Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Wybory prezydenckie 2015 - na kogo zagłosujesz? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9448)

universe 24.05.2015 23:24

Zdrowie Najjaśniejszej i nowego Prezydenta!!!

:D:D:D

PiVoSH92 24.05.2015 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Elendil (Post 1401854)
a skąd wiesz, czy nie będzie, jak inny prezydent-pasiak - Majchrowski?

Oczywiście też chciałem, żeby Komor przegrał, ale jaranie się Dudą... bez przesady

Majchrowski nie dość że żyd, to jeszcze wyjątkowy .... i cham. Do tego ma duże możliwości upierdalania innych Krk klubów. Juda raczej a) ma to w dupie b) ma niewielkie możliwości ew. manipulacji.

ślimak 24.05.2015 23:41

Ale, ale! Poczekajmy jeszcze, bo 'wyniki sondażowe Dudy lecą w dół' :D

wislak68 24.05.2015 23:49

1. Pierwsze primo: nie wierzyłem. Na początku kampanii na tym forum zapuściłem post że AD ma szansę wygrać te wybory mnie więcej takie same jak Żyd na to aby przeżyć w Oświęcimiu. Myliłem się okrutnie. Szacun dla kerima który od początku twierdził że Andrzej wygra. Wiara czyni cuda. Moje pięć.
2. Szacun dla was dzieciaki! Z analizy wstępnych wyników wynika że AD wygrał przede wszystkim dlatego że jego poparcie w grupie wiekowej 19-29 lat było o 50% wyższe niż dla komoruskiego. To jest wasza zasługa i wasze zwycięstwo! Jestem przekonany że nie pożałujecie tej decyzji. Wygląda na to że za waszą sprawą udało się nareszcie przełamać klątwę ubeckich mediów krępującą waszych rodziców i starszych braci. Polska ma przyszłość!

Pablo84 24.05.2015 23:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Don Donson (Post 1401850)
Salon juz pitoli.
malenczuk, poniedzialek, holdys...
Jaka piekna katastrofa.

brawo PL

Gdzie? Chce poczytać :D

Cytat:

Pierwsze primo: nie wierzyłem. Na początku kampanii na tym forum zapuściłem post że AD ma szansę wygrać te wybory mnie więcej takie same jak Żyd na to aby przeżyć w Oświęcimiu. Myliłem się okrutnie. Szacun dla kerima który od początku twierdził że Andrzej wygra. Wiara czyni cuda. Moje pięć.
2. Szacun dla was dzieciaki! Z analizy wstępnych wyników wynika że AD wygrał przede wszystkim dlatego że jego poparcie w grupie wiekowej 19-29 lat było o 50% wyższe niż dla komoruskiego. To jest wasza zasługa i wasze zwycięstwo! Jestem przekonany że nie pożałujecie tej decyzji. Wygląda na to że za waszą sprawą udało się nareszcie przełamać klątwę ubeckich mediów krępującą waszych rodziców i starszych braci. Polska ma przyszłość!
To prawda. Już kiedyś się nad tym zastanawiałem, czy ten internet będzie odtrutką na tą orwellowską wizję świata. Może jednak nie będzie tak źle?

wolfy 25.05.2015 05:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1401808)
I od jutra zaczynamy rzady Jarka,Antka i kolegow... teraz będziecie mieć wolna Polske....

Idź się popłacz na forum "GW". Tam takich sierot po Bronku więcej.

P.S. Zapomniałeś jeszcze napisać o czołgach na ulicach...

jendrus 25.05.2015 08:30

wiadomosci.onet.pl/kraj/stefan-niesiolowski-wygrana-dudy-to-grozny-sygnal-przed-wyborami-parlamentarnymi/y37cqz
Niesioł wrócił

wiesniak842 25.05.2015 08:50

Gdzies tu kiedys sie wpisalem, wspominajac o tym, ze jak nie wygra WSIok to bedzie to moj ostatni wpis w tym temacie. Bylem pewien, ze wygra. Sam oczywiscie wolalem budyn aczkolwiek poczekam do konca zliczania glosow i oficjalne wyniki bo nie takie cuda Polska widziala. Daj Boze zeby nie byl to glos wyrzucony w gowno. Tylko tego sobie i wszystkim innym zycze.

ABGwislakABG 25.05.2015 09:26

20% więcej głosów w przedziale 18-29 lat zdobył A.Duda. Czyli biorąc pod uwagę swój wiek mogę powiedzieć, że jestem jednym z gówniarzy wyrzucających Brąka :D

Czuje się znów taki piękny i młody :lol:

AYALA 25.05.2015 09:33

Po 5 latach oczekiwania mamy wreszcie prezydenta Polaka.Chociaż lepiej poczekać do oficjalnego komunikatu leśnych dziadków z pkw...

madenn 25.05.2015 09:34

Niestety prezydent z Krakowa a co miasto z tego będzie miało? Jak zwykle gówno... Nie piszcie mi tylko o tym że prezydent kraju nie ma wpływu na sprawy miasta. Chodzi głównie o lobbinng. Mam nadzieję, że przynajmniej utrzyma budżet Społecznego Komitetu Odnowy Zabytków Krakowa. Od zeszłego roku dostejmy mniej kasy dzięki Niesiołowskiemu...

iiYama 25.05.2015 09:34

Policzono już głosy z 38 z 51. I robi się ciekawie. Andrzej Duda: 51,78 proc. głosów, Bronisław Komorowski: 48.22 proc.

Będzie ciekawie do końca :)

kerim1906 25.05.2015 10:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez iiYama (Post 1401869)
Policzono już głosy z 38 z 51. I robi się ciekawie. Andrzej Duda: 51,78 proc. głosów, Bronisław Komorowski: 48.22 proc.

Będzie ciekawie do końca :)

nie siej defetyzmu bulu przegrał dużo wyżej niż zobaczysz , 1,5 godziny wczoraj dało czas co by wtopa była do przyjęcia dla urbanoplatfusiarni , realnie przegrał około 6-8 % , końcowe będą zbliżone do ostatniego ustawionego exit czyli 52-48

rafaltwsd 25.05.2015 10:08

Ciekawe czy nie okaze sie za jakis czas ze te wybory jednak wygrał Jarek K i jego przyjaciel Antek M..., patrzac na te wszystkie statystyki to wies ( wiekszoc to mochery) wybrała Dude

Pablo84 25.05.2015 10:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafaltwsd (Post 1401874)
Ciekawe czy nie okaze sie za jakis czas ze te wybory jednak wygrał Jarek K i jego przyjaciel Antek M..., patrzac na te wszystkie statystyki to wies ( wiekszoc to mochery) wybrała Dude

Tego typu komentarze, to miód na me serce :-D Głosowałeś za Bronkiem? :-D

rafaltwsd 25.05.2015 10:14

Nie bede ukrywał ze tak i sie tego nie wstydze chociaz zaraz pewnie całe forum mnie tu " pożre" :)

Pablo84 25.05.2015 10:16

A masz może jakieś sensowne argumenty za tym, czy "nie chcesz o tym rozmawiać" ?

kerim1906 25.05.2015 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafaltwsd (Post 1401876)
Nie bede ukrywał ze tak i sie tego nie wstydze chociaz zaraz pewnie całe forum mnie tu " pożre" :)

nikt Cie nie pożre, sam sie "pożarłeś" , to wystarczy aż za dość :lol:

rafaltwsd 25.05.2015 10:20

argumenty za czym??

ZawszeSztywny 25.05.2015 10:22

http://futbolplus.pl/news/item/1015-...-komorowskiego

leyzer87 25.05.2015 10:27

http://i67.photobucket.com/albums/h2...ps2490b572.jpg

P.K.P. drodzy Państwo. Cieszy mnie mars na twarzy telewizjotów. Piękne studium ludzkiego niedowierzania.

Powiem szczerze: nie byłem wielkim zwolennikiem Dudy i był to dla mnie gość który jak za długo postoi przy otwartej lodówce, to się przeziębi. Sam w pierwszej turze głosowałem na Kukiza i nie do końca byłem zadowolony oddając głos na Dudę w drugiej, bo:
prezydent c***a może,
nic się nie zmieni bez zmiany w parlamencie,
oPOsy mają czas na pozbieranie się na jesień.

Jestem zaskoczony wygraną Dudy, bo sam uważałem, że nie wysuwając ciężkich armat w postaci WSI, PC itp, itd, będzie trudno. A tu zaskoczenie - im bardziej umiarkowanie Duda się wypowiadał tym więcej zyskiwał.
Byle tylko cała wataha tzw. PiS'owskiego betonu do wyborów nie napsuła tego co nowy prezydent wypracował.

Natomiast najciekawszym zagadnieniem jest to, co z potencjałem który pokazał Kukiz uda się zrobić. Na dwoje babka wróżyła, może wszystkich zaskoczyć i dużo "ugrać" wyborców i PiS'u i PO, ale równie dobrze może przepaść z kretesem. Myślę, że kluczową kwestią będzie, nie to kto go będzie reprezentował, a właśnie kampania, bo te wybory pokazały jak marna i nijaka była kampania w większości obozów partyjnych. Takiej lipy dawno nie widzieliśmy. Gorsze były chyba tylko pierwsze "wolne" wybory w tym kraju.

Wisła Prokocim 25.05.2015 10:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafaltwsd (Post 1401879)
argumenty za czym??

Co Cię skłoniło żeby głosować na Komorowskiego?

FraMat 25.05.2015 11:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1401862)
Idź się popłacz na forum "GW". Tam takich sierot po Bronku więcej.

P.S. Zapomniałeś jeszcze napisać o czołgach na ulicach...

A Saska Kępa będzie się nazywała Beata Kępa...
:>

63.5 Kg 25.05.2015 11:27

Teraz czekam bardzo ale to bardzo niecierpliwie na spełnienie wyborczych obietnic...

shaggy 25.05.2015 11:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 63.5 Kg (Post 1401890)
Teraz czekam bardzo ale to bardzo niecierpliwie na spełnienie wyborczych obietnic...

Czekałeś cierpliwie 8 lat na spełneinie obietnic Donalda, oraz 5 lat na spełnienie obietnic bula, wiem że jesteś lekko zawiedziony bo się nie doczekałeś. Trochę więcej wiary w Dudę:)

wiesniak842 25.05.2015 11:33

Na spelnienie obietnic wyborczych przez PO tez dalej czekasz czy juz sie poddales?

Gwiaździsty 25.05.2015 11:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafaltwsd (Post 1401876)

Ja bym się tam wstydził głosować na marionetkę WSI. Za nią stoja ludzie Dukaczewskiego jak już mówimy kto za kim stoi.

TSWthedues 25.05.2015 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiesniak842 (Post 1401892)
Na spelnienie obietnic wyborczych przez PO tez dalej czekasz czy juz sie poddales?

Dokładnie, wyliczanie obietnic Dudzie przez zwolenników PO powinno się kwitować taką odpowiedzią!
Niech Prezydentowi Elektowi A. Dudzie uda się tylko 50% zrealizować z tych obietnic to będzie i tak więcej niż 0% zrobione przez Prezydenta i Rząd PO.

Jaroo1 25.05.2015 11:46

Cytat:

Podobno z tym stażem pracy 40 letnim to była ściema więc się przez te 2 miesiące prezydentury Bronka chuja doczekasz, tak mi się wydaje.
Na uwolnienie Marka Mareckiego też czekasz?

Proszę, dla wszystkich cweli POpierających Po i straszących PiSem:
http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...rtale-2015.htm

Zajmujcie się dalej szczuciem, pluciem jadem a te łajzy niech Polskę zadłużają w najlepsze.

mr_kwolf 25.05.2015 12:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1401895)
Podobno z tym stażem pracy 40 letnim to była ściema więc się przez te 2 miesiące prezydentury Bronka chuja doczekasz, tak mi się wydaje.
Na uwolnienie Marka Mareckiego też czekasz?

Proszę, dla wszystkich cweli POpierających Po i straszących PiSem:
http://niewygodne.info.pl/artykul5/0...rtale-2015.htm

Zajmujcie się dalej szczuciem, pluciem jadem a te łajzy niech Polskę zadłużają w najlepsze.

Głupotami się zajmujesz. Ważne żeby Macierewicza nie było w TV.

By żyło się lepiej!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:35.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl