Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

wisl@k_TS 26.06.2010 21:48

Pytanie do użytkowników CB radia. Chciałbym kupić radio+antenę i przy tym zamknąć się w przedziale 250-300 zł. Jakiś godny polecenia zestaw?

syeb 27.06.2010 08:03

Byl ktos w tym sklepie w Sosnowcu ?? http://www.fashionhouse.pl/
Opłacalny jest naprawde warto sie wybrac??

Wojtator 27.06.2010 08:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wisl@k_TS (Post 921404)
Pytanie do użytkowników CB radia. Chciałbym kupić radio+antenę i przy tym zamknąć się w przedziale 250-300 zł. Jakiś godny polecenia zestaw?

http://www.allegro.pl/item1080296111...l_gratisy.html

Ja mam ten model.Czasem poharczy ale zasięg ma na około 2km.
Obejrzyj sobie, a jak Ci przypasuje to kupuj ; )

LuKaS TSW 27.06.2010 08:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syeb (Post 921473)
Byl ktos w tym sklepie w Sosnowcu ?? http://www.fashionhouse.pl/
Opłacalny jest naprawde warto sie wybrac??

Ja byłem tam dwa razy,przy okazji wizyt na śląsku,i jak dla mnie to ciuchów naprawdę masa i można wybrać coś dla siebie.Cenowo też wychodziło taniej niż u nas w galeriach handlowych.
I taka mała ciekawostka,ostatnio jak tam byłem to była wyprzedaż koszulek meczowych Wisły:)

syeb 27.06.2010 09:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LuKaS TSW (Post 921478)
Ja byłem tam dwa razy,przy okazji wizyt na śląsku,i jak dla mnie to ciuchów naprawdę masa i można wybrać coś dla siebie.Cenowo też wychodziło taniej niż u nas w galeriach handlowych.
I taka mała ciekawostka,ostatnio jak tam byłem to była wyprzedaż koszulek meczowych Wisły:)

a jest gdzies cennik rzeczy?? Bo na tej stronce nie widze zeby byly rzeczy podane i ceny

matizaq 27.06.2010 09:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syeb (Post 921486)
a jest gdzies cennik rzeczy?? Bo na tej stronce nie widze zeby byly rzeczy podane i ceny

Niestety raczej nie bedzie w necie cennika. Ogólnie ceny niestabilne. Jak dobrze trafisz to może być dużo ciekawych promocji, a w inny dzień żadnej. Wiem bo sam bywam czasami (raz na 2-3 miesiące). Ogólnie jechać sie opłaca , zwłaszcza ,ze sklep od jakiegoś czasu jeszcze rozbudowany.........

syeb 27.06.2010 09:31

ok dzieki;). A z innej beczki pytanie co do wyjazdów. Jak jest zakaz stadionowy wydany na Rzeczpospolita Polską to nie bedzie problemow jak sie wyruszy na Litwe na meczyk??

sefarsefar 27.06.2010 09:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DYRU (Post 921074)
co to za gra?? bo nie pamiętam nazwy. ma ktos ją może na kompa??
http://i50.tinypic.com/sfe8wh.jpg

Ta gierka to FINAL FIGHT !
Spędziło się nad nią troszkę czasu na fliperach :-D

wisl@k_TS 27.06.2010 10:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtator (Post 921476)
http://www.allegro.pl/item1080296111...l_gratisy.html

Ja mam ten model.Czasem poharczy ale zasięg ma na około 2km.
Obejrzyj sobie, a jak Ci przypasuje to kupuj ; )

Dzięki. Na pewno się mu przyjrzę dokładnie.

Mam jeszcze pytanie odnośnie modelu Uniden 520 XL. Słyszałem, że ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości, ale z tego co widzę to w ogóle nie ma odbiorników tej firmy w sprzedaży tak na Allegro jak i w sklepach. Warto szukać tego konkretnego modelu?

David. 27.06.2010 10:39

Ja posiadam Unidena, mimo, że współpracuje z najzwyklejszą anteną Hustler IC100, działa bardzo w porządku. Jeśli tylko masz możliwość, to polecam. A nie ma ich ponieważ nie posiadają homologacji.

Jot 27.06.2010 10:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sefarsefar (Post 921491)

Niech Ci bozia w dzieciach wynagrodzi dobry człowieku :)

wislacki 27.06.2010 11:37

Ubiegam się o pracę jako ulotkarz - roznosiciel ulotek, jak kto woli.
Muszę przesłać swoje CV (mailem) wraz ze zdjęciem i tu pytanie:
Przesyłam zdjęcie legitymacyjne zrobione 2 lata temu (wyładniałem od tamtej pory :)), czy mogę przesłać mniej oficjalne, a aktualne - może pracodawca wybaczy ze względu na młody wiek (18 lat)

crazykaro 27.06.2010 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislacki (Post 921532)
Ubiegam się o pracę jako ulotkarz - roznosiciel ulotek, jak kto woli.
Muszę przesłać swoje CV (mailem) wraz ze zdjęciem i tu pytanie:
Przesyłam zdjęcie legitymacyjne zrobione 2 lata temu (wyładniałem od tamtej pory :)), czy mogę przesłać mniej oficjalne, a aktualne - może pracodawca wybaczy ze względu na młody wiek (18 lat)

W CV nie jest konieczne umieszczenie zdjęcia oficjalnego takiego jak w legitymacji czy w paszporcie. Można tam wstawić jakieś bardziej naturalne zdjęcie wycięte z jakiejś fotografii ale znowu bez przegięć umieszczając zdjęcie przykładowo z plaży itp:D

Kordel 27.06.2010 12:45

Mam problem z kompem.Zrobiłem format jakis czas temu,wszystko śmigało elegancko,zainstalowałem avasta co by wira nie łapać na wejsciu.Ku mojemu zdziwieniu nie moge teraz otworzyć ' normalnie ' dysku C i D,pojawia mi się otwieranie dysku za pomocą.Zmuszony jestem to eksploracji.Skanowałem kompa,pousuwałem wiry,ale dalej to samo.Orientuje sie ktoś co można wykombinować oprócz ponownego formatu?

gromaders 27.06.2010 16:00

nie wiecie kiedy ma się skończyć budowa estakady na nowohuckiej ?

crazykaro 27.06.2010 16:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kordel (Post 921566)
Mam problem z kompem.Zrobiłem format jakis czas temu,wszystko śmigało elegancko,zainstalowałem avasta co by wira nie łapać na wejsciu.Ku mojemu zdziwieniu nie moge teraz otworzyć ' normalnie ' dysku C i D,pojawia mi się otwieranie dysku za pomocą.Zmuszony jestem to eksploracji.Skanowałem kompa,pousuwałem wiry,ale dalej to samo.Orientuje sie ktoś co można wykombinować oprócz ponownego formatu?

Jak już byłes zainfekowany to samo skanowanie antywirem moze już nic nie dać, trzeba by skorzystać z jakiegoć Combofix czy coś. Najlepiej zgrać ważne pliki n DVD i zrobić pełen format dysku, to wyjście jest najlepsze w przypadku zainfekowania kompa. Pelnego obrazu sytuacji nie mam więc wiecej nie pomogę

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 921650)
nie wiecie kiedy ma się skończyć budowa estakady na nowohuckiej ?

Poszukaj na stronie ZIKIT, czy jak oni się tam nazywają

Młyniu_Miechów 27.06.2010 17:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kordel (Post 921566)

Możesz poprosić kogoś z forum dobreprogramy o sprawdzenie loga. Wyciągniesz go programem HiJack This (http://www.dobreprogramy.pl/HijackTh...ows,12030.html). Założ temat 'prośba o sprawzdenie loga' w odpowiednim dziale i wrzuć go do posta. na pebie tez powinni pomoc.

Wizard 27.06.2010 22:54

Są jakieś ciekawe imprezy sportowe (ewentualnie rozrywkowe) organizowane w naszym kraju w czasie wakacji, na które zdecydowanie warto się wybrać? :) Szukam jakiegoś wyjazdu na coś co przykuło by uwagę, orientujecie się coś? :)

rafil 27.06.2010 23:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wizard (Post 922137)
Są jakieś ciekawe imprezy sportowe (ewentualnie rozrywkowe) organizowane w naszym kraju w czasie wakacji, na które zdecydowanie warto się wybrać? :) Szukam jakiegoś wyjazdu na coś co przykuło by uwagę, orientujecie się coś? :)

XboxFunDay

http://xfd2010.com/index.html

tyle że pod koniec wakacji i ograniczona ilość wejściówek.

Wojtas 28.06.2010 00:41

Gdzie w Krakowie sa jakies sklepy z butami do wycieczek po górach??

potrzebuje bo wybieram sie na pare tras i musze miec :)

ktos cos poleca,jakis sklep,jakas firma ??

z gory dziekuje

dj_ibutti 28.06.2010 10:27

Sklep koło Domu Turysty, od strony kasyna. Mieli spory wybór i fachową kadrę. Nie byłem tam od roku, ale podejrzewam że dalej tak jest.

DYRU 28.06.2010 15:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sefarsefar (Post 921491)

dzięki wielkie!!! idę szukać :D

http://www.giercownia.pl/gra/3432/final_fight/

DYRU 28.06.2010 16:25

jeszcze jedna gierka była. tez sie chodzilo chłopkiem z tym, że lałeś brudasów, pierwszy boss o ile dobrze pamietam to taki pojeb z piłą motorową na jakimś samochodzie na pace. nastepna z plansz była chyba w metrze. tzn. w pociągu. pamieta ktoś co to za gra była??

Tylko_Wisła! 28.06.2010 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DYRU (Post 922653)
jeszcze jedna gierka była. tez sie chodzilo chłopkiem z tym, że lałeś brudasów, pierwszy boss o ile dobrze pamietam to taki pojeb z piłą motorową na jakimś samochodzie na pace. nastepna z plansz była chyba w metrze. tzn. w pociągu. pamieta ktoś co to za gra była??

może metal slug ?:P

crazykaro 28.06.2010 16:42

Metal Slug jest wybitną gra na flipery ale do opisu nie pasuje :P

tomo 28.06.2010 16:49

Cytat:

Też jej szukam i na penwo to nie metal slug, w tej gierce mozna było rzucac w brudasow np koszem na smieci czy budką telefoniczna !

Dorzucę też do poszukiwanych grę na amigę chyba, chodizło się chłopkiem po przedziałach pociągu cały czas w lewo zdaje się, ten pociąg jechał i pokonywało się co raz to trudniejsze przedziały. Pociąg trzebabylo zatrzymać... .

E.

yareq nie to nie ta, ta gra jest bardzo podobna do Final Fight

yareq 28.06.2010 16:55

moze "franco" ?

Alexxik13 28.06.2010 16:55

Mam pytanie panowie, czy ktos z forumowiczow aktualnie przebywa w Wiedniu, bo chcialbym pozwiedzac miasto, a nie mam z kim :D

Jot 28.06.2010 18:56

Cytat:

Opcje są dwie tak mi się wydaje:
-Punisher (był motyw metra)
-Cadillac & Dinosaurs (był motyw z typem na pace ale z minigunem w 3 planszy z tego co pamiętam)
Tą drugą mam na dysku, więc jak ktoś chce to pisać.

tomo 28.06.2010 19:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jot (Post 922723)
Opcje są dwie tak mi się wydaje:
-Punisher (był motyw metra)
-Cadillac & Dinosaurs (był motyw z typem na pace ale z minigunem w 3 planszy z tego co pamiętam)
Tą drugą mam na dysku, więc jak ktoś chce to pisać.

To te gry !! Jeszcze na starym dworcu autobusowym pamiętam był właśnie Punisher albo Cadillac & Dinosaurs. Dzięki !

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:22.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl