miało? Jak zwykle gówno... Nie piszcie mi tylko o tym że prezydent kraju nie ma wpływu na sprawy miasta. Chodzi głównie o lobbinng. Mam nadzieję, że przynajmniej utrzyma budżet Społecznego Komitetu Odnowy Zabytków Krakowa. Od zeszłego roku dostejmy mniej kasy dzięki Niesiołowskiemu...
|
Policzono już głosy z 38 z 51. I robi się ciekawie. Andrzej Duda: 51,78 proc. głosów, Bronisław Komorowski: 48.22 proc.
Będzie ciekawie do końca :) |
Cytat:
|
Ciekawe czy nie okaze sie za jakis czas ze te wybory jednak wygrał Jarek K i jego przyjaciel Antek M..., patrzac na te wszystkie statystyki to wies ( wiekszoc to mochery) wybrała Dude
|
Cytat:
|
Nie bede ukrywał ze tak i sie tego nie wstydze chociaz zaraz pewnie całe forum mnie tu " pożre" :)
|
A masz może jakieś sensowne argumenty za tym, czy "nie chcesz o tym rozmawiać" ?
|
Cytat:
|
argumenty za czym??
|
|
Cytat:
|
Cytat:
:> |
Teraz czekam bardzo ale to bardzo niecierpliwie na spełnienie wyborczych obietnic...
|
Cytat:
|
Na spelnienie obietnic wyborczych przez PO tez dalej czekasz czy juz sie poddales?
|
Cytat:
|
Cytat:
Dokładnie, wyliczanie obietnic Dudzie przez zwolenników PO powinno się kwitować taką odpowiedzią! Niech Prezydentowi Elektowi A. Dudzie uda się tylko 50% zrealizować z tych obietnic to będzie i tak więcej niż 0% zrobione przez Prezydenta i Rząd PO. |
Cytat:
Na uwolnienie Marka Mareckiego też czekasz? Proszę, dla wszystkich cweli POpierających Po i straszących PiSem: http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...rtale-2015.htm Zajmujcie się dalej szczuciem, pluciem jadem a te łajzy niech Polskę zadłużają w najlepsze. |
Cytat:
By żyło się lepiej! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl