Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Ekstraklasa (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7374)

Karamazow 28.10.2012 08:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ogryzek (Post 1283755)
Polonia rozbija Bełchatów 5-0. Chciałbym takich kopaczy jak Wszołek, Teodorczyk czy Dwaszwili w Wiśle.

A niby Grodzisk miał spaść a tutaj walczą ostro o puchary.

http://www.youtube.com/watch?v=4SaKFqZ7ERs
Chciałbyś żeby taki pajac zakładał naszą koszulkę?

Ogryzek 28.10.2012 08:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karamazow (Post 1283831)
http://www.youtube.com/watch?v=4SaKFqZ7ERs
Chciałbyś żeby taki pajac zakładał naszą koszulkę?

Piszę o poziomie sportowym a nie umysłowym:)
(Może odór z paszczy od niemytych zębów Henrikeza powalił Teodorczyka?)

BTW
Iliev ile komedii odwalał w meczach.... co rusz to leży. A Genkow kilka meczy temu...

gypsy 28.10.2012 10:33

Nunez miał podobne akcje do Teodorczyka, może nie takie ewidentne, ale nurek był z niego pierwsza klasa. Poza tym myślę, że nie ma co oceniać Łukasza po tym jednym wyskoku, bo założę się, że koledzy pięknie go wyśmiali i już się ogarnął :D

PS. Ja osobiście wolę, żeby ten "pajac" zakładał naszą koszulkę niż taki Sikorski.

Karamazow 28.10.2012 11:54

Nie ogarnął się:
- "Boiskowe cwaniactwo, czyli symulowanie ce..... wielu napastników i nie uważam, aby było coś w tym złego. Przy każdym kontakcie z piłką staram się przynieść drużynie jak najwięcej korzyści, dlatego jeżeli jest okazja wywalczyć rzut wolny lub rzut karny, to nie widzę powodów, aby z niej nie skorzystać. Muszę jeszcze nad tym popracować, bo nie zawsze mi się udaje, czego dowodem jest mecz z Lechem Poznań i starcie z Luisem Henriquezem. Oglądałem to zdarzenie kilkukrotnie i muszę przyznać, że miałem z siebie niezły ubaw."

Iliev i Sikorski( chyba,że go przerobią na pomocnika jak swego czasu Gudjohnsena w Chelsea) powinni podzielić los Nuneza i opuścić nasz klub. Akurat w pracy byłem jak był mecz z Legią więc Genkova nie oceniam.

funkykoval 29.10.2012 10:06

Sorry Teodorczyk to burak i gwiazda jednej części sezonu. Z Polonii najbardziej ciekawymi zawdonikaami są Wszołek, Dwaliszwili i Brzyski. Kokoszki nie uwzględniam ze względu na jego pobyt w Wiśle, Baszcza bo jest wiekowy. Ciekawe w kontekście Polonii jest tylko to, jak dociągną do końca rundy - jeżeli będą nadążać motorycznie, to znaczy, że latem trzeba chłopaków ganiać po pastwiskach niczym Jarek Bako....

Marszałek 29.10.2012 10:40

Gramy piach, inni też nieszczególnie się popisują a mimo to mamy straty do drugiego miejsca 6 punktów:). Ja już się niczemu nie dziwie i też nie zdziwię się specjalnie jak za kilak kolejek to my będziemy na drugim miejscu w tabeli.

Nie ma tu żadnego zespołu, który byłby w stanie grać na pewnym poziomie, poniżej którego nie zejdzie. Masakra i amatorka pełną gębą.

funkykoval 29.10.2012 11:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1283961)
Gramy piach, inni też nieszczególnie się popisują a mimo to mamy straty do drugiego miejsca 6 punktów:). Ja już się niczemu nie dziwie i też nie zdziwię się specjalnie jak za kilak kolejek to my będziemy na drugim miejscu w tabeli.

Nie ma tu żadnego zespołu, który byłby w stanie grać na pewnym poziomie, poniżej którego nie zejdzie. Masakra i amatorka pełną gębą.

Dla nas odpowiedzią będzie piątkowy mecz z Amiką - jeżeli wygramy, to będzie znaczyć, że nastapiło przełamanie w drużynie. Nawiążę po raz kolejny do sezonu Maasakanta - wygrana niesamowitym fartem z sąsiadką na Kauflandzie, a później 3 kolejne zwycięstwa z Legią, Zagłębiem i Polonią, co wyprowadziło nas za plecy Jagiellonii. Wygrana z Amiką może dac nam podobną passę, a biorąc pod uwagę naszą coraz bardziej buraczaną ekstraklasę nawet awans do czołówki.

Co zaś do zwycięstwa Legii - spalony przy pierwszym golu był zdecydowany, ale w Lidze + Ekstra musieli dla "wyrównania" pokazać spalonego Meliksona przy I bramce (ze wskazaniem 81 cm.). Tylko, że Meikson nogami był na równi (jak wskazuje kreska Canal +) a wystawał za ostatniego obrońcę tułowiem..... A Kucharczyk był na widocznym spalonym (skoro przy Meliksonie było to niespełna metr, to tutaj było więcej niż 1,5 metra)....
Skoro bawimy sie Panowie Twarowski i Smokowski w aptekarstwo, to dlaczego przy 3 golu Legii nie pokazaliście ile cm na spalonym był Ljuboja??? Podejrzewam, że na takim samym jak Melikson - góra metr. Ciekaw jestem czy Weszło będzie dzwonić do sędziego "Śpika" ??? Wszak po pomyłce w meczu Wisła - Jaga dzwonili do Lyczmańskiego.......

szprotson 29.10.2012 11:05

spokojnie, Górnik dziś wygra i mamy 8 punktow straty. A jeśli żabole chcą sie liczyć to takie ważne mecze jak dziś, wygrywać muszą.

Kryniu 29.10.2012 15:25

Co sądzicie o moich typach:
Polonia Korona 1
Lechia Legia x
jagiellonia Widzew 2
Piast Ruch 1
Zagłębie Podbeskidzie 1
Pogoń Śląsk 1
Wisła Lech 1
Real Borussia 1
Milan Malaga 1
Do wygrania mam na czysto 18000 ale i tak wiem że z pewnością nie ułoży się tak jak myślę.

Bóg Trybun (objawion) 29.10.2012 15:29

Jaga - Widzew 1, Piast - Ruch x, Milan - Malaga x.

Pozdrawiam, Zbigniew Boniek. Precz z hazardem.

arti 29.10.2012 15:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1284039)
Co sądzicie o moich typach:
Polonia Korona 1
Lechia Legia x
jagiellonia Widzew 2
Piast Ruch 1
Zagłębie Podbeskidzie 1
Pogoń Śląsk 1
Wisła Lech 1
Real Borussia 1
Milan Malaga 1
Do wygrania mam na czysto 18000 ale i tak wiem że z pewnością nie ułoży się tak jak myślę.

Sądzę, że poniższe obstawiłeś szczególnie ryzykownie.
J-W !!
P-R
P-Ś
W-L
ale wszystkie one oczywiście mogą wejść tak jak napisałeś - czego Ci życzę.

Wojtas 29.10.2012 23:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1283959)
Sorry Teodorczyk to burak i gwiazda jednej części sezonu. Z Polonii najbardziej ciekawymi zawdonikaami są Wszołek, Dwaliszwili i Brzyski. Kokoszki nie uwzględniam ze względu na jego pobyt w Wiśle, Baszcza bo jest wiekowy. Ciekawe w kontekście Polonii jest tylko to, jak dociągną do końca rundy - jeżeli będą nadążać motorycznie, to znaczy, że latem trzeba chłopaków ganiać po pastwiskach niczym Jarek Bako....

Tu sie zgodze Wszolek i Brzyski to ciekawi zawodnicy ,ten drugi nawet moglby sie na kadre załapac ,nieliczny ktory wie co to dobra centra w pole karne.

natomaist niezgodze sie co do Dwaliszwieliego,nie wiem co wy w nim widzcie ,gosc moze i sillny,umie sie rozepchac ale jakis taki drewniany.

co do dziejszych derbow,to slabiutkie,ni jak do tych sprzed 3-4 lat na starym Stadionie Slaskim.

martin_6 30.10.2012 18:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kryniu (Post 1284039)
Co sądzicie o moich typach: ale i tak wiem że z pewnością nie ułoży się tak jak myślę.

Jaki sens ma obstawianie, jeśli z pewnością wiesz, że nie ułoży się tak jak myślisz? Nie mogłeś zamiast tego posłać tej kasy komuś potrzebującemu? (mnie na przykład :) )

dulli78 06.11.2012 17:59

Karuzela trenerska zaczyna się rozkręcać na dobre w naszej ekstraklasie, na razie zmieniono ich u nas, w Śląsku, Ruchu, Bełchatowie i Podbeskidziu a w kolejce już czekają:
Zagłębie Lubin gdzie miałby trafić "ulubieniec" wszystkich kibiców Wisły boski Franz Smuda
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,t...wiadomosc.html
Jagiellonia Białystok - powrót Pepa Probierza na polski biegun zimna http://ekstraklasa.wp.pl/kat,75914,t...l?ticaid=1f7aa
Pogoń Szczecin - tu z kolei miałby pracować Mourinho z Kaszub, Tomasz Kafarski
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32304,t...wiadomosc.html

Edytka: u naszych przyjaciół we Wrocławiu miesza i to konkretnie ich były trener Ryszard Tarasiewicz, który podobno (?) złożył wniosek do PZPN o zawieszenie w rozgrywkach swojego ukochanego klubu. Powód - pieniądze.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,98810,t...wiadomosc.html

wanciak86 06.11.2012 20:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1284133)
Tu sie zgodze Wszolek i Brzyski to ciekawi zawodnicy ,ten drugi nawet moglby sie na kadre załapac ,nieliczny ktory wie co to dobra centra w pole karne.

i pomyśleć, że Lechia Wszołka oddała za kilka piłek .. :help::foch:

syryls 07.11.2012 14:28

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rze_do_lat_19/
Przegrać z reprezentacją Cypru i to jeszcze w kategorii U19, wstyd mimo to że to było towarzyskie spotkanie

pietrek 07.11.2012 17:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1285466)
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...rze_do_lat_19/
Przegrać z reprezentacją Cypru i to jeszcze w kategorii U19, wstyd mimo to że to było towarzyskie spotkanie

Ciekawe ile Cypr ma zawodników do lat 19 w kraju? 100?

Uran235 09.11.2012 20:02

Oglądał ktoś Lechię? Jak ten Łazaj zagrał? Pokazał coś poza bramką? Bo chłopak już, w którymś wcześniejszym meczu, chyba z nami, wpadł mi w oko dobrą, odważną grą. Ciekaw jestem czy to tylko przebłyski, czy faktycznie mogą z niego być ludzie?

BTW zwróciliście uwagę, że w 80 dotychczasowych meczach padły tylko 4 wyniki po 0-0? Dzisiaj za nami mecz numer 81, z tego co czytam zanosiło się na 0-0, a i tak ktoś coś wepchnął. Może poziomem rozgrywki nie powalają, ale chociaż bramki można pooglądać.

Baldur80 09.11.2012 21:48

Widzew- Amica Najgorsza beznadzieja jaka widzialem w tym sezonie az sie patrzec nie mozna dzieci na podworku lepiej w pilke kopia:ostrzegam:

bukaj22 10.11.2012 00:04

Dokładnie mecz Widzew vs Lech był bardzo słaby. Pierwsza połowa w , której było dużo bezwładnej kopaniny i po prostu wiało nudą. W drugiej połowie coś się ruszyło , ale momentami zęby mnie bolały od tego co się tam wyczyniało. Żeby do wyrzutu z autu nie potrafić się ustawić i wyjść na pozycję ? Tego nie potrafię zrozumieć. Do tego nie trzeba wielu godzin treningów a wystarczy trochę pomyśleć. Jak dla mnie Lech najgorzej z wszystkich drużyn Ekstraklasy wykonuje rzut z autu. Właściwie można oddać piłkę rywalowi od razu , bo 99 % takich zagrań kończy się stratą.

Jednak najbardziej podobał mi się w tym meczu Linetty. Chłopak wszedł w 60 minucie i naprawdę się wyróżniał. Jego lekkość w poruszaniu się i inteligencja zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Facet wszedł na boisko i grał momentami tak , że szczęka opadała mi na ziemię. Jasne , ze wiele nauki przed nim , ale na tle naszych ligowców widać , że chłopak myśli na boisku i ma duże umiejętności. Na pewno za ten mecz duży plus mu się należy. Nie chcę zagłaskać chłopaka , bo zagrał dotychczas 2 razy , ale potencjał chłopak ma ogromny.

Cieszą 3 punkty jak nie wiem co. :} Gra na pewno mniej... Ale wybrzydzać nie zamierzam.

wanciak86 10.11.2012 09:54

Lechia walczy o pirotechnike !

http://www.youtube.com/watch?v=ix4Vm6mHFWA

wolfy 10.11.2012 15:08

Żeby Polonia dowiozła trzy punkty, bo nas Podbeskidzie goni...

mitmichael 10.11.2012 21:41

No to po dzisiejszej porazce z Jagiellonia nie bedzie Legia w dobrych nastrojach. Do tego jezeli w styczniu rzeczywiscie moga odejsc najlepiej opłacani pilkarze to sytuacja jeszcze sie moze pogorszyc a taki Lech czy Polonia Warszawa juz na to czekają. Jeszcze w tej lidze wiele rzeczy sie wydarzy - ciekawe czy znowu Lka sfrajerzy tak jak przez ostatnie sezony

Gwiaździsty 10.11.2012 21:47

Bramka Amiki nie powinna być uznana. Kopnięcie w głowę bramkarza było ewidentne. Borski stał blisko i co ? ....nic. Cały Borski, stary drukarz.

Maciuś 11.11.2012 08:39

No i Nowa Legia wtopila, tak to jest jak sie sprowadza odpady z zagranicy w postaci Sulera. Kazdy ma swojego Jopa...

arti 11.11.2012 10:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mitmichael (Post 1285940)
No to po dzisiejszej porazce z Jagiellonia nie bedzie Legia w dobrych nastrojach. Do tego jezeli w styczniu rzeczywiscie moga odejsc najlepiej opłacani pilkarze to sytuacja jeszcze sie moze pogorszyc a taki Lech czy Polonia Warszawa juz na to czekają. Jeszcze w tej lidze wiele rzeczy sie wydarzy - ciekawe czy znowu Lka sfrajerzy tak jak przez ostatnie sezony

W Polonii nie ma na wypłaty... też będą próbowali sprzedać komuś Wszołka, Teodorczyka itp. żeby mieć za co żyć do lata. Amika nie ma w tej chwili kogo sprzedać więc to ich szczęście
Zapowiada się jeszcze "ciekawsza" wiosna niż rok temu i... jeszcze ch.jowsza jak chodzi o poziom sportowy.
Legia, Wisła, Polonia, Zabrze, Ruch - sprzedaż 1-2-3 najlepszych bez reinwestycji
Lechia - pewnie strata Traore
Śląsk, Korona - na garnuszku-łasce/niełasce miasta
Bełchatów - dogorywa

Będzie wesoło...
Czyli faworytem do MP jak dla mnie mimo wszystko Legia i Amica.

dulli78 11.11.2012 13:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1285977)
W Polonii nie ma na wypłaty... też będą próbowali sprzedać komuś Wszołka, Teodorczyka itp. żeby mieć za co żyć do lata. Amika nie ma w tej chwili kogo sprzedać więc to ich szczęście
Zapowiada się jeszcze "ciekawsza" wiosna niż rok temu i... jeszcze ch.jowsza jak chodzi o poziom sportowy.
Legia, Wisła, Polonia, Zabrze, Ruch - sprzedaż 1-2-3 najlepszych bez reinwestycji
Lechia - pewnie strata Traore
Śląsk, Korona - na garnuszku-łasce/niełasce miasta
Bełchatów - dogorywa

Będzie wesoło...
Czyli faworytem do MP jak dla mnie mimo wszystko Legia i Amica.

A w Legii są wypłaty na czas? Większość drużyn w Polsce ma większe lub mniejsze problemy finansowe:-/

Zimą zapowiada się z resztą niezły exodus co lepszych graczy z ligi - pytanie tylko czy ktoś ich będzie chciał i za jakie pieniądze. Prezesa Nakoulmę (który wymiata w ekstraklasie) nikt nie chciał kupić za 1 mln euro. Niby miał iść do Lorient, był na testach - i guzik z tego. Zachodnie kluby dobrze wiedzą, w jakiej kondycji finansowej są polskie ekipy także będą zbijać cenę jak tylko się da (przykładem może być transfer Kirma do Groningen). Oczywiście są wyjątki typu Terek Grozny czy kluby tureckie, ale i tamte kierunki prędzej czy później się skończą.

Tobi1906 11.11.2012 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 1285972)
No i Nowa Legia wtopila, tak to jest jak sie sprowadza odpady z zagranicy w postaci Sulera. Kazdy ma swojego Jopa...

Wszystko się zgadza tylko ta Legia jest liderem tabeli a to jest chyba naistotniejsze dla ich kibiców!

mitmichael 11.11.2012 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tobi1906 (Post 1286007)
Wszystko się zgadza tylko ta Legia jest liderem tabeli a to jest chyba naistotniejsze dla ich kibiców!

Dla kibicow naistotniejsze bedzie jak Legia na koniec sezonu bedzie pierwsza a nie teraz po 11 kolejce. W ostatnich sezonach pare razy tak było a i tak na koniec Mistrzostwa nie widzieli.

0 22 11.11.2012 20:16

Wiesz, że z boku to wygląda tak, że jedyne co Ci zostało to ekscytacja czy Legia będzie pierwsza czy trzecia? I to już kolejny rok.

:)

martin_6 11.11.2012 21:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1286130)
Wiesz, że z boku to wygląda tak, że jedyne co Ci zostało to ekscytacja czy Legia będzie pierwsza czy trzecia? I to już kolejny rok.

:)

W sumie to tak trzeźwym okiem patrząc, to i dla Was to uczucie nie jest jakoś szczególnie obce. Bo od mistrzowskiego sezonu 2006 tylko może z dwa razy do końca realnie biliście się o mistrza, a tak to odpadaliście z walki najpóźniej wczesną wiosną.

Złośliwie rzekł...

Marszałek 12.11.2012 00:14

Wszystko fajnie miło i przyjemnie po dzisiejszym meczu. W sumie jestem zadowolony. Nie może być inaczej,bo spodziewałem się porażki. A tak z bezpośrednim rywalem w walce o utrzymanie mamy remis. Jest dobrze.

Teraz dobrze by było aby w 3 spotkaniach zdobyć chociaż punkt, dwa. Wymagać więcej byłoby niepoważne. A te punkciki pomogą, myślę, uniknąć nam zimowania blisko BB. Bleżej niż obecnie. Także trzeba zdawać sobie sprawę iż zajęcie miejsca barażowego jest równe degradacji. Nie ma się co oszukiwać ale w klubie nie ma atmosfery walki o cokowiek a już szczególnie o ligowy byt. U nas widać, że mentalnie wszystko leży i kwiczy, każdy gra swój własny mecz. A wyjścia z tego nie widać w ogóle. Ciekawe co za rok, dwa ? Fajnie by było jakby Cupiał przemówił. Strasznie dziwnie zarządzany jest ten klub. Takie jest moje zdanie.

0 22 12.11.2012 00:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez martin_6 (Post 1286154)
W sumie to tak trzeźwym okiem patrząc, to i dla Was to uczucie nie jest jakoś szczególnie obce. Bo od mistrzowskiego sezonu 2006 tylko może z dwa razy do końca realnie biliście się o mistrza, a tak to odpadaliście z walki najpóźniej wczesną wiosną.

Złośliwie rzekł...

Pamiętam szyderkę dwa czy trzy lata temu jak pisałem, że Legia przynajmniej łapie się w pierwszej piątce od ponad 20 lat. Tymczasem Wisła w pierwszej piątce to może będzie za lat.... pięć. A teraz musi odrobić casus Widzewa, by zacząć na nowo egzystować. I wcale mi nie do śmiechu, że jesteście naszym n-tym rywalem, który po kilku latach kotłowania się bierze urlop i przysyła kolejnego (Górnik, Lech, Widzew, Wisła,.....?), bo

......stawiam orzechy przeciwko dolarom, że jak stary Walter zejdzie z tego padołu łez, a ITI zażąda natychmiastowej spłaty długu to spotkamy się w tej II lidze wschodniej albo dołach 1 ligi.

Szybciej niż myślimy :)

pietrek 12.11.2012 22:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1286193)
Pamiętam szyderkę dwa czy trzy lata temu jak pisałem, że Legia przynajmniej łapie się w pierwszej piątce od ponad 20 lat. Tymczasem Wisła w pierwszej piątce to może będzie za lat.... pięć. A teraz musi odrobić casus Widzewa, by zacząć na nowo egzystować. I wcale mi nie do śmiechu, że jesteście naszym n-tym rywalem, który po kilku latach kotłowania się bierze urlop i przysyła kolejnego (Górnik, Lech, Widzew, Wisła,.....?), bo

......stawiam orzechy przeciwko dolarom, że jak stary Walter zejdzie z tego padołu łez, a ITI zażąda natychmiastowej spłaty długu to spotkamy się w tej II lidze wschodniej albo dołach 1 ligi.

Szybciej niż myślimy :)

mało kto będzie pamiętał, że przez n lat byliście w czołówce jak w tym czasie niewiele razy wygraliście tą lige

studio 13.11.2012 10:28

Tym bardziej ze co to za radosc byc w czolowce jak sie tego mistrza nie zdobylo? Lepiej byc raz mistrzem na 5 lat niz 5 razy byc na podium ponizej 1 miejsca.

0 22 13.11.2012 21:17

Rozmowa "trochę" odbiega od sensu moich słów.

Bo nigdy nie chodziło o to co jest lepsze "mistrz raz na 5 lat i ciągłe podium" czy "mistrz,7 miejsce,10 miejsce, 12 miejsce, mistrz". Tylko o to, że parę lat temu była szyderka z doceniania niewątpliwej (również w skali Europy) serii łapania się do czołówki, a teraz okazuje się, że tramwaj odjechał i do czołówki drugi sezon z rzędu się nie wchodzi i istnieje ryzyko wypadnięcia na lata z obiegu. Nie jest to więc takie proste i w ogóle hihi.

Życie uczy pokory.

Ale mówię - II liga wschodnia 2017 Legia - Wisła :)

studio 13.11.2012 22:01

Spokojnie, wystarcza 3 kolejki i nagle sie jest w czubie tabeli, tak samo odwrotnie. Nasza liga nigdy nie jest przewidywalna.

serek.c2 13.11.2012 22:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 0 22 (Post 1286193)
I wcale mi nie do śmiechu, że jesteście naszym n-tym rywalem, który po kilku latach kotłowania się bierze urlop i przysyła kolejnego (Górnik, Lech, Widzew, Wisła,.....?)

Wisła na podium ligowym stawała 35 razy, Legia dokonała tego bodajże 32 razy. To tak w kwestii kolejnego Waszego rywala do mistrzostwa...

pikey 17.11.2012 15:46

Kolejka jak na razie układa się dla nas bardzo dobrze-porażki zaliczyły Podbeskidzie i Bełchatów. Jutro muszą być 3 pkt ze Śląskiem i widmo strefy spadkowej znacznie się oddali.

markowywislak 17.11.2012 18:42

gdyby zagłębie nie miało odjętych 3 punktów to wyprzedziłoby Wisłę. Czyli jesteśmy 3-cią siłą tej ligi= od końca.
Jutro zwycięstwo poprostu Śląsk odda 3 punkty za mistrza w tamtym sezonie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:26.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl