![]() |
Cytat:
Fajnie ,ze te reklamy sandałów, kaszek dla dzieci itd. pokazują w czasie transmisji. U nas powinni ten patent wprowadzić ;-) |
Dobrze wymuszają faule. Kto wie, czy druga żółta jakiemuś Turkowi się nie trafi.
|
Cytat:
ale jest jeszcze Woźniak... :D Kto tam gra na lewej, bo jebne :rotfl: |
Woźniak to chyba Vrdolijak :P
|
Cytat:
Byla juz kiedys o tym mowa, w jakims wywiadzie. Ljuboja to czlowiek orkiestra. Tzn wg siebie. |
Cytat:
|
Aaa.Cały czas myślałem, który to Woźniak. O Wawrzyniaku nie pomyślałem. Legia jakby trochę uspokoiła grę...
Edit: Vrdoljak to Wódo-lejak przecież... |
witam, kogo ma Legia na rezerwie? nie oglądałem początku transmisji i nie wiem...
z góry dzięki, |
I już gra się wyrównuje. Gospodarze zawsze na początku siadą na przeciwniku. A teraz już Turcy trochę bez pomysłu.
|
No, no. Legia się trzyma nieźle po 40 minutach :rotfl:
|
Powinniśmy Turków tutaj pod niebo wychwalać , bo 3 sierpnia mecz rewanż z Bułgarzynami sędziuje Turek. "Panie Turek" kończ pan!!!!
Ale Skorża zgrzany. Pewnie jakby zdjął marynarkę to byłby człowiek-mapa. "Toboja" trafił do drużyny tak słabej ,że chyba nigdy w takiej nie grał. |
Legia była rozstawiona czy Gaziantespor?
|
Var dol tak :D To jest Vrdoljak :P
A widać, że temperatura dała im po dupie... Ale wieczorem takie temperatury? grubo. W izraelu grało sie łatwiej. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nieeee, Vrdoljak to Wardoltak, nie słyszeliście? :D
|
No wiem co Wy tak po tej Legii jedziecie za ten mecz. Zaczęli z takimi założeniami jak my. Dać się im wyszaleć i liczyć na kontry. Nic nie strzelili i teraz będzie trudniej turasom coś wcisnąć. Nie gra Legia jakoś tragicznie, biorąc pod uwagę, że pogoda nie za fajna i 1 mecz w sezonie.
|
I remis do przerwy :)
No prosze.... |
Turcy mieli jedna dobrą sytuacje, Legia jedna 100% sytuacje. Jest szansa na zwyciestwo prosze panstwa :rotfl: ... a tak serio - gra typowa dla macka. Dzida do przodu i liczyć na cud. Z taka grą to oni w lidze beda dostawac baty od Cracovii, a dzisiaj w II połowe pewnie dostaną z 2 bramki.
|
Cytat:
a białorus prowdziła z Busasporem :shock: ale remis narazie... |
@UP
tylko Śląsk zawiódł :/ |
Turcy typowo wakacujnie Legia wbrew obawom dobrze przygotowana i poustawiana taktycznie w destrukcji - zobaczymy - choć wiadomo jak Turcy załapią wyższe tempo gry to się dobre skończy.
Jak Legia dowiezie 0-0 albo skończy tylko z 1 bramką straty to ma moje gratulacje. |
Cytat:
Nie przypominam sobie, żebyśmy z podobną taktyką dostawali od kogokolwiek baty a lidze, więc nie przesadzajmy z tymi batami. Pamiętajmy, że Maciuś był też trenerem naszej Wisełki i jednak jakieś tam wyniki z Nami miał :-) |
Legia dobrze się broni. Ma szanse wyszarpać remis, a może nawet coś wsadzić z kontry. Turcy zaczęli mocno, ale w efekcie nie zrobili nawet połowy sytuacji jakie miał Litex z nami.
|
Legia nawet się trzyma. Wstydu na razie nie ma i pewnie nie będzie. Mogą nawet pokusić się o niespodziankę. Pewnie jest to sprawka Iwańskiego, który za przywiezione z Polski pączki postawił kebaby i zapoznał legionistów z miejscowymi zwyczajami. ;)
Co do Śląska - przecież zagrał naprawdę dobry mecz. Niestety, pod bramką brakowało szczęścia lub był Ćwielong. Natomiast ci, którzy piszą o żenadzie, upokorzeniu i wstydzie, powinni jęknąć głową w ścianę. |
Obrona Częstochowy na granicy z Syrią.
Można się śmiać, ale Maciuś zrealizował właśnie 1/4 swojego misternego planu. Choć sądziłem, że zagra trzema defensywnymi pomocnikami to postawił dzisiaj na tylko połowicznie defensywny wariant. No i był połowiczny: 35 minut obrony, a 10 minut grania i kilkanaście "dzid" na upragnionego wysokiego napastnika, którego się nie doczekał :D Komorowski i Żewłakow żenada. Ze 4-5 podań na 40 metrze do przeciwnika. |
Cytat:
|
"Legia dobrze przygotowana".
To się okaże. |
Sląsk grał dobrą piłkę. Odnosze wrażenie,że jakby trafili do siaty, to później poszłoby jak z płatka. No ale tak to już jest, dobrze grasz i brakuje tego ostatniego. Z drugiej strony wypada zadać pytanie, ile to Sląskowi szczęście nie dopisywało a ile w przerwie w rozgrywkach, zrobili działacze Sląska, aby ściągnąć porządnego napastnika, i podobnych jaj nie oglądać. Bo to,że Cwielong będzie pudłował jest jasne jak słońce, więc ciężko rozeznać na co liczono wpuszczając go na murawę. W ogóle sprowadzając do Sląska.
W przeciwieństwie po, beznadziennych, meczach z Dundee, teraz z optymizmem wyczekuje na mecze z Lokomotywą w Sofii. W sumie goście pod presingiem grać nie potrafią a dwa, Śląsk raczej coś ukłuje,bo nieźle mu się gra układa. In minus poza Cwielongiem to Spahic. Facet jest naprawdę ambitny, ten sprint w 93 minucie, ale okrutnie surowy technicznie. Okropnie. Radović napoczął,ale ....a co robili obrońcy, albo co chcieli zrobić? |
Cienkie te Turasy poziom Legii, nie wyżej. Spokojnie do przejścia.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl