![]() |
Pytanie do użytkowników CB radia. Chciałbym kupić radio+antenę i przy tym zamknąć się w przedziale 250-300 zł. Jakiś godny polecenia zestaw?
|
Byl ktos w tym sklepie w Sosnowcu ?? http://www.fashionhouse.pl/
Opłacalny jest naprawde warto sie wybrac?? |
Cytat:
Ja mam ten model.Czasem poharczy ale zasięg ma na około 2km. Obejrzyj sobie, a jak Ci przypasuje to kupuj ; ) |
Cytat:
I taka mała ciekawostka,ostatnio jak tam byłem to była wyprzedaż koszulek meczowych Wisły:) |
Cytat:
|
Cytat:
|
ok dzieki;). A z innej beczki pytanie co do wyjazdów. Jak jest zakaz stadionowy wydany na Rzeczpospolita Polską to nie bedzie problemow jak sie wyruszy na Litwe na meczyk??
|
Cytat:
Ta gierka to FINAL FIGHT ! Spędziło się nad nią troszkę czasu na fliperach :-D |
Cytat:
Mam jeszcze pytanie odnośnie modelu Uniden 520 XL. Słyszałem, że ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości, ale z tego co widzę to w ogóle nie ma odbiorników tej firmy w sprzedaży tak na Allegro jak i w sklepach. Warto szukać tego konkretnego modelu? |
Ja posiadam Unidena, mimo, że współpracuje z najzwyklejszą anteną Hustler IC100, działa bardzo w porządku. Jeśli tylko masz możliwość, to polecam. A nie ma ich ponieważ nie posiadają homologacji.
|
Cytat:
|
Ubiegam się o pracę jako ulotkarz - roznosiciel ulotek, jak kto woli.
Muszę przesłać swoje CV (mailem) wraz ze zdjęciem i tu pytanie: Przesyłam zdjęcie legitymacyjne zrobione 2 lata temu (wyładniałem od tamtej pory :)), czy mogę przesłać mniej oficjalne, a aktualne - może pracodawca wybaczy ze względu na młody wiek (18 lat) |
Cytat:
|
Mam problem z kompem.Zrobiłem format jakis czas temu,wszystko śmigało elegancko,zainstalowałem avasta co by wira nie łapać na wejsciu.Ku mojemu zdziwieniu nie moge teraz otworzyć ' normalnie ' dysku C i D,pojawia mi się otwieranie dysku za pomocą.Zmuszony jestem to eksploracji.Skanowałem kompa,pousuwałem wiry,ale dalej to samo.Orientuje sie ktoś co można wykombinować oprócz ponownego formatu?
|
nie wiecie kiedy ma się skończyć budowa estakady na nowohuckiej ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Są jakieś ciekawe imprezy sportowe (ewentualnie rozrywkowe) organizowane w naszym kraju w czasie wakacji, na które zdecydowanie warto się wybrać? :) Szukam jakiegoś wyjazdu na coś co przykuło by uwagę, orientujecie się coś? :)
|
Cytat:
http://xfd2010.com/index.html tyle że pod koniec wakacji i ograniczona ilość wejściówek. |
Gdzie w Krakowie sa jakies sklepy z butami do wycieczek po górach??
potrzebuje bo wybieram sie na pare tras i musze miec :) ktos cos poleca,jakis sklep,jakas firma ?? z gory dziekuje |
Sklep koło Domu Turysty, od strony kasyna. Mieli spory wybór i fachową kadrę. Nie byłem tam od roku, ale podejrzewam że dalej tak jest.
|
Cytat:
http://www.giercownia.pl/gra/3432/final_fight/ |
jeszcze jedna gierka była. tez sie chodzilo chłopkiem z tym, że lałeś brudasów, pierwszy boss o ile dobrze pamietam to taki pojeb z piłą motorową na jakimś samochodzie na pace. nastepna z plansz była chyba w metrze. tzn. w pociągu. pamieta ktoś co to za gra była??
|
Cytat:
może metal slug ?:P |
Metal Slug jest wybitną gra na flipery ale do opisu nie pasuje :P
|
Cytat:
Dorzucę też do poszukiwanych grę na amigę chyba, chodizło się chłopkiem po przedziałach pociągu cały czas w lewo zdaje się, ten pociąg jechał i pokonywało się co raz to trudniejsze przedziały. Pociąg trzebabylo zatrzymać... . E. yareq nie to nie ta, ta gra jest bardzo podobna do Final Fight |
moze "franco" ?
|
Mam pytanie panowie, czy ktos z forumowiczow aktualnie przebywa w Wiedniu, bo chcialbym pozwiedzac miasto, a nie mam z kim :D
|
Cytat:
-Punisher (był motyw metra) -Cadillac & Dinosaurs (był motyw z typem na pace ale z minigunem w 3 planszy z tego co pamiętam) Tą drugą mam na dysku, więc jak ktoś chce to pisać. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl