![]() |
Ten Pawłowski jest niesamowity...
|
Legia i Ruch grają taki kryminał że oczy bolą....
Pfff 0:1... |
Z nami pewnie zagrali mecz życia ,licze na huraganowe ataki Ruchu po przerwie i chociaż remis.
|
Ta z nami każdy gra mecz życia, a może po prostu uczciwie przyznajmy, że Legia nie popełnia takich błędów jak My? :-)
|
Cytat:
|
Taaak Jagiellonia i Cracovia narzekające na sędziów - królowie czystej gry ....a! Z innej beczki: wydawało mi się że Ruch ma nienajgorszą ekipę a słyszę cały czas doping Legionistów
|
z taką grą Ruch nie ma co liczyć nawet na remis.
|
Nie wiem jak to się skończy, ale Kuciak to naprawdę kozak
|
Ruch musi to przegrac skoro nie potrafia dobrze podania wykonac.
|
słupek oraz poprzeczka Legii, zasłużenie prowadzą, chociaż w końcówce jakaś afera i może być 1-1 :]
|
Cytat:
|
Ta kopanina w Chorzowie nie bardzo wyglądała na profesjonalny futbol. Nie wiem co mnie podkusiło żeby to oglądać.
|
Powiedzmy sobie szczerze, wszystkie a przynajmniej większość spotkań naszej ligi tak wygląda :)
|
Najgorszy w tym jest wynik. Szkoda że Ruch nie strzelił na 1-1.
|
Ja wiem czy szkoda? :)
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę kontuzje Choto, dramatyczną formę Astiza, słabą Rzeźniczaka i schyłkową fazę Kiełbowicza - Skorża w zasadzie zestawił nową linię obrony. I to ze świetnym skutkiem. Dodać trzeba, że wcale nie sprowadzał nowych grajków ze świetnym CV za wielkie pieniądze. Możliwości finansowe miał ograniczone, podobnie jak nasz Robert. Oczywiście nie Skorża jest jedynym autorem tego sukcesu. Największe zasługi przypisywałbym Żewłakowowi, który stał się liderem formacji defensywnej. Różnica między nami a Legią opiera się właśnie przede wszystkim na doświadczonym stoperze. Maaskant zaufał Jaliensowi, na którym oparł całą grę defensywną. Skorża - Żewłakowowi. Chyba gołym okiem widać, kto na tym lepiej wyszedł. |
Lipa jest z terminarzem bo 3 listopada gramy w Londynie mecz z Fulham ,a trzy dni pozniej sa derby, wiec znów nasi pilkarze pewnie beda zmeczeni po pucharach
|
Z tą katastrofą, którą jest Cracovia, nawet z połamanymi nogami nie przegracie ;)
|
Cytat:
No właśnie patrzę i nie widzę. Wisła 19 11 3 5 28-22 Legia 16 10 2 4 30-17 Mecze ligowe: Wisła 10 5 3 2 12-8 Legia 9 6 0 3 17-9 Czyste konto: Wisła 7 razy Legia 5 razy Naprawdę widzisz tu aż taką różnice? |
Cytat:
A ja Ci powiem, ze van der blazen strzeli z Wisla swego jedynego w Polsce gola. Jak niejaki Miodrag 1910 Andjelkovic. |
Cytat:
|
Zawiesili Leczmańsiego i tego drugiego do końca sezonu. A Giersz coś o bukmacherach bredzi.
|
Widzew zrobil napisy na plocie ze skrojonych szalików ŁKSu ?
|
Zgadza się
|
@AS82
Też mi się tak wydaje, tym bardziej, że nazwy tych dzielnic, które wiszą na płocie, kojarzą się raczej z ŁKSem. Jakby nie patrzeć - rozwiązanie bardzo pomysłowe. |
Ja wiem, że o tym już była mowa. Ale patrząc na grę na lewej obronie Widzewa Dudu to naprawdę przydałby się nam.
Żaden z naszych super lewych obrońców nie potrafi tak dośrodkować jak on i w celu nie popełnia dużo błędów. |
Ten sedzia z Polonia-Górnik zrobil cos glupiego procz tej reki?
Bo jesli nie to przesadą jest zawieszac na caly sezon za jeden blad - te wszystkie Małki i Borki by caly czas byli zawieszeni... |
Jeżeli ŁKS wygra to odskoczy od strefy spadkowej:] Cóż za wspaniała kolejka :D
|
ŁKS wygrywa , gol Mięciela.
|
SPADEK SPADEK SPADEK
Cracovia Widzew przegrał u siebie od od ...roku i to od razu w derbach z eŁKSą. hehe, dobrze ze sędzia nie wypaczył wyniku :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl