Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Temat polityczny (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=9207)

qqxlan 22.04.2013 08:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobek90 (Post 1309956)
Trzyba byc Polakiem by krytkowac nazistow za ich plany w stosunku do Polski i Polakow?
...bo cos musi w Polakach byc takiego ze sadziedzi na przestrzeni wiekow jak mogli to ich ruchali, prawda?

A kim trzeba byc zeby srac we wlasne gniazdo?

Cytat:

Lol. To sa fakty historyczne. Powtarzam; fakty. W tym przypadku o zadnej dupie nie ma mowy.

Fakty historyczne mowia jasno ze nigdzie na swiecie tej nacji nikt sobie nigdy nie zyczył, a zawsze jej bylo wszedzie pelno!!!

Cytat:

"antysemityzm - nienawiść, uprzedzenie i wrogość wobec narodu żydowskiego"

Ahhh ta inteligencja, nie kazdmu Bozia dala po rowno :)

Szpen 22.04.2013 08:44

od wieków wiadomo, że Polska rządzą żydzi i masoni. Amen.

BBudowniczy 22.04.2013 08:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez qqxlan (Post 1309945)

Przecież ta lista to wrzutka - fałszywka, która ma ośmieszać środowiska prawicowe i pokazywać, że na prawicy wszyscy wszędzie szukają Żydów, a wogóle wszyscy to Żydzi (od Urbana po Kaczyńskiego). Lista jest w internecie odkąd pamiętam, a pierwszy raz usłyszałem o niej jeszcze w latach 90-tych od dwóch starszych Pań szepczących tajemniczo w poczekalni lekarskiej. Lista składa się z nazwisk osób które faktycznie mają bliższe lub dalsze korzenie żydowskie,a które mają "uwiarygadniać" listę, z nazwiskami osób które takich korzeni nie posiadają lub mają je tylko w minimalnym stopniu. Zresztą nie oszukujmy się - większość z nas ma w większym lub mniejszym stopniu wśród dalekich przodków także osoby innej narodowości. Jak ktoś chce poczytać np o osadnictwie niemieckim i ma wątpliwości co do patriotyzmu osób mających przodków innej narodowości to polecam zajrzeć tutaj:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Głuchoniemcy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Józef_Ulma

Wracając do listy: do pierwszej grupy osób, które gdzieś tam faktycznie mają przodków żydowskich należą np Ludwik Dorn, Michnik, Urban, Łuczywo. Do drugiej można zaliczyć większość z tej listy. Przykład (prywatne "śledztwo" w google):

Wiesława Szymborska - jej matka była z domu Rottermund, z tym że jest to rodzina o pochodzeniu nie żydowskim, tylko niemieckim. Jej przodkowie byli niemieckimi kupcami, przybyłymi w XVI w z Czech, posiadającymi później majątki ziemskie, a także własny herb szlachecki. Wielu z nich było polskimi patriotami, posłami na sejm, księżmi, polskimi żołnierzami.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Rotermund
http://de.wikipedia.org/wiki/Rotterm...delsgeschlecht)
http://strazklecza.w.interia.pl/historia.html

Podsumowując - w/w lista to zwykła lipa, a jej twórcy myśleli chyba że nikomu nie będzie się chciało jej sprawdzać. Zresztą w latach 90tych (?) gdy prawdopodobnie powstała, były dużo mniejsze możliwości jej zweryfikowania (teraz prawie każdy ma dostęp do internetu, wówczas internet raczkował).

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szpen
od wieków wiadomo, że Polska rządzą żydzi i masoni. Amen.

Bo przecież wszyscy wiedzą, że Polską od 1000 lat włada organizacja przestępcza zwana Kościołem. ;) Każde środowisko posiada skrajności - Ty Szpeniu też do niej należysz, tylko że z drugiej strony.

Mareq 22.04.2013 08:48

Hahaha ta lista krąży chyba od początków istnienia internetu ; )
jest równie wiarygodna co Leszek Bubel poważny.

AS82 22.04.2013 09:36

Nikt tak nie jednoczy (niektórych ) jak wspólny wróg. Wstrętnii żydzi ,jako wrogowie, świetnie się do tego nadają.Nikt pewnie ani jednego żyda osobiście nie zna , nikt nie jest w stanie wymienic z imienia i nazwiska jednego żyda który by coś ukradł ,ale pewne jest ,że za wszystkim stoją niezliczone szeregi żydów ,którzy okradają Polske.

Gwiaździsty 22.04.2013 12:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1309975)
Nikt tak nie jednoczy (niektórych ) jak wspólny wróg. Wstrętnii żydzi ,jako wrogowie, świetnie się do tego nadają.Nikt pewnie ani jednego żyda osobiście nie zna , nikt nie jest w stanie wymienic z imienia i nazwiska jednego żyda który by coś ukradł ,ale pewne jest ,że za wszystkim stoją niezliczone szeregi żydów ,którzy okradają Polske.

Czy do kradzieży można zaliczyć , także przewały finansowe czy lobbing ? Jeśli tak to Oluś Kwaśniewski w normalnym państwie siedziałby za kratkami nie mogąc się wytłumaczyć ze swojego majątku. Ale w Tuskolandzie jest taki układ , że dalej harcuje i na pewno nie za darmo:

Cytat:

Bezpieczeństwo ​Polski zagrożone. Kwaśniewski pomaga Rosjanom przejąć Azoty

Były prezydent Aleksander Kwaśniewski lobbował na rzecz rosyjskiego Acronu, który próbuje przejąć kontrolę nad Zakładami Azotowymi Tarnów. Weekendowa „Gazeta Polska Codziennie” informowała, że Rosjanie mają już 45 proc. udziałów w polskiej spółce. – Przejęcie Azotów zagraża energetycznemu bezpieczeństwu naszego kraju – biją na alarm eksperci.

– Jeśli jakiś polityk lobbuje na rzecz rosyjskich firm, to działa przeciwko polskim interesom, pomaga Kremlowi, który branżę chemiczną, podobnie jak sektor paliwowy, traktuje jako narzędzie politycznych wpływów – mówi „Codziennej” poseł Piotr Naimski, były wiceminister gospodarki odpowiedzialny za bezpieczeństwo energetyczne kraju. O tym, że na rzecz Wiaczesława Kantora, właściciela rosyjskiego Acronu, który jest bliski przejęcia kontroli nad tarnowskimi Azotami, lobbował Aleksander Kwaśniewski oraz jego współpracownicy, poinformował „Newsweek”.

„Pan Kantor pytał nas, czy w Polsce byłby dobry klimat dla takiej transakcji. Powiedzieliśmy mu, że tak, naszym zdaniem atmosfera powinna być dobra” – ujawnił Ireneusz Bil, jeden z najbliższych współpracowników Kwaśniewskiego i dyrektor jego fundacji Amicus Europae.

Wiaczesław Kantor, właściciel Acronu, to dobry znajomy Aleksandra Kwaśniewskiego. Tolerancji i Pojednania, pozarządowej organizacji, której przewodniczy Kwaśniewski. Były prezydent III RP jest także – informacje te podawał m.in. niemiecki „Der Spiegel” – członkiem Międzynarodowej Rady Konsultacyjnej, związanej z kazachskim dyktatorem Nursułtanem Nazarbajewem. Media informowały, że Kwaśniewski właśnie od Nazarbajewa otrzymał 5 mln euro na nowe ugrupowanie lewicowe Europa Plus, które zamierza wystartować w wyborach do Parlamentu Europejskiego.

Więcej jutro w „Gazecie Polskiej Codziennie”
http://niezalezna.pl/40585-bezpiecze...-przejac-azoty

P.S. Jak tam trolle po kolejnej POrażce wyborczej. Tym razem w Rybniku :) ?

Mareq 22.04.2013 13:05

Cytat:

Nocą 29 marca eskadra rosyjskiego lotnictwa złożona z dwóch bombowców strategicznych i z czterech myśliwców, które wystartowały z Petersburga, dokonała fikcyjnych ataków na cele wojskowe położone w okolicach Sztokholmu i na południu Szwecji, po czym wróciła do bazy.
Cytat:

chociaż Moskwa uprzedziła Sztokholm o planowanych na okres Wielkanocy manewrach, szwedzkie lotnictwo nie było tego dnia postawione w stan pogotowia.
http://www.presseurop.eu/pl/content/...skich-manewrow

To chyba jakiś ponury żart, albo błędne tłumaczenie : )

[Rosja]

zdrastwujtie tawarisze , 29 marca poćwiczymy sobie fikcyjne bombardowanie militarnych celów na terytorium waszego kraju

[Szwecja]

Ok, byle sprawnie chłopaki.

Wizard 22.04.2013 13:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AS82 (Post 1309975)

Szkoda, że toczymy dyskusję na ten temat przez taką żenującą wrzutkę, jaką dał qqxlan czy Ayala - wiadomo, że to brednie, tak jak napisał BBudowniczy - mającą na celu ośmieszenie prawicy. Jestem zdania, że każdego człowieka należy oceniać indywidualnie, wiadomo że Żydzi wpisali się w historię Polski na zawsze - niektórzy bardzo negatywnie, niektórzy pozytywnie. Nie w tym rzecz. Faktem jest, że bardzo wielu żydów było zachłyśniętych wizją komunistyczną, sprzeczną z polskimi interesami. I wsio.

Osobiście znałem kilku Żydów (środowisko nauczycielskie, oświata) - i tak, były tam elementy najwyższej patologii. Wrzutki na polskich uczniów w stylu "polskie gówno", "polscy złodzieje", "antysemityzm wyssany z mlekiem matki" (o Polakach), czy o muzułmanach (brudasy, muzułmańskie gówno etc.) Biorąc pod uwagę, że to byli nauczyciele w jednej z polskich szkół, chronieni przez dyrekcję (która była prożydowska, lecz byli już Polakami) zakrwawa o kpinę. Materiał ewidentnie telewizyjny i na szeroki skandal - szkoda, że nie zostało to należycie upublicznione. Acz to historia bardziej off-topic.

JEDREK76 22.04.2013 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Mareq (Post 1310015)
wis.la/iveu5

To chyba jakiś ponury żart, albo błędne tłumaczenie : )

[Rosja]

zdrastwujtie tawarisze , 29 marca poćwiczymy sobie fikcyjne bombardowanie militarnych celów na terytorium waszego kraju

[Szwecja]

Ok, byle sprawnie chłopaki.

Uważaj, bo Ci zaraz pokemony zarzucą, że Jesteś rusofobem.

Rzeczywiście jakaś paranoja, że Szwecja na coś takiego kompletnie nie reaguje. W sumie w chwili obecnej (skutki tzw. "reformy Klicha) to nasza "armia" nie wydaje się stać na jakimś wyższym poziomie aniżeli szwedzkie siły zbrojne, ale mimo wszystko chyba kilka F-16 wzbić się w górę dałoby radę??

Nawiasem mówiąc ciekaw jestem reakcji ruskich, jakby ich sąsiad zarządził sobie takie ćwiczenia nad ich terytorium.

FraMat 22.04.2013 13:39

Nikt jeszcze nie złożył życzeń Słoneczku Peru?
Dzisiaj ma urodziny.
Ze specjalną dedykacją
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=UMgprx9-RUQ#!

Szpen 22.04.2013 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1310005)
Jak tam trolle po kolejnej POrażce wyborczej. Tym razem w Rybniku :) ?

trollem nie jestem, ale rozumiem Twoje szczęście. Jakbym przegrał 6 najważniejszych wyborów, to cieszyłbym się z takich mały pierdułek.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JEDREK76 (Post 1310021)
Nawiasem mówiąc ciekaw jestem reakcji ruskich, jakby ich sąsiad zarządził sobie takie ćwiczenia nad ich terytorium.

jak to mówią: co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie. Rosja co najwyżej dostanie upomnienie, a może nawet i tego nie. Bo ci im może zrobić NATO w takiej sytuacji?

Gwiaździsty 22.04.2013 17:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szpen (Post 1310030)
trollem nie jestem, ale rozumiem Twoje szczęście. Jakbym przegrał 6 najważniejszych wyborów, to cieszyłbym się z takich mały pierdułek.

Stalingrad też był tylko pierwszą przegraną wielka bitwą dla armii, w której służył dziadek Twojego premiera :) Nie zapominajmy, że wcześniej dostali (PO) łomot w Elblągu, czyli stała tendencja :)

Złożyłeś już Tuskowi Alles gute na Geburstag ? Może już wrócił z weekendowych konsultacji w Berlinie u Merkel ? Swoją drogą wzywa go jak chłopaczka na POsyłki a nie jak premiera z oficjalną wizytą.
Za to jego Sławuś Nowak bawi się w najlepsze w trójmiejskich knajpach ; gdzie loża z .....ami kosztuje 25 tys. zł za pienądze oligarchów.

Bobek90 22.04.2013 22:26

Jesli alternatywa dla PO ma byc partia majaca takich wyznawcow jak powiekszone "PO" w kazdym wyrazie czy dziadek armii przegranej pod Stalingradem to ja kuzwa dziekuje, ale kopsne sie w koncu i zaglosuje na lenia Tuska albo showmana Palikota.

Ktos slusznie napisal odnosnie linku AYALI ze ta cala lista to mistyfikacja majaca na celu kompromitowanie prawicy. To ja napisze dalsza czesc; czasami mam wrazenie ze ludki takie jak gwiazdzisty czy drozd sympatyzuja z PO. Przeciesz tym swoim paranoicznym belkotem robia taka antyreklame wszystkiemu co na prawo ze to az sie w pale nie miesci.

No dobra, sa jeszcze inne opcje; albo maja 14 lat i ciezkie dziecinstwo za soba, albo sa poprostu niedorozwinieci.

Gwiaździsty 23.04.2013 08:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobek90 (Post 1310077)
Jesli alternatywa dla PO ma byc partia majaca takich wyznawcow jak powiekszone "PO" w kazdym wyrazie czy dziadek armii przegranej pod Stalingradem to ja kuzwa dziekuje, ale kopsne sie w koncu i zaglosuje na lenia Tuska albo showmana Palikota.

Ależ to było wiadome od pierwszego twojego wpisu. Naprawdę nikogo nie zdziwiłeś :)

P.S. Myślisz , że jesteś brany na forum na poważnie ? Kibice w całej Polsce codziennie wyrażają swój negatywny stosunek do powyżej zacytowanych dziwolągów politycznych.

Szpen 23.04.2013 11:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1310110)
Ależ to było wiadome od pierwszego twojego wpisu. Naprawdę nikogo nie zdziwiłeś :)

P.S. Myślisz , że jesteś brany na forum na poważnie ? Kibice w całej Polsce codziennie wyrażają swój negatywny stosunek do powyżej zacytowanych dziwolągów politycznych.

odezwał się ten, co jest brany na poważnie. Boki zrywać. Spojrzałeś chociaż na wykres ropy i zrozumiałeś jak głupia propagande Gazety Polskiej zacytowałeś?

Nie chce mi się cytować twojego wcześniejszego posta, więc odpowiem tutaj: Czy Nowak w tych lożach bawił się za twoje? Jesli nie, to co sie czepiasz?
P.S Nowaka nie lubie :)

Gwiaździsty 23.04.2013 12:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szpen (Post 1310150)
odezwał się ten, co jest brany na poważnie. Boki zrywać. Spojrzałeś chociaż na wykres ropy i zrozumiałeś jak głupia propagande Gazety Polskiej zacytowałeś?

Nie chce mi się cytować twojego wcześniejszego posta, więc odpowiem tutaj: Czy Nowak w tych lożach bawił się za twoje? Jesli nie, to co sie czepiasz?
P.S Nowaka nie lubie :)

Kolejny bobek się odezwał :). Jak masz problem z ropą to użyj argumentów merytorycznych, co się nie zgadza i gdzie a nie takie zwykłe tuskolenie.
A co do Nowaka, to tak bawił się za moje ! Dla zobrazowania (bo dla leminga to konieczne): Oligarcha i zarazem kumpel Nowaka "wygrywa" rządowe przetargi (dzieki niemu). Kasa podatnika (czyli tez moja) płynie do niego wartkim strumieniem. W zamian oligarcha funduje pobyt w przybytku wraz z panienkami ministrowi Tuska.
W dodatku dostal od oligarchy w dowód zapewne wdzięczności taki skromny gadżet ....zegarek za ...35 tys. zł :) Co na to CBA ?
Panimajesz już, czy dalej ciężko ? Jak nie , to musisz wziąć koniecznie udział w biegu organizowanym niebawem (gdzieś w swiętokrzyskim) przez PO (z udzialem Tuska) i przewietrzyc umysł.
Życzenia urodzinowe wodzusiowi już złozyłes ?
Wyjatkowo obrzydliwie mizdrzył się do Merkel, machał ogonkiem jak kundelek. Zabawne, ze propagandysta TVP-wski Kraśko myślał, że tą sceną mu przyplusuje :)

P.S. Ma dziewczyna odwagę, płynąc pod prąd. Poszła na wojnę z medialnym (mętnego nurtu) ścierwem. Brawo Aga !:
http://niezalezna.pl/40615-radwanska-nie-wpuszcza-tvn-u

Drozd 23.04.2013 12:50

Leming dalej będzie udawał że nie wie o co chodzi. Albo Cie wyśle do prokuratury skoro masz dowody :). Nie sądzę żeby cudak przyjechał do świętokrzyskiego ...

AYALA 23.04.2013 13:05

Cytat:

Ktos slusznie napisal odnosnie linku AYALI ze ta cala lista to mistyfikacja majaca na celu kompromitowanie prawicy.

wielu starszych ludzi ma jednak odmienne poglądy od Ciebie,oni wiele przeżyli i pamiętają kim był Jakub Berman i Ozjasz Szechter.
http://www.youtube.com/watch?v=VyGvhoNWx3M

http://www.smog.pl/wideo/37651/ty_su...do_filmujacej/

Gwiaździsty 23.04.2013 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1310165)
wielu starszych ludzi ma jednak odmienne poglądy od Ciebie,oni wiele przeżyli i pamiętają kim był Jakub Berman i Ozjasz Szechter.

Bobek pewnie myśli, że to powstańcy z getta :). A na wszelki wypadek oskarży Cię o ...antysemityzm.

Szpen 23.04.2013 14:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gwiaździsty (Post 1310160)
Jak masz problem z ropą to użyj argumentów merytorycznych, co się nie zgadza i gdzie a nie takie zwykłe tuskolenie.

a co ja mam Ci łopatlogicznie wyjaśniać, skoro wklejając dany tekst powinieneś przynajmniej go zrozumieć. A Ty go albo nie rozumiesz, albo nawet nie czytasz. Wyłącznie nagłówek. Jak świętowałeś zwycięstwo w Rybniku? Prawą ręką?

Karamazow 23.04.2013 16:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez AYALA (Post 1310165)

Co chciałeś udowodnić wklejając te filmiki? Przecież chyba nie chcesz mi powiedzieć, że dla ciebie to jakiś argument? Widziałem filmiki w drugą stronę, gdy jakiś dziadek nazywa ludzi przechodzących na Marszu Niepodległości prawicowymi oszołomami, hołotą i równie dobrze oczytany Bob 90, może ci wkleić taki filmik i napisać, że to stary człowiek dużo przeżył i się zna.

Drozd 23.04.2013 16:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szpen (Post 1310179)
a co ja mam Ci łopatlogicznie wyjaśniać, skoro wklejając dany tekst powinieneś przynajmniej go zrozumieć. A Ty go albo nie rozumiesz, albo nawet nie czytasz. Wyłącznie nagłówek. Jak świętowałeś zwycięstwo w Rybniku? Prawą ręką?

Ty szpeniu rozumiesz wszystkie teksty, problem w tym, że w ten sam sposób, niezależnie od tego co zawierają. Sprawia to, że najczęściej totalnie się ośmieszasz. Co wraz z nadętym tonem wypowiedzi powoduje, że kasujesz na wejściu wszystkie rodzime kabarety.

ps. Gdyby ktoś nie rozumiał ostatniego pytania szpenia to pokuszę się o interpretację :). Mianowicie, jako lewicujący konformista szpeniu już od lat wszelkie okazje świętuje lewą ręką. Prawa jest faszystowska, homofobiczna i co najgorsze antysemicka. :rotfl:

Gwiaździsty 23.04.2013 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szpen (Post 1310179)

Hue, hue, hue. A widziałes kiedyś swoich partyjnych protoplastów , czyli powitanie lub salut ...pionierów i innych "rewolucjonistów" sowieckiego chowu ? też prawą łapką :), pionierzy w dodatku z bliskim przerzuceniem nad łbem a sowieciarze rytu kubańskiego, podobnie jak "Heil Hitler tylko z zacisnieta piescia. :lol:

BBudowniczy 23.04.2013 18:41

Cytat:

Jeżeli to jest dla Ciebie kryterium głosowania na daną partię, to jak możesz głosować na partie mające takich "wyznawców" i jenteligentów? ;)

Cytat:

Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności
Cytat:

Ale szczeniaczek nie moze uzywac kondonka, oraz nie moze uprawiac sexu oralnego i analnego. Aha, pan reka nie moze tez zadowalac pana szczeniaczka
Cytat:

jebło to jebło, na ch... drążyć temat
Cytat:

Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet.. zdjęcie: wis.la/m9n7o
Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku.
Cytat:

normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa
Cytat:

bąki trzeba puszczać, bo trzymanie jest nie zdrowe.

Arapaho 23.04.2013 18:43

Szpeniu takie komuchy jak ty nie mówią "Ci" tylko "towarzyszu" ewentualnie "obywatelu",hehe.Pilnuj się bo cię Palikot z partii wyrzuci

Bobek90 23.04.2013 19:19

AYALA

Cytat:

wis.la/it27e

wis.la/rd86r
Rece opadaja. Nie wiem nawet jak to nazwac, bo pod argumentacje tego nie mozna podpiac w zaden sposob :-/

BBudowniczy 24.04.2013 14:45

Kreator przemówień Niesiołowskiego :-)

http://i35.tinypic.com/2niocpg.jpg

Puchatek 24.04.2013 16:45

http://blackblogsheep.salon24.pl/502...ra-w-pornosach

Grodzka z Ruchu Palikota robi striptiz przed kamerką

ziuk_NYC 24.04.2013 17:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Puchatek (Post 1310326)
http://blackblogsheep.salon24.pl/502...ra-w-pornosach

Grodzka z Ruchu Palikota robi striptiz przed kamerką

nie wierze kolego Puchatek ze pan/pani Grodzki/Grodzka jest tak glupi/glupia zeby sie w cos takiego pakowac. mysle ze to jakis fotomonaz. jesli jednak to prawda to powinien sobie honorowo strzelic w pusty leb.

Gwiaździsty 24.04.2013 17:41

Zastępca Sikorskiego w MSZ odwołany za przekręty. Chyba nikogo to już nie dziwi. Korupcja to znak firmowy rządu Tuska.

http://niezalezna.pl/40689-kolejna-d...ek-poza-rzadem

JEDREK76 24.04.2013 19:22

Hehe "mistrz prowokacji" (jak to się sam przedstawiał) pokonany własną bronią, czyli spotkanie Palikota z Obywatelami w Gdańsku. Sądzę, że znacznie sensowniejsza inicjatywa, aniżeli skakanie w małpich maskach.

Edyta -> już chodzi. Tak Paweł o to mi chodziło:)

Pablo84 24.04.2013 19:33

Twój link Andrzeju nie wchodzi, więc wkleję swój. Mam nadzieję, że o niego Ci chodziło:
http://www.wykop.pl/link/1488419/eur...any-w-gdansku/

Nie tęgie mieli miny :)). Czekamy na spotkanie w Krakowie :)

BBudowniczy 24.04.2013 19:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 1310345)
Twój link Andrzeju nie wchodzi, więc wkleję swój. Mam nadzieję, że o niego Ci chodziło:
http://www.wykop.pl/link/1488419/eur...any-w-gdansku/

Nie tęgie mieli miny :)). Czekamy na spotkanie w Krakowie :)

A już wiadomo kiedy Palikot ma nas "zaszczycić" swą obecnością?

PS. "Tylko idiota głosuje na Palikota" :alleluja:

yarow 25.04.2013 23:10

I znowu ... Nazywanie czarnego a właściwie czerwonego białym. Skrajna lewica to skrajna prawica :)
Socjalizm wyżera Polakom mózgi:

http://www.rp.pl/artykul/28,1003788-...alizacji-.html

emj10 26.04.2013 00:00

Mózgi nawet więcej niż wyżarte, a dokładniej mówiąc spaczone mają gimnazjaliści.
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=TiaP_v28wQU
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=wNBc8xIht-U

Strach się bać jeśli takie pokolenie dojdzie za lat kilka do władzy. Palikot będzie mieć doborowy narybek w kolejnych wyborach.

JEDREK76 26.04.2013 13:33

Zblatowanie wymiaru sprawiedliwości ze skorumpowanymi urzędasami trwa w najlepsze. Sawicka ponoć uniewinniona, a cała Polska widziała jak pieniądze brała i o wyprzedaży służby zdrowia snuła szerokie plany. Coś nieprawdopodobnego, kpią z nas sobie w żywe oczy, już bez żadnych skrupułów. Wkrótce się okaże, że i dr G. jest niewiniątkiem, a jedynym winowajcą jest Mariusz Kamiński i Jego "stalinowskie" metody. Paranoja. A korupcja i układziki kwitną i rozwijają się w najlepsze.

P.S. Widzę, że forumowe trolle czekają na instrukcje, jak opisywać i cieszyć się z tego sukcesu swojej koleżanki.

ZawszeSztywny 26.04.2013 14:12

Wczoraj na wolność po wpłaceniu kaucji, wyszedł wojewoda podkarpacki (z PSL-u), który ma poważne zarzuty korupcyjne. W areszcie tymczasowym przesiedział ...24h.

Dla porównania "Staruch", który został pomówiony (nie ma żadnych dowodów potwierdzających zeznania konfidenta) przesiedział 8 miesięcy. Dodatkowo "zaproponowano" mu sporo wyższą kaucję niż skorumpowanemu wojewodzie.

Polska.

AYALA 26.04.2013 15:44

"Układ zamkniety" live.

Gwiaździsty 26.04.2013 16:24

Tylko spokojnie, bo Was Szpenio wyśle do .... prokuratury :). Sawicka było podobno ...zakochana, a to czynnik wyjatkowo łagodzący. No chyba, że uniewinniono ja dlatego, że jest ...niewinna :). Kolejny magik to wojewoda Miller (tuskowo-anodinowy spec smoleński), który zamknął na Wiśle sektor dla kibiców Widzewa bo .......kibice Legii odpalili race :). Tuskoland.

AS82 26.04.2013 16:42

Nie dziwie się ,że Sawicka sie zakochała , w końcu przyszedł do niej z walizką (państwowych ) pieniedzy sam Agent Tomek Bond :lol:

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl