![]() |
Jak w ORANGE wyłączyć te powiadomienia sms-em po każdej zakończonej rozmowie ?
Tj. ile trwała rozmowa , ile kasy to kosztowało o ile zostało ? |
Cytat:
"Dzieci, młodzież ucząca się oraz studenci korzystający ze zniżki będą musieli okazać ważną legitymację zarówno przy zakupie karnetu/biletu, jak i przy wejściu na stadion. " ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Sorry za kolejne pytanie o pomarańcze, ale całe życie byłem w erze na abonament, więc zapytam. W orange pop ( na kartę ) roaming włącza się sam za granicą ? Czy trzeba coś wpisywać, jakieś kody wpisywać itd ? |
sam się włącza sms przychodzą że sie aktywuje i witają w danym kraju.
|
Jakim tramwajem/autobusem dostać się najszybciej z dworca na Nowy Kleparz??
Edit: poszukałem troche, autobus 130 jest ok? Znalazłem jeszcze 154 |
Cytat:
Na przyszłość, może się przydać: http://krakow.jakdojade.pl/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dostałem i pad wi-fi 32gb .Może mi ktoś powiedzieć jak to można uruchomić?
W instrukcji niestety nic nie pisze na ten temat, a ja jestem w tym temacie kompletnie zielony. |
Pytanie do nałgowych słuchaczy muzyki. Chciałbym kupić dobry odtwarzacz mp3. Zależy mi na jakości dźwieku (przede wszystkim) i żywotności baterii/akumulatora. Do tego jakieś słuchawki. Cena w granicach rozsądku, w 200-300 chciałbym się zamknąć. Poleci ktoś coś od siebie ?
|
poszukuje apartamentu/kwatery prywatnej na dwie noce we Wrocławiu w przystępnej cenie, poleci ktoś coś?
|
Cytat:
|
Mam pilne pytanie - mianowicie teraz przed chwilą byłem z kolegą na Orliku na Urzędniczej dowiedzieć się co i jak, i ewentualnie zapisać się, jednak było w cholerę osób na tym orliku grających w siatkę i w nogę, a kogoś kto mógłby tym zarządzać - nie było nikogo. Moje pytanie - tam się trzeba zapisywać? Jak tak, to kiedy, gdzie, i do kogo uderzać?
Proszę o szybką odpowiedź bo to dość pilne... |
5. Orlik - ul. Urzędnicza 65 - operatorem jest Szkoła Podstawowa nr 34, ul. Urzędnicza 65, tel. 12 633 04 58 może spróbuj zadzwonić pod ten numer,i się dowiedzieć kiedy jest jakiś wolny termin.
|
Wiecie może gdzie podczas wakacji są jakieś zajęcia sztuk walki? Obojętne co, obojętne gdzie. Byle utrzymać formę...
|
Dostanę w Saturnie przejściówkę na angielskie gniazdka? A jak nie to w jakim innym sklepie?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki wielkie za pomoc!!
|
Ktos orientuje sie co się dzisiaj stało przy Rondzie Piastowskim? Czym spowodowany wypadek, chyba świertelny z tego co widziałem. Bedę wdzięczny za informacje.
|
Witam, mam prośbę, potrzebuje tytułu i wykonawcy piosenki hip-hopowej, była ona kiedyś u nas na forum wklejana, ale nie pamiętam gdzie. Teledysk jest mniej więcej taki: Facet chodzi po mieście i śpiewa, stoi w domu przy oknie lub ogląda telewizor, gdzie są wiadomości i reportaż o chłopaku który "kradł bo nie miał co jeść", w tym momencie wykonawca ma łzy w oczach. Na końcu teledysku chłopaczek wybiega ze sklepu i wpada na niego, dzieciak sie przewraca, a wykonawca pomaga mu wstać i podaje swoją płytę.
Będę wdzięczna za odpowiedz :) Dokładnie! Dzięki wielkie :) |
Pewnie chodzi Ci o ten kawałek:
Szad-Dług |
Przyjaciele z Gdańska, polećcie jakąś knajpę w której można zobaczyć jutrzejszą Champions League.
|
Mam dwa pytania, a właściwie trzy:
1. Jak nazywa się ten hotel dokładnie na przeciw Wawelu, na prawym brzegu Wisły ? Tam jest restauracja na dachu/tarasie - jakie mają tam ceny ? 2. Pytam też o ceny w restauracji Oranżeria na Jubilacie i na dachu hotelu "Pod Wawelem" ? PS Są jakieś podobne knajpy w centrum oprócz wyżej wymienionych ? EDIT Bartosz, Arteka1906 dzięki za odpowiedzi ! |
Czy korzystał ktoś z najnowszej promocji burgerkinga ? w reklamie radiowej słyszałem,że do każdego whoppera frytki i cola gratis,ile taki whopper kosztuje w tej promocji?:)
Sprawdzone osobiście 9.50 promocja wymiata. |
Cytat:
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ile wynosi obecnie średnia emerytura w PL? hmmm
|
Mam taki problem: od jakiegos czasu, gdy siedze na gg (na niewidocznym), to po jakichs 5 min po uruchomieniu gg wyskakuje mi powiadomienie "jestes zalogowany na innym komunikatorze (i tu jakies cyfry, numery)... czy to oznacza, ze ktos mi sie WŁAMAŁ na gg i sie loguje np u siebie na moim koncie?
|
Cytat:
|
Czasem gdzieś można trafic na mapy z zaznaczonym pewnych obszarem. Że obrysowane są granice/ulice, i pole w środku tak lekko jakims kolorem pokryte. To tylko dzieła w programach graficznych czy można to jakimś specjalnym programem zrobić? Lub gdzies na necie?
Potrzebuje zaznaczyć pewien obszar na mapie Krakowa ... |
Szukam kogoś kto np. sam sobie ustalał diete badz po prostu zna sie na tym
Jak ktoś takowy by sie znalazł, niech uderzy priv. |
czy od nowego sezonu zeby dostac sie na stadion Wisły trzeba bd miec karte kibica??
|
Cytat:
czemu Wy ludzie nie korzystacie z oficjalnej strony klubu w ogóle ? Tam macie na wszystko odpowiedzi !!! www.Wisla.Krakow.pl ==== czy to nie jest przypadkiem niemiecki raper Sido ? http://s1.blomedia.pl/gadzetomania.p...barracuda2.jpg |
boczek, tak to jest Sido ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl