![]() |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 6-0 (4-0) a co :)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Stilić, Chrapek, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Stilić, Paweł Brożek x3, Sarki, Guerrier Zmiany: Dudka, Klarić, Garguła |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Burliga, Sarki Zmiany: , Dudka, Burdenski, |
Wisła Kraków - cracovia 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Sarki, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Klarić, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Brożek, Stilić, Guerrier Zmiany: Dudka, Burdenski, Klarić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Stilic, Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Klarić, Szewczyk |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Sarki Zmiany: Dudka, Burdenski, Klarić |
Wisła Kraków - Cracovia 3-0 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Głowacki, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Burdenski, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 3-0 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Garguła, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Stilić |
Wisła Kraków - cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Klaric, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Stilić,Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek- Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek ,Donald Guerrier Zmiany: Dudka, Burdenski,Klaric |
Wisła Kraków - Cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Chrapek Zmiany: Dudka, Garguła, Chavez |
Wisła Krakow - Cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric ,Burdenski Bramki: Paweł Brozek, Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 5:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, P. Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Głowacki, Guerrier, Sarki. Zmiany: Dudka, Fryc, Klaric |
Wisła Kraków - Cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Chrapek, Stjepanović, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Klaric, Dudka, Burdenski Bramki: Guerrier, Paweł Brożek, Stilić |
Wisła Kraków - cracovia Kraków 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Brożek x2, Sarki Zmiany: Klaric, Garguła, Dudka |
Wisła - Cracovia 2:01( 1:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Głowacki Bunoza Piotr Brożek - Stjepanović Chrapek Stilić Sarki Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Szewczyk, Nalepa Gole: Paweł Brożek , Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 2 : 0 (2 : 0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Stilić, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Garguła, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Krakow - cracovia 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric , Fryc Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 3-0 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Głowacki, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Burdenski, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Stilic, Guerrier |
Wisła Krakow - cracovia 4:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric , Burdenski Bramki: Paweł Brożek x2, Guerrier, Stilic |
Wisła Kraków - Cracovia 4:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Sarki, Stilić, Chrapek, Stjepanović, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Chrapek, Guerrier Zmiany: Dudka, Garguła, Szewczyk |
WISŁA KRAKÓW - cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Guerrier, Stilić, Sarki, Garguła, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Dudka, Szewczyk Strzelcy: Paweł Brożek 2, Guerrier. |
Wisła Kraków - Cracovia 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Chrapek, Guerrier, Stilić, Sarki, Garguła, Paweł Brożek Zmiany: Stjepanović, Dudka, Klarić Strzelcy: Paweł Brożek |
Wisła Krakow - Cracovia Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klaric ,Burdenski Bramki: Paweł Brozek, Stilic, |
Wisła Kraków-cracovia 3-1(1-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Bunoza-Głowacki-Piotr Brożek-Sarki-Stjepanovic-Stilic-Chrapek-Guerrier-Paweł Brożek Zmiany: Dudka-Klaric-Szewczyk Bramki: Paweł Brożek x3 |
Wisła Kraków-cracovia 2-0(1-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Bunoza-Głowacki-Piotr Brożek-Sarki-Stjepanovic-Stilic-Chrapek-Guerrier-Paweł Brożek Zmiany: Dudka-Klaric-Brudenski Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Wisła Kraków - cracovia 4:0 (2:0)
Mi¶kiewicz - Burliga - Bunoza - Głowacki - Brożek Piotr - Garguła, Stilic, Chrapek, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Stjepanovic, Dudka, Burdeński Bramki: 2 x Paweł Brożek, Chrapek, Guerrier |
Wisła Kraków - Cracovia 3:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Szewczyk, Burdenski Bramki: Paweł Brozek, Chrapek, Guerrier |
Wisła Kraków - cracovia 3-0(1-0)
Skład:Mi¶kiewicz-Burliga, Bunoza, Głowacki,Pi.Brożek-Stjepanović-Sarki, Stilić, Chrapek, Guerrier - Pa. Brożek Zmiany: Dudka, Klaric, Burdenski Bramki: Paweł Brożek 2x , Semir Stilić |
Wisła Krakow - Cracovia Kraków 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Dudka, Klarić, Garguła Bramki: Guerrier, Chrapek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 03:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl