![]() |
Probierz niby ostatnio był widziany na Podbeskidziu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Podbeskidzie zrobiło głupotę z tym zwolnieniem trenera. Kasperczyk wykonywał tam dobrą robotę, a że trafił im się teraz trudny okres, no cóż bywa.
|
Ta liga jest chujowa i to ze najmniej chujowa w tej chwili jest Legia nie jest dla mnie zbyt pozytywne.
To jest przykre... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kasperczyk, choćby był najlepszym trenerem, nic więcej z tą drużyną już zrobić nie mógł - żądza środka tabeli została zaspokojona, drużyna była złożona w dużej mierze z zawodników, którzy w Ekstraklasie jeszcze nie grali, lub nie zaistnieli i to też zostało przez nich w jakimś tam stopniu spełnione. Stąd w Bielsku-Białej trwają poszukiwania kolejnego cudotwórcy, który w jakiś niewytłumaczalny sposób zrobi tam kolejny dobry wynik. Z drugiej strony teraz może bodźcem będzie obecność Jelenia w składzie, który najlepsze lata spędził w zespole Ligue1 grającym na zasadzie "defensywa i długa na szybkiego Jelenia" - ba, Jeleń tyle dawał tamtej drużynie, że w pewnym momencie ta ekipa znalazła się na ligowym podium i grała w LM. Jeśli Jeleń byłby w formie, to ich szanse z pewnością rosną, ale dalej uważam, że oni po prostu nie mają piłkarzy na poziom Ekstraklasy. |
Cytat:
Cytat:
|
Wolskiemu z Nowej Legii nie chcą wydać dokumentacji medycznej wiec pewnie mógłby rozwiązać kontrakt z winy klubu. Gdyby tak sprzedać paru naszych obiboków to można by uzbierać kasę na kontrakt dla niego.
|
Cytat:
Kontraktu z winy klubu nie rozwiaze, Kucharski mu na to nie pozwoli :D Zostaje mu 1,5 roku do konca kontraktu. Na wiosne bedzie grac, i poleci gdzies dalej bo Kucharski juz zaczyna swoje tance :) Jakis zagraniczny klub mu znajda z palcem w dupie, polska liga juz go raczej nie interesuje. |
Cytat:
Ale jeśli kogoś winić to siermiężną ligę a nie zawodnika |
Cytat:
PS: Tak, Kosecki jest *** tak samo jak Kubus Facebook Rzezniczak ;) |
Co z tym Wolskim się dzieje. Że go polska liga nie interesuje to bardzo mądrze, ale do czasu transferu gdzieś powinien pokopać.
|
Kosie Jr. to nawet pielgrzymka na kolanach na Jasną Górę nie pomoże. Tak się "zasłużył".
|
Kosa miał przynajmniej jaja i wytłumaczył swoje zachowanie na Żylecie. Wiadomo, że nie będzie idolem na Łazienkowskiej, ale aż tak przesranego jak tu niektórzy próbują wykazać to nie ma. Gdyby było aż tak źle i nic miałoby mu nie pomóc, to nie zostałby wpuszczony na Żyletę na gniazdo tylko wyniesiony na kopach. Więc żadna pielgrzymka na Jasną Górę nie jest mu potrzebna.
Nie ma to jak wyzywanie piłkarzy Legii na forum Wisły. Jaki by piłkarz Legii nie był to jest to trochę żenujące. Masz coś do niego, to pisz to na forum Legii, a nie wylewasz żale nie wiadomo gdzie. Zachowujesz się właśnie jak jakiś podwórkowy mazgaj, a dziwisz się zachowaniu Koseckiego :lol: |
Ode mnie na forum Legii Kosie dostało się już tyle, że staram się pomijać chłopaka podobnie jak fejsbukowicza.
|
Cytat:
dobrze ze Kaczorowski nie miał jaj bo by jeszcze wytłumaczył swoje zachowanie i by nie miał przesrane... |
Ignoruj go. Szkoda klawiatury na obrońców chłopca w sukience i koralikach.
|
emj10 szkoda klawiatury na ciebie, płaczka który wraz z innym liże dupki na tym forum, aby tylko być dobrze postrzeganym:) wazeliną śmierdzi z daleka.
Ja Kosę bronię w tym rozumieniu, że nie powinno się wylewać pomyj na piłkarza Legii na innym forum, co ci to daje? Czujesz się lepiej? :) Lubisz się podlizywać? Zachowujesz się identycznie jak Kosa gdy grał w Lechii i ci wygrali z nami. Na forum Legii też mu się dostało ode mnie, jego ubiór tak samo jak ubiór Rzeźnika to profanacja. Tyle tylko, że ja to robiłem tylko i wyłącznie u nas, a ty latasz jak mała sarenka i wylewasz żale. Ale co kto lubi:) szprotson porównanie Kosy do chórzysty - bezcenne. Żal komentować :lol: zacznijmy od tego, że chórzysty nikt by nawet nie dopuścił do Żylety, nie mówiąc już o wejściu na nią:) taka mała, ale subtelna różnica. |
Chyba nie będziesz teraz robił wykładu jak zachowywać się w gościach, a jak nie? Gdybym pisał choć połowę rzeczy, które tutaj pisałem u pyrków, brudnych koszul i innych to siedziałbym z permem od kilku lat, a jak widać mimo tego, że jechałem równo na piłkarzy wielu klubów (również Legii), trenerów (zwłaszcza Legii), a także inne sprawy pozasportowe związane z klubem to nie zmieniło znacząco mojego statusu. Czym innym jest pojazd po zawodnikach, którzy z różnych powodów są skreśleni na amen, czy po trenerach, którzy przez swoją indolencję nie mogą liczyć na pobłażanie w żadnym zakresie, a czym innym wchodzenie w tylną część ciała, aby wyjść na tego poprawnego.
Kosa, Rzeźniczak, czy po części Żyro mają u mnie taką samą prasę tutaj, jak i gdzie indziej. Zatem, gdzie jest ta moja antypromocja, która niezależnie od tego gdzie piszę jest taka sama? |
W PZPN-ie szykuje sie nowe rozdanie, w którym parchy chcą sie dobrze urzadzić:
Cytat:
|
O co chodzi z tymi piłkarzami Legii? Z młodym Kosowskim jeszcze się domyślam, a z Rzeźniczakiem i jego fejsem to o co lata? Czyżby to, że zamiast przykładać się do gry i bycia prawdziwym facetem lansuje się na fb w kolorowych metro ciuszkach? :P
|
Cytat:
nikt by go nie wpuścił bo .....nic nie grał. Koseki zaczął grać to można go przyjąć spowrotem, taka jest prawda. |
gola nawet strzelił....
na co usłyszał: nic się nie stało, hej Legio nic się nie stało |
Cytat:
Na fb to chyba tego nie wrzucal ale portal o nazwie weszlo podbil :D Nie wiem jakie ostatnio Kosecki mial spodnie ale poleczenie jego bluzeczki, korali i spodni Rzezniczaka to bylby ideal |
Cytat:
|
Widzew przeciwko czemu protestuje ?
Powinna byc jakas stronka protestykibicow.pl czy cos gdzie przy każdym klubie byłoby wypisane przeciwko czemu protestują i od jak dawna, jaka forma protestu. Jest tego jednak zbyt dużo żeby to ogarnąć, a w zalewie informacji w necie takie newsy szybko znikają :) |
Cytat:
Twierdzisz, że "kibole" są niepotrzebni, więc ciesz się ich nieobecnością i nie wcinaj się w tematy, które Cię nie dotyczą. |
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli masz zamiar być dowcipny i napisać coś w stylu "zasługują", to odpuść sobie. |
Polonia rozbija Bełchatów 5-0. Chciałbym takich kopaczy jak Wszołek, Teodorczyk czy Dwaszwili w Wiśle.
A niby Grodzisk miał spaść a tutaj walczą ostro o puchary. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Remis z Jagiellonią urósł do rangi sukcesu ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
Ciężko się nie zgodzić z Kresqiem , że w tej lidze są tylko mniej śmieszni kopacze.
Byłem dziś na meczu Lecha i , to nie był metr mułu a kilometr. Takiej kaszany nie pamiętam od dawna i osobiście się czuję jak , bym dostał w twarz. Najgorsze jest , to że Ci kopacze śmieją się nam w twarz a wypłata i tak się zgadza. Oczywiście my czyli kibice finansujemy ten cały grajdołek. Dziś poczułem się wyśmiany przez kopaczy , ale co tam za tydzień też jest mecz i może się nie zbłaznią. Pozniej człowiek czyta takie cuda , że " nawet Real przegrywa" i w tym momencie otwiera mi się nóż w kieszeni. Ehh no nic za tydzień kolejna porcja tego rodzimego cyrku... |
Wygrałaby Amica to byś pisał co innego.
|
Cytat:
Tak samo druga miła niespodzianka Zabrze - żeby w miarę dopiąć budżet pewnie sprzedadzą w zimie Prezesa i/albo Milika, może jeszcze kogoś no i zabawa zacznie się od nowa... Ech... Wisła pewnie sprzeda Melexa, Legia musi sprzedawać, Śląsk robi bokami, Amica nie ma pieniędzy na wzmocnienia - czyli wiosną znów wyścig ślimaków, a potem powodzenia w europejskich pucharach... :-/ Dostatek za to w.. Zagłębiu Lubin:lol: Polska ligowa piłka...:-/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl