![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
martin_6, masz w sumie racje, i dlatego mnie najbardziej bawi to, jak ktoś komuś zarzuca, ze jest przez kogoś zmanipulowany, a to samo można by o nim powiedzieć, a i ja swoje zdanie o PiSie i jego wyznawcach czerpie u źródła, czyli w ich siedliskach, i sam sobie wyrabiam o nich zdanie, i jak by mi jakiś np. Drozd wyskoczy, że jestem zmanipulowany przez TVN, GW czy co on tam jeszcze wymyśli, i że kocham jak on to mówi "cudaka", to tylko potwierdza, że się nie mylę co do swojej oceny. Więc FraMat, zawsze mnie będzie bawiło takie pisanie jak Twoje, i wyszukiwania w porażkach PiSu winy wszystkich innych, tylko nie samego PiSu, wg niektórych, to samo cytowanie tego co mówi Kaczyński to jest atak na opozycje, Kaczyńskiego i różnych osób z PiSu , w tv jest pełno i to codziennie, no ale i tak oni są prześladowani i gnębieni i Bóg wie co tam jeszcze, a potem ich wyznawcy wierzą, że to prawda, no ale w końcu w jakiś sposób muszą manipulować |
Cytat:
Znam wielu ludzi, popierających różne partie. Wśród zwolenników każdej opcji są zaślepieni fanatycy, inni popierają ją, bo uważają ją za "mniejsze zło", inni są tak pośrodku. Ale u wszystkich widzę pewne wspólne mechanizmy. Ty zauważasz tylko jedną stronę medalu i jest to typowe dla "stadium zaślepienia", jak ja to nazywam. To, co nie przeszkadza u swoich, staje się koronnym argumentem, dlaczego oponent jest be. |
http://www.facebook.com/pages/Janusz...91495590897988 Jak po patrze na jego "fanów" to we mnie się gotuje
|
Cytat:
|
Piszesz, że nie ma żadnych "twoich", ale jednak uparcie powtarzasz argumenty (merytoryczne i pozamerytoryczne) typowe dla jednej ze stron konfliktu. To jakoś Cię klasyfikuje po jednej ze stron barykady i to moim zdaniem dość jednoznacznie. Świadomie czy nie dałeś się wciągnąć do jednego z rywalizujących obozów. Jak się dobrze zastanowisz, to przyznasz mi rację (może nie publicznie na forum, ale w duchu :) ).
|
Cytat:
Odpowiedz konkretnie to się okaże czy nie ma żadnych "Twoich". :) |
Cytat:
Drozd, już dziś wcześniej przewidziałem, że wyskoczysz, że swoimi mądrościami, a ten uśmieszek na końcu dodaje powagi Twoim pytaniom. A czepiam się PiSu i Kaczyńskiego, bo chyba z tego co mi wiadomo, to PiS i Kaczyński chcą rządzić Polską, i tak, przeszkadza mi jak w rocznice katastrofy zombie krzyczą 100 lat, 100 lat i Jarosław,i Jarosław. Tak samo dziś jak przemawiał Ziobro, zombie krzyczało Jarosław, Jarosław, i starczyło że Ziobro opuścił sektę, a już jej wyznawcy rzucili się na niego. I takie pytanie kim Ty jesteś powtarzając w słowo w słowo wypowiedzi osób związanych z PiSem ? |
gosc2332 - nie widziałem jednego pozytywnego komentarza odnośnie PiS-u w Twoim wykonaniu, w temacie "smoleńskim" również trzymasz stronę rządową. Nie kłamże tu i nie ściemniaj, PO to Twoja partia.
Co do "wyznawców" - tak z jednej jak i z drugiej strony występują i nie ma się co spierać. Piszesz o "zombie" krzyczących "Jarosław" - czym to się różni od zachowań wielu moich współpracowników (młodych, wykształconych z większych miast), którzy na moje pytanie czy są zadowoleni ze swojego wyboru (dyskusja toczyła się o obecnych "reformach", cenach - ogólnie sytuacji ekonomicznej) twierdzili, że i tak zagłosowaliby nadal na Tuska bo nienawidzą "Kaczki". To dopiero "zombie" bo na moje pytanie za co go tak nienawidzą potrafi to korporacyjne towarzystwo jedynie przytaczać głupie żarty... |
Niesiołowski rzuca sie z pięściami na kobiete
http://vod.gazetapolska.pl/1680-furi...we-stankiewicz ale kozak z niego..... |
Jaki piękny język miłości hehe
|
Cytat:
|
Cytat:
Niesiołowski już dawno przekroczył swoim zachowaniem wszystkie granice, ale rzucając się z pięściami na Kobietę pokazał że leczenie psychiatryczne to jedyne dla niego lekarstwo. Ciekaw jestem tylko czy któraś z TV tak chętnie pokazująca "agresywnych" starszych Ludzi z miesięcznic smoleńskich, pokaże teraz zachowanie tego osła. |
Jestem ciekaw reakcji mainstreamowych mediów (a raczej jego braku, przynajmniej tak stawiam), czy zrobią z tego materiał na wieloletnią aferę jak to było z "spieprzaj dziadu", minimum jednodniowy temat dnia jak to było z reakcją ataku na redakcję Polsatu w czasie pielgrzymki RM czy sprezentują nam jednorazowy materiał świadczący o nienawiści Stankiewicz i wpływu na nią chorego Kaczyńskiego ;)
Miejsce Niesiołowskiego jest w najlepszym przypadku w swoim przydomowym ogrodku, w najgorszym w psychiatryku. Partia miłości, hehe. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No to ja z innej mańki. Wg. TNS OBOP po raz pierwszy od lat PiS zrównał się w sondażach z PO :). Mają po 34%
|
Cytat:
do wyborów 3,5 roku. |
To chyba dobrze? W pół roku zrazili do siebie całkiem sporą gromadkę - za 3,5 roku zostanie tylko kilku Szpenów...
|
jakie 3,5 roku?
w takim tempie to ludzie odsuną PO od władzy za rok Chyba, że Tusk wymyśli kolejny zabieg medialny (nie merytoryczny, ale medialny) typu zmiana warty, dopuszczenie do władzy w PO młodych, inteligentnych, przejście Tuska na emeryturę (chociaż nie ma chyba 67 lat?) |
Wybiórcza rzecz jasna już ma wytłumaczenie dla damskiego boksera z Łodzi
http://wpolityce.pl/artykuly/28406-n...iesiolowskiego To przechodzi ludzkie pojęcie. Ciekawe jak potrafią dostrzec "prowokację" w kulturalnie, grzecznie i spokojnie zadawanych pytaniach, a nie potrafią dostrzec prowokacji w swoich napastliwych, tendencyjnych i obraźliwych artykułach. Gdyby w sytuacji Stankiewicz znalazła się Wielowieyska czy Kolenda-Zaleska to w tej chwili osoba, która zachowała się tak jak ten damski bokser z Łodzi, byłaby już pod kluczem. |
Cytat:
Wzruszające jest to z jakim zacięciem próbujesz zaprezentować się jako mądrzejszy niż jesteś. Nie masz co prawda pojęcia ani o ekonomii ani o polityce czy socjologii ale dzielnie próbjesz stawiać karkołomne tezy które przerastają niestety Twój aparat poznawczy. I ta u góry to jedna z nich. Było już tu paru takich którzy zakładali się ze mną o różne rzeczy (np: o budowę dróg). Ja ciągle tu jestem oni znikli. Dlatego proponuje teraz zakład Tobie: najbliższe wybory odbędą sie w terminie znacznie krótszym niz ten podany przez Ciebie u góry. Wchodzisz czy tylko pajacujesz?? |
Cytat:
Witam wszystkich po miesięcznym banie. Kilka słów do FraMat-a, dzięki któremu dostałem tegoż bana. Twój obiektywizm w moderowaniu jest śmieszny, jeśli ktoś się nie zgadza z Twoimi poglądami (które bardzo jasno przedstawiasz) to go po prostu banujesz. To jest w Twoim wydaniu wolność słowa, którą PO chce ograniczyć. Żałosne. |
Emj10, Kiedy będzie w końcu ten raport z budowy dróg?
Założyliśmy się z wislakiem68 o to czy przerwą pracę z powodu braku środków na 74 odcinkach z tej listy: http://wislakrakow.com/forum/showpos...ostcount=11360 Czy tak trudno napisać, które odcinki już oddano, które są dalej w budowie, a które nie zostaną zbudowane, bo nie ma pieniędzy? pozdrawiam |
Za 3,5 roku może dojść do wymiany świń przy korycie , do opozycji pójdą świnie które siedzą przy korycie od 2007 ,zajmą ich miejsce świnie z opozycji ,które były przy korycie w latach 2005-2007 ,wiwat demokracja !
|
Cytat:
Cytat:
"dzisiaj bym powiedział, że tej przejezdności nie ma i nie będzie, natomiast szykujemy warianty takie, żeby ten ruch sprawnie rozprowadzić - powiedział RMF FM Sławomir Nowak." http://motoryzacja.interia.pl/raport...a,1794897,4336 Może już czas byś był dalej na bieżąco z linią partii i zmienił zdanie na "Nigdy nie było tematu przejezdności całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o rozprowadzeniu ruchu.". ;) Cytat:
Natomiast faktem jest, że żaden z kluczowych odcinków autostrad nie zostanie otwarty w całości (ani nawet "przejezdny") do EURO2012, co jest totalna kompromitacją pięcioletnich działań PO. Mamy figę z makiem, a nie drogi łączące poszczególne miasta. |
Nazwiska hańby. Oto nazwiska kilku posłów PO, którzy stali i kibicowali damskiemu bokserowi z Łodzi podczas ataku na dziennikarkę:
Paweł Suski - poseł PO (kandydował z okręgu koszalińskiego) VI i VII kadencji. Lucjan Pietrzyk - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu kieleckiego) VII kadencji. Henryk Siedlaczek - (nauczyciel!!) poseł PO (kandydował z okręgu rybnickiego) V-VII kadencji. Paweł Olszewski - poseł PO (kandydował z okręgu bydgoskiego) V-VII kadencji. Warto byłoby jeszcze wymienić jedną posłankę, która zamiast wstawić się za zaatakowaną dziennikarką, wręcz tłumaczyła damskiego boksera. Ale z racji, że kobieta i mogła się bać kolegi osła, przemilczę. http://niezalezna.pl/28212-kto-byl-z...ajemy-nazwiska |
Cytat:
|
Cytat:
http://wpolityce.pl/artykuly/28409-n...o-nie-widzieli |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl