![]() |
Jeśli chodzi o pierwsze pytanie, to już pytali w tej sprawie inni i chyba o ile dobrze pamiętam zostaje na D. Ale nie jestem pewien.
|
Młyn zostaje na D.
Da sie zablokować tą reklame strojów kąpielowych z TWSD? Ileż razy można to wyłączać... |
Mam router TP Link (W8901G) i wszystko śmigało do czasu...
Zmieniłem opcję NEO z 1MB na 2MB, do tego miałem drobny remoncik (wymagał odkręcenia gniazda telefonicznego). Teraz prawie co 10 minut korzystania z internetu przestaje świecić lampka "Internet" na routerze, a co za tym idzie nie mam neta. Wszystko wraca do normy (na 10-20 minut) po odłączeniu zasilania routera.Być może zmiana szybkości i szperanie przy gnieździe nie ma znaczenia ale wolałem napisać. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić? |
Cytat:
zależy jaka masz przeglądarkę ja korzystam z firefoxa + ******* plus i o reklamach możesz zapomnieć |
zna ktoś jakieś tanie pokoje w mielnie?
|
mam dylemat w sprawie takiego oto pytania z podstaw technik informacyjnych , z góry dziękuje bardzo za udzielenie poprawnej odpowiedzi:) a oto pytanie :
. Które z następujących stwierdzeń o dokumentach elektronicznych jest prawdziwe?
|
czy w siedzibie biura podróży dostane takie same oferty wczasów last minute jak na stronie internetowej biura, czy może coś lepszego?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
^^ A na jakim egzaminie pojawiło się to pytanie bo mnie rozwaliło:rotfl:
|
Cytat:
|
Są jakieś filmiki z wyjazdu Ruchu co był ostatnio ?
Kiedy będzie rewanż? (liga europejska) |
czy opłaca się kartą placic za paliwo w Szwecji? orientuje sie ktos czy zjebany przelicznik maja czy raczej light
|
Cytat:
Rewanżowe spotkanie zostanie rozegrane 8 lipca o 20:30 w Chorzowie. Zwycięzca tego dwumeczu zagra 15 i 22 lipca w II rundzie eliminacyjnej z maltańskim Valletta FC. Filmików poszukaj na www.niebiescy.pl może coś jest. |
gris : wielkie dzięki :)
crazykaro ,wonski eNHa : wiem , dość skomplikowane pytanie. A pojawia się ono na egzaminie z ECDL (teoria) Moduł 1 , u mnie na pierwszym roku studiów ( niezwiązane z kierunkiem informatycznym ) |
Cytat:
Podbijam.. |
Cytat:
Dla przykladu sciaga Ci sie 893247xz82 Zmien nazwę na: 893247xz82.mp3 |
Cytat:
|
Tak było kiedyś, że chłopak do 21 roku życia musiał mieć zgode rodziców, a dziewczyna do 18.
Teraz od 18. roku życia możesz się hajtać ile wlezie bez zgody rodziców :D ( info z lekcji religii 3 lata temu od księżulka więc pewne ;P ) |
Macie jakieś problemy z logowaniem się na Youtube?
|
Bardziej opłaca się u nas zamienić złotówki na litewskie lity czy na Litwie euro na lity?
|
Cytat:
10znaków |
Z YT sobie już poradziłem, myślałem że jakiś włam :)
Jest jakaś darmowa stronka z możliwością oglądania filmów online? |
|
W jakim sklepie w galeriach są teraz największe przeceny i okazje na fajne sportowo-codzienne ciuchy? Tanie...
|
od której jest otwarty jutro urząd miasta na wielickiej, bo nie mogę nigdzie znaleźć?
|
Mam pytanie w sprawie Kart Motorowerowej gdzie w Krakowie można zdać , szkoła odpada , bo szukam i szukam a znaleźć nie mogę wiem że w LOK były ale w czerwcu. ma ktoś jakieś info , stronke ??
|
ma ktoś może takie głośniki:
http://www.logitech.com/pl-pl/speake...s/devices/4251 ? konkretnie chodzi mi o to, czy można je podłączyć do laptopa, który ma tylko jedno wyjście audio (słuchawkowe), bo mam inne głośniki, ale ich się nie da podłączyć. |
Korzysta ktoś z PayPal'a? Prosiłbym o kontakt na PW. :-)
|
Cytat:
Google wymiata ! |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl