![]() |
Cytat:
|
Węgrzynowi to akurat chyba regularnie puszczają jakieś inne mecze...
|
Podbeskidzie albo gra w piatek o 18 albo w soboty o 13,raz chyba jeszce grali w poniedzialek :lol:
zajebiste pory ,nie ma co na miejscu klubu pisal bym do C+ ,bo dlaczego oni maja rozgrywac mecze o tak beznadziejnych porach,to ze sa malym klubem itd wcale ich nie stawia w gorszym szeregu. |
Pora jak każda inna - są pewne topowe zespoły które grają w porach najlepszej oglądalności.W Hiszpanii Barcelona też nigdy nie gra o 12 w sobotę ;)
|
Swoją drogą, na jakiej podstawie, skoro w drabince między trzema zainteresowanymi (Lech, Korona, Śląsk) każdy wygrał po jednym meczu i po jednym przegrał, a najgorszy bilans bramek ma Lech, to właśnie Lech jest pierwszy w tabeli?
|
Cytat:
A co do Podbeskidzia - Kibic_1906 wyjaśnił. Mecze Podbeskidzia wzbudzają tak 'wielkie' zainteresowanie, że grają w najgorszym czasie antenowym. |
Przecież Lech ma najlepszy bilans bramkowy ze wszystkich zainteresowanych drużyn... oczywiście chodzi mi o ogólny
|
Cytat:
@1q2 - dzięki za wyjaśnienie, o to mi właśnie chodziło. |
Cytat:
|
Coraz ciekawiej robi sie w Polonii - w sumie to tylko powtorzył to co kiedys
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...44/story.shtml |
Cytat:
:rotfl: PS. Ależ Śląsk ma pecha. Nie dość, że BOT strzelił im gola, co już jest ewenementem. Ale gola strzelił Buzała, co jest sensacją kolejki. Gościu strzela z niezwykłą wręcz regularnością - od 5-6 lat max. 5 goli na sezon, czyli 2,5 na rundę. Do tego przy świetnym podaniu Kosowskiego odskoczyła mu piłka. Kelemen się nie popisał. |
No to właśnie Buzała wyrobił limit goli na rundę...
|
Szkoda, że Śląsk przegrywa, ale z drugiej strony, fajnie że garbata dola robi się coraz bardziej garbata :D
Ale pewnie skończy się tak, że profesur rzuci chłopakom parę milionów za utrzymanie i nagle przypomną sobie, jak grać. To cwane bestie, żydowska krew :D |
Cytat:
Z jednej strony szkoda Śląska, ale z drugiej: - mamy do nich już 4 pkt straty; - BOT rozpaczliwie potrzebuje punktów, żeby odskoczyć Pasom. |
Cytat:
zobacz sobie http://i51.tinypic.com/6iw783.jpg Kamera jak dla mnie przekłamuje ale może był i dwu metrowy:> |
Bez jaj. Co to za spalony?
Takie akcje trzeba puszczać, dla dobra widowiska. |
No i skończyło się Lenczykowanie :)
|
1300 widzów , bardzo duzo :D
|
Dzisiaj arcy ciekawy mecz w Chorzowie . Legia musi stracić punkty . Wygrana + w perspektywie zaległy mecz z Zagłębiem tak naprawde winduje ich na pierwsze miejsce w tabeli . Ruch nawet jeśli dzisiaj wygra i przeskoczy nas w tabeli nie stanowi dla nas takiego zagrożenie w perspektywie całego sezonu jak Legia .
Liga przypomina trochę poprzedni sezon , jeśli chodzi o ścisk w tabeli i wpadki faworytów . Może różnice pomiędzy czubem a końcem tabeli nie sa tak małe jak w poprzednim sezonie , ale wciąż nie mamy tak naprawde wykrystalizowanej czołówki , na dzień dzisiejszy stanowi ona 8 zespołów . |
Kolejny raz zanosi się na to że nikt nie chce zostać MP :) A to co się dzieje pod względem sędziowania to jakaś paranoja totalna. Takich błędów to już dawno nie widziałem.
Poziom sportowy jak zwykle niski, chociaż jestem w lekkim szoku jak zobaczyłem mecz GKS - Śląsk i Buzałę który strzela 2 bramki. Chyba chłopak zrozumiał że w sytuacjach sam na sam to najprościej strzelić w górę, bo bramkarz w 99/100 przypadków się położy. |
Cytat:
|
Cytat:
Z drobną różnicą, że rok temu na tym etapie byliśmy w czarnej głębokiej d.... a teraz mimo momentami żenującej gry jesteśmy w ścisłej czołówce. Co więcej, gorzej grać nie możemy a całą czołówkę na wiosnę mamy u siebie. Nie zapeszajmy ale... |
Legia dużo jeszcze może stracić punktów w tej rundzie,bardziej martwiłbym się Lechem bo kalendarz zbliżony do naszego:
Legia dom:Widzew Lechia Zagłębie Cracovia Legia wyjazd: Chorzów Poznań Białystok Kielce Zagłębia Lech dom: Legia Widzew ŁKS Zagłębie Lech wyjazd:Lechia Polonia Podbeskidzie Śląsk dom: Podbeskidzie Lechia Wisła Śląsk wyjazd: Zagłębie Białystok Górnik ŁKS |
Wszyscy straca punkty :) Ja tam na kalendarz nie patrze po tym co w tym sezonie odwala "czolowka ekstraklasy" :)
Wtopimy mecz? Spoko, Wisla Lech Slask czy inna Polonia tez wtopia :) Do tego sedziowie ostatnio zaczeli miec problemy ze wzrokiem wiec zapowiada sie jeszcze ciekawszy sezon kopania sie po czole :D Wczoraj ogladajac mecz Polonii a potem Wisly normalnie sie przekrecilem ze smiechu :D Dzisiaj pewnie tez jakis wyczyn sedziowski mnie rozbawi...albo zasmuci :D |
Pewnie plotka chociaż znając Filipiaka i Wojciechowskiego to kto wie:
Cytat:
Przypomniały im się dawne czasy kiedy machając legitymacją partyjną sami wyznaczali sędziów. Szkoda że tylko parchy w tym sezonie mają szanse na "awans w dół". |
Cracovia i Jagiellonia protestująca w sprawie sędziów.
Dowcip rundy. Przecież to dzięki przodownikom korupcji polska piłka i polscy sędziowie są w takiej dupie strasznej. |
Takie narzekanie na polskich sedziow a trzeba bylo ogladac dzisiaj mecz Arsenalu z Sunderlandem wygrany przez Kanonierow 2-1 w ktorym szanowny wielki sedzia Howard Webb nie widział 2 ewidentnych zagran reka w polu karnym pilkarzy Sunderlandu - były to decyzje na niekorzysc Arsenalu. Lechia znowu wygrała - brawo a bramka bardzo ladna.
|
Życzę Czesiowi Michniewiczowi szybkiego wy.......enia z Jagiellonii po to, żeby mógł się zająć tym, co mu najlepiej wychodzi: blogiem na "Weszło":D
Żarty żartami, ale już rzygam tym parasolem ochronnym rozłożonym nad tym trenerzyną. |
Z innej beczki - spójrzcie na dzisiejsze wyniki ligi włoskiej... Nieprawdopodobne. ;]
Rozpoczyna się zaś mecz Ruchu z Legią, jeśli niebieskie zagrają tak, jak z nami, to mogą coś tam uszczknąć. :) |
Cytat:
Szkoda że akcja Szczęsnego z koszulką wymierzona w świętego Czesia przeszła tak niezauważona (oczywiście poza Weszło, które piało z oburzenia w obronie swojego kumpla od kieliszka... a przepraszam - oczywiście chciałem napisać - "od bloga"). pzdrw |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl