![]() |
Poziom polskiej piłki w pełnej okrasie...
Ruch Chorzów - MSK Żylina 2:9 (0:6) http://www.slask.sport.pl/sport-slas...ml#BoxSportTxt |
I tak wielu z tego forum uważa, że poziom (ekstra)klasy idzie stale w górę :lol: Nie przekonasz ich.
|
Cytat:
I jeszcze podatków w Polsce nie płacą. Nic tyko wy.......ić taki zespół w ogóle ze struktur PZPN. :lol: |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Dobrze, ze nie powiedział "Bramka na 7:0 ustawiła mecz".
Boze, jaki wstyd. Wicemistrz Polski a zbiera takie baty, ze głowa mała. Niech oni na tym slunsku robia ta autonomie jak najszybciej. Przynajmniej nie beda reprezentowac Polski. |
Baszczyński za długo z Gargułą przebywał .......i dokładnie takie same głupoty jak miłośnik gum.
Ruch potraktowano tak, jak prostytutkę z krzyżykiem na szyi w Arabii Saudyjskiej. Bereszyński jeszcze bardziej w....ił kuchenki. Dzień jak co dzień. |
Przyzwyczaiłem się już, że nasi piłkarze są ....ami na boisku, ale poza nim mogliby przynajmniej spróbować zachować twarz i przyjąć porażkę z godnością.
Taka drobna refleksja po wypowiedzi Baszczyńskiego. |
Ja cytuję Weszło, Weszło cytuje GW, a GW cytuje Rumaka. Liczy się cytat.
Cytat:
Cytat:
|
Według Adama Dawidziuka z PS, Biton rozmawia z Legią
|
Cytat:
|
Ja cytuje Dawidziuka z twittera. A poniżej wypowiedź samego zawodnika
"Biton: Legia to wielki klub z fantastycznymi kibicami. Byłoby super dołączyć do tego zespołu na resztę sezonu." http://legia.przegladsportowy.pl/Pil...584,1,721.html |
Oj tam,Biton tak sobie gada,pracodawcy może szuka.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Przecież to jet tylko Żyd. Wszyscy wiedzą, jaki mają stosunek do kasy ;)
Za dobrą kasę to On by pewnie rodzinę sprzedał, a Wam chodzi, że nagle kibicom (L) się podlizuje ;))) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiście Wy wszyscy jesteście wolontariuszami udzielającymi się w organizacjach charytatywnych w zamian za zwykły uśmiech osób, którym pomogliście ale zrozumcie, ze jednak ten świat nie jest taki idealny i jednak większość ludzi chce czerpać jakieś większe profity w zamian za swoja prace. |
Biton to taki "koń trojanski". NIECH IDZIE DO LEGII, TO BYŁABY ŚWIETNA WIADOMOŚĆ!
Ładnie opakowany z zewnątrz, pięknie prezentujący się na filmach, strzela na nich piękne bramki to prawda (jego jedyny plus). Ale prawda jest taka, nie potrafi grac kombinacyjnie, jest wolny, pewnie chce zarabiać dużo kasy, blokuje miejsce innym, jest obcokrajowcem z wielkim kinolem. Byłem pewien, że w Standardzie nie zrobi kariery. Ja za nim nie tęsknie, owszem pamiętam i widziałem Jego bramki - najwięcej sprawiła mi radości ta strzelona Twente na wyjeździe, chociaż chwilę mogliśmy się czuć u tych patałachów górą. |
Sam jesteś koń trojański;) a tak na serio to ja nadal uważam Bitona za niezłego napadziora(jak na nasze warunki) -
W Standardzie akurat praktycznie szansy nie dostał więc zobaczymy gdzie teraz przejdzie i co z tego wyniknie. A ten tekst o Legii...Gdyby to np Mały powiedział to można by się pukać w czoło ale koleś z za granicy..też mi afera, szczególnie że darząc Legię 'wielkim uczuciem' ,trzeba obiektywnie przyznać że jest to kibicowski(w tych krótkich przerwach kiedy nie protestują:>)top, do tego klub z najwyższym budżetem obecnie.Nic dziwnego że Biton chciałby tam grać. |
O co ta cała afera z Bereszyńskim? Przeoczyłem gdzieś moment kiedy stał się wielkim talentem? Wielka spina o bardzo przeciętnego jak na razie piłkarza. To trochę jak nasze żale za Leszczakiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ale ludzie do niego dzwonią, grożą mu, spinają się w necie. Żal by mi było pieniędzy i nerwów na jakiegoś, co tu dużo mówić, piłkarzynę. To nie jest ikona klubu tylko jakiś gówniarz.
|
Cytat:
|
Co najwyżej Twoje kompleksy. Problem jest to że wychowankowie nie mają w sobie żadnych wartości odnośnie przywiązania do barw klubowych. I to nie jest problem tylko Lecha.
|
Cytat:
Dowod? Jakby odchodzil do Polonii czy innego Zaglebia byloby cichutko i nikt by o przywiazaniu do barw klubowych nie mowil. Chyba, ze w Poznaniu przywiazanie do barw klubowych oznacza nienawisc do Legii. To wtedy tak masz racje. |
Cytat:
Jestem pewien, ze gdyby takiemu Bereszyńskiemu przytrafiła się groźna kontuzja i akurat kończyłby mu się kontrakt to klub Lech pogoniłby go bez sentymentu. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Surma z Wisły do Legii? Bezpośrednio? Kiedy?
|
Ten akurat wczesniej poszedl do Ruchu, ale to nie zmienia faktu, ze byl wychowankiem.Do cracovii poszedl jeszcze z Wisly Lukasz Skrzynski.
|
Cytat:
|
No ale Nowaka, Skrzyńskiego, Radwańskiego Wisła miała w d. i nie wiązała żadnych nadziei, więc poszli najpierw do Proszowianki, tam znalazł się też Stawowy, który potem dostał ofertę od pejsów i zabrał ich ze sobą dzięki czemu zrobili jakąś tam karierę i zarobili trochę pieniędzy.
Macierzysty klub skreślił ich na amen więc spróbowali ułożyć sobie życie w inny sposób i trafili do C - co w tym złego? Mieli ciupać do końca w 3 lidze za 2tys złotych? |
@up
Dokładnie, żeby zrozumieć - trzeba się znaleźć w takiej sytuacji. |
http://kkslech.com/2013/01/27/histor...a-w-2006-roku/
Zawsze znajdą wytłumaczenie. Pominęli jednak 2 istotne kwestie 1. Kiedy chodziło o sprawę korupcji zawsze uparcie Lech Poznań twierdzi, że jest Amicą Wronki i nie może odpowiadać za czyny Lecha a jedynie za Amici. 2. W europejskich pucharach był brany pod uwagę współczynnik Amici a nie Lecha. Nawet była śmieszna sytuacja, że dali na stronie UEFY herb Amici przy nazwie Lech Poznań. Te powyższe 2 zdania wykluczają fakt co piszą tam co niektórzy, że to tak jakby Rutkowski zostawił swój 1 klub i kupił nowy. Skoro tak to dlaczego do jasnej ciasnej skoro chcieli być kontynuatorem Lecha wystąpili o licencję Amici a nie jako Lech. No dlaczego???? |
Nie traktowałbym tej strony poważnie ani przez sekundę. Jest redagowana przez kompleksiarzy, którzy przed pamiętnym sezonem polskich drużyn w europejskich pucharach (my kilka minut od LM, a potem z Legią w 1/16 LE) .......ili smęty o tym, że Polskę w pucharach może godnie reprezentować tylko kuchenna jedenastka. Oczywiście nigdy nie odszczekali swojego zdania po tym, jak okazało się że dwie drużyny naraz wyrównały ich osiągnięcie z 2009.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl