![]() |
Cytat:
|
Możecie podać źródło tej informacji?
|
Cytat:
Czemu mnie to nie dziwi... ? Już to widzę jak ktoś ponosi konsekwencje.. Cytat:
( http://biznes.onet.pl/za-malo-asfalt...,1,prasa-detal ) - i jakoś nie słyszalam aby komuś coś się stało. Swego czasu jak podobne przekręty były przy budowie Trasy Siekierkowskiej w Warszawie to Piskorski i cały " Układ Warszawski " PO poleciał. A teraz ? Nic.... |
Panowie podajcie źródło informacji o tym betonie.
|
przeczytał na forum maci0sia i zbymaka i przyleciał z niusem informator piep...
|
Całkiem solidnie prezentuje się zwycięzki projekt nowej hali,lekko poszarpana bryła bedzie idealnie kontrastowała do mdłej fasady stadionu szkoda tylko ,że nie stanie w miejscu starej a za nią .Układ trybun nie powala ale należy się cieszyć ,że projektant nie zafundował nam ślepej ściany jak to jest np w Płocku.Pojemność wydaje się być idealna.
|
Co z tym betonem ?może ktoś kompetentny potwierdzić lub zaprzeczyć
|
Jeśli z tym betonem to prawda, to ładny podjazd przed domek sobie ktoś zrobił, ba nawet cały dom wybudował. Takie rzeczy to tylko w Polsce. Ręce opadają.
|
nie siejcie paniki panowie, ja słyszałem od gościa z budowy, że źle wymierzyli coś geodeci i to była przyczyna, że musieli rozbierać beton
|
a co to za różnica, kto zj...ał? najważniejsza informacja jest taka, że tracą czas i pieniądze
|
lepsze kucie betonu, niż za niski sufit :D trzeba znales jakies pozytywy.
|
Cytat:
|
siema czy w meczu z Ruchem beda wpuszczani kibice gosci??
|
Nie nastawiałbym się na to.
|
szkoda
w nastepnym sezonie sie pojawimy |
Mam nadzieję, że chociaż na amicę się wyrobią z sektorem gości, bo już derbów "bez pasiastych dam" sobie nie wyobrażam. W dodatku będą to ostatnie derby na długie lata, więc miło by było zakończyć te przygody tradycyjnym spuszczeniem wpier....lu trzema bramkami w obecności przyjezdnych rzecz jasna, bo wtedy tylko to ma sens:)
Ale prawda taka, że z dotrzymaniem terminów na tej budowie, to jakaś paranoja jest. A fajne mecze przepadną na wiosnę pewnie bo i Ruch i Widzew bez przyjezdnych, a pieron wie co dalej. Bez kibiców gości to nie to samo i chyba nikomu nie trzeba o tym mówić. Tak samo wydaje mi się, że ma to wpływ na naszą frekwencję, bo zawsze jest większa mobilizacja jak się ma jakaś ekipa konkretna pojawić. |
we wtorki na Głównej ZAWSZE była relacja z budowy.. a dzis nie, co za przypadek ;)
|
bo już nawet naszym fotografom znudziło się tam chodzić...ileż można to samo oglądać i fotografować??? przecież tempo prac jest tak wolne, że wystarczy iść tam raz w miesiącu i będzie wszystko sfotografowane;-)
|
raczej opóźnienia i burdel na parterze jest tak duży że nie chcą robić szumu medialnego
|
Cytat:
|
Są zdjęcia ze zachodzniej więc chyba wszystkow gra
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri..._na_zachodzie/ |
A ja zapytam o coś innego ;) Co jest z bazą treningową Wisły Kraków ? Wie ktoś może o jakiśkolwiek określeniach projektu ? Gdzie się miałaby znajdować ? Jaka ilość boisk, itp. ? Bo już luty się zbliża, a my mieliśmy wystartować z akademią, która nie będzie miała gdzie trenować ?
|
Baza treningowa to jedna z wiślackich legend. Coś jak słynny mecz z Borussią jako rozliczenie za Błaszczykowskiego, Mazilu na pokładzie samolotu w Bukareszcie za Dana, siatka scoutów i praca z młodzieżą, pełna kadra przed pierwszym zgrupowaniem zagranicznym itp.
"Złap dystansa" do tego wszystkiego ;) |
Cytat:
czyli to jest jak LM w KRK???:-) |
z tym ze wchodzą jakies wymogi ze kazda druzyna z ekstraklasy ma miec iles tam boisk treningowych coś jak z podgrzewana murawa
|
|
Cytat:
|
Dobrze, że chociaż w miarę wcześnie to wyszło. Już lepiej niech rozgrzebią i poprawią, aniżeli miały by się później dziać cyrki z tego powodu.
Tak się teraz zastanawiam, czy u Barei nie byłoby na odwrót. Czyli posiadając wiedzę o usterce, majster zapaliłby cygara i z przekonaniem powiedział, jedziemy dalej, terminy gonią :) |
Co to znaczy że jeszcze nie zostały zlecone wszystkie prace na północnej?
|
Na trybunie północnej chyba wszystkie prace (nie licząc wyposażenia kiosków gastronomicznych) zostały zlecone.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:33. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl