![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...wszej_druzyny/
no to koniec! :) |
Bardzo rozsądna decyzja! :) Nie będzie jakiś chłoptaś obrażał Klubu , Kibiców i Kazia Moskala !
|
Taa, tylko skończy się to zapewne Websterem... No chyba, że planują go sprzedać w lecie.
Ale ogólnie - decyzję popieram. |
Cytat:
|
Czyli wlasciwie "Klub kokosa". Moze uda sie go opchnac do konca okienka.
|
Cytat:
Brawo za zdecydowaną reakcję. |
Cytat:
|
Cytat:
|
I wszystko jasne. Zakaz występów w pierwszej drużynie i młodej ekstraklasie. To się Cupiał w....ił porządnie...
|
|
Ostra decyzja, ale prawidłowa.
Kara jest podwójna, bo odebrał sobie jakiekolwiek szanse występu na EURO. |
No i bardzo słusznie Wisełka decyduje.
Brawo |
Biedny Małecki, w Wiśle nie pogra. Na Euro 2012 nie pojedzie. Oczywiście odejdzie gdzieś zgodnie z prawem Webstera. Ale chyba nie tak sobie to wszystko planował?
Brawa dla klubu. PS. Ciekawe jeszcze jaką karę dostanie od WD PZPN? |
"Miałeś chamie złoty róg, ostał Ci się jeno...sznur."
Brawo. Liczy się honor i twarde zasady. Koniec z chłoptasiami i narcyzami. |
Dobra decyzja. Kosztowna, ale dobra. Wyobrażacie sobie jaki syf by robił w głowach młodych w ME gwiazdorząc?
Małecki sam sobie strzelił w kolano. Najgorzej, że nasrał też we własne gniazdo - Wisłę. Mam nadzieje, że nie odbije sie to na naszych wynikach sportowych. |
Mam pytanie jaką karę może nałożyć na Małeckiego Wydział Dyscypliny PZPN?
Dyskwalifikację? |
Cytat:
Szkoda, że tak się to kończy, dojrzały Małecki mógł być legendą tego klubu. Wybrał inaczej, bo niestety taka jest prawda, że miał wybór, mógł dograć ten sezon, spokojnie siąść do negocjacji i na pewno strony znalazłyby jakieś porozumienie. Nie chciał, to się skreślił z Wisły i standardowo jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o srebrniki. |
Nikt z Was nie zauważył że mamy w końcu prawdziwy idealny klub kokosa!!!! zapewne będzie się mieścił w parku Jordana, albo wokół Błoń.....
Jak dla mnie decyzja optymalna, ani za ostra ani za słaba. |
Cytat:
|
jedyna słuszna decyzja ... nie ma co komentować
|
B.dobra decyzja. Szkoda chłopaka, ale sam sobie zgotował ten los.
|
Najlepsza decyzja z możliwych.
|
Dobra kara, ale ma swoje plusy i minusy. Jak dla mnie jak go nie wyrzucili to powinien już trenować z Młodą Ekstraklasą by nie zapomnieć co to piłka.
|
już widzę te setki ofert dla Małeckiego ;)
|
Cytat:
|
Dobra decyzja, teraz można by jeszcze poszukać jakiegoś kupca na Małeckiego- może kluby rosyjskie bo tam okienko trwa dłużej, albo tureckie. Myślę, że cena 1 milion euro za niego jest jak najbardziej realna i jakiś klub na pewno tyle wyłoży.
|
Destrykcyjny charakter Malego spowodował, że jest tu gdzie jest czyli w ciemnej dupie.
Teraz będzie mógł grać tak jak lubi. Do woli gonić za piłką ze spuszczoną głową, nikt też nie będzie wbiegal w jego strefę i odbierał piłki. |
Czyli finał tej sprawy jest taki:
Niezastąpiony duet J&L nadal ma gwiazdorskie kontrakty. Zamiast biegać po Błoniach wzorem Klubu Kokosa będą dalej psuć atmosferę. Małecki, podobnie jak Baszczyński, Głowacki, Kosowski, czy Brożkowie jest wypychany z Wisły, bo chce zarabiać na poziomie jednego z liderów drużyny (prawdziwego, a nie wymyślonego jak przypadku spółki J&L). Czyli Wilk i Czekaj przy pierwszej lepszej okazji powinni odejść z Wisły, bo tu tak będą ignorowani, lekceważeni, szykanowani przez władze klubu, bo nie mają układów jak co po niektórzy (oprócz spółki J&L, kilku innych piłkarzy by też się znalazło). Mam nadzieje, że te pieniądze zaoszczędzone na Małeckim (łącznie z jego transferem), pójdą na podwyżkę dla Meliksona i na kupno dobrego skrzydłowego (ale nie weterana z Holandii, choć znając życie taki w lecie się pojawi), a nie na konto J&L, Jirsaka, Paljicia, czy na wykupienie Nuneza. Do profesjonalizmu sporo Wiśle brakuje. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl